2011 Ekim Anneleri

BİİİİİİİİRR
Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize ...doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım
- 'Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen? diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana
- 'Biir... dedi.
Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim!

EHEC virüsü salgını korkutmaya başladı. Peki nedir bu EHEC virüsü salgını, nasıl ortaya çıkar, belirtileri nelerdir, bulaşıcı mıdır, nasıl korunulur,tedavisi nasıl yapılır? Tüm bu sorularınızın cevabı yazımızda…

TRT’nin haberine göre Danimarka ve İşveç’te 17 kişide EHEC bakterisine rastlandığı belirtildi. Almanya’da da EHEC virüsü içerdiği şüphesi ile kuzey eyaletlerdeki çiftçiler tonlarca sebzeyi çöpe attılar.

Şimdiki bulgulara göre EHEC bakterisi taşıyanların hastaneye başvururken belirttikleri şikayetler bulantı, kusma ve karın ağrısı. Virüsün insanlara nereden ve nasıl bulaştığına ilişkin henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Şu anda virüsün tespit edildiği kişiler bu ülkelerde gözlem altında tutulmakta.

EHEC virüsünden korunmak için şimdilik yapabileceklerimiz hijyene çok dikkat etmek, elleri iyice yıkamakı, sebze ve meyvelerin iyice yıkanmadan tüketilmemesini ve et ve süt ürünlerinin çiğ tüketilmemesini sağlamak olacaktır.

mrb arkadaşlaar...
sık sık takip ettim bugün ama af buyurun ruh dengesizleşince yanlış bişi yazmamak için sessizce gidiverdim
MİHRİMAH24 çook tebrik ederim gözünüz aydın olsun allah analı babalı huzurla büyütmek nasip etsin darısıda bizlere olsun :93:

EALTİN geçmiş olsuncanım ayak ağrısı yaşamışsın inşallah ciddi bişey değildir veumarım geçmiştir...

HANZADEE ben tüp bebe tedavi sırasında iğne kullandım bilirsin göbüşten kan sulandırıcı nasıllş bilmem ama göbüşten yapılan iğneler çoğunlukla kol ve bacaktanda yapğılıyor içine sinmiyorsa hekimine danışabilirsin şekercim
DENİZ_RUJ bu nazarlıklar sizee bugün talih kuşu konmuş başınıza kızımız nasibiyle geliyor inşallah

CANOM oğluşunun cicilerine bayıldım inşallah o cicilerle resimlerine görebiliriz tosuncuğunzevkinde çok güzelmiş

YSLYTN MİRANDA (yanlış hatırlamıyorsam leyna) ve ismini unuttuğum güzel annişşler MAŞALLAAAAAAHHHHHH sizlere ve içi bebişldolu göbüşlerinizee son günlerde üzerimdeki yoğun duygusallıktanmıdır nedir bilmiyorum musluklar her yalnız kaldığım fırsatta açılıyoo şimdi tekrar geçmişe bakıp göbüşleri izledim uzun uzun canomun aldıklarına baktım kızların doğum sohbeti kilo sohbeti ayak şişkinlikleri tekmiş yeme heyecanları bebiş ürünlerinekıyafetlerine bakma telaşları hıçkırıklara boğuldum
çok değil bundan 5 ay önce gebelerin topiğine girerdim birde özelikle gece yaparıdm bunıu eşim uyusun görmesin diğer topicten kızlar görmesin diye hamişlerin göbüşlerine bakardım iç çekerek örgülerine cicilerine bakar bakar sabahı sigaramla sabah ederdim inanamıyorum hala artık bu topicte olduğuma ALLAHIMMMM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN SONSSUZ HEMDEEEEE EVET HALA İÇİM BURUK AMA MUTLUYUM İÇİMDEKİ KULA CAN VERDİĞİ İÇİN YÜCE YARADAN ÇOKŞÜKÜR ÇOOOOOOOOOKKK
AAY AĞLADIKÇA YAZASIM GELİYO İÇİM KAYNIYO AFFEDİN BENİ ÇOK YAZDIM

hayırlı geceler kızlar az önce eve geldik sabahı bekleyemedim bugün detaylı randevumuz vardı oğluşumu tam bir saat izledik resimlerini aldım çok şükür herşey yolunda bebeğim 403 gr 25 cmçok mutluyum çok güzel bir duygu hepinize iyigeceler

Canım iyidir sen napıyorsun nasıl bebişin? Benim göbeğim kocaman oldu ya kendimi çok şişko hissediyorum 9.ay nasıl olacak bilemiyorum

yerim ben senin o göbişini benimde göbişim baya çıktı artık biraz önce resimlerini çektim sabah ekliycem artık

slm kızlar nasıl dogum yapıcağınızı şimdiden düşünmeye başladınızmı nasıl dogum yapıcaksınız?

