hoşgeldin sefalar getirdin nejla bu çiçekler sana
kızlar yarın kontrolümüz varrrrr inşallahhh herşey normaldirr kalbindeki pırıltı geçmiştirr inşallah duaa edinn banaaaaaaa
sanırım cennete düştüm bugün, düşerken de kafamı çarptım bişe anlamıyorum :) şimdi de mesai saatlerimiz değişti. yarım saat geç gelip, yarım saat erken çıkıcaz
9.00-17.30 artık
sanırım cennete düştüm bugün, düşerken de kafamı çarptım bişe anlamıyorum :) şimdi de mesai saatlerimiz değişti. yarım saat geç gelip, yarım saat erken çıkıcaz
9.00-17.30 artık
ne şanslısın canım ne güzel prim+saat değişikliği daha ne olsun
popoşu kaşı nazar değmesin denisss
kızlar ben çıkıyorum annemlere gidicem.sizleri ve göbüşlerinizdekileri öptüm.:79::79:
ay inan bende merak ediyorum çakılla bambamı 1 günleri nasıl geçiyor sataşıyolarmı birbirlerine vs...
senin payşlaştığın bi yazı vardı ya ikizlerin 1 günü diye hep o halleriyle canlanıyolar gözümde düşününce
maşallah benim kuzularıma
kızlar ben çıkıyorum annemlere gidicem.sizleri ve göbüşlerinizdekileri öptüm.:79::79:
şaşkınım yaa mel mel bakıyorumalıştım yalnız 3. sürprizi bekliyorum artık :)
9.00-17.30 artık
Ben kendimi nerelerden atsam:85:yaz sezonu olduğu için bizim mesailer uzadı akşam 19:00 oldu ama benim geç kalmalarım meşhurdur en son bir cumartesi günü uyanamamıştım işe geç kaldığım yetmemiş gibi telefonu da duymamıştım saat 11:00 de gelip evden almışlardıpatronum şekerimi ölçüp kadınlara kahvaltı hazırlatdı bir güzel kahvaltı yapıp hadi dit eve uyu demişti:93:hak ediyorum ben akşam 19:00'a kadar çalışmayı
bence sen kendini bir yerlerden atma hamileliğin sana vermiş olduğu yetkiye dayanarak arada gevşeklik yap hele de ucunda böyle kahvaltılı ağırlamalar varsa oooohhh
3.süpriz;
yerine birini aldık yaptığın hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz olurmuş
Bu aralar spor odasını takıntı haline getirdim kapıyı içeriden kitleyip yatıyorum yakındır orada da basılmam
Hatta bunların hepsi birer teşekkürmüş de ben ısrarla anlamıyomuşum hahahah :) olur mu olur
Bu aralar spor odasını takıntı haline getirdim kapıyı içeriden kitleyip yatıyorum yakındır orada da basılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?