gelicek belliki kaçarı yok bari keyif alalım dalgamızı geçip
ayy çok pardon kuzum yaa ben pedi taktın ki pantolonundan iç çamaşırına ordan da kukuya geçmesin diye anladım ıyyy saflaştım mı ne:76:
yani pantolonun çabuk kurur demek istemiştim :86:
Yarın randevum var ve benim beyaz pantolonum yok ne giyicim ben yaaa
öğle tatilinde lcw ye gitiim beyaz pantolon denedim beğenmedim evdeki beyaz pantolonun fermuarını düğmesini kapatmasam üzerime tunik giyicem nasıl olsa ama hadi biri tuniğimi kaldırıp karnıma bakmak isterse terziye sordum normal pantolonumu hamileliğe çevirmek için 1 hafta istedi benden off napsam kiiii
İnsan şaşkın baykuş gibi öylece kalakalıyor kız, çok fena bir durum, hani inanamıyor o an
İNSAN KONDURAMIYOR KENDİNE DESENE
yarın randevum var ve benim beyaz pantolonum yok ne giyicim ben yaaa
öğle tatilinde lcw ye gitiim beyaz pantolon denedim beğenmedim evdeki beyaz pantolonun fermuarını düğmesini kapatmasam üzerime tunik giyicem nasıl olsa ama hadi biri tuniğimi kaldırıp karnıma bakmak isterse terziye sordum normal pantolonumu hamileliğe çevirmek için 1 hafta istedi benden off napsam kiiii
yarın randevum var ve benim beyaz pantolonum yok ne giyicim ben yaaa
anlamadım beyaz pntolon giyme zorunluluğumu var ama illaki beyaz pantolon arıyosan ben mangodan aldım hamile pantolonu diye satılmıyo ama lastikli ve çok rahat
Deniz 19 haftam bittiğinde gittim ben, erken değil canım 18 haftası bitenler dahi giriyor :) Gerek görürlerse birde 25-27 haftalarda filan bakıyorlarmış. Bu arada 4 lü yapılmadı dimi sanada, bana yapılmayan tek dörtlü test kaldıda onun tarihi için geç değilmi birde onu istemesin şimdi...
tamam akşama orayada bakarım ablam batik ten ayırtmış bir kaç şey haber verdi akşam gidip onlara da bakıcam zorunluluk yok ama üzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik anca beyaz bir pantolonla gider :)))anlamadım beyaz pntolon giyme zorunluluğumu var ama illaki beyaz pantolon arıyosan ben mangodan aldım hamile pantolonu diye satılmıyo ama lastikli ve çok rahat
doğru söyledin canım müsait değilim derim hehehehheBaşka alışveriş merkezlerine bak canım bulamassan evdekini giy, göbüşünüde kollarsın artık kaldırıp bakmak isteyen olursa müsait değiliz diye
Sende beyaz pantalon giyme
canımsın hanzadem Allah razı olsun çok teşekkür ederimOhh maşallah maşallah :) Ne mutlu sana boşuna üzüldün geçen gün o kadar sana bir çok şey yazmıştım ama sitede bakım çalışması var diye kapandı ve bu bana birk defa oldu artık toplu alıntı yapmıyorum sinirlerim bozuluyor :) Çok sevindim güzel kızının sağlıklı olmasına inan, sanki senin kızın benim kızım :)) Öyle gerçi teyze anne yarısı derler :)
tamam akşama orayada bakarım ablam batik ten ayırtmış bir kaç şey haber verdi akşam gidip onlara da bakıcam zorunluluk yok ama üzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik anca beyaz bir pantolonla gider :)))
doğru söyledin canım müsait değilim derim hehehehhe
hahayyyyttt senden bu cevabı alacağımı tahmin etmeliydim
yok illa ki beyaz giyecem bulamazsam beyaz pijamamı bile giymeyi göze aldım uzaktan pantolon gibi duruyo
üzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik
hanzade sen üzerine 4 lü için ne alıcaksın
ben şeker yüklemesi için mavi bi bluz düşünüyorum ama gidermiki
leyna seni seviyorum yaaa
canımsın hanzadem Allah razı olsun çok teşekkür ederimaynen öyle tatlım yaa senin kızın da benim kızım sanki..burda gerçekten kendimi öz teyze gibi hissediyorum birimizin bebeğiyle ilgili bi sıkıntı olunca canım yanıyor resmen..
üzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik
hanzade sen üzerine 4 lü için ne alıcaksın
ben şeker yüklemesi için mavi bi bluz düşünüyorum ama gidermiki
leyna seni seviyorum yaaa
ayyyy tühhh ben bişey almadım ayrıntıllı ultrasonumda yarın napsam kızlarrr
Dimii hepimiz öyleyiz :) bu gerçekten çok güzel, inşallah birbirimizi kaybetmeyiz :)
Bende üzerime pembe alcam yeşilim pembe olmadan olmuyo bizde haha:)) Bende sizi seviyorum yaaaa :)) göbeğim çatlıcak gülmekten kızım çalkalanmaktan bayılcak içerde
çok önemli değil diye biliyorum, fazla dikkate almamak lazım diyorlar. hem zaten doktorunuz da gayet normal demiş
belim kopuyor Emelim sorma :'( ortadan ikiye ayrılıyor yine. iki gecedir pek rahat uyuyamıyorum, sıcak oluyor, kabus görüyorum filan dönmekten helak oldum. uzun süre sırt üstü yatmışım, ondan da oldu galiba. bir de iş yoğunluğundan, ayakta çok kaldım ondan bundan şundan .... çook sızlandım susayım ben artık :)
teşekkür ederim inşallah geçicek canım ben de çok öpüyorum seni ve güzel kızını.
neyseki altında torkitin var kaçırırsan bişi olmaz gül kız güll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?