- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Canım iyidir sen napıyorsun nasıl bebişin? Benim göbeğim kocaman oldu ya kendimi çok şişko hissediyorum 9.ay nasıl olacak bilemiyorum
slm kızlar nasıl dogum yapıcağınızı şimdiden düşünmeye başladınızmı nasıl dogum yapıcaksınız?
ben ne zaman kıçımı sağa sola devirerek bilgisayar başına otursam uzuuuuuuuuuunn bir süre kalkmayacagımı oradan anlıyomuş kocam heh gene yerleştirdin totoşu diyo
iyi geceler kızlarrr...şöyle anımsatabişlirimki ben şu 5. hastalığa yakalanan hamile hatun:)))bugün cerrahpaşadaki prof. a gittik ,bebeğimin durumu çok iyiymiş çooook şükür:) bu hastalığın riski kesede su toplanmasıyla beraber çocukrta kalp yetmezliğine sebepp olmasıymış kii şuanda bizde böyle bi durum yokmuş:) ama takiplere devam tabiki.... buarada gitmişken renkli dopler ve ayrıntılı tomografide yaptık ,yani özele gitmeme gerek kalmadı gerçi cd falanda isteyemedim ama olsun bebeğim iyi ya bu yeter bana:))378 gr. olmuş :))):92::92:
hayırlı geceler kızlar az önce eve geldik sabahı bekleyemedim bugün detaylı randevumuz vardı oğluşumu tam bir saat izledik resimlerini aldım çok şükür herşey yolunda bebeğim 403 gr 25 cmçok mutluyum çok güzel bir duygu hepinize iyigeceler
mrb arkadaşlaar...
sık sık takip ettim bugün ama af buyurun ruh dengesizleşince yanlış bişi yazmamak için sessizce gidiverdim
MİHRİMAH24 çook tebrik ederim gözünüz aydın olsun allah analı babalı huzurla büyütmek nasip etsin darısıda bizlere olsun :93:
EALTİN geçmiş olsuncanım ayak ağrısı yaşamışsın inşallah ciddi bişey değildir veumarım geçmiştir...
HANZADEE ben tüp bebe tedavi sırasında iğne kullandım bilirsin göbüşten kan sulandırıcı nasıllş bilmem ama göbüşten yapılan iğneler çoğunlukla kol ve bacaktanda yapğılıyor içine sinmiyorsa hekimine danışabilirsin şekercim
DENİZ_RUJ bu nazarlıklar sizeebugün talih kuşu konmuş başınıza kızımız nasibiyle geliyor inşallah
CANOM oğluşunun cicilerine bayıldım inşallah o cicilerle resimlerine görebiliriz tosuncuğunzevkinde çok güzelmiş
YSLYTN MİRANDA (yanlış hatırlamıyorsam leyna) ve ismini unuttuğum güzel annişşler MAŞALLAAAAAAHHHHHH sizlere ve içi bebişldolu göbüşlerinizee son günlerde üzerimdeki yoğun duygusallıktanmıdır nedir bilmiyorum musluklar her yalnız kaldığım fırsatta açılıyoo şimdi tekrar geçmişe bakıp göbüşleri izledim uzun uzun canomun aldıklarına baktım kızların doğum sohbeti kilo sohbeti ayak şişkinlikleri tekmiş yeme heyecanları bebiş ürünlerinekıyafetlerine bakma telaşları hıçkırıklara boğuldum
çok değil bundan 5 ay önce gebelerin topiğine girerdim birde özelikle gece yaparıdm bunıu eşim uyusun görmesin diğer topicten kızlar görmesin diyehamişlerin göbüşlerine bakardım iç çekerek örgülerine cicilerine bakar bakar sabahı sigaramla sabah ederdim inanamıyorum hala artık bu topicte olduğuma ALLAHIMMMM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN SONSSUZ HEMDEEEEE EVET HALA İÇİM BURUK AMA MUTLUYUM İÇİMDEKİ KULA CAN VERDİĞİ İÇİN YÜCE YARADAN ÇOKŞÜKÜR ÇOOOOOOOOOKKK
AAY AĞLADIKÇA YAZASIM GELİYO İÇİM KAYNIYO AFFEDİN BENİ ÇOK YAZDIM
ay bilemedim bende neler oluyo bana bi mutsuzluk, bi bedbahtlık çöktü ıyy hiçte benlik değildir aslında domatese bakmaya odaklanarak ağlayan ,düşünecek onca şey içinden evdeki muhabbet kuşunun dar kafesini düşünerek ağlayan vee tarkanın işim olmaz şarkısına gözyaşlarıyla eşlik eden tek dengesiz duygular yaşayan hamile benimdir heraldehayırdır kuzuuu ne oldu sana böyle niye depreştin sen bakiyim çok şükür bebişinde sende iyisiniz ( enfeksiyon dışında bize söylemediğin birşey yoktur umarım ) eşin nasıl oldu bu arada ???
ağlamak rahatlacaksa seni ağla cnm ama ağlayıp zırlayıp daha kötü oluyorsan yasaklıyoruz sana ağlamayı hadi bakalım sabah keyfin yerine gelmiş şekilde bekliyoruz seni
Günaydın
Istanbul kahvaltı bululması varda benimmi haberim yok nerde bu garılaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?