2011 Ekim Anneleri

evet rumuzcum eklemişti. hatta siyah giymişti o gün. pek anlaşılmıyordu, siyah olunca anlamadım ben bir daha istiyoruz sanki :)

çok sevindim ne güzel dün bende yaptırdım sonucumu bugün selami beyi arayıp öğrenicem..sen kaçta gittin karşılaşmadık?belki bana da der düşük çıkarsa tiroidim

dün randevum 9.30 daydı, ama 9:10 geçe aldılar, erken başlamış sanırım, fazlada hasta yoktu, sonra saat 13.00 de sonuç göstermeye gittim ancak 14.00 te gösterebildim sabahın tersine çok yoğundu ama beklediğime deydi. şeyma ismi duymadım valla duysam geliridm yanına:)

tüh karşılaşamadık ben geç gittim sabah gitmedim benim adım aslında hatice... şeyma rumuzum senin adın ne bu arada?

benimkinin de yok teyzesi temmuzda başlıycaz alışverişe ama kısmetse odasını bu hafta aldırıcaz

Bizde kısmetse Ağustosta başlıyacağız almaya teyzesi. Ama yinede çok kıyafet tarzı birşey almayı düşünmüyorum, malum iki tarafında ilk torunları olacak. Dayısı,halası,annanesi,babannesi bizden heyecanlı alışveriş konusunda. Birde hediye çok geliyor zaten

zaten bezle gezeceğinden dona gerek yok....o açıdan üzülme

Aynen öyle canım hayırlısıyla şu bir kaç ay daha geçsin 10 günde tamamlanır herşeyi hayırlısıyla.

ya düşünse içinde kıpır kıpır 6 can
tam seyirliktir kadının karnı fokurdayan su gibi

valla kadın o karınla yürüyemezde zaten hep yatıyodur..benim akrabamın üçüzleri oldu kadının son ayında kocaman karnı vardı şimdi ikisi kız bir oğlu var hapside sarışın mavi gözlü ne tatlılar varya..

27 haftayı dolduralım listemizi alıp istanbla hatta mümkünse eminönüne, ikea ya ve e bebek e gidip halledilim diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…