Son listeeee....Tabi herkesin haftası değişik, bu faktörü göz önünde bulundurmak lazıma ama aşağı yukarı ortalamamız 5 kg. Bu rakamın altında alanlar sevinsin...
1.Rumuz: 5,5 kg
2.Denizanası : 8 kilo
3.Sevozy : 0 kg
4.Sensen : 11 kg
5.Eyt : -2,5 kg.
6.domatesli pilav: 5,7 kg
7.Nejla : 3 kg
8.Fatmadeviren : 14 kg
9.yşlzytn: 0,7 kg
10.Kardelen : 7 kg
11.Canom : 4 kg
12.Minietek : 5 kg
13.Seyma : 0 kg
14.İremgüzüm : 3,9 kg
15.Hanzade : 5 kg
16.Ayçam : 6 kg
17.Turkuaz : 4 kg
18.Harddisc: 4 kg
19.Ayçam : 6 kg
20.Miranda : 0,4 kg
21.Duygu : 5 kg
22.Magaire : 14 kg
23. Yalug : 9 kg
Ama ben ekledim daha önceee. Yalnız sonra Hanzadecim " ben bebeklerimi kaybettiğimde göbeklere bakıp üzülüyodum o yüzden foto koymuyorum" dedi. Ben de o zaman, "bi daha bende koymayayım, kimse üzülmesin" demiştim. Ama bi deneme yapim, eğer fotoyu geri alabilme şansım varsa siz baktıktan sonra kaldırsam olur mu kiiii
edacım seninde göbişin fazla yokki sen hızlı başladın sonra duraklama devrine geçiş yaptın :)))
bu ikisini pijamalarımdanda belli olacağı üzere sabah çektim :)))
Eki Görüntüle 206388 Eki Görüntüle 206387
+2 kilo
ama ben ekledim daha önceee. Yalnız sonra hanzadecim " ben bebeklerimi kaybettiğimde göbeklere bakıp üzülüyodum o yüzden foto koymuyorum" dedi. Ben de o zaman, "bi daha bende koymayayım, kimse üzülmesin" demiştim. Ama bi deneme yapim, eğer fotoyu geri alabilme şansım varsa siz baktıktan sonra kaldırsam olur mu kiiii
aaaa eklediğim fotoyu silmişim.
Ama nasıl yaptım bilmiyoruuuum. Birsüüürrrü bi işlem yaptım.:26:
Neyse ekleyim de sonra yine kaldırabilirim sanırsam. Akşama ekleyeyim bende
aaaa eklediğim fotoyu silmişim.
Ama nasıl yaptım bilmiyoruuuum. Birsüüürrrü bi işlem yaptım.:26:
Neyse ekleyim de sonra yine kaldırabilirim sanırsam. Akşama ekleyeyim bende
HAY MAŞALLAH KIZIMA YA
ELİFİM BENDE DE GÖBEK ÇİZGİSİ OLUŞMADI YANLIŞ GÖRMÜYOSAM SENDE DE YOK BİDE GÖBEK DELİĞİN GEBELİKLE BERABERMİ ÇUKURLUĞUNU KAYBETTİ YOKSA ÖYLEMİYDİ:26:
BENİMDE SON 2 GÜNDÜR FECİ AĞRIYO GÖBEK DEĞİLİĞİM HER AN HEMDE ACABA DEĞİŞİMMİ GEÇİRCEK GÖZÜM ÜZERİNDE
kızlar hepinize hayırlı günler.bu gece çok zordu çok farklı bir rüya gördüm.rüyamda alllah(c.c.) arkamdaymış efendimizde böyle kollarımda ama sadece enerji hissediyorum kendilerini görmüyorum namaz elbisem var üzerimde yer gök sallanıyor derin bir ses muhammed diyor benim oğlanın adına birde samed mi diyorlar ne onu tam hatırlamıyorum.öyle korktum öyle korktum anlatamam.gece ışık açık yattık.hayırlara gelsin inş
ufff cnm onu hiç sorma ya çok göbek çıkarmamış olmama rağmen 18. Hafta itibariyle göbek deliğim dışa pörtledi ve bazen öyle inanılmaz acıyoki(( dr a sordum bi açıklaması yok bazı kadınlarda acı ağrı oluyo demişti hatta dahada fazla olabilir demişti ( çizgim daha belirsiz ama çok hafifbi kahverengilik oluştu galiba oda geliyorum dedi
allahım bize 9. aydada çatlaksız ve cıbıl resimler çekmeyi nasip eyle yarabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?