2011 Ekim Anneleri

kızlar ben biraz işime gücüme bakıyım bari.. hiç olmazsa siz oturduğunuz yerden para alıyorsunbuz bi yandan ben ay sonunda bişi göremiyorum.. evim berbar durumda, biri bana yaardım etseee keşkeee:95: oturdum kaldım, hem biraz hareket ediyim.... görüşürüüüzzz:80:

:))) Her perşembe tartılma günüm geçen hafta 70,4 tüm bakalım yarın ne olacak. Rumuzcum cuma günü yeni kilomu söylerim ama sanki -2,5 tan -1,5 ğa terfi etmişimdir.

canım hatırlıyorum da çok önceydi o resim sanırım.o zaman sen ekle sonra kaldırırsın.

aaaa eklediğim fotoyu silmişim.
Ama nasıl yaptım bilmiyoruuuum. Birsüüürrrü bi işlem yaptım.:26:
Neyse ekleyim de sonra yine kaldırabilirim sanırsam. Akşama ekleyeyim bende

bu ikisini pijamalarımdanda belli olacağı üzere sabah çektim :)))

Eki Görüntüle 206388 Eki Görüntüle 206387

+2 kilo

HAY MAŞALLAH KIZIMA YA
ELİFİM BENDE DE GÖBEK ÇİZGİSİ OLUŞMADI YANLIŞ GÖRMÜYOSAM SENDE DE YOK BİDE GÖBEK DELİĞİN GEBELİKLE BERABERMİ ÇUKURLUĞUNU KAYBETTİ YOKSA ÖYLEMİYDİ:26:
BENİMDE SON 2 GÜNDÜR FECİ AĞRIYO GÖBEK DEĞİLİĞİM HER AN HEMDE ACABA DEĞİŞİMMİ GEÇİRCEK GÖZÜM ÜZERİNDE

koy canım kaldırırsın sonra ben hiç hatırlamıyorum koyduğunu göbiş topiğinde varmı :26:

ufff cnm onu hiç sorma ya çok göbek çıkarmamış olmama rağmen 18. hafta itibariyle göbek deliğim dışa pörtledi ve bazen öyle inanılmaz acıyoki (( dr a sordum bi açıklaması yok bazı kadınlarda acı ağrı oluyo demişti hatta dahada fazla olabilir demişti ( çizgim daha belirsiz ama çok hafifbi kahverengilik oluştu galiba oda geliyorum dedi

kızlar hepinize hayırlı günler.bu gece çok zordu çok farklı bir rüya gördüm.rüyamda alllah(c.c.) arkamdaymış efendimizde böyle kollarımda ama sadece enerji hissediyorum kendilerini görmüyorum namaz elbisem var üzerimde yer gök sallanıyor derin bir ses muhammed diyor benim oğlanın adına birde samed mi diyorlar ne onu tam hatırlamıyorum.öyle korktum öyle korktum anlatamam.gece ışık açık yattık.hayırlara gelsin inş

hayırdır inşallahhhh

huhuuu güzel anneler nasılsınız??gelmiyeli baya oldu..taşınma ev bakma toplanma işlerimiz başladı..onlarla oyalanıyoruz.. gelemedim o yüzden..ama kötü bişeycikler olmasın diye hep dua ettim..kiii..hafiften bi göz attım yok galiba sanırsam kötü bişe..herşey gayet iyi gözüküo hatta güzel göbüşler eklenmiş hee bide kilo durumları söz konusu dün 2.düzey usg miz vardı....benim çalıştığım hocam ilgilendi sağolsun..herşey çok iyi benim kilom dışında..hocam beni tanıdığı için gayet acımasız konuştu iyliğim için..şuana kadar 7 kilo oldu hocam dedim..dediğim an beni taramalı tüfek şeklinde eleştirdi..yaz hamilesisin sen ödem olma ihtimali var kilona dikkat ediceksin şişmiyceksin senin için istemiyorum bunu ben bebek sıkışır orda prematüre doğar allah korusun vs vs bi ton söz dinledim..12 kiloyla bitmesi gerekiyomuş hamileliğim..öle dedi..kolay gele hepimize..

acaba benim bu ağrılar göbek deliğimin pörtlüyorum hazır ol sinyalimi :86:
Bende bu hafta kesinlikle sorucam doktora bu ne yeaa bi önerisi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…