2011 Ekim Anneleri

kızlar yaa bişi dicem
20. haftadayım ben şimdi
ctesi de detaylı var
bugün sol tarafta bi ağrı ki sormayın gitsin
özellikle kasın ve göbek çevrem
nedendir sizce

oooooo crafty seni burda görmek ne güzelllll o dönemlerde agrı çok oluyor canım agır kaldırmamaya çalış magnezyum sor doktoruna kullanmaya başla

oooooo crafty seni burda görmek ne güzelllll o dönemlerde agrı çok oluyor canım agır kaldırmamaya çalış magnezyum sor doktoruna kullanmaya başla

canocan
sen bi ara acıbademe gidiodun
sana soram detaylı için gittiğimde bi aksilik olmazsa CD de isticem görüntüyü verio dimi hastane

aynı pantolonun renklerinde görmüştüm pembeyi
ben 36 beden aldım belime tam oturdu 38 i pot durdu ama lastiği göğüs altına kadar neredeyse.. çok rahat üzerine gömlerlerle tuniklerle çok güzel oluyor beyaz pantolonda gözüm var mutlaka almalıyım 2 yazlık elbise 2-3 de tunik aldımmı tamamdır artık :)
lcw nin elbiselerini beğenmedim dışarıdaki hamile mağazalarından bakıcam

kızlar yaa bişi dicem
20. haftadayım ben şimdi
ctesi de detaylı var
bugün sol tarafta bi ağrı ki sormayın gitsin
özellikle kasın ve göbek çevrem
nedendir sizce

sen kasım annelerindeydin sanırım :44:
çok şiddetli bir ağrıysa doktora git baksın şimdi biz buradan bekle geçer hepimize oluyor desek yanlış yönlendirmiş oluruz seni anladığım kadarıyla da şiddetli bir ağrı geçmiş olsun...

geçmişi okuyup geldim, şükür fazla kaynatmamışsınız dün kolay oldu bu yüzden:)
deniz hayırlı olsun kuzum, güle güle harcayın küçük meleğime bu arada yeni iş yerin, yeni görevin için de hayırlı olsun ben atlamışım galiba kusura bakma canım

canomm cicilerinizi güle güle giyin, göbüşün daha net bi fotosunu bekliyoruz. akşam eşine çektir kırp koy buraya bizimle ilgili kısmı demek pantolonu kaptırdın haa, kız bi anlık gafletine mi geldi, yoksa senden almak kolay olmazdı...

bu arada kızlar, filizi görenn var mı:44: epeydir yok galiba, inş bi sıkıntı yoktur.......

eee hani nerde bu millet, huuuuu:82: bende kalkıp evimin işini mi yapsam acep, kimsecikler yok dahaaa:87:

Son düzenleme:

Günaydınnn maşallah oğluşuna ve sana canım

canım gözün aydın bebeğin sağlıklı olsunda çok takılma beklemelere falan zaruri bir durum olmuş işte üzme tatlı canını sen oğlunu gördün sağlık haberlerini aldın ya o yeter sana

yok canımcım zaten zaruriyet olunca bişey demiyosun, sonuçta o halde bende olabilirdim. ama son anlarda artık epey rahatsız olmuştum, oturmaktan oğlumda rahatsız oldu galiba ağrılar girdi her yerime..

ama çok şükür, görüşünce ikimizde mutlu olduk

Evet kesinlikle kumaşlar aynı model olmasına rağmen lacivert ve pembede farklıydı,dokununca şaşırdım hatta:

İyiymiş o zaman canımcım, bende bi bakıyım bari.. Beyazda çok şık olur, tam yazlık üstüne her renk gider ne güzel

:) msjını görünce şaşırdım, iyi güncel oldu dimi, hatta pembe tam pemde değildi böyle kırçıllı gibi.. lacivertine bakayım bennn

Aynen iyi denk geldi LCW güzel de uygun ve güzel olduklarından hemen tükeniyo,beden bulmak sıkıntı.Bu arada ben Kasım annesi olacağım inşallah ama dün nasıl olduğunu anlamadan kendimi burada buluverdim:)

benimki ilaç düşmanı kuzum yaaaaa
eleviti zor verdi :)
muz ye dio :)

Doktorunu kutluyorum. Tabiki hereyin doğalı iyidir güzeldir.
Yaaa bu denizim rujum nerede kaldı?? Kaç gündür böyle ama
Hanzade de ortalıkta yok. Aheste kaçtı. Leyna canı isterse yazar istemezse oturur okur. Yeşilimin keyfi mi yok acep.
Necla yine annesine kaçtı heralde. advocate duruşmada sanırsam...Site müdavimlerriiiii neredesiniz?
Bi canomun sesi çıkıyor maşallah.

Aynen iyi denk geldi LCW güzel de uygun ve güzel olduklarından hemen tükeniyo,beden bulmak sıkıntı.Bu arada ben Kasım annesi olacağım inşallah ama dün nasıl olduğunu anlamadan kendimi burada buluverdim:)

evet:) bizim herkese açığız, sorun yok hayırlı olsun bebişin bizim topiği daha aktif ve eğlenceli buluyor misafirlerimiz, bu yüzden takılıp kalman normal canım

evet lcw nin ürünleri fiyatları güzel, ama değişiyor tabi.. kalitesine göre değişiyor, hiç üste başa giyilmeyecek şekilde olanlarda var... bu arada bahsetmişken bende bu elbiseyi ladım kendime
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - BLUE PRINTED epeyce baktım bütün şubelerine, hem beden hem elbiseyi görebilmek için.. sonunda buldum kumaşı tam burada giymek için oldukça müsait, pamuklu.. bide efil efil pek rahat.. evde sorun değilde üstüne bişey almam lazım, ne alsam ki:44:

mutluyum bugun çeneme vurdu hahahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…