2011 Ekim Anneleri

gözünüz aydın hayırlı olsun :) Allah bağışlasın.
iki kuzen... yaşları da çok yakın. iki kafadar olurlar artık :)

gözünüz aydın hayırlı olsun :) Allah bağışlasın.
iki kuzen... yaşları da çok yakın. iki kafadar olurlar artık :)

Allah razı olsun darısı sağlıkla başımıza inş.

evet iki kuzen yaş farkıda olmuycak ikisi güzel oynarlar artık inş. inş. inş. Rabbim o günleride göstersin :)

çok güzelsiniz maşallah size allah nazarlardan korusun ikinizi birden

maşşallah ikinizede

Teşekkür ederiz teyzeleriii

İğne kullanan arkadaşlar; Ya ben korkuyorum bebeğe gelcek diye, rahim göbek deliği hizasına geliyomuş ya, bazen hareketleri göbek deliğimin tam yakınındada hissediyorum ya bebeğe filan gelirse diye ödüm kopuyor.. Ne yapsak acaba? Siz napıyorsunuz? Bacağımamı yapsam ki? Faydası aynı olur dimi hani hep karnımdan vuruldum ya şimdi bacaktan vurursam daha az etki edermi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

ne iğnesi canım ??

Evet yedi ay izin kullancağım maaşımdan kasilmeyecekiyidir patronum ama bir de ters tarafına denk gelirsek vay halimizeben ezberledim artık ama sabah kahvaltısını,insülin iğnesini yapana kadar yaklaşmıyorum

biz geldikkk.bugun yeni doktor amcamizla tanistik.kizim ve ben onu cok sevdik.yalniz benim kiz cok edepsiz olacak.yuzunu kapatip kukusunu her ultrasonda acar oldu.herseyimiz normal.kizim 690 gr olmus.2 hafta once 480 di.2 haftada 200 gr almisiz.hala 1 hafta onden gidiyoruz.seker yuklemesi yapildi bugun bana.biraz yuksek cikti.cumartesi tekrar yapacaklarmis.bizden haberler bu kadar.

ama bize doktorumuz gezmek yasak falan demişti ya ondan şey ettim

aaaaaaaaaaa o yıllar önce hastanede karışan babam olmasın

geçmiş olsun canım magnezyum kullanmanı tavsiye ederim doktorunla konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…