allahım bize 9. aydada çatlaksız ve cıbıl resimler çekmeyi nasip eyle yarabbimmm
acaba benim bu ağrılar göbek deliğimin pörtlüyorum hazır ol sinyalimi :86:
Bende bu hafta kesinlikle sorucam doktora bu ne yeaa bi önerisi olmalı
kızlar hepinize hayırlı günler.bu gece çok zordu çok farklı bir rüya gördüm.rüyamda alllah(c.c.) arkamdaymış efendimizde böyle kollarımda ama sadece enerji hissediyorum kendilerini görmüyorum namaz elbisem var üzerimde yer gök sallanıyor derin bir ses muhammed diyor benim oğlanın adına birde samed mi diyorlar ne onu tam hatırlamıyorum.öyle korktum öyle korktum anlatamam.gece ışık açık yattık.hayırlara gelsin inş
bence odur cnm tarifide zor bi acı insan nasıl anlatacağını şaşırıyo belki seninki bişey önerir benimki yapacak bişey yok dedi(
Aminnn..
Canımcım sana bir şey soracağım Maltepe üniversitesi hastanesine gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam. Doğum fiyatlarının son halini konuştunmu hiç bilgin varmı? Bir ihtimal son anda değişiklik olursa orayı düşünüyorum evime yürüme mesafesinde.
cnm 2 3 ay önce sormustum normal 600 sezeryan 1200 dü epidural normali sormadım ama bunlara oda fiyatları falan dahilmi bilmiyorum onu hiç sormadım iyi aklıma getirdin valla gittiğimde hepsini bi konuşup öğreneyim sanada söylerim
slm fıstıklar...
slm
nasılsınn
iyiyim canım daha yeni kahvaltı yapıyorumbu arada göbiş kocaman olmuş çok güzeldi.
a.selam hoş geldin elenii.
Doktorunu kutluyorum. Tabiki hereyin doğalı iyidir güzeldir.
Yaaa bu denizim rujum nerede kaldı?? Kaç gündür böyle ama
Hanzade de ortalıkta yok. Aheste kaçtı. Leyna canı isterse yazar istemezse oturur okur. Yeşilimin keyfi mi yok acep.
Necla yine annesine kaçtı heralde. advocate duruşmada sanırsam...Site müdavimlerriiiii neredesiniz?
Bi canomun sesi çıkıyor maşallah.
hoşbulduk canım bakıyorum keyifler yerinde allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?