Ama ben ekledim daha önceee. Yalnız sonra Hanzadecim " ben bebeklerimi kaybettiğimde göbeklere bakıp üzülüyodum o yüzden foto koymuyorum" dedi. Ben de o zaman, "bi daha bende koymayayım, kimse üzülmesin" demiştim. Ama bi deneme yapim, eğer fotoyu geri alabilme şansım varsa siz baktıktan sonra kaldırsam olur mu kiiii
beşik alıcaz biz oda takımı almayı ilerde düşünüyoruz
ya çok ilginç 600-900 gram ağırlıklarındalarmışyaşamaları mucize gibi maşallah
çok sevindim ne güzel dün bende yaptırdım sonucumu bugün selami beyi arayıp öğrenicem..sen kaçta gittin karşılaşmadık?belki bana da der düşük çıkarsa tiroidim
evet mucize resmen..zaten o kadının son ayını düşünemiyorum karnı varil gibi olurdu
ya düşünse içinde kıpır kıpır 6 can
tam seyirliktir kadının karnı fokurdayan su gibi
dün randevum 9.30 daydı, ama 9:10 geçe aldılar, erken başlamış sanırım, fazlada hasta yoktu, sonra saat 13.00 de sonuç göstermeye gittim ancak 14.00 te gösterebildim sabahın tersine çok yoğundu ama beklediğime deydi. şeyma ismi duymadım valla duysam geliridm yanına:)
benimkinin de yok teyzesi temmuzda başlıycaz alışverişe ama kısmetse odasını bu hafta aldırıcaz
zaten bezle gezeceğinden dona gerek yok....o açıdan üzülme
yazık kızz uyuyamamıştır zaten 14 hafta erken dogum yapmış
ya düşünse içinde kıpır kıpır 6 can
tam seyirliktir kadının karnı fokurdayan su gibi
hala uyuyabiildiğini sanmıyorum bir uyusa biri kalkar bir uyusa öteki anam 1-2 değil tam 6 tane
kızlar bebek odası ve arabalarıyla ilgili neler aldınız?
arabayı ablam aldı.puset deniyomuş galiba unu ben aldım cihıccodan ıvır zıvır bide bakım çantası okiedogtan aldım
tüh karşılaşamadık ben geç gittim sabah gitmedim benim adım aslında hatice... şeyma rumuzum senin adın ne bu arada?
Bizde kısmetse Ağustosta başlıyacağız almaya teyzesi. Ama yinede çok kıyafet tarzı birşey almayı düşünmüyorum, malum iki tarafında ilk torunları olacak. Dayısı,halası,annanesi,babannesi bizden heyecanlı alışveriş konusunda. Birde hediye çok geliyor zaten
Aynen öyle canım hayırlısıyla şu bir kaç ay daha geçsin 10 günde tamamlanır herşeyi hayırlısıyla.
şenay:) gülçin hanıma gittin mi bu arada sormayı unuttum.
arabayı ablam aldı.puset deniyomuş galiba unu ben aldım cihıccodan ıvır zıvır bide bakım çantası okiedogtan aldım
bugun hiç tepik atmadı ogluşum yaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?