2011 Ekim Anneleri

ben çıkıyorum kızlar bu aralar babamı ihmal ettim biraz kızımla dedesine gidelimdde hasret giderelim artık yarın akşam görüşürüz çok çeneniz düşmesin valla okuması çok zor oluyo :))) kendinize ve kuzularınıza iyi bakın

günaydınnnbiraz daha geriye git göbüşümün oglumun resmi bilem var
gördüm canım şimdi ama nasıl sevındım şükür benım gibi biraz büyük göbüş gördümmm ohh maşallahhh sanada bebeişinedeee
pembe pantolondan bahsediyorsunuz sanırım eğer öyleyse aynısın lacivertini aldım hatta şu an üzerimde o kadar rahat ki hiç de terletmiyor iyiki de almışım bu gün gidip bir de beyaz pantolon alıcam lcw den
ben lacıwertınden aldım ama artık gıymıyorum

KIZLAR BU YAZDIGIMI KESINLIKLE OKUYUN BEN GECEN SENEKI ŞORTLARIMI KAPRILERIMI TERZIYE GÖTÜRÜP HAMILE PANTOLONUNA CEVIRIYORUM BIR DAHAKI SENEYE HEVESLE KILO VERIP YENILERINI ALIRIM İNŞALLAHH SİZDE YAPTIRIN BEN 5 TL VERIYORUM HAMILE PANTOLONUM ŞORTUM KAPRIM OLMUS OLUYOO :)))
canocan
sen bi ara acıbademe gidiodun
sana soram detaylı için gittiğimde bi aksilik olmazsa CD de isticem görüntüyü verio dimi hastane
BENDE BAKIRKÖY DE ULTRAMED E GIDICEM DETAYLI İÇİN BIZDE CD VERICEKLER 180 TL MİŞ :)

bu ikisini pijamalarımdanda belli olacağı üzere sabah çektim :)))

Eki Görüntüle 206388 Eki Görüntüle 206387

+2 kilo
AAAAA NE GÜZELLL ZAYIFF HAMILE KALMISSIN GÖBÜŞ ÇOK ŞİRİNNNN MAŞALLAHH BEBEİŞİNE DE SANADAAA
BENIMDE GÖBEK DELİĞİ DÜZLEŞİYO KIZLARRR KARNIM KOCAMAN OLDU

KIZIM VURUYOOO DAHA NET HISSEDIYORUMMM YAŞASINNNNN ŞUANDA VURUYOO :)))
Eki Görüntüle 206393

kıskandım bi cıbıl resim çektim

ÇOKK GÜZELLLL MINICIK GÖBEKKKKK BEBEĞİN SAĞLIKLI OLSUN SENDE SAĞLIKLA ONA BAK CANIM MAŞALLAHHH

bızım dedemiz yok bende dedemı hiç görmedım ıkı dedemıde benım babam vefat edelı 3 yıl olcak kızım benım gıbı dedesını göremıcekk o nasıl duygu bılemıcek ama eşimin babası hayatta allah ona uzun ömür versin de hayalım gerçek olur çok istiyordum baabm kızımı parka götürsün ben kenarda onları izlim fotoğraflarını çekim isterdim inşallah dedemiz götürür parka kızımı

ben de yazmıştım.gözden kaçmış galiba listede adım yok 8 kg da ben aldım

:))) Her perşembe tartılma günüm geçen hafta 70,4 tüm bakalım yarın ne olacak. Rumuzcum cuma günü yeni kilomu söylerim ama sanki -2,5 tan -1,5 ğa terfi etmişimdir.

bende 7,5 kg ile resmen davul olanlardanım

merhabalar herkese,

umarım herkes iyidir,

şeymacım dün troid için gittim. tsh :1.93 çıktı, artık bana gelmene gerek yok dedi doktor, çok sevindim, gülçin hanıma gittinde baktır, problem olusa bana gelirisn dedi.
darısı troidlilerin başına....:)

çok sevindim ne güzel dün bende yaptırdım sonucumu bugün selami beyi arayıp öğrenicem..sen kaçta gittin karşılaşmadık?belki bana da der düşük çıkarsa tiroidim

şiişşşşko Deeeniiiiiz 6 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…