Günaydın
Istanbul kahvaltı bululması varda benimmi haberim yok nerde bu garılaaa
edut seni görünce aklıma karadut geldiolsada yesek ya nerden geldi şimdi aklıma
1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari...
3.(ikizler konusmaktadir..)
- allah kurtarsin kardes..
- eyvallah..
6.ikizler
- ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır!
9. hihihi onlar beni beklerken barbi bebeğimi yollicam önden..dumur olsunlar hihihi
12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısırayımm...
15.bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada...
:))
ay kıyamam...yokmudur pazarda ya
günaydın....
öyle bişey konuşuldu ama ne zaman nerede olduguna dair bişi söylenmedi:26embe köşk denmişti ama ben orası nerede bilmeyommm
Evet yedi ay izin kullancağım maaşımdan kasilmeyecekiyidir patronum ama bir de ters tarafına denk gelirsek vay halimize ben ezberledim artık ama sabah kahvaltısını,insülin iğnesini yapana kadar yaklaşmıyorum
ne kadar iyi patronun varyaa Allah yanında olsun patronunun da senindee MAŞALLAHH SANA DA BEBEİŞİNE DE
GÜNAYDDINNN KIZLARRR SABAH SABAH DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ YİNE KARA DUTLAR BEBEK KONUSMALARI FALAN
GEÇEN GECE SAAT 3 TE ESIMIN DİŞİ İÇİN ACİLE GİTTİK BENİM KIZDA DEMİŞTİR NE OLUYO NE GÜZEL UYUYORDUK NE OLDU BUNLARA DİYE KIZMISTIR BİZE :))
günaydınlarrr, biz geldik huuuu:87:
çok şükür dr kontrolümüz güzel geçti, bi sıkıntımız yok gayet sağlıklıyız.. Benim küçük aslanım 508 gramcık olmuş... ay maşallh kuzuma......
hastaneye gittiğimizde bi baktık bizim dr kapısı hasta dolu, ay dedim kesin doğumda.. şimdi bekle bakalım hadi... öyle de oldu, kürtaj varmış.. neyse o bitti biz yarım saatden fazla bekledik.. tabi bizden önce gelenler vardı. bu defa da iki acil hasta vardı, sürekli onlarla ilgili problem çıkınca aksadı, bi de hemşire eksikliği varmış bütün işlerin aksaması ona da bağlıymış.. hasılı iki saate yakın bekledik:97: artık sinirlerim son raddeye geliyordu ki, bana seslenildiğini duyduk sonunda.. ya bide dr kapısında beklemiyorlar mı deli olduk eşimle, o daha sinir bozucu oluyor, sanki randevusuz herkes, kapıdan ilk görüneni içeri alacaklar.. bi kaç defa eşim hemşireyle konuştuda onun faydası oldu galiba.. hayır zaten beklemek sıkıntı yapıyor, bide insanların anlayışsızlığı olunca iyice sinir bozuyor. ayy karnıma ağrılar girdi vallahi..
özel hastanelerin acilen bi çözüm bulması lazım bu randevu işinee
ama çok şükür ekranda oğlumu görünce bütün bunları unuttum.. ya nasıl özlemişim, ayrıca bu defa çok hareketleydi, dr teyzemizde şaşırdı.. her şeyimize bakıldı işte, parmaklarımızı saydı, iç organlarımızı, kol bacakayy benim yavrum artis gibide poz verdi bize, dr iyi yakaladı.. gelişimimizi beğendik, 5,6 gün önde gidiyoruz boyumuzu zaten söylemiyordu.. bu arada ayrıntılı için ayın 27sine gün aldık.. yalnız bana şaşırdı bide dr, sen hiç kilo almıyordun bi ayda birden almışsın, yine de dikkat, sonuçta yarım kilo bebiş var içerde dedi bende farkındayım bu ara kaçtı biraz dedim. kan haplarını mutlaka içmem gerektiğini söyledi çünkü normalde olsa sezeryanda olsa çok kan kaybı oluyor ve lohusalıkta da epey gidiyor, sonra sana kanı nerden bulcaz deyip gülümsedi....
