2011 Ekim Anneleri

1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari...

2.-icme su sigarayi kadın ya bogulacam burda.

3.(ikizler konusmaktadir..)

- allah kurtarsin kardes..
- eyvallah..

4.-safak 210, safak 209, safak 208....

5.-icme su vijkiyi kardejim yaa. 7 aylık bebegi sarhoj ettiniz..

6.ikizler
- ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır!

7.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin!
- eşşek zeki..ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan..

8.- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bi hesap yapsak..9*30+10..hmm 280 gün..yaa nasıl dayanıcam ben burda o kadar..eğlendircek de bişi yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa. ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkcam burdan..heyyo liii laa lii
- pollyanna bi susar mısın uyumaya çalışıyorum!

9. hihihi onlar beni beklerken barbi bebeğimi yollicam önden..dumur olsunlar hihihi

10.yahya kemal beyatlı doğmak üzere..
- artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

11.william shakespeare doğmak üzere bu sefer de..bu biraz daha önce oluyo tabi..
- çıkmak mı
,çıkmamak mı..işte bütün mesele;
çıkıyom anasını satiim

12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısırayımm...

13.- ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

14. sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..

15.bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada...

eşim pazardan patates almamı istemiyor agır kaldırmayayım diye 1 haftadır da sokakta patates satan bir traktör geliyor ve yetişemiyorum:84::84:eşimde ben alırım marketten dedi bende dedim ki o patatesten istiyorum aklım kaldı bi kere sokagın başına çukur kazacam gelince düşsün bende patatesimi alayım

en çok bunlara güldümmmmm

günaydınlarrr, biz geldik huuuu:87:
çok şükür dr kontrolümüz güzel geçti, bi sıkıntımız yok gayet sağlıklıyız.. Benim küçük aslanım 508 gramcık olmuş... ay maşallh kuzuma......

hastaneye gittiğimizde bi baktık bizim dr kapısı hasta dolu, ay dedim kesin doğumda.. şimdi bekle bakalım hadi... öyle de oldu, kürtaj varmış.. neyse o bitti biz yarım saatden fazla bekledik.. tabi bizden önce gelenler vardı. bu defa da iki acil hasta vardı, sürekli onlarla ilgili problem çıkınca aksadı, bi de hemşire eksikliği varmış bütün işlerin aksaması ona da bağlıymış.. hasılı iki saate yakın bekledik:97: artık sinirlerim son raddeye geliyordu ki, bana seslenildiğini duyduk sonunda.. ya bide dr kapısında beklemiyorlar mı deli olduk eşimle, o daha sinir bozucu oluyor, sanki randevusuz herkes, kapıdan ilk görüneni içeri alacaklar.. bi kaç defa eşim hemşireyle konuştuda onun faydası oldu galiba.. hayır zaten beklemek sıkıntı yapıyor, bide insanların anlayışsızlığı olunca iyice sinir bozuyor. ayy karnıma ağrılar girdi vallahi..
özel hastanelerin acilen bi çözüm bulması lazım bu randevu işinee

ama çok şükür ekranda oğlumu görünce bütün bunları unuttum.. ya nasıl özlemişim, ayrıca bu defa çok hareketleydi, dr teyzemizde şaşırdı.. her şeyimize bakıldı işte, parmaklarımızı saydı, iç organlarımızı, kol bacak ayy benim yavrum artis gibide poz verdi bize, dr iyi yakaladı.. gelişimimizi beğendik, 5,6 gün önde gidiyoruz boyumuzu zaten söylemiyordu.. bu arada ayrıntılı için ayın 27sine gün aldık.. yalnız bana şaşırdı bide dr, sen hiç kilo almıyordun bi ayda birden almışsın, yine de dikkat, sonuçta yarım kilo bebiş var içerde dedi bende farkındayım bu ara kaçtı biraz dedim. kan haplarını mutlaka içmem gerektiğini söyledi çünkü normalde olsa sezeryanda olsa çok kan kaybı oluyor ve lohusalıkta da epey gidiyor, sonra sana kanı nerden bulcaz deyip gülümsedi....
böyle işte, atladığım bişey var mı bilmiyorum. zaten yorgun ve keyifsizdi biraz o yüzden fazlada bişi konuşmadık:)

Son düzenleme:
günaydın....