cnm drumla bi aksilik olmazsa epidural normal diye konuştuk şimdilik kararımız bu...

ben ne zaman kıçımı sağa sola devirerek bilgisayar başına otursam uzuuuuuuuuuunn bir süre kalkmayacagımı oradan anlıyomuş kocam heh gene yerleştirdin totoşu diyo

sen o totuşunu kaldırda göbiş fotosu ekle

çok şükür tatlım gözün aydın artık baya bi rahatlamıssındır sen genede dikkatli ol fazla girmemeye çalış çoçukların arasına cnm ...

ne güzel kocaman olmuş bebişin cnm inş. doğduğu zamanki kilosuyla boyunuda yazarsın buraya :)))

hayırdır kuzuuu ne oldu sana böyle niye depreştin sen bakiyim çok şükür bebişinde sende iyisiniz ( enfeksiyon dışında bize söylemediğin birşey yoktur umarım ) eşin nasıl oldu bu arada ???
ağlamak rahatlacaksa seni ağla cnm ama ağlayıp zırlayıp daha kötü oluyorsan yasaklıyoruz sana ağlamayı hadi bakalım sabah keyfin yerine gelmiş şekilde bekliyoruz seni

ay bilemedim bende neler oluyo bana bi mutsuzluk, bi bedbahtlık çöktü ıyy hiçte benlik değildir aslında domatese bakmaya odaklanarak ağlayan ,düşünecek onca şey içinden evdeki muhabbet kuşunun dar kafesini düşünerek ağlayan vee tarkanın işim olmaz şarkısına gözyaşlarıyla eşlik eden tek dengesiz duygular yaşayan hamile benimdir heraldesanırıım geçmişime çok bağlı yaşıyorum unutmak istediğim, yaşanmamış saymak istediğim ne varsa son bikaç gündür boğuyo beni... neyse geçicek tabiki gebeliktendir gebelikten annem öle söledide:97:
eşim iyi şükür ben çok evham yaptım pireyi deve yaptım eve geleene kadar şükür taş kafasına gelmemiş tek tesellim bu diz kapağında az şişlik ve hafif morluk var. daha iyi...
sizleri düzenli olarak takipteyim zaten yazmasamda sık sık,yarın sevgili kocam eve olucak, muhtemelen dışarı çıkarız akşama okurum artık bi 50 sayfacık:87: çok teşekkürler ilgin için şevkatli annecik iyi geceler tatlı uykular

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
misafirlerimiz var bu saatte hayır olsun inşallah eeh kapıyı açık bırakmayayım ne olar ne olmaz güzel anneciiklerin göbüşlerine nazar değer neme lazım sizleri yarın bekleriz sevgili gececi misafrilerimiz

selam kızlar gecmıse hıc bakamadım evden cıkmam gerek dun konturole gıtmıstım oglum gayet ıyıymıs hersey yolunda dedı doktorumuz tatıl ıcınde problem gormedı sımdı anneme gıdıyorum oglum dun orda kaldı benı oslemıs mınık tedım hepınızı cok opuyorum gununuz guzel gecsın

gününüz aydın olsun güzel anneler
bu gün çok güzel çok neşeli çok mutlu çok sağlıklı ve bol gülücüklü bir gün sizin olsun..
benim için öyle olacak gibi görünüyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve melekleriiii

ay anca bu kadar çekebildim kocama dedimde göbegim hariç heryerimi çekti işte bu sabah ki ogluşumla bennnnnnnnn
buda oglumun son resmiiiii

Son düzenleme:
Günaydınlar minik kuzucuklarımın annişleri. Yeni bir güne daha başladık, hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde ooo daha çok var diyordum yarı ettik. Zaman çabuk geçiyor bir bakmışız patır patır doğum haberleri yazıyoruz.

gece rüyamda dogum sancısını bekliyodum her gece yatmadan kendimi doguma hazırlıyorum çok az kaldı 21.haftaya nasıl gediğimi anlayamadan dogumda gelecek yatarken dualar ediyorum kendimi normal doguma motive ediyorum inşallah hepimiz kolay bir dogum yaşarız bir normal dogum yapacagım için hep kendime biraz acıyacak çokta acırsa kendi istegimle hamile kaldım bebegime kavuşacaksam azcık acıdan hiç bişey olmaz diyerek alıştırıyorum canım tatlı benim ama oğluma kavuşacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…