2011 Ekim Anneleri

Kızlar ne oldu biliyormusunuz? Fakstan yere düşen evrağı oturduğum sandalyeden eğilip alayım derken, eğildiğim anda resmen idrar kaçırdım, mesanemdeki sıvı boşaldı sanırım iki dakikada arabaya atladım çamaşır mağazasına gittim dışarda umumi wc de hemen değiştirdim. Ama yıkayamadım tabi çamaşırı, bende büyükçene bir orkit peti aldım, gece olanlardan, baya bir kapattı kukuma gelen yerleri çamaşır değmiyor şimdi ama akşama kadar sıcaktan pişmem umarım.. Niye yazdım bunu, yanınızda yedek çamaşır taşıyın kızlar bundan sonra çantamda 2 tane kilot taşıyacağım ne olur ne olmaz

Arkadaşalara dışarı çıkıcam işim var dedim ne işn var diyolar biz alalım sıcak sen çıkma filan , diyemedim ki altıma tis babtım diye

Son düzenleme:

evet evet ben 8 haftalıkken yarım saat arayla 2 hastaneye ultrasona girdim
biri 7+4 gösterirken öteki 8+3 gösterdi yarım saatte
bebelerimizle değil makinayla alakalı bencede anlamam zor oldu ama anladım bunu :d

çok önemli değil diye biliyorum, fazla dikkate almamak lazım diyorlar. hem zaten doktorunuz da gayet normal demiş
belim kopuyor Emelim sorma :'( ortadan ikiye ayrılıyor yine. iki gecedir pek rahat uyuyamıyorum, sıcak oluyor, kabus görüyorum filan dönmekten helak oldum. uzun süre sırt üstü yatmışım, ondan da oldu galiba. bir de iş yoğunluğundan, ayakta çok kaldım ondan bundan şundan .... çook sızlandım susayım ben artık :)
teşekkür ederim inşallah geçicek canım ben de çok öpüyorum seni ve güzel kızını.

oww hanzade sen neden oturduğun yerden sarkıyosun bakim
Ayağa kalk dizlerini kırarak eyil al evrağı
Geçmiş olsun trajikomik olmuş ama
Uyarın içinde saol kesinlikle yedekliycem bende
Oy denirmi bana pambıklı bi don alda gel diye

tisli tisli tisli hanzadeeee

Bu arada umarım kağıdı almak için karnının üzerine eğilmedin hanzade yoksa seni cıs yaparım dizlerini büküp almış olmanı umuyorum evet yedek çamaşır taşımak lazım bende en ufak öksürsem hapşırsam hemen gidiveriyo

altına tis mi baptın sen ah seni seniiiii
ayy hanzadeciğim yaa çok güldüm aynı durum evde de benim başıma geldi de utandığımdan anlatamadım ben de hapşururken kaçırdım zaten burdada kaçcak diye çok korkuyorum bazen çok sıkıştırıyor
neyse geçmiş olsun allahtan hemen dışarı çıkabilme ihtimalin varmış yaz günü çabuk kurursun

senin allah iyiliğini versin emi leynaaaaaa

bende sürekli takılıodum yok 12+3tü yok 12+5 ti bu kez gittiğimde doktorum 21haftalık+425gram dedi ki ben 21+5im ayrıntılı ultrasona bakan radyoloj 22 haftalık+475 dedi benim doktorumda takılma bunlara cihazdan cihaza bile farkeder dedi artık takmıyorum

bel konusunda da ben yaklaşık 2aya yakındır bel ağrısı çekiorum eğilmeye hiç gelemiorum çok ağrıyor ii bilirim yani her hafta sonu eşim temizlik yapıyor bi hafta onunla idare ediorum neyapayım idare etcez diorum bak bebeğimiz olduktan sonrada böle yardım et diorum bakalım görcez

Rumuzcum kilolarda beni düzeltirmisin, dün sağlık ocağından aradılar iğne için bu sabah işe gelmeden sağlık ocağına gittim tartıldım, kilom 68 olmuş yani 6 kiloya çıktı benim fark:) işe gelmeden hem ilacımı yazdırdım, hemde tetenozun ilk dozunu oldum. Bebeğiminde kalp atışlarını dinlediler, çok mutlu oldum çünkü bu ara poposunu yaydırıyor bizim kız, deniz teyzesinin kızına özendi sanırım :)) Birde klimayı açtım bir kaç gün üşütttüm sanırım ayaklarımı bugün kasıklaırm çok ağrıdı... Hala hafif hafif var. Napıcam bilmiyorum odam alev alev klimayı açsam bir dert açmasam bir dert

