Ya maşallahHayranım şu zekaya, hafızaya. Allah nazardan saklasın tütüüü tüüü
e bacım ben dedim okumadınmı veriyorlar...arkadaşım daha yeni doğum yaptı orada...doğum esnasını değil ama doğumdan sonra anne ile bebek buluşmasını, sonra doktoru ile ameilyathanede, kilosunu ölççerken, ayaklarını en sonra odada çekiyorlar bir sürü
Edoşum biz cumartesi kontrole gidiyoruz ama erken olmuyor mu canım? 19+5 oluyoruz biz o zaman, sen tam 20'yi bitiriyosun o gün diiy mi? detaylıya daha ileri tarihte gidiyor kızlar :44:
selam kızlarr:))
detaylı ultrasondan geldim..
çooook mutluyum maaşallah herşeyi yolunda bebeğimin doya doya izledim hiç bi sorun yok herşeyi gayet normalmiş
darısı hepinizin başına inşallah..
bu arada herkes iyi değil mi?
çooook mutluyum maaşallah herşeyi yolunda bebeğimin doya doya izledim hiç bi sorun yok herşeyi gayet normalmiş
yuppitiroid tahlilim 2.37 çıkmış sensen80 aynı sana dediği gibi dedi kadın doğum doktorun takip etsin eğer bir durum olursa gelirsin dedi
Canım muhtemelen doktorun tarih söyler sana ayrıntılı için. Bende haftaya cumartesi gideceğim, ozaman söyler diye düşünüyorum. :44:
yuppitiroid tahlilim 2.37 çıkmış sensen80 aynı sana dediği gibi dedi kadın doğum doktorun takip etsin eğer bir durum olursa gelirsin dedi
ablam oturuyor orda ben izmitte mehmet ali paşadayım
maşallah Emel'cim prensesin senin geçen günkü üzülmene dayanamamış :) happur huppur ne bulduysa yemiş ve 5 günün açığını kapatmış desenehep böyle güzel haberler almanı diliyorum canım çok öpüyorum. bel ağrım ve yorgunluğum dışında problemimiz yok bizim. ama buna da şükür, iyi diyelim canım.
çok güzel şeyma gözün aydın. benim 1 ay önce 2,36 idi. ilaca devam ediyorum, 1 ay sonra gel dedi. bu cumartesi gitmek için aradım ama randevu alamadım, geç kalmışımönümüzdeki hafta gidicem bakalım kaç olmuş...
ama bak sen de bizden büyüksün hem de haftaya gidiyomuşsunuz eyt'cim :44: bir gidelim bakalım niye çağırmış öğrenelim.. hayırlısı hepimizin hakkında. güzel şeyler duyarız inşallah canım.
:)madem veriyolar internet sitelerine yazsalardı yaw.....
buna bukadar kafayı takmamın sebebi de benim eşim ve biizmkiler hepsi panik atak hayatta resim falan çekemezler doğru dürüst, bebişimin hastane resmi bile olmayabilir, bu yüzden sevindim olmasına
teşekkürler..bilgi için
edoşum biz cumartesi kontrole gidiyoruz ama erken olmuyor mu canım? 19+5 oluyoruz biz o zaman, sen tam 20'yi bitiriyosun o gün diiy mi? Detaylıya daha ileri tarihte gidiyor kızlar :44:
evet teyzesi galiba dayanamamışmaşallah Emel'cim prensesin senin geçen günkü üzülmene dayanamamış :) happur huppur ne bulduysa yemiş ve 5 günün açığını kapatmış desenehep böyle güzel haberler almanı diliyorum canım çok öpüyorum. bel ağrım ve yorgunluğum dışında problemimiz yok bizim. ama buna da şükür, iyi diyelim canım.
denizim 1 günden bişi olmaz ya önden falan gidiyomuydu senin pamuk bizimki tam haftasında seninki ilerdeyse ondan çağırmış olabilir öyle olmasa bile normal bence erken değil kuzum
19-23 ARASI YAPILMIYOR BU TEST HEM DAHA NOLSUN :)
evet teyzesi galiba dayanamamıştam kapanmamış ara ama fark 5 günden 3'e düşmüş artık çok önemsemiyorum kuzum çünkü doktor gayet narmal diyo amin denizcim inşallah hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah...kıyamam belin niye ağrıyo ayakta çok mu duruyosun? inşallah en kısa zamanda geçer canım kocaman öpüyorum
Edoşum biz cumartesi kontrole gidiyoruz ama erken olmuyor mu canım? 19+5 oluyoruz biz o zaman, sen tam 20'yi bitiriyosun o gün diiy mi? detaylıya daha ileri tarihte gidiyor kızlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?