öyle bişey konuşuldu ama ne zaman nerede olduguna dair bişi söylenmedi:26embe köşk denmişti ama ben orası nerede bilmeyommm

Benim fikrimdi pempe köşk emirganda açık büfe oh misss
Herkes toplaşsında tarih belirliyelim artık

GuNaYDIn nasilsiniz
Kalk artık yata yata yatağı çürüttün garanti kapsamı dışında kalacak yatak kullanıcı hatası diye..
Günaydın çayımın şekeri, günaydın ekmegimin yağı, günaydın balım ,pekmezim, reçelim.. Kahvaltı hazır mı? ahah hazir olsada hep beraber yesek

Evet yedi ay izin kullancağım maaşımdan kasilmeyecekiyidir patronum ama bir de ters tarafına denk gelirsek vay halimizeben ezberledim artık ama sabah kahvaltısını,insülin iğnesini yapana kadar yaklaşmıyorum

ne kadar iyi patronun varyaa Allah yanında olsun patronunun da senindee MAŞALLAHH SANA DA BEBEİŞİNE DE

GÜNAYDDINNN KIZLARRR SABAH SABAH DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ YİNE KARA DUTLAR BEBEK KONUSMALARI FALAN
GEÇEN GECE SAAT 3 TE ESIMIN DİŞİ İÇİN ACİLE GİTTİK BENİM KIZDA DEMİŞTİR NE OLUYO NE GÜZEL UYUYORDUK NE OLDU BUNLARA DİYE KIZMISTIR BİZE :))

günaydınnnbiraz daha geriye git göbüşümün oglumun resmi bilem var

Son düzenleme:
bu sabah pek tenhayız galiba.. neyse kızlar yavaşdan dökülmeden, ben geçmişe göz atıp geleyim şimdi bi yandan da sayfalar akarsa zor olur

MAŞALLAH BENİM COOL OĞLUMUN COOL KANKASINA

çok güzelsiniz maşallah size inşallah göbeğinin daha daha büyük hallerini görürüz

canım gözün aydın bebeğin sağlıklı olsunda çok takılma beklemelere falan zaruri bir durum olmuş işte üzme tatlı canını sen oğlunu gördün sağlık haberlerini aldın ya o yeter sana

Geçmişte gördüm yazdığını,aldın mı pantolonu bilmiyorum ama.Mağazada görmeden sipariş verme derim,hafta sonu gördüm malları naylonumsu geldi bana terletebilir,bilgin olsun:)

Ben bu mesajı yazalı epey olmuştu sanırım zaten görmeden bişey almam pek, mağazalara gelsin diye bekliyordum. geçen gün gördüm, dediğin gibi naylonsu bi yapısı vardı, halbuki burdan pamuklu gibi görünüyordu. aslında spor olduğu için alıcaktım ama beğenmedim kumaşını.. teşekkürler yinede uyarın için

Son düzenleme:

pembe pantolondan bahsediyorsunuz sanırım eğer öyleyse aynısın lacivertini aldım hatta şu an üzerimde o kadar rahat ki hiç de terletmiyor iyiki de almışım bu gün gidip bir de beyaz pantolon alıcam lcw den

pembe pantolondan bahsediyorsunuz sanırım eğer öyleyse aynısın lacivertini aldım hatta şu an üzerimde o kadar rahat ki hiç de terletmiyor iyiki de almışım bu gün gidip bir de beyaz pantolon alıcam lcw den

evet canım güle güle giy, memnun kaldın demek:44: aslında lacivertini beğendim bende görünce, kararsız kalmıştım. sanki ikisinin kumaşı aynı değil gibiydi.. kaç beden aldın sen, acaba bi baksam mı bende... beyazda güzel, hatta size dicektim alında giyin diye bu arada denizin eklediği elbiseyede bayılmıştım

kızlar yaa bişi dicem
20. haftadayım ben şimdi
ctesi de detaylı var
bugün sol tarafta bi ağrı ki sormayın gitsin
özellikle kasın ve göbek çevrem
nedendir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…