İğneyi çoook korkarak Sol koluma yaptırdım ağrım olursa beni engellemesin diye, hemşire herkeste aynı tepkiyi vermez dedi ağrın olmayabilirde dedi biraz rahatladım hiç acımadı iğneyi batırdığında sadece enjekte ederken biraz yaktı ama ben hergün iğne vurulduğum için pek umursamadım sanırım :) . 1 doz daha olucakmışım 1 ay sonra, Allah nasip ederse doğum sonrasıda 3 doz daha vurulacakmışım aşı kartı verdi bana... Tansiyonum 6-12 çıktı, ödem varmı diye sordu bazen bacaklarım ayaklarım şişiyor dedim, tuzlu yeme dedi ki ben cidden tuzu çok seviyorum... Artık kesicem. Saat 10 gibi ofise geldim e gelir gelmez bekleyen işlere baktım koşturmaca derken birde üstüme tis bapıncaa tekrar dışarı çıktım yarım saat önce geldimhemen bir toparlandım. Arkadaşlar sağolsun kalan işleri almışlar masamdan, çok sevindim :) 3 ay daha geçsede artık çıksam işten, ağır gelmeye başladı tempoya ayak uyduramıyorum valla zorlanıyorum eskiden çekirge gibiydim, şimdi kaplumbağa gibi oldum :)))

Benden bu kadar, geçmişe baktım sabah göbekler alışverişler resimler ve güzel sağlık haberlerinizi okudum hep böyle güzel haberlerle devam edelim. İnşallah annelerde bebeklerde hep iyi olsun, çok fazla konuştum biliyorum ama son 3 gündür yazamadım ya şiştim sanırsam haha:)) Eczanede 1 yaşlarında bri kız çocuğunun kulaklarını deldiler ayy içim cızladı, annesi içini nasıl çekti yavrusunun kulağı acıdı diye kıyamam yaa hemen aklıma biz geldik tabi :) Hepimiz deldircek kızların kulakçıklarını inşallaaah o zamanlarda gelcek tamam sustum artık :)

Son düzenleme:

efet efet menim men:78: :))

Yok canım ya karnımın üzerine eğildim oturduğum yerden kalkmaya üşendim ama birdaha kesinlikle kalkarım demekki çok sıkıştırdı beni mesanemi tutamadım poff. akıllandım işte her şeyde bi hayır varmış ya :)))

Yaz ayı çabukmu kururum hahahah ay koptum kız enfeksiyon mikrop olur sıcak zaten diye hemen gittim don aldım 2 tane bide pet aldım çamaşırı yıkayamadan giyiyorum mikrop kapmıyım diye kapattım kukuma değecek yerleri gece pedi ile hahaha)) ya bunlar olağan şeyler ama çok erken oldu ayy allahtan pantolonuma filan gelmedi hemen anladım :)))

Sidikli topik olma yolunda hızla ilerliyoruz. Ayıptır sölemesi bende hapşururken kaçırmıştım

Ahahah zillilere bak ben demesem kimse demicek kaçırdım diye, bende uyarıyım kızları külot alsınlar yanlarına diyorum ahh ne safım yaa

Son düzenleme:
gülme kız başına gelir. Zaten son 1,5 ay çok sık ve olağan bişeymiş. Bebek ilk mesaneyle oynamaya başlarmış. Sıkı veriicek mesaneyi görücen bakalım tutabiliyonmu

gelicek belliki kaçarı yok bari keyif alalım dalgamızı geçip

ayy çok pardon kuzum yaa ben pedi taktın ki pantolonundan iç çamaşırına ordan da kukuya geçmesin diye anladım ıyyy saflaştım mı ne:76:
yani pantolonun çabuk kurur demek istemiştim :86:

ayy çok pardon kuzum yaa ben pedi taktın ki pantolonundan iç çamaşırına ordan da kukuya geçmesin diye anladım ıyyy saflaştım mı ne:76:
Yani pantolonun çabuk kurur demek istemiştim :86:

leyna susssssssssssssssssssssss geberttin beni burda

yarın randevum var ve benim beyaz pantolonum yok ne giyicim ben yaaa
öğle tatilinde lcw ye gitiim beyaz pantolon denedim beğenmedim evdeki beyaz pantolonun fermuarını düğmesini kapatmasam üzerime tunik giyicem nasıl olsa ama hadi biri tuniğimi kaldırıp karnıma bakmak isterse terziye sordum normal pantolonumu hamileliğe çevirmek için 1 hafta istedi benden off napsam kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…