böyle işte, atladığım bişey var mı bilmiyorum. zaten yorgun ve keyifsizdi biraz o yüzden fazlada bişi konuşmadık:)
çok güzelsiniz maşallah size inşallah göbeğinin daha daha büyük hallerini görürüzgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve melekleriiii
Eki Görüntüle 206262 Eki Görüntüle 206261
Eki Görüntüle 206260 Eki Görüntüle 206259
ay anca bu kadar çekebildimkocama dedimde göbegim hariç heryerimi çekti işte bu sabah ki ogluşumla bennnnnnnnn
buda oglumun son resmiiiii
Eki Görüntüle 206284
günaydınlarrr, biz geldik huuuu:87:
çok şükür dr kontrolümüz güzel geçti, bi sıkıntımız yok gayet sağlıklıyız.. Benim küçük aslanım 508 gramcık olmuş... ay maşallh kuzuma......
hastaneye gittiğimizde bi baktık bizim dr kapısı hasta dolu, ay dedim kesin doğumda.. şimdi bekle bakalım hadi... öyle de oldu, kürtaj varmış.. neyse o bitti biz yarım saatden fazla bekledik.. tabi bizden önce gelenler vardı. bu defa da iki acil hasta vardı, sürekli onlarla ilgili problem çıkınca aksadı, bi de hemşire eksikliği varmış bütün işlerin aksaması ona da bağlıymış.. hasılı iki saate yakın bekledik:97: artık sinirlerim son raddeye geliyordu ki, bana seslenildiğini duyduk sonunda.. ya bide dr kapısında beklemiyorlar mı deli olduk eşimle, o daha sinir bozucu oluyor, sanki randevusuz herkes, kapıdan ilk görüneni içeri alacaklar.. bi kaç defa eşim hemşireyle konuştuda onun faydası oldu galiba.. hayır zaten beklemek sıkıntı yapıyor, bide insanların anlayışsızlığı olunca iyice sinir bozuyor. ayy karnıma ağrılar girdi vallahi..
özel hastanelerin acilen bi çözüm bulması lazım bu randevu işinee
ama çok şükür ekranda oğlumu görünce bütün bunları unuttum.. ya nasıl özlemişim, ayrıca bu defa çok hareketleydi, dr teyzemizde şaşırdı.. her şeyimize bakıldı işte, parmaklarımızı saydı, iç organlarımızı, kol bacakayy benim yavrum artis gibide poz verdi bize, dr iyi yakaladı.. gelişimimizi beğendik, 5,6 gün önde gidiyoruz boyumuzu zaten söylemiyordu.. bu arada ayrıntılı için ayın 27sine gün aldık.. yalnız bana şaşırdı bide dr, sen hiç kilo almıyordun bi ayda birden almışsın, yine de dikkat, sonuçta yarım kilo bebiş var içerde dedi bende farkındayım bu ara kaçtı biraz dedim. kan haplarını mutlaka içmem gerektiğini söyledi çünkü normalde olsa sezeryanda olsa çok kan kaybı oluyor ve lohusalıkta da epey gidiyor, sonra sana kanı nerden bulcaz deyip gülümsedi....
böyle işte, atladığım bişey var mı bilmiyorum. zaten yorgun ve keyifsizdi biraz o yüzden fazlada bişi konuşmadık:)
Geçmişte gördüm yazdığını,aldın mı pantolonu bilmiyorum ama.Mağazada görmeden sipariş verme derim,hafta sonu gördüm malları naylonumsu geldi bana terletebilir,bilgin olsun:)
Ben bu mesajı yazalı epey olmuştu sanırımzaten görmeden bişey almam pek, mağazalara gelsin diye bekliyordum. geçen gün gördüm, dediğin gibi naylonsu bi yapısı vardı, halbuki burdan pamuklu gibi görünüyordu. aslında spor olduğu için alıcaktım ama beğenmedim kumaşını.. teşekkürler yinede uyarın için
pembe pantolondan bahsediyorsunuz sanırım eğer öyleyse aynısın lacivertini aldım hatta şu an üzerimde o kadar rahat ki hiç de terletmiyor iyiki de almışım bu gün gidip bir de beyaz pantolon alıcam lcw den
kızlar yaa bişi dicem
20. haftadayım ben şimdi
ctesi de detaylı var
bugün sol tarafta bi ağrı ki sormayın gitsin
özellikle kasın ve göbek çevrem
nedendir sizce
büyük tuvaletin ya da gazın olabilir şeker, biraz gez dolaş hareket et.. ctsi bana da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?