2011 Ekim Anneleri

güle güle kullansın bebişin kaça aldınız acepppp sen yaz ben gelince okurum tabi zahmet olmazsa canım

canım 300 araba koltuğu .araba hediye onu bilmiyorum.çanta 130 du 99 za aldım unnodadan.ilk ay yatçağı sepetide ablam süsletti
bide akvaryum salıncak diye bişey var onu almak istiyorum ama pahallı alamıyabilirim

canım 300 araba koltuğu .araba hediye onu bilmiyorum.çanta 130 du 99 za aldım unnodadan.ilk ay yatçağı sepetide ablam süsletti
bide akvaryum salıncak diye bişey var onu almak istiyorum ama pahallı alamıyabilirim

unnadodaki o kampanya süperdi ama bitti(

gülçin hanıma 24 hazirana randevu almıştım o zaman gidicem baya var yani..sen ne zaman gidicen?

1 temmuzda gidicem, daha randevu almadım, en son 1 haziranda gitmiştim,
doğum ile ilgili hiç bişey bilmiyoırum konakla ilgili sen hiç araştırdın mı odaları nasıl, tek mi kalıyosun oda da vs. doğum yapan tanığın var mı orda?

tanıdıklarım var normal doğumda sancı odası tek kişilik değilmiş ama doğumdan sonra odalar tek kişilikmiş..küvezleride çok iyiymiş..

annişler, sıcak bir güne daha merhaba diyeyim:)
kızım temmuz doğumlu olduğu için, ve kreş o tarihte kapalı olduğu için doğum gününü bugün kutlayacak arkadaşları ile:)
tabii ben de bu sıcaklarda bir de iki tepsi börek pişirdim, yarım saat sonra çıkıp götüreceğim...yoruldum ama kızımın mutluluğu için herşeye değer. kreştekiler istersek eylülde de yapabiliriz dediler ama ben son ayımda olacağım için göze alamadım...
karnımdaki de epey bir hareketli bugün, kokulardan mı etkilendi ne? :)
hepinize mutlu huzurlu günler diliyorum...mcuxlar

İşim çok feci yoğun ve yorgunum. belim çok ağrıyor. sizler iyisinizdir umarım hepinizi öpüyorum ara ara bakarım görüşürüz.

konak izmitmi:) benim doktorumda figen

bende çok fazla sormadım daha fazla bilgi edinirim doğum fotoğrafcısıyla ilgili bilgim yok ama onuda tanıdıklarıma sorarım..

evet öğrenirsen sevinirim, bide başka bi sitede konakta doğum yapan biri şunları yazmış ;

derindoruk 4H
3 hafta önce

(doğumum gayet güzel geçti Kazım bey ve konak hastanesinden çok memnun kaldım , 3-4 gün içinde eski halime geldim ama ilk gün biraz sıkıntılı geçiyor . artı bir masraf çıkartmadılar ek olarak albüm kapı süsü ve yastık filan veriyorlar bunlar küçük ama insanı mutlu eden ufak ayrıntılar bence )

ne ara ekledinde sildin ben görmedim ya :84:

Kendi göbüşüm değildi edacım, ebru şallınınkini denemelik koydum. Sonraaa da sildim.
Sabah bayağı sallandığım için işler beni bekler. İşleri bitirince damlarım.

evet rumuzcum eklemişti. hatta siyah giymişti o gün. pek anlaşılmıyordu, siyah olunca anlamadım ben bir daha istiyoruz sanki :)

Ya maşallah Hayranım şu zekaya, hafızaya. Allah nazardan saklasın tütüüü tüüü

var ve ücretsiz albüm veriyorlar galiba
sendemi izmittesin?konağa gidiyoruz bizde ben figen hanıma önceden gittim fazla memnun kalmadım sen memnunmusun

o zaman veriyorlar herhalde sen normal doğummu düşünüyon

sendemi izmittesin?konağa gidiyoruz bizde ben figen hanıma önceden gittim fazla memnun kalmadım sen memnunmusun

Valla canım ben tavisye ile gittim...önceden Semih beye gidiyordum ama belimi büktü artık...Figen hanıma 1 kere gittim, 11 inde 2. kere gidicem ama direk sezeryan yanlısı biri gibi...sen şimdi nereye gidiyorsun

sitesine uzun uzun baktım ama albümle ilgili bişey bulamadım. ben normal doğum olmasını isterim elbette ama sağlığım elverir mi bilemiyorum, kısmet....

Valla canım ben tavisye ile gittim...önceden Semih beye gidiyordum ama belimi büktü artık...Figen hanıma 1 kere gittim, 11 inde 2. kere gidicem ama direk sezeryan yanlısı biri gibi...sen şimdi nereye gidiyorsun

evet sezaryan yanlısıymış bende öyle duydum ben ilk erkan beye giidyodum ama çok yoğun oluyor diye bıraktım şimdi ilk defa gülçin hanıma gidicem sensen80 arkadaşımız bayadır gülçin hanıma gidiyor..bu arada sen nerede oturuyon

değirmendere kuzu sen ?

sitesine uzun uzun baktım ama albümle ilgili bişey bulamadım. ben normal doğum olmasını isterim elbette ama sağlığım elverir mi bilemiyorum, kısmet....

e bacım ben dedim okumadınmı veriyorlar...arkadaşım daha yeni doğum yaptı orada...doğum esnasını değil ama doğumdan sonra anne ile bebek buluşmasını, sonra doktoru ile ameilyathanede, kilosunu ölççerken, ayaklarını en sonra odada çekiyorlar bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…