ehh peki maademmGidip görünelim o zaman Hem arada 3 hafta olması iyi oldu bu sefer bir hafta kardayım hehehh
Bizim pamuk 2-3 öndeydi en baştan beri ama onu çok dikkate almıyoruz galiba, makinalar eksik-fazla bi şeyler yapıyolar kendilerince. üçün beşin hesabını yapmiiim o zaman ben.
evet teyzesi galiba dayanamamıştam kapanmamış ara ama fark 5 günden 3'e düşmüş artık çok önemsemiyorum kuzum çünkü doktor gayet narmal diyo amin denizcim inşallah hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah...kıyamam belin niye ağrıyo ayakta çok mu duruyosun? inşallah en kısa zamanda geçer canım kocaman öpüyorum
kızlar ne oldu biliyormusunuz? Fakstan yere düşen evrağı oturduğum sandalyeden eğilip alayım derken, eğildiğim anda resmen idrar kaçırdım, mesanemdeki sıvı boşaldı sanırımIki dakikada arabaya atladım çamaşır mağazasına gittim dışarda umumi wc de hemen değiştirdim. Ama yıkayamadım tabi çamaşırı, bende büyükçene bir orkit peti aldım, gece olanlardan, baya bir kapattı kukuma gelen yerleri çamaşır değmiyor şimdi ama akşama kadar sıcaktan pişmem umarım.. Niye yazdım bunu, yanınızda yedek çamaşır taşıyın kızlar bundan sonra çantamda 2 tane kilot taşıyacağım ne olur ne olmaz
Arkadaşalara dışarı çıkıcam işim var dedim ne işn var diyolar biz alalım sıcak sen çıkma filan , diyemedim ki altıma tis babtım diye
Kızlar ne oldu biliyormusunuz? Fakstan yere düşen evrağı oturduğum sandalyeden eğilip alayım derken, eğildiğim anda resmen idrar kaçırdım, mesanemdeki sıvı boşaldı sanırımiki dakikada arabaya atladım çamaşır mağazasına gittim dışarda umumi wc de hemen değiştirdim. Ama yıkayamadım tabi çamaşırı, bende büyükçene bir orkit peti aldım, gece olanlardan, baya bir kapattı kukuma gelen yerleri çamaşır değmiyor şimdi ama akşama kadar sıcaktan pişmem umarım.. Niye yazdım bunu, yanınızda yedek çamaşır taşıyın kızlar bundan sonra çantamda 2 tane kilot taşıyacağım ne olur ne olmaz
Arkadaşalara dışarı çıkıcam işim var dedim ne işn var diyolar biz alalım sıcak sen çıkma filan , diyemedim ki altıma tis babtım diye
Kızlar ne oldu biliyormusunuz? Fakstan yere düşen evrağı oturduğum sandalyeden eğilip alayım derken, eğildiğim anda resmen idrar kaçırdım, mesanemdeki sıvı boşaldı sanırımiki dakikada arabaya atladım çamaşır mağazasına gittim dışarda umumi wc de hemen değiştirdim. Ama yıkayamadım tabi çamaşırı, bende büyükçene bir orkit peti aldım, gece olanlardan, baya bir kapattı kukuma gelen yerleri çamaşır değmiyor şimdi ama akşama kadar sıcaktan pişmem umarım.. Niye yazdım bunu, yanınızda yedek çamaşır taşıyın kızlar bundan sonra çantamda 2 tane kilot taşıyacağım ne olur ne olmaz
Altına tis mi baptın sen ah seni seniiiii
Ayy hanzadeciğim yaa çok güldüm aynı durum evde de benim başıma geldi de utandığımdan anlatamadım ben de hapşururken kaçırdım zaten burdada kaçcak diye çok korkuyorum bazen çok sıkıştırıyor
Neyse geçmiş olsun allahtan hemen dışarı çıkabilme ihtimalin varmış yaz günü çabuk kurursun
çok önemli değil diye biliyorum, fazla dikkate almamak lazım diyorlar. hem zaten doktorunuz da gayet normal demiş
belim kopuyor Emelim sorma :'( ortadan ikiye ayrılıyor yine. iki gecedir pek rahat uyuyamıyorum, sıcak oluyor, kabus görüyorum filan dönmekten helak oldum. uzun süre sırt üstü yatmışım, ondan da oldu galiba. bir de iş yoğunluğundan, ayakta çok kaldım ondan bundan şundan .... çook sızlandım susayım ben artık :)
teşekkür ederim inşallah geçicek canım ben de çok öpüyorum seni ve güzel kızını.
senin allah iyiliğini versin emi leynaaaaaa
Ben diyorum bu topik ne kokuyo böyle
tisli tisli tisli hanzadeeee
Bu arada umarım kağıdı almak için karnının üzerine eğilmedin hanzade yoksa seni cıs yaparım dizlerini büküp almış olmanı umuyorum evet yedek çamaşır taşımak lazım bende en ufak öksürsem hapşırsam hemen gidiveriyo
altına tis mi baptın sen ah seni seniiiii
ayy hanzadeciğim yaa çok güldüm aynı durum evde de benim başıma geldi de utandığımdan anlatamadım ben de hapşururken kaçırdım zaten burdada kaçcak diye çok korkuyorum bazen çok sıkıştırıyor
neyse geçmiş olsun allahtan hemen dışarı çıkabilme ihtimalin varmış yaz günü çabuk kurursun
Sidikli topik olma yolunda hızla ilerliyoruz. Ayıptır sölemesi bende hapşururken kaçırmıştım
Ben diyorum bu topik ne kokuyo böyle
gülme kız başına gelir. Zaten son 1,5 ay çok sık ve olağan bişeymiş. Bebek ilk mesaneyle oynamaya başlarmış. Sıkı veriicek mesaneyi görücen bakalım tutabiliyonmu
efet efet menim men:78: :))
Yok canım ya karnımın üzerine eğildim oturduğum yerden kalkmaya üşendim ama birda kesinlikle kalkarım demekki çok sıkıştırdı beni mesanemi tutamadım poff. akıllandım işte her şeyde bi hayır varmış ya :)))
Yaz ayı çabukmu kururum hahahah ay koptum kız enfeksiyon mikrop olur sıcak zaten diye hemen gittim don aldım 2 tane bide pet aldım çamaşırı yıkayamadan giyiyorum mikrop kapmıyım diye kapattım kukuma değecek yerleri gece pedi ile hahaha)) ya bunlar olağan şeyler ama çok erken oldu ayy allahtan pantolonuma filan gelmedi hemen anladım :)))
Ahahah zillilere bak ben demesem kimse demicek kaçırdım diye, bende uyarıyım kızları külot alsınlar yanlarına diyorum ahh ne safım yaa
ayy çok pardon kuzum yaa ben pedi taktın ki pantolonundan iç çamaşırına ordan da kukuya geçmesin diye anladım ıyyy saflaştım mı ne:76:
Yani pantolonun çabuk kurur demek istemiştim :86:
leyna susssssssssssssssssssssss geberttin beni burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?