kızlar 20 dk lık metro yolculugundan bişi olmaz demi
Benim kızımın patron dedesi var ya, yine tuhaflaştı :) geçenlerde beni işten çıkarmayı düşünen adam prim verdi hepimizetaşınma döneminde çok çalıştık yorulduk diye 1000'er TL verdi, doğum parasının bir kısmı çıktı
şeyma boğazın geçse öksürüğün geçmiyor öksürüğün geçse ishalin geçmiyor canım ne çok hastalanıyorsun, nazar mı değiyor ne oluyor sana. bir kurşun filan döktür canım sen :) bi de niye dahiliyeye gidiyosun? endokrine gitmen gerekmiyor mu?
Benim kızımın patron dedesi var ya, yine tuhaflaştı :) geçenlerde beni işten çıkarmayı düşünen adam prim verdi hepimizetaşınma döneminde çok çalıştık yorulduk diye 1000'er TL verdi, doğum parasının bir kısmı çıktı
kızlar merhaba işlerin yogunlugundan anca girebildim....
doktor muayenede ultrason verdı tam taramaymış galiba ama ben yaptırmak istemiyorum parasından filan değil zaten amniosentez yaptırdım 1 ayım korkuyla gectı artık doktorlardan hastaneden ve testlerden tahlillerden nefret eder hale geldim.....yaptırmasam birsey olmazm demi sizler ne yapacaksınız....
doktor muayenede ultrason verdı tam taramaymış galiba ama ben yaptırmak istemiyorum parasından filan değil zaten amniosentez yaptırdım 1 ayım korkuyla gectı artık doktorlardan hastaneden ve testlerden tahlillerden nefret eder hale geldim.....yaptırmasam birsey olmazm demi sizler ne yapacaksınız....
Hadi yaaa. Aman ne güzel , gözün aydııın.
Canımcım bu patronlar bir tuhaf oluyor. Mesela benim patron da hem diyo ki çalışamadığın yerde bırak ben ssk nı yatırırım diyor hem de maaşımdan kesinti yapıyor. Güya ben rahat rahat izin alacakmışım diye.
Dünde tartıştık zaten. Yıllardır benimle çalışan adam bana laf edip duruyor. Ben de bugün bissürü iş olmasına rağmen sallanıp duruyom inadımdan. Gel ağustos geeel.
benim patronun selamını aldı heralde
helal olsunhak etmiştin
slm kızlar dün geçirdiğim güzel akşamdan sonra felaket bi sabaha gözlerimi açtım....
izinli olmasına rağmen kocacığın işi vardı ve gitmişti diye yazmıstım ya akşam erken geldi 18.30 da sonra kardeşimde geldi bize biz bu 3 lü çok iyi vakit geçiririz balkonda akşam yemeği keyfi yaptık hepimiz sonra makara muhabbet derken gec 4e kadar acayip güldük eğlendik...çok keyifli bi akşam oldu yatalım derken bacak ağrım başladı hafif hafif uyuyunca geçer herhalde dedim sabah 8de gözümü bir açtım ölüyorum ağrıdan üstüne bile basamıyorum dizimden bileğime kadar tüm bacak iptal biraz durdum ama azalacağına şiddetlenmeye başladı dayanamadım ve zavallı yavrum sabah kahvaltısını kan ilacı ve ağrı kesiciyle yapmak zorunda kaldı(( üstüne biraz daha uyudum şimdi hafiflemiş durumda ve biraz daha rahatım bizden ayrıntılar bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakalım biraz geliyoruz kızımla
aa evet canım yaa geçen gün yollamıştı, almış :) ben diyorum işte, her şey enerji :)
sağol bitanem gel birlikte olsun
yemek ısmarliim hepinize
Hadi yaa. O nasıl iş öyle yahu. Hele patron kızıyla sürekli dipdibeYok anacım ben halime şükredeyim. Benim yanımdaki oğlanın ağzı var dili yok. Parfümü çok severdi, ilk günde ben parfüm kokusundan altüst olunca garibim onu bile sıkmaz oldu.
Yok canım ya patronumun kızıyla aramız iyi 7 senedir beraber çalışıyoruz henüz ters düştüğümüz dahi olmadı. Ama patron faktörü kötü.
Maşşallah vallahi kıskanıyorum sizin patronları ben 8 senedir buradayım, aile gibi olduk ama maaşıma zam dahi göster ama elletme mantığıyla yapıyorlar. Neyse ki son 3 ayım felan, vakit tamam onları terkediyorum
slm kızlar dün geçirdiğim güzel akşamdan sonra felaket bi sabaha gözlerimi açtım....
izinli olmasına rağmen kocacığın işi vardı ve gitmişti diye yazmıstım ya akşam erken geldi 18.30 da sonra kardeşimde geldi bize biz bu 3 lü çok iyi vakit geçiririz balkonda akşam yemeği keyfi yaptık hepimiz sonra makara muhabbet derken gec 4e kadar acayip güldük eğlendik...çok keyifli bi akşam oldu yatalım derken bacak ağrım başladı hafif hafif uyuyunca geçer herhalde dedim sabah 8de gözümü bir açtım ölüyorum ağrıdan üstüne bile basamıyorum dizimden bileğime kadar tüm bacak iptal biraz durdum ama azalacağına şiddetlenmeye başladı dayanamadım ve zavallı yavrum sabah kahvaltısını kan ilacı ve ağrı kesiciyle yapmak zorunda kaldı(( üstüne biraz daha uyudum şimdi hafiflemiş durumda ve biraz daha rahatım bizden ayrıntılar bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakalım biraz geliyoruz kızımla
Geçmiş olsun canım tekrarı olmasın inşallah.
Bir sende bir de bende denge sorunu var sanırım Rumuzcum sağı solu belli olmuyor bunlar bir alemÇok güvenmemek lazım. O günkü moral-motivasyon durumuna göre günü yaşıyoruz biz :) Ama çoğunlukla iyidir sağ olsun ama birer maaş daha makbule geçerdi
Tartışmaya girme mümkün olduğunca iyi ayrılalım Rumuzcum. şu sayılı günlerimizi gerilmeden geçirelim canını çok sıkma
kızlar 20 dk lık metro yolculugundan bişi olmaz demi
oy hemde ne mucize hanzade ya beklemiyodum hiç bide o anda neye uğradığımı şaşırdım elimle hissedinceEşim ölüyor sabırsızlıktan Oğluma kesmedi yavrum beni daha sert vur diyorum, ya ben napim daha temas kuramadık oğlumla diyo eşimde
Ben içimde insan olduğu fikrine alıştımda kocacım arada çıldırıp içinde insan var ya inanamıyorumDiyor
kızlar ben 6. ayın içinde bebeişimin cilt ürünleri kremi şampuanu vs. kozmetik olan herşeyini alayım rahat olayım diorum tavsiye edeceğiniz markalar varmı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?