2011 Ekim Anneleri

zaten bi kısmı güzel leynam, onları da biz alıyoruz iştee:82: hımm beğendiğine sevindim, aslında bende boleroda kararlıyımda, kolları yapışınca iyice kilo ortaya dökülüyor beyaz alcam bende bakalım

bizden 3-5 hafta deneyimlisiniz :)
kıyafetler odalar beşikler alındı mı ne zaman zamanı sizce
valla senle aramızda pek bişi yok ama ben gecen bir kaç kıyafet aldımmm

oyy oyy maşallah fit anne hiç göbüş yokmuş gibi duruyosun

Kolluk mu Ben hiç görmedim.
Bir de benim başım açık. Böyle yarı kapalı olunca insan daha bi zorlanıyor giyinecek bişeyler bulmakta. Yok yakası fazla açık olmamalı, yok kolu en fazla kapri olmalı, totoya oturdu üstüne yelek-ceket uydur... Yaz alışverişini bahardan yapıp, uzun kollu şeyler bulabiliyordum yada bolero giyiyordum üstüne önceden. Ama şimdi hamileyim diye hiçbişi almadım. göğüslerim de o kadar büyüdü ki bolero daha bir büyük gösteriyor gibi geldi. O yüzden onları da giyemez oldum.

hıı bende bahardan alıyordum ne güzel, aradığımı şıp diye buluveriyordum. yine ankarada böyle sıkıntım yok, diyarbakırda da aradığımı hemen buluyorum ne güzel hem kalite hem ucuz ama işte gitmeden bi kaç bişi almam lazım:44:
ya eğer diktirebilirsen, kol boyuna göre penye kumaşlardan siyah, beyaz, laci işte kıyafetine göre diktir.. bilek kısmına da fisto geçirsinler çok şık oluyor. badilerin koları gibi düşün... buralarda terzi bilmiyorumda bende diktirmeyi düşünüyorum. çünkü dediğin sıkıntı bende de mevcut bolero bende de aynı durabilir senin gibi

maşallah, maşallah nasına da kızına da demek kız anası olunca böyle oluyor, elif sende almamışsın fazla kilo aferin böyle fit olun:82:

rumuz sen bu fototlara bakma emiii:84::83:

Valla gördüm bileeee. Eliiiffff kız yanına gelmiyim, saçını başını yolarım seninn. Maşallah çok güzel görünüyorsun, helal sana kız

ELİFFFFFFFFFF MAŞALLAH YA ÇATLATIRSIN SEN ADAMI GÖBÜŞÜNDEN

Tatlım sen niye çatlıyon senin göbek de fazla değil kiiii.

Gerçekten böylemi düşünüyorsun
Benim en yakın arkadaşım Gel öpim
Ee bide seni görsek

Son listeeee....Tabi herkesin haftası değişik, bu faktörü göz önünde bulundurmak lazıma ama aşağı yukarı ortalamamız 5 kg. Bu rakamın altında alanlar sevinsin...

1.Rumuz: 5,5 kg
2.Denizanası : 8 kilo
3.Sevozy : 0 kg
4.Sensen : 11 kg
5.Eyt : -2,5 kg.
6.domatesli pilav: 5,7 kg
7.Nejla : 3 kg
8.Fatmadeviren : 14 kg
9.yşlzytn: 0,7 kg
10.Kardelen : 7 kg
11.Canom : 4 kg
12.Minietek : 5 kg
13.Seyma : 0 kg
14.İremgüzüm : 3,9 kg
15.Hanzade : 5 kg
16.Ayçam : 6 kg
17.Turkuaz : 4 kg
18.Harddisc: 4 kg
19.Ayçam : 6 kg
20.Miranda : 0,4 kg
21.Duygu : 5 kg
22.Magaire : 14 kg
23. Yalug : 9 kg

Son düzenleme:
sizde çok güzelsiniz
ama göbüş henüz çok büyümemiş sanki yada fotoğrafta öyle çıkmış ama yinede çok tatlı görünüyorsunuz

maşşalah ikinizede çok şeker görünüyorsunuz.

maşallah, maşallah nasına da kızına da demek kız anası olunca böyle oluyor, elif sende almamışsın fazla kilo aferin böyle fit olun:82:

rumuz sen bu fototlara bakma emiii:84::83:

valla senle aramızda pek bişi yok ama ben gecen bir kaç kıyafet aldımmm

oyy oyy maşallah fit anne hiç göbüş yokmuş gibi duruyosun

ELİFFFFFFFFFF MAŞALLAH YA ÇATLATIRSIN SEN ADAMI GÖBÜŞÜNDEN

elifcim maaşallah göbüşüne ve içindeki prensese.çok tatlısınız.
aynı zamanda çok fit duruyosun

iltifatlarınız için çooook teşekkürler kızlar valla popuşum tavan yaptı
ben bu gazla yayınlamaktan vazgeçtiğim 2 resmide yayınlıycam

benide ekleyin 4kilo

haklısın edacım rumuzdan da foto isitiyoruz ve diğer foto eklemeyen hamişlerden.:81:

Ama ben ekledim daha önceee. Yalnız sonra Hanzadecim " ben bebeklerimi kaybettiğimde göbeklere bakıp üzülüyodum o yüzden foto koymuyorum" dedi. Ben de o zaman, "bi daha bende koymayayım, kimse üzülmesin" demiştim. Ama bi deneme yapim, eğer fotoyu geri alabilme şansım varsa siz baktıktan sonra kaldırsam olur mu kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…