2011 Ekim Anneleri

kızlar ben 6. ayın içinde bebeişimin cilt ürünleri kremi şampuanu vs. kozmetik olan herşeyini alayım rahat olayım diorum tavsiye edeceğiniz markalar varmı_?

ben sebamed alıcam....ama sadece şampuan ve yağ alıcam hatta yağ yerine has zeytinyağ bulursam o daha iyice) başka bişi almak gereksiz gibi

ben sebamed alıcam....ama sadece şampuan ve yağ alıcam hatta yağ yerine has zeytinyağ bulursam o daha iyice) başka bişi almak gereksiz gibi

pişik kremi falan? bende şampuanı ve çamaşır deterjanı+yumuşatıcısını dalin alayım diorum ama araştırma yapayım önce sizlerden dedim yağda johnson baby düşünmüştüm ama fikirlerinize göre değiştirebilirim hepsini

bence şampuanı pişik kremi sabunu yağı hepsi aynı marka olsun değişik ürünler alma tabi memnun kalmazsan değiştirirsin çamaşır deterjanı olarak da hacı şakirin toz deterjanını kullanıcam mis gibi kokacak bebeğimin cicileri:))

kızlar merhaba ne çok konuşmuşsunuz yine işlerimi anca toparladım bu sabah bi uyandım ki felaket çocuklarım altta kalmış yüzüstü yatıyorum çok korktum hemen başka odaya gittim ayaklarımı havaya diktim uyuyakalmışım aşkım geldi napıyon sen burda dedi ben çok korktum dedim oda korkuttular zannetmiş dua okumadanmı yattın dedi .Dedim uyandığımda yüzüstü yatıyodum dedim çok tedirdin oldum işyerine geldim kızların ısrarıyla doktorumu aradım hiçbişey olma korkma dedi zaten ilerleyen zamanlarda ben seni yatış pozisyonuyla ilgili uyarıcam şimdi istediğin gibi yatabilirsin dedi ama sabahtan beri hareketleri çok az yok gibi hala tedirginim inşallah bişey yoktur.

kızlarrr imdatttttt cuma günü boya ya başlıyoruz.evin heryeri yerinden oynıycak nasıl üstesinden gelcem bakalım şimdiden yorulduğumu hissettim.10 gündetoparlarım inşallah.

cnmsakın boya kokusuna maruz kalma çok zararlıymış boyanın içindeki bir madde çok dikkat et

pişik kremini doktoru ne marka verirse onu alırım...onu kozmatik bişi almak istemiyorum

bacım öyle bişi yokmuş...sen nasıl yatarsan bebek öyle pozisyon alıyormuşş..endişelenme

haıc şakirin toz deterjanı bebekler içinmi? hiç duymamıştım bende kararsızım bakıcam en iisi hangisi ise onları alcam

Geçmişte gördüm yazdığını,aldın mı pantolonu bilmiyorum ama.Mağazada görmeden sipariş verme derim,hafta sonu gördüm malları naylonumsu geldi bana terletebilir,bilgin olsun:)

Geçmişte gördüm yazdığını,aldın mı pantolonu bilmiyorum ama.Mağazada görmeden sipariş verme derim,hafta sonu gördüm malları naylonumsu geldi bana terletebilir,bilgin olsun:)

bende çok beğendim pantolonu ama giymeden alamamki her lcw dada her ürün olmuyor bulamıorum her zaman istediğimi

ahh güzelim yaa niye olmuş olabilir, bir yere mi çarptın ağır bir şey mi taşıdın, kramp sonrası kalan ağrı gibi mi anlamadım ki off. doktora git belki bir dolaşım sorunu filan vardır. geçmiş olsun canım sana da ağrı kesici içmek zorunda kalan kızına da ben de içtikçe içim parçalanıyor ama ağrıdan ağlayacak gibi oluyorum başım tuttuğunda.

yoo prensesin parası o yiyemem benn
:89:

teyze yüreği işte, dayanamadı. senin canın sağ olsun bitanem.

benim eylülde 4 yılım bitecek burda ama bu patronla henüz bir aydır çalışıyorum o yüzden tanımıyorum henüz canım. ben de sizinle beraber tanıyorum işte o kadar tam tanıdım dediğim zamanda da işten ayrılıcam sanırım bu macera burda bitecek eyt cim :) hakkımızda hayırlısı. bu arada göbüş şahaneymiş maşallah.

haıc şakirin toz deterjanı bebekler içinmi? hiç duymamıştım bende kararsızım bakıcam en iisi hangisi ise onları alcam

evet bebekler için ablam iki oğluna da hacı şakir kullandı yumuşacık mis gibi internetten araştır istersen

bende çok beğendim pantolonu ama giymeden alamamki her lcw dada her ürün olmuyor bulamıorum her zaman istediğimi

Evet malesef çok çabuk tükeniyolar.Bu pantolonun bikaç rengi vardı ama yanları fln düğmeli gibi fazla spor ve dediğim gibi naylonumsuydu,pantolondan ziyade eşofman gibi.H.sonu bi mağazasında yazlık açık renk kot kalmamıştı,ama şansıma diğer mağazasında bulabildim 36 beden ama o bile büyük oldu LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Jean Pantolon - L.RODEO+MUSTAGE Bu linkteki pantolon,kot ama incecik tavsiye ederim.Giderseniz bakın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…