aynı elbiseyi bizim dairede bir kadında gördüm dün üzerine beyaz bolero ve beyaz ayakkabı giymişti hatta gidip soracaktım elbiseyi nerden aldın diye iyi ki sormamışım az önce söylediğim lcw nin elbiselerini sevmiyorum cümlemi yutuyorumbazıları güzelmiş
sizde çok güzelsiniz
ama göbüş henüz çok büyümemiş sanki yada fotoğrafta öyle çıkmış ama yinede çok tatlı görünüyorsunuz
valla senle aramızda pek bişi yok ama ben gecen bir kaç kıyafet aldımmmbizden 3-5 hafta deneyimlisiniz :)
kıyafetler odalar beşikler alındı mı ne zaman zamanı sizce
bu bi ara geldi zaten, hani üç al dördüncü bedeva kampanyası zamanında.. ben baktım kiloya göre sonra alırım dedim ama iki gün sonra gittim en az on tane elbise vardı hiç biri kalmamıştı.. o gün bugün baktım yani, en son bi tane oda tam aradığım beden olunca alıverdim hemen.. net sayfasında var ama canım bakarsan, ben 40 beden aldım daha rahat oldu...
kız sen orda sıkıntı çekiyorsan ben burda napıyım, her yer askılı dolubi tane aradığımı bulamıyorum ya huu.. bende iiçine bu sıcakta badi giymek istemiyorum, sıcakta rahatsız ediyor.. acaba üstüne penye hırkalardan mı alıversem, ama o da iyice kısa gösterir beni heralde bi de elbisenin espirisi kalmıyor. ya da içine boleromu giysem:44: en azından göğsümü sıkmaz badi gibi.. üff evde sıkıntı yokda memlekete gidince lazım...
aslında rumuz, millet kolluk giyiyor şimdi, onlardan bulamadım. çok rahat oluyor, giy kısa kollu bol bi tişört, gerektiğinde de kollukları geçiriver
Kolluk muBen hiç görmedim.
Bir de benim başım açık. Böyle yarı kapalı olunca insan daha bi zorlanıyor giyinecek bişeyler bulmakta. Yok yakası fazla açık olmamalı, yok kolu en fazla kapri olmalı, totoya oturdu üstüne yelek-ceket uydur... Yaz alışverişini bahardan yapıp, uzun kollu şeyler bulabiliyordum yada bolero giyiyordum üstüne önceden. Ama şimdi hamileyim diye hiçbişi almadım. göğüslerim de o kadar büyüdü ki bolero daha bir büyük gösteriyor gibi geldi. O yüzden onları da giyemez oldum.
maşallah, maşallah nasına da kızına dademek kız anası olunca böyle oluyor, elif sende almamışsın fazla kilo aferin böyle fit olun:82:
rumuz sen bu fototlara bakma emiii:84::83:
ELİFFFFFFFFFF MAŞALLAH YA ÇATLATIRSIN SEN ADAMI GÖBÜŞÜNDEN
valla gördüm bileeee. Eliiiffff kız yanına gelmiyim, saçını başını yolarım seninn.Maşallah çok güzel görünüyorsun, helal sana kız
Tatlım sen niye çatlıyon senin göbek de fazla değil kiiii.
sizde çok güzelsiniz
ama göbüş henüz çok büyümemiş sanki yada fotoğrafta öyle çıkmış ama yinede çok tatlı görünüyorsunuz
maşşalah ikinizede çok şeker görünüyorsunuz.
maşallah, maşallah nasına da kızına dademek kız anası olunca böyle oluyor, elif sende almamışsın fazla kilo aferin böyle fit olun:82:
rumuz sen bu fototlara bakma emiii:84::83:
valla senle aramızda pek bişi yok ama ben gecen bir kaç kıyafet aldımmm
oyy oyy maşallah fit anne hiç göbüş yokmuş gibi duruyosun
ELİFFFFFFFFFF MAŞALLAH YA ÇATLATIRSIN SEN ADAMI GÖBÜŞÜNDEN
elifcim maaşallah göbüşüne ve içindeki prensese.çok tatlısınız.
aynı zamanda çok fit duruyosun
Valla gördüm bileeee. Eliiiffff kız yanına gelmiyim, saçını başını yolarım seninn.Maşallah çok güzel görünüyorsun, helal sana kız
Tatlım sen niye çatlıyon senin göbek de fazla değil kiiii.
Gerçekten böylemi düşünüyorsun
Benim en yakın arkadaşımGel öpim
Ee bide seni görsek
Ee bide seni görsek
Ee bide seni görsek
Son listeeee....Tabi herkesin haftası değişik, bu faktörü göz önünde bulundurmak lazıma ama aşağı yukarı ortalamamız 5 kg. Bu rakamın altında alanlar sevinsin...
1.Rumuz: 5,5 kg
2.Denizanası : 8 kilo
3.Sevozy : 0 kg
4.Sensen : 11 kg
5.Eyt : -2,5 kg.
6.domatesli pilav: 5,7 kg
7.Nejla : 3 kg
8.Fatmadeviren : 14 kg
9.yşlzytn: 0,7 kg
10.Kardelen : 7 kg
11.Canom : 4 kg
12.Minietek : 5 kg
13.Seyma : 0 kg
14.İremgüzüm : 3,9 kg
15.Hanzade : 5 kg
16.Ayçam : 6 kg
17.Turkuaz : 4 kg
18.Harddisc: 4 kg
19.Ayçam : 6 kg
20.Miranda : 0,4 kg
21.Duygu : 5 kg
22.Magaire : 14 kg
23. Yalug : 9 kg
haklısın edacım rumuzdan da foto isitiyoruz ve diğer foto eklemeyen hamişlerden.:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?