2011 Ekim Anneleri

zeytincik sen beni görsen şimdi kızların göbüşleri yavru göbiş gibi kalmış Allaha şükür hiç kabızlık problemi yaşamama rağmen kociman göbişim oldu yavrular hangi pozisyonda merak ediyorum

ay inan bende merak ediyorum çakılla bambamı 1 günleri nasıl geçiyor sataşıyolarmı birbirlerine vs...
senin payşlaştığın bi yazı vardı ya ikizlerin 1 günü diye hep o halleriyle canlanıyolar gözümde düşününce
maşallah benim kuzularıma

ayy yavrılarımmmmmmmaşallah ösledim bak şimdi dozer gibi eziyodum Allah muhafaza

canım benim çok geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum çok acı çekmişsin belli ama neyseki şimdi iyimişsiniz dikkat et kendine

geçmişi okudum bitti....
bizim topik zaten keyiflide bi de resimler falan eklenince daha bi eğlenceli oluyo resimlerin hepsi birbirinden güzel çeken elleriniz dert görmesin kızlar

ah canım çok iyi anlıyorum seni o felaket bir ağrıdır inşallah devamı gelmez ılık duş iyi gelebilir belki...

bir şeyleri yoktur annesi merak etme. çok çok endişeliysen acilden giriş yaptırıp iki dakikacık görüp gel istersen :)

bir şeyleri yoktur annesi merak etme. çok çok endişeliysen acilden giriş yaptırıp iki dakikacık görüp gel istersen :)

sürekli gitmeyede korkuyorum denizcim perşembe günü hem sağlık ocağından çağırdılar izleme ve aşıya gitcem hem ayrıntılı ultrasona yavru ceylanları sürekli rahatsızetmekde istemiyorum Allahın izniyle inşallah bişey yoktur

gerek yok zaten yavrucuğum...dediğim gibi onlar rahatsız olsa seni emin ol rahatsız ederlerdi:)) kalk anne ya diye

kendimi korumaya çalışçam bakalım. ablam falan gelir ben arka odalarda balkonda vakit geçircem .

selam kızlar
hiç önü arkayı, geçmişi yenisini okumadan bir selam vereyim dedim çünkü,kerelerce okumaya daldığım için bu sefer mesaj bile yazamıyorum. bizler iyiyiz, 2 hafta sonraki kontrolümüzü bekliyoruz:9
sıcaklar da iyice bastırdı istanbul'da, artık zor zamanlarımız yaklaştı demektir. umarım hepiniz rahat uyuyorsunuzdur :)
işte şimdi bir geçmişe bakmaya gidebilirim.
sizleri çok özledim, dualarım sizinle :)

en güzelini yapmışsın
bizlerde seni özledik hoşgeldin

Eki Görüntüle 205728 Eki Görüntüle 205729

kızlar buda benim göbüş ve içimdeki 12. Haftada oğlumun verdiği poz.
çokk tatlısınızzz maşalllaahhh
çok sağol canımm sizede maşallahh
kızlar ben kolay kolay ınternetten bırsey almıcam gezıcem bakıcam dokunucam alıcam yenı karar verdım bunada
kızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..
demır hapı kabızlık yapardı ama bılemedım ayaklarını üşütmüyorsunzdur umarım

kızlar ben 6. Ayın içinde bebeişimin cilt ürünleri kremi şampuanu vs. Kozmetik olan herşeyini alayım rahat olayım diorum tavsiye edeceğiniz markalar varmı_?
kesınlıkle sebamed alcam herseyınıı 3 yeğenıme de sebamed çeşitlerını ben aldım hepp
bende hacı şakır alcamm yıkıcam ütülücem kızcemız cicilerini
işte karşınızda 550 gr lık oğlum

Eki Görüntüle 205796

maşallahh sizeeee oğlunu sağlıcakla kucağına l inşallah

kızlar yarın kontrolümüz varrrrr inşallahhh herşey normaldirr kalbindeki pırıltı geçmiştirr inşallah duaa edinn banaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…