- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar yaa bişi dicem
20. haftadayım ben şimdi
ctesi de detaylı var
bugün sol tarafta bi ağrı ki sormayın gitsin
özellikle kasın ve göbek çevrem
nedendir sizce
oooooo crafty seni burda görmek ne güzelllll o dönemlerde agrı çok oluyor canım agır kaldırmamaya çalış magnezyum sor doktoruna kullanmaya başla
oooooo crafty seni burda görmek ne güzelllll o dönemlerde agrı çok oluyor canım agır kaldırmamaya çalış magnezyum sor doktoruna kullanmaya başla
aynı pantolonun renklerinde görmüştüm pembeyievet canımgüle güle giy, memnun kaldın demek:44: aslında lacivertini beğendim bende görünce, kararsız kalmıştım. sanki ikisinin kumaşı aynı değil gibiydi.. kaç beden aldın sen, acaba bi baksam mı bende... beyazda güzel, hatta size dicektim alında giyin diye bu arada denizin eklediği elbiseyede bayılmıştım
kızlar yaa bişi dicem
20. haftadayım ben şimdi
ctesi de detaylı var
bugün sol tarafta bi ağrı ki sormayın gitsin
özellikle kasın ve göbek çevrem
nedendir sizce
günaydınlarrr, biz geldik huuuu:87:
çok şükür dr kontrolümüz güzel geçti, bi sıkıntımız yok gayet sağlıklıyız.. Benim küçük aslanım 508 gramcık olmuş... ay maşallh kuzuma......
hastaneye gittiğimizde bi baktık bizim dr kapısı hasta dolu, ay dedim kesin doğumda.. şimdi bekle bakalım hadi... öyle de oldu, kürtaj varmış.. neyse o bitti biz yarım saatden fazla bekledik.. tabi bizden önce gelenler vardı. bu defa da iki acil hasta vardı, sürekli onlarla ilgili problem çıkınca aksadı, bi de hemşire eksikliği varmış bütün işlerin aksaması ona da bağlıymış.. hasılı iki saate yakın bekledik:97: artık sinirlerim son raddeye geliyordu ki, bana seslenildiğini duyduk sonunda.. ya bide dr kapısında beklemiyorlar mı deli olduk eşimle, o daha sinir bozucu oluyor, sanki randevusuz herkes, kapıdan ilk görüneni içeri alacaklar.. bi kaç defa eşim hemşireyle konuştuda onun faydası oldu galiba.. hayır zaten beklemek sıkıntı yapıyor, bide insanların anlayışsızlığı olunca iyice sinir bozuyor. ayy karnıma ağrılar girdi vallahi..
özel hastanelerin acilen bi çözüm bulması lazım bu randevu işinee
ama çok şükür ekranda oğlumu görünce bütün bunları unuttum.. ya nasıl özlemişim, ayrıca bu defa çok hareketleydi, dr teyzemizde şaşırdı.. her şeyimize bakıldı işte, parmaklarımızı saydı, iç organlarımızı, kol bacakayy benim yavrum artis gibide poz verdi bize, dr iyi yakaladı.. gelişimimizi beğendik, 5,6 gün önde gidiyoruz boyumuzu zaten söylemiyordu.. bu arada ayrıntılı için ayın 27sine gün aldık.. yalnız bana şaşırdı bide dr, sen hiç kilo almıyordun bi ayda birden almışsın, yine de dikkat, sonuçta yarım kilo bebiş var içerde dedi bende farkındayım bu ara kaçtı biraz dedim. kan haplarını mutlaka içmem gerektiğini söyledi çünkü normalde olsa sezeryanda olsa çok kan kaybı oluyor ve lohusalıkta da epey gidiyor, sonra sana kanı nerden bulcaz deyip gülümsedi....
böyle işte, atladığım bişey var mı bilmiyorum. zaten yorgun ve keyifsizdi biraz o yüzden fazlada bişi konuşmadık:)
canım gözün aydın bebeğin sağlıklı olsunda çok takılma beklemelere falan zaruri bir durum olmuş işte üzme tatlı canını sen oğlunu gördün sağlık haberlerini aldın ya o yeter sana
evet canımgüle güle giy, memnun kaldın demek:44: aslında lacivertini beğendim bende görünce, kararsız kalmıştım. sanki ikisinin kumaşı aynı değil gibiydi.. kaç beden aldın sen, acaba bi baksam mı bende... beyazda güzel, hatta size dicektim alında giyin diye bu arada denizin eklediği elbiseyede bayılmıştım
aynı pantolonun renklerinde görmüştüm pembeyi
ben 36 beden aldım belime tam oturdu 38 i pot durdu ama lastiği göğüs altına kadar neredeyse.. çok rahat üzerine gömlerlerle tuniklerle çok güzel oluyor beyaz pantolonda gözüm var mutlaka almalıyım 2 yazlık elbise 2-3 de tunik aldımmı tamamdır artık :)
lcw nin elbiselerini beğenmedim dışarıdaki hamile mağazalarından bakıcam
Evet kesinlikle kumaşlar aynı model olmasına rağmen lacivert ve pembede farklıydı,dokununca şaşırdım hatta:
canocan
sen bi ara acıbademe gidiodun
sana soram detaylı için gittiğimde bi aksilik olmazsa CD de isticem görüntüyü verio dimi hastane
:) msjını görünce şaşırdım, iyi güncel oldudimi, hatta pembe tam pemde değildi böyle kırçıllı gibi.. lacivertine bakayım bennn
benimki ilaç düşmanı kuzum yaaaaa
eleviti zor verdi :)
muz ye dio :)
Aynen iyi denk geldiLCW güzel de uygun ve güzel olduklarından hemen tükeniyo,beden bulmak sıkıntı.Bu arada ben Kasım annesi olacağım inşallah ama dün nasıl olduğunu anlamadan kendimi burada buluverdim:)
Doktorunu kutluyorum. Tabiki hereyin doğalı iyidir güzeldir.
Yaaa bu denizim rujum nerede kaldı?? Kaç gündür böyle ama
Hanzade de ortalıkta yok. Aheste kaçtı. Leyna canı isterse yazar istemezse oturur okur. Yeşilimin keyfi mi yok acep.
Necla yine annesine kaçtı heralde. advocate duruşmada sanırsam...Site müdavimlerriiiii neredesiniz?
Bi canomun sesi çıkıyor maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?