2011 Ekim Anneleri

Benim kızımın patron dedesi var ya, yine tuhaflaştı :) geçenlerde beni işten çıkarmayı düşünen adam prim verdi hepimize taşınma döneminde çok çalıştık yorulduk diye 1000'er TL verdi, doğum parasının bir kısmı çıktı

Hadi yaaa. Aman ne güzel , gözün aydııın.
Canımcım bu patronlar bir tuhaf oluyor. Mesela benim patron da hem diyo ki çalışamadığın yerde bırak ben ssk nı yatırırım diyor hem de maaşımdan kesinti yapıyor. Güya ben rahat rahat izin alacakmışım diye.
Dünde tartıştık zaten. Yıllardır benimle çalışan adam bana laf edip duruyor. Ben de bugün bissürü iş olmasına rağmen sallanıp duruyom inadımdan. Gel ağustos geeel.

selam kızlar...nasılsınız...bu gece benim bacağıma kramp girdi....normalmiş ama magnezyum alın diyorlar

hamileyim diye bağışıklık sistemim çöktü herhalde bende bilmiyorum durmadan bişey çıkıyor..burda endokrin yok bir yerde var orayada gitmek istemedim dahiliye gidiyorum memnunum doktorumdan hazır ona gitmişken ishalimi de söyleyeyim bari..

kızlar merhaba işlerin yogunlugundan anca girebildim....
doktor muayenede ultrason verdı tam taramaymış galiba ama ben yaptırmak istemiyorum parasından filan değil zaten amniosentez yaptırdım 1 ayım korkuyla gectı artık doktorlardan hastaneden ve testlerden tahlillerden nefret eder hale geldim.....yaptırmasam birsey olmazm demi sizler ne yapacaksınız....

benim patronun selamını aldı heralde
helal olsun hak etmiştin

kuzum sen bilirsin ama taramada babağin kalbine, böbreklerine, beynine bakıyorlar...ölçüm yapıyorlar...ama tercih senin

hoş geldin deyan
testlere genellikle çok isteyerek gitmedik çoğumuz ama ayrıntılı ultrason zamanını iple çekiyoruz heyecanla bekliyoruz hepimiz sana hak veririm bu konuda en ağır testlerden birini yaptırdın ama ben ayrıntılı ultrasonun çok gerekli olduğunu düşünüyorum bebeğin her şeyini göreceksin dediğim gibi zaten sana yapılması gerekeni yaptırmışsın bir sorun çıkmamış bence gel sen ultrasonu da yaptır için rahat etsin...

Bir sende bir de bende denge sorunu var sanırım Rumuzcum sağı solu belli olmuyor bunlar bir alem Çok güvenmemek lazım. O günkü moral-motivasyon durumuna göre günü yaşıyoruz biz :) Ama çoğunlukla iyidir sağ olsun ama birer maaş daha makbule geçerdi
Tartışmaya girme mümkün olduğunca iyi ayrılalım Rumuzcum. şu sayılı günlerimizi gerilmeden geçirelim canını çok sıkma

slm kızlar dün geçirdiğim güzel akşamdan sonra felaket bi sabaha gözlerimi açtım....
izinli olmasına rağmen kocacığın işi vardı ve gitmişti diye yazmıstım ya akşam erken geldi 18.30 da sonra kardeşimde geldi bize biz bu 3 lü çok iyi vakit geçiririz balkonda akşam yemeği keyfi yaptık hepimiz sonra makara muhabbet derken gec 4e kadar acayip güldük eğlendik...çok keyifli bi akşam oldu yatalım derken bacak ağrım başladı hafif hafif uyuyunca geçer herhalde dedim sabah 8de gözümü bir açtım ölüyorum ağrıdan üstüne bile basamıyorum dizimden bileğime kadar tüm bacak iptal biraz durdum ama azalacağına şiddetlenmeye başladı dayanamadım ve zavallı yavrum sabah kahvaltısını kan ilacı ve ağrı kesiciyle yapmak zorunda kaldı (( üstüne biraz daha uyudum şimdi hafiflemiş durumda ve biraz daha rahatım bizden ayrıntılar bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakalım biraz geliyoruz kızımla

canım benim çok geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum çok acı çekmişsin belli ama neyseki şimdi iyimişsiniz dikkat et kendine

merhaba deyan. en iyi sonuç alabileceğin işlem amniyosentezdi, onda da çok şükür çok güzel çıktı. gönül rahatlığı içinde bunu yaptırabilirsin bence, nasıl olsa sonucun güzel diye düşünüyorum ben. tam tarama bizim bildiğimiz ayrıntılı ise amniyosentezden farklı o, hepimiz yaptırıyoruz onu.

kızlar ben 6. ayın içinde bebeişimin cilt ürünleri kremi şampuanu vs. kozmetik olan herşeyini alayım rahat olayım diorum tavsiye edeceğiniz markalar varmı_?

Yok valla dün dayanamadım dozunda da olsa hakkımı çemkire çemkire savundum. Valla daha da tepemin tasını attırırsa toplanıp çıkmayı bile düşünüyorum. Daha yerime almayı düşündüğü kız evet demeden bana bu kadar mobbing yapan bir insan, elemanını yetiştrince kıçıma tekmeyi vurur diye düşünüyorum.
Ayy neyse relax.

kızlar 20 dk lık metro yolculugundan bişi olmaz demi

Olmazda inşallah çok süslenip püslenip nazarlanıp gelme sonra :)

Çok normal ben eşim bir süre kitlenir kalır diye düşünüyorum garibim yaa, biz bile 5 ayda idrak ettik naapsınlar kız :)

Deniz maşallah canım nazar değmesin, güle güle kullanın :) yarın tonton dede parayı geri filan istemesin :))))

Deyan doktorunu anlamadım amniosentez bu işin son noktasıdır, senin detaylıya girmene gerek görmesi tuhaf yani, detaylı amniodan önce gelir, en son ve en garanti amniosentezdir. Girsende bebeğin sağlıklı çıkıcak o belli Allahın izniyle, istersen bebeğini görmek cd almak vakit geçirmek için gidebilirsin ama sağlık açısından elinde test var zaten dahası neymiş?

kızlar ben 6. ayın içinde bebeişimin cilt ürünleri kremi şampuanu vs. kozmetik olan herşeyini alayım rahat olayım diorum tavsiye edeceğiniz markalar varmı_?

ben bebeğimin herşeyini seba med alıcam inşallah hatta tam ürünleri inceliyordum
Sebamed Türkiye Ürünleri&resim=kategori_sol_6.png&ak=urunler_seba_baby.asp?grup=1 buradan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…