2011 Ekim Anneleri

allahım bize 9. aydada çatlaksız ve cıbıl resimler çekmeyi nasip eyle yarabbimmm

Aminnn..

Canımcım sana bir şey soracağım Maltepe üniversitesi hastanesine gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam. Doğum fiyatlarının son halini konuştunmu hiç bilgin varmı? Bir ihtimal son anda değişiklik olursa orayı düşünüyorum evime yürüme mesafesinde.

hayır olsun inş.

cnm 2 3 ay önce sormustum normal 600 sezeryan 1200 dü epidural normali sormadım ama bunlara oda fiyatları falan dahilmi bilmiyorum onu hiç sormadım iyi aklıma getirdin valla gittiğimde hepsini bi konuşup öğreneyim sanada söylerim

benim göbek normal seyirde devam ediyor komşumun göbek deliğide kocaman olmuştu ucuna mandal bile takılırdı valla

Sağol canım aslında bende direk oraya gitmeyi düşünüyordum ama şuanki doktoruma iyi referanslarla gittim. Ama ne olur ne olmaz bir sorun olursa orayı istiyorum, ben çekindim direk kapıdan girip sorup çıkmaya

hanımlar ben bi selam veriyim accıkta geçmişe bakiim dedim..şimdi sokaklar beni bekler akşama gelirim inş..öptüm sizi güzel göbütolarınıza ii bakınn..

Rumuzcum buralardayım ama ancak geçmiş okumaya fırsatım oluyor, muhabbete giremiyorum hep aralarda yarım yamalak bakıyorum bu ara işler bitsede rahatlasam çok sıkıldım ya... Herkes iyi çok şükür keyifler yerinde maşallah, hadi Allaha emanet olun hemen çıkmam lazım :S

anneme göbüşümün ve aldıklarımın resmini yolladım
keske canlı canlı görseydim dedi bende kamera açtım
şişko olmuşun dedikadın hayatı boyunca beni bu kadar kilolu görmedi
gerçi çok kilo almadım ama anne işte abartıyo beni 63 kiloda dogurmuş yaaaaaa
vay bee ben bile annemden daha kilolu olcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…