ay başıma geleni anlatayım LCW ye girdim hamile pantalonu begendim tek 38 beden kalmıştı aldım elime tam inceleyecektim kadının biri ay bi dakika deyip elimden aldıböyle kalakaldım baktım ama başka yoktu inşallah almaz bana yar olmadı o pantalon onada olmasın
selam kızlar,
hazır konu alışverişten açılmışken, ben hiç bişey almadım daha 24.haftamdayım. çok mu geç kaldım,
elinizde güzel bi liste var mı ilk etapta alınması gerekenler, hastane dahil.
ay başıma geleni anlatayım LCW ye girdim hamile pantalonu begendim tek 38 beden kalmıştı aldım elime tam inceleyecektim kadının biri ay bi dakika deyip elimden aldıböyle kalakaldım baktım ama başka yoktu inşallah almaz bana yar olmadı o pantalon onada olmasın
eee aldı mı diye takip edeydin, bırakınca kapaydın yaa
çıtçıtlı bady bolca olmalı en az 10 tane bulunsun
patikli alt pijama 5-6 tane
alt üst pijama takımı 3-4 tane
çorap ,patik ,eldiven isteğin kadar
penye yelek ( çok lazım oluyo ) 3-4 tane
dışarıya çıkarken giymesi için 1-2 takım güzel dışarı giysisi ( bu eşofman takımı da olabilir ,pantolon ,kazak v.s de olabilir)
şimdilik bunlar yeterli canım ,çabuk büyüyor ve kalıyor malesef .. ablamdan biliyorum..
tüü..kaçtı güzelim pantul desene :))ben şoku atlatamadan kadın yok oldu bacımyoksa kaçırmazdım burdan alırım artıkın
İğne kullanan arkadaşlar; Ya ben korkuyorum bebeğe gelcek diye, rahim göbek deliği hizasına geliyomuş ya, bazen hareketleri göbek deliğimin tam yakınındada hissediyorum ya bebeğe filan gelirse diye ödüm kopuyor.. Ne yapsak acaba? Siz napıyorsunuz? Bacağımamı yapsam ki? Faydası aynı olur dimi hani hep karnımdan vuruldum ya şimdi bacaktan vurursam daha az etki edermi diye düşünüyorum.
ne iğnesi aycamgecmişolsun?kullandığımız iğnelerin ucu çok küçük rahime ulaşmaz ama bende bugüne kadar göbek etrafından yapıyorum.bu sabah yaparken benimde aynısı aklıma geli bebeğe falan gelirmi diye ama gelmez.benim doktorum da bacaktanda yap dedi karnım biraz daha büyüsün 7. aydan sonra bacaktan yapmayı düşünüyorum.sanki karından yaparsam daha çok fayda etçek gibi batıl bi inanç var bende
Ne zaman abinin düğünü, yaklaşmışsa bakıyorsun kıyafet dimi, şimdiden sonra büyüyebilir göbeğimiz iyce cünkü....
anladım, yaklaşmış yine olmaz sıkıntı, erken almadığın iyi olmuş ama dar gelirse ugrastırırdı, vardır bulamamanda bi hayır,,Canım, haftaya perşembe kına gecesi, düğün de haftaya pazar...
En geç pazartesi halletmem lazım elbise işini, salı ev temizlenecek, öğleden sonra da doktor randevum var, çarşamba da kına için Kayseri'ye gideceğiz...
Elbisem vardı ama bebiş olunca yeniden almam gerekti...
anladım, yaklaşmış yine olmaz sıkıntı, erken almadığın iyi olmuş ama dar gelirse ugrastırırdı, vardır bulamamanda bi hayır,,
kayseri uzak değil dimi size,nerdesin sen?
pikiii :))Bilerek son haftaya bıraktım doğru bedeni alabilmek için...
Biz Adana'dayız, 3 saat kadar sürüyor Kayseri... Zaten yola çıkmadan bir gün önce de doktor kontrolünden geçeceğim, tüm tedbirleri aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?