Doktorunu kutluyorum. Tabiki hereyin doğalı iyidir güzeldir.
Yaaa bu denizim rujum nerede kaldı?? Kaç gündür böyle ama
Hanzade de ortalıkta yok. Aheste kaçtı. Leyna canı isterse yazar istemezse oturur okur. Yeşilimin keyfi mi yok acep.
Necla yine annesine kaçtı heralde. advocate duruşmada sanırsam...Site müdavimlerriiiii neredesiniz?
Bi canomun sesi çıkıyor maşallah.
günaydın kızlaar....
bende burdayım ama
Hanzade de ortalıkta yok. Aheste kaçtı. Leyna canı isterse yazar istemezse oturur okur. Yeşilimin keyfi mi yok acep.
Necla yine annesine kaçtı heralde. advocate duruşmada sanırsam...Site müdavimlerriiiii neredesiniz?
eytttt bea EYT'cim gelmiş.
Canımız sıkıldı bizimde öyyyle etrafa sataştık. Ama sana sataşmadım diye dil çıkarmışın.hem buradasın da hani sohbet muhabbet? Hımm nerede??? [/QUOTE
Kimse yoktu kine neyse sabah mahmurluğu vardı herkeste şimdi teker teker dökülürler.
Günaydın fatoş. Bugün kimse yazmıyooo. Bende işleri sallayacağıma işlere mi baksam acep diyom.
kız yok ben burdayım, cicilerden konuşuyoruz işte.. :87: sende bi cee deyip ortalıktan kaybolmuşsun sabah.. nasılsın rumuzum ne var ne yok, bu arada ben 62 olmuşum, varmı yeni listen
evet hanzade yok, dünde göremedim hatunu.. kızlar şağıda görünüyor, anca geçmişi okuyup geliyorlardır
evet:) bizim herkese açığız, sorun yokhayırlı olsun bebişin bizim topiği daha aktif ve eğlenceli buluyor misafirlerimiz, bu yüzden takılıp kalman normal canım
evet lcw nin ürünleri fiyatları güzel, ama değişiyor tabi.. kalitesine göre değişiyor, hiç üste başa giyilmeyecek şekilde olanlarda var... bu arada bahsetmişken bende bu elbiseyi ladım kendime
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - BLUE PRINTED epeyce baktım bütün şubelerine, hem beden hem elbiseyi görebilmek için.. sonunda buldumkumaşı tam burada giymek için oldukça müsait, pamuklu.. bide efil efil pek rahat.. evde sorun değilde üstüne bişey almam lazım, ne alsam ki:44:
kız yok ben burdayım, cicilerden konuşuyoruz işte.. :87: sende bi cee deyip ortalıktan kaybolmuşsun sabah.. nasılsın rumuzum ne var ne yok, bu arada ben 62 olmuşum, varmı yeni listen
evet hanzade yok, dünde göremedim hatunu.. kızlar şağıda görünüyor, anca geçmişi okuyup geliyorlardır
Aaaa daha dün LC deydim. Bu elbiseyi göremedim.Ama çok güzelmiş. Ya ama herşeyin içine, üstüne bişey bulmaktan gına geldi bana artık. Dün alışveriş yaptım, tüm t-shirtler ve gömlekler kısa kollu. Hatta kısa denmez bildiğin sıfır kollu.
evet:) bizim herkese açığız, sorun yokhayırlı olsun bebişin bizim topiği daha aktif ve eğlenceli buluyor misafirlerimiz, bu yüzden takılıp kalman normal canım
evet lcw nin ürünleri fiyatları güzel, ama değişiyor tabi.. kalitesine göre değişiyor, hiç üste başa giyilmeyecek şekilde olanlarda var... bu arada bahsetmişken bende bu elbiseyi ladım kendime
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - BLUE PRINTED epeyce baktım bütün şubelerine, hem beden hem elbiseyi görebilmek için.. sonunda buldumkumaşı tam burada giymek için oldukça müsait, pamuklu.. bide efil efil pek rahat.. evde sorun değilde üstüne bişey almam lazım, ne alsam ki:44:
Napim benden başka kimse yoktu. O yüzden çıkıp biraz iş yaptım.
Ben de 64,9 u gördüm sabah. Daha 2 gün önce 63,7 idim. Şaşırdım. Ama yüzüklerimi parmağıma zor soktum. Ayakkabım da dar geldi sabah. Sanırım şişkinlik dedi. Şişkinliktir dimi:18: Sen nasılsın?
Bu arada ben listemi oluşturdum da, kilo ile ilgili ufak bir tartışma olunca keyfim kaçtı. Listeyi yayınlamaktan vazgeçtim. İstiyosanız yayınlayıveririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?