aman son aylara kadar çıkarmasınlar bebişe azcık birikim yap ta öyle allah korusun
Bu gün hala oldum çok çok çok çok çooooooookk tatlı yaa. Küçük erkeğim benimmm
benim oğlumla oynuycak inş. halasının kuzusu. İki erkek gezmeye gidiceklerr :))))
ayy ne tatlıydı doyamadım bakmaya. Akşam yine gidicemmm :))))
gözünüz aydın hayırlı olsun :) Allah bağışlasın.
iki kuzen... yaşları da çok yakın. iki kafadar olurlar artık :)
çok güzelsiniz maşallah size allah nazarlardan korusun ikinizi birden
maşşallah ikinizede
Hakkaten deniz yaa maşallah de
Ama ne yalan sölim birascık çok azcık üzüldüm. Çünkü seni burada daha az görücem.
Aynen yeşilim. Benimde gözümde o yazıdaki gibi halleri geliyor. :)) Sonra suratımdaki manyak gülümsemeyi görmesinler diye hemen ciddileşiyorum.
Miranda sana da maşşallahVallahi çok tatlış çıkmışınız.
İğne kullanan arkadaşlar; Ya ben korkuyorum bebeğe gelcek diye, rahim göbek deliği hizasına geliyomuş ya, bazen hareketleri göbek deliğimin tam yakınındada hissediyorum ya bebeğe filan gelirse diye ödüm kopuyor.. Ne yapsak acaba? Siz napıyorsunuz? Bacağımamı yapsam ki? Faydası aynı olur dimi hani hep karnımdan vuruldum ya şimdi bacaktan vurursam daha az etki edermi diye düşünüyorum.
ne iğnesi canım ??
bak ne güzel senin de bu imkanın varmış. benim dinlenme aralarım hayal oldu. çok fazla göz önündeyim artık açık ofis oldu burası. yine de fırsatları değerlendiririm ara ara :) senin patronun sen izindeyken de maaşını mı tam verecekti, izni mi çok kullandıracaktı, çok babacandı bir tavrı. tontonumdan iyi olmasın heheh :)
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar..
kan sulandırıcı canım zeynep ben ayça kulanıyoruz başka biri daha vardı ama hatırlayamadım :) Bebeğin daha rahat beslenebilmesi için kullanıyoruz biz, sorunlu gebelik yaşayanlardanız.
Eki Görüntüle 205933
Eki Görüntüle 205932
Eki Görüntüle 205931
işte minigimin ilk kıyafetleriiiilerleyen saatlerde göbüşümüde eklicemm
ama bize doktorumuz gezmek yasak falan demişti ya ondan şey ettimkıss canom bak burdan atlar üzerine gelirim şimdi 20 dk lık metro yolculuğuymuşmuş. ben sabah 7.10'da çıkıyorum evden, 8.30'a kadar iki dolmuş değiştirerek geliyorum. ve ikisi arasında 15 dk yürüyorum :) ahh ahh nerelere vurayım başımı :)
ohh ne güzel. hadi gezin bakalım ana oğul. birbirinize mukayet olun hadi öptüm sizi.
:))) valla her sabah akşam 1'er saat yola gidip birde üstüne üstlük 20 dakkası off road gibi haldur huldur gidiyorum 20 haftadır bişi olmadı çok şükür. Bebeğim yayık ayranı gibi olduköpüklü köpüklü
aaaaaaaaaaa o yıllar önce hastanede karışan babam olmasınBenim kızımın patron dedesi var ya, yine tuhaflaştı :) geçenlerde beni işten çıkarmayı düşünen adam prim verdi hepimizetaşınma döneminde çok çalıştık yorulduk diye 1000'er TL verdi, doğum parasının bir kısmı çıktı
slm kızlar dün geçirdiğim güzel akşamdan sonra felaket bi sabaha gözlerimi açtım....
izinli olmasına rağmen kocacığın işi vardı ve gitmişti diye yazmıstım ya akşam erken geldi 18.30 da sonra kardeşimde geldi bize biz bu 3 lü çok iyi vakit geçiririz balkonda akşam yemeği keyfi yaptık hepimiz sonra makara muhabbet derken gec 4e kadar acayip güldük eğlendik...çok keyifli bi akşam oldu yatalım derken bacak ağrım başladı hafif hafif uyuyunca geçer herhalde dedim sabah 8de gözümü bir açtım ölüyorum ağrıdan üstüne bile basamıyorum dizimden bileğime kadar tüm bacak iptal biraz durdum ama azalacağına şiddetlenmeye başladı dayanamadım ve zavallı yavrum sabah kahvaltısını kan ilacı ve ağrı kesiciyle yapmak zorunda kaldı(( üstüne biraz daha uyudum şimdi hafiflemiş durumda ve biraz daha rahatım bizden ayrıntılar bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakalım biraz geliyoruz kızımla
allah güle güle giymeyi nasip etsin inş oğluşuna çok tatlılar yaa
Eki Görüntüle 205933
Eki Görüntüle 205932
Eki Görüntüle 205931
işte minigimin ilk kıyafetleriiiilerleyen saatlerde göbüşümüde eklicemm
teşekkürler teyzesiiiiii
ben daha hiç bişey almadım kızımayavaş yavaş almak lazım artık canım ..
alırsın canım ya ben almayacaktım ama dayanamadımallahım giydirmeyide nasip etsinnnnn aminnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?