kızlar ben 6. ayın içinde bebeişimin cilt ürünleri kremi şampuanu vs. kozmetik olan herşeyini alayım rahat olayım diorum tavsiye edeceğiniz markalar varmı_?
ben bebeğimin herşeyini seba med alıcam inşallah hatta tam ürünleri inceliyordum
Sebamed Türkiye Ürünleri&resim=kategori_sol_6.png&ak=urunler_seba_baby.asp?grup=1 buradan bakabilirsin
ben sebamed alıcam....ama sadece şampuan ve yağ alıcamhatta yağ yerine has zeytinyağ bulursam o daha iyice) başka bişi almak gereksiz gibi
pişik kremi falan? bende şampuanı ve çamaşır deterjanı+yumuşatıcısını dalin alayım diorum ama araştırma yapayım önce sizlerden dedim yağda johnson baby düşünmüştüm ama fikirlerinize göre değiştirebilirim hepsini
kızlarrr imdatttttt cuma günü boya ya başlıyoruz.evin heryeri yerinden oynıycak nasıl üstesinden gelcem bakalım şimdiden yorulduğumu hissettim.10 gündetoparlarım inşallah.
pişik kremi falan? bende şampuanı ve çamaşır deterjanı+yumuşatıcısını dalin alayım diorum ama araştırma yapayım önce sizlerden dedim yağda johnson baby düşünmüştüm ama fikirlerinize göre değiştirebilirim hepsini
bacım öyle bişi yokmuş...sen nasıl yatarsan bebek öyle pozisyon alıyormuşş..endişelenmekızlar merhaba ne çok konuşmuşsunuz yine işlerimi anca toparladım bu sabah bi uyandım ki felaket çocuklarım altta kalmış yüzüstü yatıyorum çok korktum hemen başka odaya gittim ayaklarımı havaya diktim uyuyakalmışım aşkım geldi napıyon sen burda dedi ben çok korktum dedim oda korkuttular zannetmiş dua okumadanmı yattın dedi .Dedim uyandığımda yüzüstü yatıyodum dedim çok tedirdin oldum işyerine geldim kızların ısrarıyla doktorumu aradım hiçbişey olma korkma dedi zaten ilerleyen zamanlarda ben seni yatış pozisyonuyla ilgili uyarıcam şimdi istediğin gibi yatabilirsin dedi ama sabahtan beri hareketleri çok az yok gibi hala tedirginim inşallah bişey yoktur.
cnmsakın boya kokusuna maruz kalma çok zararlıymış boyanın içindeki bir madde çok dikkat et
bence şampuanı pişik kremi sabunu yağı hepsi aynı marka olsun değişik ürünler alma tabi memnun kalmazsan değiştirirsin çamaşır deterjanı olarak da hacı şakirin toz deterjanını kullanıcam mis gibi kokacak bebeğimin cicileri:))
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - ANTIPUE PINK
yani dimi:78: ne biliyim yaz için en güzel elbise yinede. Çünkü hava alımı rahat olurama ben bu pantolonu beğendim, bedenleri kalmıyordu yeni koymuşlar şimdi baktımda...
kızlar merhaba ne çok konuşmuşsunuz yine işlerimi anca toparladım bu sabah bi uyandım ki felaket çocuklarım altta kalmış yüzüstü yatıyorum çok korktum hemen başka odaya gittim ayaklarımı havaya diktim uyuyakalmışım aşkım geldi napıyon sen burda dedi ben çok korktum dedim oda korkuttular zannetmiş dua okumadanmı yattın dedi .Dedim uyandığımda yüzüstü yatıyodum dedim çok tedirdin oldum işyerine geldim kızların ısrarıyla doktorumu aradım hiçbişey olma korkma dedi zaten ilerleyen zamanlarda ben seni yatış pozisyonuyla ilgili uyarıcam şimdi istediğin gibi yatabilirsin dedi ama sabahtan beri hareketleri çok az yok gibi hala tedirginim inşallah bişey yoktur.
Eslem bende geçen sabah aynı şekilde kalktım, etlerim acımış resmen bir sancı ile kalktım ki ben yüz üstü hayatta yatmam nasıl olduysa uykusuzluktan bayıldım sanırım olduğum gibide kalmışım. Neyse sancıyla hemen ayağa kalktım, öyle çok korktum ki bende üzerine yattım diyesonra gittim uzandım bende, bir süre sonra geçti. Doktorlar haklı, bebekler rahatsız olduklarında tepki veriyorlar, ben sancıdan uyandım demekki çok sıkıştı yavrucak. Sen yinede istediğin gibi yatma sağına soluna dön..
