2011 Ekim Anneleri

sanırım cennete düştüm bugün, düşerken de kafamı çarptım bişe anlamıyorum :) şimdi de mesai saatlerimiz değişti. yarım saat geç gelip, yarım saat erken çıkıcaz
9.00-17.30 artık

Son düzenleme:
kızlar yarın kontrolümüz varrrrr inşallahhh herşey normaldirr kalbindeki pırıltı geçmiştirr inşallah duaa edinn banaaaaaaa

zeynepcim ben bu tarz bir rahatsızlık duymamıştım ama sen geçen gün yazınca, bizde de vardı, duyduk, yaşadık, geçti diyen çok oldu. aklında olsun fazla evhama kapılma canım inşallah senin bebeğinin pırıl kalbi de normaldir.

Hakkaten deniz yaa maşallah de
Ama ne yalan sölim birascık çok azcık üzüldüm. Çünkü seni burada daha az görücem.

Aynen yeşilim. Benimde gözümde o yazıdaki gibi halleri geliyor. :)) Sonra suratımdaki manyak gülümsemeyi görmesinler diye hemen ciddileşiyorum.

İşte karşınızda 550 gr lık Oğlum

Eki Görüntüle 205796

Miranda sana da maşşallah Vallahi çok tatlış çıkmışınız.

sanırım cennete düştüm bugün, düşerken de kafamı çarptım bişe anlamıyorum :) şimdi de mesai saatlerimiz değişti. yarım saat geç gelip, yarım saat erken çıkıcaz
9.00-17.30 artık

Ben kendimi nerelerden atsam:85:yaz sezonu olduğu için bizim mesailer uzadı akşam 19:00 oldu ama benim geç kalmalarım meşhurdur en son bir cumartesi günü uyanamamıştım işe geç kaldığım yetmemiş gibi telefonu da duymamıştım saat 11:00 de gelip evden almışlardıpatronum şekerimi ölçüp kadınlara kahvaltı hazırlatdı bir güzel kahvaltı yapıp hadi dit eve uyu demişti:93:hak ediyorum ben akşam 19:00'a kadar çalışmayı

Son düzenleme:

bence sen kendini bir yerlerden atma hamileliğin sana vermiş olduğu yetkiye dayanarak arada gevşeklik yap hele de ucunda böyle kahvaltılı ağırlamalar varsa oooohhh

bence sen kendini bir yerlerden atma hamileliğin sana vermiş olduğu yetkiye dayanarak arada gevşeklik yap hele de ucunda böyle kahvaltılı ağırlamalar varsa oooohhh

Bu aralar spor odasını takıntı haline getirdim kapıyı içeriden kitleyip yatıyorum yakındır orada da basılmam

Bu aralar spor odasını takıntı haline getirdim kapıyı içeriden kitleyip yatıyorum yakındır orada da basılmam

bak bak bak yoksa sen bizim hanımlar lokalindemisin bizim hamile kızlar aynı senin gibi ya spor odasında ya kreşte ya da kuaförün bir köşesinde kaçamak yapıyorlar ne yani bir ben miyim perişannnnn

off kızlar ya aklıma dogum dustü..hazıran annelerını okudum ..:18:valla kalp atıslarım falan yukseldı..ates bastı bedenımı...nasıl dogurcaz yaa..ben acayıp korkuyorum..

Bu gün hala oldum çok çok çok çok çooooooookk tatlı yaa. Küçük erkeğim benimmm

benim oğlumla oynuycak inş. halasının kuzusu. İki erkek gezmeye gidiceklerr :))))

ayy ne tatlıydı doyamadım bakmaya. Akşam yine gidicemmm :))))

Son düzenleme:

bak ne güzel senin de bu imkanın varmış. benim dinlenme aralarım hayal oldu. çok fazla göz önündeyim artık açık ofis oldu burası. yine de fırsatları değerlendiririm ara ara :) senin patronun sen izindeyken de maaşını mı tam verecekti, izni mi çok kullandıracaktı, çok babacandı bir tavrı. tontonumdan iyi olmasın heheh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…