ne iğnesi aycamgecmişolsun?
daha önceden 4tane bebek karnımda öldü .kan pıhtılaşmasına önlem olarak kan sulandırıcı iğne yapıyorum hamileliğin başından beri ve sonuna kadar devam etçek.
acıyomu yaparken...:26:
kullandığımız iğnelerin ucu çok küçük rahime ulaşmaz ama bende bugüne kadar göbek etrafından yapıyorum.bu sabah yaparken benimde aynısı aklıma geli bebeğe falan gelirmi diye ama gelmez.benim doktorum da bacaktanda yap dedi karnım biraz daha büyüsün 7. aydan sonra bacaktan yapmayı düşünüyorum.sanki karından yaparsam daha çok fayda etçek gibi batıl bi inanç var bende
Eki Görüntüle 205933
Eki Görüntüle 205932
Eki Görüntüle 205931
işte minigimin ilk kıyafetleriiiilerleyen saatlerde göbüşümüde eklicemm
slm kızlar napıyosunuz bakiim keyifler nasıl
Eki Görüntüle 205933
Eki Görüntüle 205932
Eki Görüntüle 205931
işte minigimin ilk kıyafetleriiiilerleyen saatlerde göbüşümüde eklicemm
slm kızlar nasıl dogum yapıcağınızı şimdiden düşünmeye başladınızmı nasıl dogum yapıcaksınız?
şimdiden belli oldumu doktormu söylediBağırı çığırı yapcez
Şaka bir yana benim sezeryan olucak Allah nasip ederse, ama seçme şansım olsaydı kesinlikle normal doğum tercih ederdim...
şimdiden belli oldumu doktormu söyledi
iyi geceler kızlarrr...şöyle anımsatabişlirimki ben şu 5. hastalığa yakalanan hamile hatun:)))bugün cerrahpaşadaki prof. a gittik ,bebeğimin durumu çok iyiymiş çooook şükür:) bu hastalığın riski kesede su toplanmasıyla beraber çocukrta kalp yetmezliğine sebepp olmasıymış kii şuanda bizde böyle bi durum yokmuş:) ama takiplere devam tabiki.... buarada gitmişken renkli dopler ve ayrıntılı tomografide yaptık ,yani özele gitmeme gerek kalmadı gerçi cd falanda isteyemedim ama olsun bebeğim iyi ya bu yeter bana:))378 gr. olmuş :))):92::92:
canım ALLAH yardımcın olsun ALLAH bu yolda hiçbirimizi oyalamasınBen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım, kanama riskinden dolayı normal doğum olmuyormuş, birde iğneyi ne zaman kesiceğimi bilemicem dolayısı ile iğne vurulduğum gün doğuma gidicek olursam tehlikeli olabilir, bu yüzden iğneyi kestikten 2 3 gün sonra sezeryana alıcaklar rabbim nasip ederse :)
ben ne zaman kıçımı sağa sola devirerek bilgisayar başına otursam uzuuuuuuuuuunn bir süre kalkmayacagımı oradan anlıyomuş kocam heh gene yerleştirdin totoşu diyo
geçmiş olsun canım ALLAH ikinizide korusuniyi geceler kızlarrr...şöyle anımsatabişlirimki ben şu 5. hastalığa yakalanan hamile hatun:)))bugün cerrahpaşadaki prof. a gittik ,bebeğimin durumu çok iyiymiş çooook şükür:) bu hastalığın riski kesede su toplanmasıyla beraber çocukrta kalp yetmezliğine sebepp olmasıymış kii şuanda bizde böyle bi durum yokmuş:) ama takiplere devam tabiki.... buarada gitmişken renkli dopler ve ayrıntılı tomografide yaptık ,yani özele gitmeme gerek kalmadı gerçi cd falanda isteyemedim ama olsun bebeğim iyi ya bu yeter bana:))378 gr. olmuş :))):92::92:
Canooooooooooo napiyon sen iyimisin gorusemez olduk.gerci haberlerini okuyorum buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?