2011 Ekim Anneleri

selam kızlar,

hazır konu alışverişten açılmışken, ben hiç bişey almadım daha 24.haftamdayım. çok mu geç kaldım,
elinizde güzel bi liste var mı ilk etapta alınması gerekenler, hastane dahil.

ay başıma geleni anlatayım LCW ye girdim hamile pantalonu begendim tek 38 beden kalmıştı aldım elime tam inceleyecektim kadının biri ay bi dakika deyip elimden aldı böyle kalakaldım baktım ama başka yoktu inşallah almaz bana yar olmadı o pantalon onada olmasın

valla canım liste falan bilmiyorum ben girdim ne begendiysem aldım ama araştırmak lazım

çıtçıtlı bady bolca olmalı en az 10 tane bulunsun
patikli alt pijama 5-6 tane
alt üst pijama takımı 3-4 tane
çorap ,patik ,eldiven isteğin kadar
penye yelek ( çok lazım oluyo ) 3-4 tane
dışarıya çıkarken giymesi için 1-2 takım güzel dışarı giysisi ( bu eşofman takımı da olabilir ,pantolon ,kazak v.s de olabilir)
şimdilik bunlar yeterli canım ,çabuk büyüyor ve kalıyor malesef .. ablamdan biliyorum..

metroya bindim üzerimde hamile tşörtü vardı kalabalık tabi beni görenler başını egdi uyuma pozisyonuna geçti bazısıda camdan dışarı baktı:95::95:
3 durak sonra 2 adam indi hiç atlamam koltuga atlayasım tuttu atladım oturdum
karşımda suratsız bir kadıncık bizimki başladı tekmelemeye beni aldı bir gülme
gıdıklanıyorum böcegim metroyu sevdi bundan sonra yenibosnadan bineriz aksaraya
gideriz geldiğimiz metroylada eve döneriz paşamın gönlü olsun

Son düzenleme:

eee aldı mı diye takip edeydin, bırakınca kapaydın yaa

ben daha bişicik almadım (
annem ben alıyom diyo ama bilmiyom artık ne alıyo napıyo, güvendik annenneye bakalım

trendyola üyemisiniz bazen güsel indirimler oluyor.... yada markafoni falan..
üye değilseniz istek yollayım size, bende 10 Tl kazanayaım sizin ilk alışverişinizden

ben şoku atlatamadan kadın yok oldu bacımyoksa kaçırmazdım burdan alırım artıkın
tüü..kaçtı güzelim pantul desene :))

bende aldım 2-3 tane LCWdan eşim 1 beden büyük aldırdı hepsini, kilo alıyon diye e haklıydı ilk aylar 4-5 kilo alıverdim totodan.. şimdide bol geliyo, yenisinide almıyom nasıl kilo alcam diye :)) bol bol duruyolar işte... ama güseller hakkaten... LCw annem serisini destekliyorus

kullandığımız iğnelerin ucu çok küçük rahime ulaşmaz ama bende bugüne kadar göbek etrafından yapıyorum.bu sabah yaparken benimde aynısı aklıma geli bebeğe falan gelirmi diye ama gelmez.benim doktorum da bacaktanda yap dedi karnım biraz daha büyüsün 7. aydan sonra bacaktan yapmayı düşünüyorum.sanki karından yaparsam daha çok fayda etçek gibi batıl bi inanç var bende

Merhabalar kızlar, 26 sayfa geçmişi bitirdim...
Elif, geçmiş olsun, haftasonu da ben çektim kramptan...
Mihrimah yeğenin hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıcakla büyümesini nasip etsin...
Kızlar fotolar eklenmiş, hepsi de çok güzelll...

Gelelim benden haberlere:
Bugün abimler için kuaför & fotoğrafçı randevularını ayarladım... Annemin saçlarını boyattık... Elbise arama çalışmalarımın ilk etabı başarısız sonuçlandı...
Yarın diğer bir mıntıkada devam edeceğim, olmazsa cumartesi 3. pazartesi de 4. mıntıkalara bakacağım...

Eskiden olsa hepsini bir günde gezerdim ama oğlum yorulmasın diye bölgelere ayırdım mağazaları...

Eve gelirken markete girdim, orada eski bir öğrencimle karşılaştım, hem benim hem de eşimin öğrencisi, tatilde çalışıyormuş... Çok sevindim onu görünce...

ne iğnesi aycamgecmişolsun?

Ne zaman abinin düğünü, yaklaşmışsa bakıyorsun kıyafet dimi, şimdiden sonra büyüyebilir göbeğimiz iyce cünkü....

Canım, haftaya perşembe kına gecesi, düğün de haftaya pazar...
En geç pazartesi halletmem lazım elbise işini, salı ev temizlenecek, öğleden sonra da doktor randevum var, çarşamba da kına için Kayseri'ye gideceğiz...
Elbisem vardı ama bebiş olunca yeniden almam gerekti...

anladım, yaklaşmış yine olmaz sıkıntı, erken almadığın iyi olmuş ama dar gelirse ugrastırırdı, vardır bulamamanda bi hayır,,
kayseri uzak değil dimi size,nerdesin sen?

bende bugun süt sagma makinesi aldım trendyolda indirime girmiş, bide süt saklama kabı aldım 4lü, ikisi 120ye falan geldi oldukça uygundu chicco nun, daha bitmedi kampanyası almadıysanız alın derim, özellikle calışan anneleirn cok ihtiyacı olacak bide..,,

calışmayanlar içinde şöyle ; ilk 3 gün sağılıp saklanan süt sonraki zamanlarda bebek hastalıgında cözülüp verirse bagısıklığını güclendiriyormuş bebgin, yani ilk 3 gün ki süütmüzde cok fazla yarar varmış, aklınızda olsun annenize falan söyleyin şimidden, biz unutabilirz cünkü ...

anladım, yaklaşmış yine olmaz sıkıntı, erken almadığın iyi olmuş ama dar gelirse ugrastırırdı, vardır bulamamanda bi hayır,,
kayseri uzak değil dimi size,nerdesin sen?

Bilerek son haftaya bıraktım doğru bedeni alabilmek için...
Biz Adana'dayız, 3 saat kadar sürüyor Kayseri... Zaten yola çıkmadan bir gün önce de doktor kontrolünden geçeceğim, tüm tedbirleri aldım...

Bilerek son haftaya bıraktım doğru bedeni alabilmek için...
Biz Adana'dayız, 3 saat kadar sürüyor Kayseri... Zaten yola çıkmadan bir gün önce de doktor kontrolünden geçeceğim, tüm tedbirleri aldım...
pikiii :))

bende yemek hazırlıyorum bi taraftan, hadi bize ve yemek yiyecek oalnlar afiyet olsun, hoşcakalın şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…