Geçmişte gördüm yazdığını,aldın mı pantolonu bilmiyorum ama.Mağazada görmeden sipariş verme derim,hafta sonu gördüm malları naylonumsu geldi bana terletebilir,bilgin olsun:)
slm kızlar dün geçirdiğim güzel akşamdan sonra felaket bi sabaha gözlerimi açtım....
izinli olmasına rağmen kocacığın işi vardı ve gitmişti diye yazmıstım ya akşam erken geldi 18.30 da sonra kardeşimde geldi bize biz bu 3 lü çok iyi vakit geçiririz balkonda akşam yemeği keyfi yaptık hepimiz sonra makara muhabbet derken gec 4e kadar acayip güldük eğlendik...çok keyifli bi akşam oldu yatalım derken bacak ağrım başladı hafif hafif uyuyunca geçer herhalde dedim sabah 8de gözümü bir açtım ölüyorum ağrıdan üstüne bile basamıyorum dizimden bileğime kadar tüm bacak iptal biraz durdum ama azalacağına şiddetlenmeye başladı dayanamadım ve zavallı yavrum sabah kahvaltısını kan ilacı ve ağrı kesiciyle yapmak zorunda kaldı(( üstüne biraz daha uyudum şimdi hafiflemiş durumda ve biraz daha rahatım bizden ayrıntılar bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakalım biraz geliyoruz kızımla
yoo prensesin parası o yiyemem benn
:89:
Maşşallah vallahi kıskanıyorum sizin patronları ben 8 senedir buradayım, aile gibi olduk ama maaşıma zam dahi göster ama elletme mantığıyla yapıyorlar. Neyse ki son 3 ayım felan, vakit tamam onları terkediyorum
Deniz maşallah canım nazar değmesin, güle güle kullanın :) yarın tonton dede parayı geri filan istemesin :)))) /QUOTE]
Sağol hanzadecim teşekkür ederiz. aa hiç aklıma gelmemişti bu, harcamayım bir süre
haıc şakirin toz deterjanı bebekler içinmi? hiç duymamıştım bende kararsızım bakıcam en iisi hangisi ise onları alcam
kızlar merhaba ne çok konuşmuşsunuz yine işlerimi anca toparladım bu sabah bi uyandım ki felaket çocuklarım altta kalmış yüzüstü yatıyorum çok korktum hemen başka odaya gittim ayaklarımı havaya diktim uyuyakalmışım aşkım geldi napıyon sen burda dedi ben çok korktum dedim oda korkuttular zannetmiş dua okumadanmı yattın dedi .Dedim uyandığımda yüzüstü yatıyodum dedim çok tedirdin oldum işyerine geldim kızların ısrarıyla doktorumu aradım hiçbişey olma korkma dedi zaten ilerleyen zamanlarda ben seni yatış pozisyonuyla ilgili uyarıcam şimdi istediğin gibi yatabilirsin dedi ama sabahtan beri hareketleri çok az yok gibi hala tedirginim inşallah bişey yoktur.
Eslem bende geçen sabah aynı şekilde kalktım, etlerim acımış resmen bir sancı ile kalktım ki ben yüz üstü hayatta yatmam nasıl olduysa uykusuzluktan bayıldım sanırım olduğum gibide kalmışım. Neyse sancıyla hemen ayağa kalktım, öyle çok korktum ki bende üzerine yattım diyesonra gittim uzandım bende, bir süre sonra geçti. Doktorlar haklı, bebekler rahatsız olduklarında tepki veriyorlar, ben sancıdan uyandım demekki çok sıkıştı yavrucak. Sen yinede istediğin gibi yatma sağına soluna dön..
cnm normalde ben hamilelikten önce bayılırdım ama hamile kaldığımdan beri çok dikkat adiyodum bugün nasıl oldu anlayamadım
dikkat edicem eşim dar biyerde yatıralım sseni dönemediğin için yüzüstü yatamazsın dedi
bende çok beğendim pantolonu ama giymeden alamamkiher lcw dada her ürün olmuyor bulamıorum her zaman istediğimi
cnm normalde ben hamilelikten önce bayılırdım ama hamile kaldığımdan beri çok dikkat adiyodum bugün nasıl oldu anlayamadım
dikkat edicem eşim dar biyerde yatıralım sseni dönemediğin için yüzüstü yatamazsın dedi
ESLEMCİM ENDİŞELENMEEEEE KUZUCUKLARIN İKİSİDE AKŞAM BENDEYDİ KEZA KARNIMIN BURNUMA DEĞİŞİNİN BAŞKA MANTIKLI AÇIKLAMASI OLAMAZ
EŞİN PEK PRATİKMİŞ TURŞUM BENDEN EŞİNE GELSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?