2011 Ekim Anneleri

o topikte duydum zaten hastanenin adını bende oraya gitmeye ikna oldum ama bide sizden fikir aliim dedim beljki giden vardır diye çok ii bi doktor olduğunu söylediler bakalım cuma günü görcez

bende zübeyde hanı doktru Özer Kutlu'ya gitmiştim ilk hamileliğimde çokta memnunum kendisinden ama zübeyde hanımda doğum yapmak istemiyorum o yüzden bu sefer Doruk Özel Bursa Hastanesine gitmeyi düşünüyorum Melike Yıldırıma

kızlar haftaya pazartesi doktora gitcem pıt pıt larımız için özel ataköy hastanesine acep bilen varmı yada giden doktorları nasıl :26:

bende ilk doğumumu zübeydede yaptım acemilik işte ama ikincisi asla bi devlet hastanesindfe düşünmüyorum en kötüsü sancı odasında onca acıdan bağarıp çağaran insanla yapayalnız kalmak benim şaşkınlıktan ve korkudan sancım gitmişti sonra suni sancı falan verdiler bursa anneleri topiğinde bi arkadaşta melike yıldırıma gidiyodu o da geçen hafta anadolu hastanesine ali rıza aydına bgaşlamış çok memnun kalmış hastaneden ve doktordan bi düşün istersen sende

canım sen ne tarafta oturuyorsun?

olabilri aslında yalnız ben bu bursa anneleri topiğine bulamadım. Bana linkini gönderebilirmisiniz
Ali Rıza Aydın bildiğim kadarıyla doruk tıp merkezindeydi. Doktoru bende duymuştum iyi diye ama hastane konusunda çekincelerim var açıkçası

kızlar haftaya pazartesi doktora gitcem pıt pıt larımız için özel ataköy hastanesine acep bilen varmı yada giden doktorları nasıl :26:

canım çocukluğumda hastalıklarımı geçirdiğim hastaneee kadın doğum konusunda bir fikrim yok ama genel olarak temiz ve çok ilgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…