gördüm canım şimdi ama nasıl sevındım şükür benım gibi biraz büyük göbüş gördümmm ohh maşallahhh sanada bebeişinedeeegünaydınnnbiraz daha geriye git göbüşümün oglumun resmi bilem var
ben lacıwertınden aldım ama artık gıymıyorumpembe pantolondan bahsediyorsunuz sanırım eğer öyleyse aynısın lacivertini aldım hatta şu an üzerimde o kadar rahat ki hiç de terletmiyor iyiki de almışım bu gün gidip bir de beyaz pantolon alıcam lcw den
BENDE BAKIRKÖY DE ULTRAMED E GIDICEM DETAYLI İÇİN BIZDE CD VERICEKLER 180 TL MİŞ :)canocan
sen bi ara acıbademe gidiodun
sana soram detaylı için gittiğimde bi aksilik olmazsa CD de isticem görüntüyü verio dimi hastane
AAAAA NE GÜZELLL ZAYIFF HAMILE KALMISSIN GÖBÜŞ ÇOK ŞİRİNNNN MAŞALLAHH BEBEİŞİNE DE SANADAAAbu ikisini pijamalarımdanda belli olacağı üzere sabah çektim :)))
Eki Görüntüle 206388 Eki Görüntüle 206387
+2 kilo
BENIMDE GÖBEK DELİĞİ DÜZLEŞİYO KIZLARRR KARNIM KOCAMAN OLDUHAY MAŞALLAH KIZIMA YA
ELİFİM BENDE DE GÖBEK ÇİZGİSİ OLUŞMADI YANLIŞ GÖRMÜYOSAM SENDE DE YOK BİDE GÖBEK DELİĞİN GEBELİKLE BERABERMİ ÇUKURLUĞUNU KAYBETTİ YOKSA ÖYLEMİYDİ:26:
BENİMDE SON 2 GÜNDÜR FECİ AĞRIYO GÖBEK DEĞİLİĞİM HER AN HEMDE ACABA DEĞİŞİMMİ GEÇİRCEK GÖZÜM ÜZERİNDE
ben çıkıyorum kızlar bu aralar babamı ihmal ettim biraz kızımla dedesine gidelimdde hasret giderelim artık yarın akşam görüşürüz çok çeneniz düşmesin valla okuması çok zor oluyo :))) kendinize ve kuzularınıza iyi bakın
ben de yazmıştım.gözden kaçmış galiba listede adım yok 8 kg da ben aldımSon listeeee....Tabi herkesin haftası değişik, bu faktörü göz önünde bulundurmak lazıma ama aşağı yukarı ortalamamız 5 kg. Bu rakamın altında alanlar sevinsin...
1.Rumuz: 5,5 kg
2.Denizanası : 8 kilo
3.Sevozy : 0 kg
4.Sensen : 11 kg
5.Eyt : -2,5 kg.
6.domatesli pilav: 5,7 kg
7.Nejla : 3 kg
8.Fatmadeviren : 14 kg
9.yşlzytn: 0,7 kg
10.Kardelen : 7 kg
11.Canom : 4 kg
12.Minietek : 5 kg
13.Seyma : 0 kg
14.İremgüzüm : 3,9 kg
15.Hanzade : 5 kg
16.Ayçam : 6 kg
17.Turkuaz : 4 kg
18.Harddisc: 4 kg
19.Ayçam : 6 kg
20.Miranda : 0,4 kg
21.Duygu : 5 kg
22.Magaire : 14 kg
23. Yalug : 9 kg
hahahah çok şekerler yaa
:))) Her perşembe tartılma günüm geçen hafta 70,4 tüm bakalım yarın ne olacak. Rumuzcum cuma günü yeni kilomu söylerim ama sanki -2,5 tan -1,5 ğa terfi etmişimdir.
merhabalar herkese,
umarım herkes iyidir,
şeymacım dün troid için gittim. tsh :1.93 çıktı, artık bana gelmene gerek yok dedi doktor, çok sevindim, gülçin hanıma gittinde baktır, problem olusa bana gelirisn dedi.
darısı troidlilerin başına....:)
Son listeeee....Tabi herkesin haftası değişik, bu faktörü göz önünde bulundurmak lazıma ama aşağı yukarı ortalamamız 5 kg. Bu rakamın altında alanlar sevinsin...
1.Rumuz: 5,5 kg
2.Denizanası : 8 kilo
3.Sevozy : 0 kg
4.Sensen : 11 kg
5.Eyt : -2,5 kg.
6.domatesli pilav: 5,7 kg
7.Nejla : 3 kg
8.Fatmadeviren : 14 kg
9.yşlzytn: 0,7 kg
10.Kardelen : 7 kg
11.Canom : 4 kg
12.Minietek : 5 kg
13.Seyma : 0 kg
14.İremgüzüm : 3,9 kg
15.Hanzade : 5 kg
16.Ayçam : 6 kg
17.Turkuaz : 4 kg
18.Harddisc: 4 kg
19.Ayçam : 6 kg
20.Miranda : 0,4 kg
21.Duygu : 5 kg
22.Magaire : 14 kg
23. Yalug : 9 kg
beşik alıcaz biz oda takımı almayı ilerde düşünüyoruzkızlar bebek odası ve arabalarıyla ilgili neler aldınız?
Donu bile yok oğlumun
hemde normal yolla hamile kalmış bebekler ne tatlı ya..kadının karnı korkunç olmuş üstelik 27 haftada doğurmuş..
Donu bile yok oğlumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?