2011 Ekim Anneleri

Bendede canım ya o yüzden bacağıma yapmak istemiyorum sanki karnıma vurunca daha iyi geliyori bacağıma vurursam iyi olmaz gibi Neyse doktoruda arıcam inş gelmez bebeğimizin bir yerine çok tedirgin oluyorum.

şimdiden belli oldumu doktormu söyledi

Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım, kanama riskinden dolayı normal doğum olmuyormuş, birde iğneyi ne zaman kesiceğimi bilemicem dolayısı ile iğne vurulduğum gün doğuma gidicek olursam tehlikeli olabilir, bu yüzden iğneyi kestikten 2 3 gün sonra sezeryana alıcaklar rabbim nasip ederse :)

ben ne zaman kıçımı sağa sola devirerek bilgisayar başına otursam uzuuuuuuuuuunn bir süre kalkmayacagımı oradan anlıyomuş kocam heh gene yerleştirdin totoşu diyo

iyi geceler kızlarrr...şöyle anımsatabişlirimki ben şu 5. hastalığa yakalanan hamile hatun:)))bugün cerrahpaşadaki prof. a gittik ,bebeğimin durumu çok iyiymiş çooook şükür:) bu hastalığın riski kesede su toplanmasıyla beraber çocukrta kalp yetmezliğine sebepp olmasıymış kii şuanda bizde böyle bi durum yokmuş:) ama takiplere devam tabiki.... buarada gitmişken renkli dopler ve ayrıntılı tomografide yaptık ,yani özele gitmeme gerek kalmadı gerçi cd falanda isteyemedim ama olsun bebeğim iyi ya bu yeter bana:))378 gr. olmuş :))):92::92:

çok sevindim bebişinin iyi olmasına sen moralini yüksek tut mutlu ol bebişini sağlıkla kucagına alacaksın

canım ALLAH yardımcın olsun ALLAH bu yolda hiçbirimizi oyalamasın

geçmiş olsun canım ALLAH ikinizide korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…