Bana hiç fayda etmiyor ayva. Tek çarem çubuk kraker
bursalı hamişler sayfasında gşden arkadaslar var cnm. cok ovduklerı bı doktor var karısına gıdıyordum bende dorukta. aklıma takıldı acaba bende bı gıtsemmı dıye
aynı seylerı bende yasıyorum cnm. sureklı aglayasım var sınırden. pzt bende 7+1 olmus olucam ınsallah ama ya goremezsem dıye ıcım ıcımı yıyor. dua edıcez beklıycez baska yolu yok malesef.
ben pembe mavi lale erbile gidiyorum. memnunum şimdilik. doğumuda orda düşünüyorum. ama aklıma anadolu hastanesinde alı aydın dı sanırım adı o takıldı.
Benim sat tarihim 3 ocak. kısmetse 10 ekim 2011 de deoğum bekleniyor.54 kilo ilede hamile kaldım.
bursalı hamişler sayfasında gşden arkadaslar var cnm. cok ovduklerı bı doktor var karısına gıdıyordum bende dorukta. aklıma takıldı acaba bende bı gıtsemmı dıye
aynı seylerı bende yasıyorum cnm. sureklı aglayasım var sınırden. pzt bende 7+1 olmus olucam ınsallah ama ya goremezsem dıye ıcım ıcımı yıyor. dua edıcez beklıycez baska yolu yok malesef.
ben pembe mavi lale erbile gidiyorum. memnunum şimdilik. doğumuda orda düşünüyorum. ama aklıma anadolu hastanesinde alı aydın dı sanırım adı o takıldı.
o topikte duydum zaten hastanenin adını bende oraya gitmeye ikna oldum ama bide sizden fikir aliim dedim beljki giden vardır diye çok ii bi doktor olduğunu söylediler bakalım cuma günü görcez
benim sat ta 3 ocak aynı gün doğurcaz allah kısmet ederde herşey yolunda giderse nerden buarada ben bursa
o topikte duydum zaten hastanenin adını bende oraya gitmeye ikna oldum ama bide sizden fikir aliim dedim beljki giden vardır diye çok ii bi doktor olduğunu söylediler bakalım cuma günü görcez
bende zübeyde hanı doktru Özer Kutlu'ya gitmiştim ilk hamileliğimde çokta memnunum kendisinden ama zübeyde hanımda doğum yapmak istemiyorum o yüzden bu sefer Doruk Özel Bursa Hastanesine gitmeyi düşünüyorum Melike Yıldırıma
yazarsın cnm oldumu bana ozelden yada burdan memnun kaldınmı kalmadınmı. bende belki bi giderim.
ben bulamadım o sayfayı nerde övmüşler ??????
bende ilk doğumumu zübeydede yaptım acemilik işte ama ikincisi asla bi devlet hastanesindfe düşünmüyorum en kötüsü sancı odasında onca acıdan bağarıp çağaran insanla yapayalnız kalmak benim şaşkınlıktan ve korkudan sancım gitmişti sonra suni sancı falan verdiler bursa anneleri topiğinde bi arkadaşta melike yıldırıma gidiyodu o da geçen hafta anadolu hastanesine ali rıza aydına bgaşlamış çok memnun kalmış hastaneden ve doktordan bi düşün istersen sende
bende ilk doğumumu zübeydede yaptım acemilik işte ama ikincisi asla bi devlet hastanesindfe düşünmüyorum en kötüsü sancı odasında onca acıdan bağarıp çağaran insanla yapayalnız kalmak benim şaşkınlıktan ve korkudan sancım gitmişti sonra suni sancı falan verdiler bursa anneleri topiğinde bi arkadaşta melike yıldırıma gidiyodu o da geçen hafta anadolu hastanesine ali rıza aydına bgaşlamış çok memnun kalmış hastaneden ve doktordan bi düşün istersen sende
kızlar haftaya pazartesi doktora gitcem pıt pıt larımız için özel ataköy hastanesine acep bilen varmı yada giden doktorları nasıl :26:
canım sen ne tarafta oturuyorsun?
olabilri aslında yalnız ben bu bursa anneleri topiğine bulamadım. Bana linkini gönderebilirmisiniz
Ali Rıza Aydın bildiğim kadarıyla doruk tıp merkezindeydi. Doktoru bende duymuştum iyi diye ama hastane konusunda çekincelerim var açıkçası
canım ya senin bende 1 gün önce gidiyor gebelik haftan ama 226 gün kalmış gösteriyor benim 240 nedeeennnnnn??????
ihsaniye-karaman canımosmangazide sen ne tarafta
ihsaniye-karaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?