zeytincik sen beni görsen şimdi kızların göbüşleri yavru göbiş gibi kalmış Allaha şükür hiç kabızlık problemi yaşamama rağmen kociman göbişim oldu yavrular hangi pozisyonda merak ediyorum
ay inan bende merak ediyorum çakılla bambamı 1 günleri nasıl geçiyor sataşıyolarmı birbirlerine vs...
senin payşlaştığın bi yazı vardı ya ikizlerin 1 günü diye hep o halleriyle canlanıyolar gözümde düşününce
maşallah benim kuzularıma
canım benim çok geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum çok acı çekmişsin belli ama neyseki şimdi iyimişsiniz dikkat et kendine
ahh güzelim yaa niye olmuş olabilir, bir yere mi çarptın ağır bir şey mi taşıdın, kramp sonrası kalan ağrı gibi mi anlamadım ki off. doktora git belki bir dolaşım sorunu filan vardır. geçmiş olsun canım sana da ağrı kesici içmek zorunda kalan kızına daben de içtikçe içim parçalanıyor ama ağrıdan ağlayacak gibi oluyorum başım tuttuğunda.
sağolun ballarım bende anlamadım niye oldu dün yorulmadım çok yürümedim şimdide uzattım bacağımı yatıyorum zaten.....
hem tek ben değilmişim bacak ağrısı çeken okuduğum kadarıyla baya kişide olmuş ama benimki daha farklı şişme yada yorulma ağrısı değil yoğunluk baldırımda oldu ama şöyle daha iç taraflar gibi kemiğim ağrıyo gibi masaj falan fayda etmiyo ama gerçekten dayanamadım yoksa içmezdim ağrı kesici((
sağolun ballarım bende anlamadım niye oldu dün yorulmadım çok yürümedim şimdide uzattım bacağımı yatıyorum zaten.....
hem tek ben değilmişim bacak ağrısı çeken okuduğum kadarıyla baya kişide olmuş ama benimki daha farklı şişme yada yorulma ağrısı değil yoğunluk baldırımda oldu ama şöyle daha iç taraflar gibi kemiğim ağrıyo gibi masaj falan fayda etmiyo ama gerçekten dayanamadım yoksa içmezdim ağrı kesici((
iyi ki link gönderdiniz hanımlar ne güzel şeyler varmış.
favorim :
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
çok çok beğendim.
kızlar merhaba ne çok konuşmuşsunuz yine işlerimi anca toparladım bu sabah bi uyandım ki felaket çocuklarım altta kalmış yüzüstü yatıyorum çok korktum hemen başka odaya gittim ayaklarımı havaya diktim uyuyakalmışım aşkım geldi napıyon sen burda dedi ben çok korktum dedim oda korkuttular zannetmiş dua okumadanmı yattın dedi .Dedim uyandığımda yüzüstü yatıyodum dedim çok tedirdin oldum işyerine geldim kızların ısrarıyla doktorumu aradım hiçbişey olma korkma dedi zaten ilerleyen zamanlarda ben seni yatış pozisyonuyla ilgili uyarıcam şimdi istediğin gibi yatabilirsin dedi ama sabahtan beri hareketleri çok az yok gibi hala tedirginim inşallah bişey yoktur.
cnmsakın boya kokusuna maruz kalma çok zararlıymış boyanın içindeki bir madde çok dikkat et
bir şeyleri yoktur annesi merak etme. çok çok endişeliysen acilden giriş yaptırıp iki dakikacık görüp gel istersen :)
sürekli gitmeyede korkuyorum denizcim perşembe günü hem sağlık ocağından çağırdılar izleme ve aşıya gitcem hem ayrıntılı ultrasona yavru ceylanları sürekli rahatsızetmekde istemiyorum Allahın izniyle inşallah bişey yoktur
kızlar merhaba ne çok konuşmuşsunuz yine işlerimi anca toparladım bu sabah bi uyandım ki felaket çocuklarım altta kalmış yüzüstü yatıyorum çok korktum hemen başka odaya gittim ayaklarımı havaya diktim uyuyakalmışım aşkım geldi napıyon sen burda dedi ben çok korktum dedim oda korkuttular zannetmiş dua okumadanmı yattın dedi .Dedim uyandığımda yüzüstü yatıyodum dedim çok tedirdin oldum işyerine geldim kızların ısrarıyla doktorumu aradım hiçbişey olma korkma dedi zaten ilerleyen zamanlarda ben seni yatış pozisyonuyla ilgili uyarıcam şimdi istediğin gibi yatabilirsin dedi ama sabahtan beri hareketleri çok az yok gibi hala tedirginim inşallah bişey yoktur.
cnmsakın boya kokusuna maruz kalma çok zararlıymış boyanın içindeki bir madde çok dikkat et
selam kızlar
hiç önü arkayı, geçmişi yenisini okumadan bir selam vereyim dedim çünkü,kerelerce okumaya daldığım için bu sefer mesaj bile yazamıyorum. bizler iyiyiz, 2 hafta sonraki kontrolümüzü bekliyoruz:9
sıcaklar da iyice bastırdı istanbul'da, artık zor zamanlarımız yaklaştı demektir. umarım hepiniz rahat uyuyorsunuzdur :)
işte şimdi bir geçmişe bakmaya gidebilirim.
sizleri çok özledim, dualarım sizinle :)
çokk tatlısınızzz maşalllaahhhEki Görüntüle 205728 Eki Görüntüle 205729
kızlar buda benim göbüş ve içimdeki 12. Haftada oğlumun verdiği poz.
çok sağol canımm sizede maşallahhzeynepçim salıncaklar çok yer kaplıyorlar canım yaa bizimkiler bide kış bebeği olucak oturma odasında kocaman salıncak kötü görünür. Ben salıncak yerine hem öne arkaya sallanan hemde sağa sola sallanabilen ana kucağı aldım. Küçük yer kaplamıyor. Kanepeye yanına bile alabilirsin üstelik fiyatıda 65 lira... Bebeği oyalamk için ideal bence birde iki yana sallanması hoşuma gitti. Bebeği sallama taraftarı değilim ama bazı bebek istiyomuş öyle olursa ayağımda sallama derdim olmuycak :))
buarada efsa bebek için alışveriş siteleri sormuştu, unnado,limango,trendyol,bebek market,sevi bebe,wenice şimdilik aklıma bunlar geldiii.
Son olarak zayacım gözün aydın canım 41 kere maaşaallah oğluşunada sanada
Az önce yazmayı unutmuşum mini eteğin göbüşüde çok sevimli çıkmış bir maaşaallahta onaa gelsinn
demır hapı kabızlık yapardı ama bılemedım ayaklarını üşütmüyorsunzdur umarımkızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..
kesınlıkle sebamed alcam herseyınıı 3 yeğenıme de sebamed çeşitlerını ben aldım heppkızlar ben 6. Ayın içinde bebeişimin cilt ürünleri kremi şampuanu vs. Kozmetik olan herşeyini alayım rahat olayım diorum tavsiye edeceğiniz markalar varmı_?
bende hacı şakır alcamm yıkıcam ütülücem kızcemız cicilerinibence şampuanı pişik kremi sabunu yağı hepsi aynı marka olsun değişik ürünler alma tabi memnun kalmazsan değiştirirsin çamaşır deterjanı olarak da hacı şakirin toz deterjanını kullanıcam mis gibi kokacak bebeğimin cicileri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?