2011 Ekim Anneleri

kızlar konak hastahanesi hakkında şöyle bir yazı buldum:İZMİT ÖZEL KONAK HASTANESİ Doğum İçin Elden Fazla Para Alındı! İzmit Özel Konak Hastanesi eşim doğum yapacak. Ve benden doğum için 800 lira istediler. Eşim SGK'lı.
Hastane görevlisi para için 400 lira nakit diğer 400 lirasını kredi kartından ya da maaş kartından da alabileceklerini söyledi. Ben hepsini kredi kartından çektirmek istedim ama 400 lira kesinlikle elden aldıklarını ve hastane yönetiminin böyle karar aldığını söyledi.

Bende neyse diyerek ödeyeceğim ama fatura istediğimde sadece 400 liralik fatura vereceklerini, diğer 400 lira için fatura vermeyeceklerini söylediler.
SGK'ı aradığımda özel bir hastanenin 1 günlük otel ücreti dahil olmak üzere bizlerden normal doğum için maksimum 400 lira alabileceğini ondan daha fazlasının haksız para olduğunu söylediler ve böyle bir durumda muhakkak fatura alın dedi. Maliyeyi aradığımda da onlarda kesinlikle fatura isteyin ki bizde işlem yapalım dediler.

Özel konak hastanesi kesinlikle fatura vermiyor. 400 lirayı fazladan cebine atıyor ve vergisini bile vermiyor. Elimde belgede olmayınca kanıtta bulunamıyorum. Doğum parasını doğumdan önce alıyorlar, ödemeden doğuma başlamıyorlar. Resmen para için tehdit ediyorlar. Bu durumda insanları resmen kullanıyorlar.
Lütfen bir şeyler yapın. 400 lira kolay kolay kazanılmıyor. ş

2,5 saat sonra mesaim bitecek burdan koşarak çıkıcaamm. eve gidip 12 saat uyiicam. gece belimin üzerine sırt üstü çok yatmışım, ne zaman uyansam öyle yakaladım kendimi. o yüzden mi çok ağrıyor acaba off çok kötüyüm yaa.

:)madem veriyolar internet sitelerine yazsalardı yaw.....
buna bukadar kafayı takmamın sebebi de benim eşim ve biizmkiler hepsi panik atak hayatta resim falan çekemezler doğru dürüst, bebişimin hastane resmi bile olmayabilir, bu yüzden sevindim olmasına
teşekkürler..bilgi için

Edoşum biz cumartesi kontrole gidiyoruz ama erken olmuyor mu canım? 19+5 oluyoruz biz o zaman, sen tam 20'yi bitiriyosun o gün diiy mi? detaylıya daha ileri tarihte gidiyor kızlar :44:

selam kızlarr:))
detaylı ultrasondan geldim..
çooook mutluyum maaşallah herşeyi yolunda bebeğimin doya doya izledim hiç bi sorun yok herşeyi gayet normalmiş
darısı hepinizin başına inşallah..
bu arada herkes iyi değil mi?

yuppi tiroid tahlilim 2.37 çıkmış sensen80 aynı sana dediği gibi dedi kadın doğum doktorun takip etsin eğer bir durum olursa gelirsin dedi

Edoşum biz cumartesi kontrole gidiyoruz ama erken olmuyor mu canım? 19+5 oluyoruz biz o zaman, sen tam 20'yi bitiriyosun o gün diiy mi? detaylıya daha ileri tarihte gidiyor kızlar :44:

Canım muhtemelen doktorun tarih söyler sana ayrıntılı için. Bende haftaya cumartesi gideceğim, ozaman söyler diye düşünüyorum. :44:

Maşşallah ikinizede

Son düzenleme:

maşallah Emel'cim prensesin senin geçen günkü üzülmene dayanamamış :) happur huppur ne bulduysa yemiş ve 5 günün açığını kapatmış desene hep böyle güzel haberler almanı diliyorum canım çok öpüyorum. bel ağrım ve yorgunluğum dışında problemimiz yok bizim. ama buna da şükür, iyi diyelim canım.

yuppi tiroid tahlilim 2.37 çıkmış sensen80 aynı sana dediği gibi dedi kadın doğum doktorun takip etsin eğer bir durum olursa gelirsin dedi

çok güzel şeyma gözün aydın. benim 1 ay önce 2,36 idi. ilaca devam ediyorum, 1 ay sonra gel dedi. bu cumartesi gitmek için aradım ama randevu alamadım, geç kalmışım önümüzdeki hafta gidicem bakalım kaç olmuş...

