2011 Ekim Anneleri

bende burdayım ama

kız yok ben burdayım, cicilerden konuşuyoruz işte.. :87: sende bi cee deyip ortalıktan kaybolmuşsun sabah.. nasılsın rumuzum ne var ne yok, bu arada ben 62 olmuşum, varmı yeni listen

evet hanzade yok, dünde göremedim hatunu.. kızlar şağıda görünüyor, anca geçmişi okuyup geliyorlardır

ben anacımla konuşuyom gelcem birazdannn

Aaaa daha dün LC deydim. Bu elbiseyi göremedim.Ama çok güzelmiş. Ya ama herşeyin içine, üstüne bişey bulmaktan gına geldi bana artık. Dün alışveriş yaptım, tüm t-shirtler ve gömlekler kısa kollu. Hatta kısa denmez bildiğin sıfır kollu.

Napim benden başka kimse yoktu. O yüzden çıkıp biraz iş yaptım.
Ben de 64,9 u gördüm sabah. Daha 2 gün önce 63,7 idim. Şaşırdım. Ama yüzüklerimi parmağıma zor soktum. Ayakkabım da dar geldi sabah. Sanırım şişkinlik dedi. Şişkinliktir dimi:18: Sen nasılsın?
Bu arada ben listemi oluşturdum da, kilo ile ilgili ufak bir tartışma olunca keyfim kaçtı. Listeyi yayınlamaktan vazgeçtim. İstiyosanız yayınlayıveririm

Son düzenleme:

kaçırmışsın beni rumuzcuğum ben aktifim ama geçmişe gitmedin seni gidi seniiiiii

merhaba güzeller yarın kontrollerim var yine çok heyecanlıyım yaaa
önce gidip idrar tahlili yaptırıcam akıntı için sonra sağlık ocağına gidicem aşı için sonra doktora gidicem ayrıntılı için bazıları kısa sürüyo diye ama beni gönderdikleri doktor baya inceliyomuş sanırım 1 saati bulur diyolar nasıl kalcam o kadar yaaa

Allah yavrularınıza bol tekme atma gücü versin onlar tekme attıkça sizde çoşun annecikler
canonun paylaştığı yazıdaki gibi 1-2 tekmelesinlerde sevinelim biz garibanlarda

bu bi ara geldi zaten, hani üç al dördüncü bedeva kampanyası zamanında.. ben baktım kiloya göre sonra alırım dedim ama iki gün sonra gittim en az on tane elbise vardı hiç biri kalmamıştı.. o gün bugün baktım yani, en son bi tane oda tam aradığım beden olunca alıverdim hemen.. net sayfasında var ama canım bakarsan, ben 40 beden aldım daha rahat oldu...

kız sen orda sıkıntı çekiyorsan ben burda napıyım, her yer askılı dolu bi tane aradığımı bulamıyorum ya huu.. bende iiçine bu sıcakta badi giymek istemiyorum, sıcakta rahatsız ediyor.. acaba üstüne penye hırkalardan mı alıversem, ama o da iyice kısa gösterir beni heralde bi de elbisenin espirisi kalmıyor. ya da içine boleromu giysem:44: en azından göğsümü sıkmaz badi gibi.. üff evde sıkıntı yokda memlekete gidince lazım...

aslında rumuz, millet kolluk giyiyor şimdi, onlardan bulamadım. çok rahat oluyor, giy kısa kollu bol bi tişört, gerektiğinde de kollukları geçiriver

aynı elbiseyi bizim dairede bir kadında gördüm dün üzerine beyaz bolero ve beyaz ayakkabı giymişti hatta gidip soracaktım elbiseyi nerden aldın diye iyi ki sormamışım az önce söylediğim lcw nin elbiselerini sevmiyorum cümlemi yutuyorum bazıları güzelmiş

şişkinliktirrrrr:82:dimii:44: ben çok şükür iyyim canım.. yazdım zaten bugün uzun uzun..
aman yayınla boşver, arada olur öyle.. bende şaşırdım 62yi görünce ama ayakkabı elbise filan ne biliyim, birden alıverdim bilemedim:78:

kızlar aferin size çok kaynatmamışsınız geçmişi bitirdim şükür.
canom ciclerinde göbüşünde çok şeker.
bende dün akşam annemlerle kipaya gittim ordaki lcw dan kendime bir üst aldım birde etek aldım.

canım annemdeyim şuan ama sizi unutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…