Canım muhtemelen doktorun tarih söyler sana ayrıntılı için. Bende haftaya cumartesi gideceğim, ozaman söyler diye düşünüyorum. :44:

ama bak sen de bizden büyüksün hem de haftaya gidiyomuşsunuz eyt'cim :44: bir gidelim bakalım niye çağırmış öğrenelim.. hayırlısı hepimizin hakkında. güzel şeyler duyarız inşallah canım.

Canım beni 22 sinde çağırdı ama 5 gün erken gideceğim işyerim çok uzak ve servis dışında vesait yok o yüzden cumartesi günü gideceğim. Benim doktorum 3'lü testi atladı değerler iyi olunca. Tetenoz içinde birşey demedi bakalım doktor dedemiz bu sefer neler diyecek, bizde merakla bekliyoruz.

yok yok merak etme veriyorlar

edoşum biz cumartesi kontrole gidiyoruz ama erken olmuyor mu canım? 19+5 oluyoruz biz o zaman, sen tam 20'yi bitiriyosun o gün diiy mi? Detaylıya daha ileri tarihte gidiyor kızlar :44:

denizim 1 günden bişi olmaz ya önden falan gidiyomuydu senin pamuk bizimki tam haftasında seninki ilerdeyse ondan çağırmış olabilir öyle olmasa bile normal bence erken değil kuzum

19-23 ARASI YAPILMIYOR BU TEST HEM DAHA NOLSUN :)

Son düzenleme:
evet teyzesi galiba dayanamamış tam kapanmamış ara ama fark 5 günden 3'e düşmüş artık çok önemsemiyorum kuzum çünkü doktor gayet narmal diyo amin denizcim inşallah hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah...kıyamam belin niye ağrıyo ayakta çok mu duruyosun? inşallah en kısa zamanda geçer canım kocaman öpüyorum

ehh peki maademm gidip görünelim o zaman hem arada 3 hafta olması iyi oldu bu sefer bir hafta kardayım hehehh
bizim pamuk 2-3 öndeydi en baştan beri ama onu çok dikkate almıyoruz galiba, makinalar eksik-fazla bi şeyler yapıyolar kendilerince. üçün beşin hesabını yapmiiim o zaman ben.

yaaa emelciğim gördünmü de dedik biz sana her şeyde vardır bir hayır bebeğin sağlıklı ya 3 ün 5 in hesabını yapamamak lazım
çok sevindim senin adına canım allah mutluluğunu daim etsin her işte her durumda yüzün böyle gülsün inşallah...

EMELİM GÖZÜN AYDIN TATLIM MAŞALLAH KIZIMIZA
BENİM OĞLUM 10 HAFTALIKKEN 4 GÜN ÖNDEYDİ 12 HAFTALIKKEN 1 GÜN GERİ ÖNCE ÇOK SEVİNİP SONRA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM DOKTOR 1 HAFTA İLERİ YADA GERİ OLMASI BİRŞEY İFADE ETMİYOR DEDİ O GNDEN BERİ BENDE TAKMIYORUM

Deniz 19 haftam bittiğinde gittim ben, erken değil canım 18 haftası bitenler dahi giriyor :) Gerek görürlerse birde 25-27 haftalarda filan bakıyorlarmış. Bu arada 4 lü yapılmadı dimi sanada, bana yapılmayan tek dörtlü test kaldıda onun tarihi için geç değilmi birde onu istemesin şimdi...

Ohh maşallah maşallah :) Ne mutlu sana boşuna üzüldün geçen gün o kadar sana bir çok şey yazmıştım ama sitede bakım çalışması var diye kapandı ve bu bana birk defa oldu artık toplu alıntı yapmıyorum sinirlerim bozuluyor :) Çok sevindim güzel kızının sağlıklı olmasına inan, sanki senin kızın benim kızım :)) Öyle gerçi teyze anne yarısı derler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…