2011 Ekim Anneleri

gelicek belliki kaçarı yok bari keyif alalım dalgamızı geçip

İnsan şaşkın baykuş gibi öylece kalakalıyor kız, çok fena bir durum, hani inanamıyor o an

ayy çok pardon kuzum yaa ben pedi taktın ki pantolonundan iç çamaşırına ordan da kukuya geçmesin diye anladım ıyyy saflaştım mı ne:76:
yani pantolonun çabuk kurur demek istemiştim :86:

Yok canım benim anlatımımandır o heyecanla yazdığım için :)))))

Sende beyaz pantalon giyme

anlamadım beyaz pntolon giyme zorunluluğumu var ama illaki beyaz pantolon arıyosan ben mangodan aldım hamile pantolonu diye satılmıyo ama lastikli ve çok rahat

Başka alışveriş merkezlerine bak canım bulamassan evdekini giy, göbüşünüde kollarsın artık kaldırıp bakmak isteyen olursa müsait değiliz diye

Hmm erken değilse problem yok o zaman gidelim biz de yaptıralım uzun uzun bakışalım kızımla
ııhh 4'lü yapılmadı bana :44: ben bu dörtlü, ayrıntılı,detaylı işlerini birbirine karıştırdım zaten uygun zamanda baştan sona okiycam gitmeden. teşekkür ederiz

anlamadım beyaz pntolon giyme zorunluluğumu var ama illaki beyaz pantolon arıyosan ben mangodan aldım hamile pantolonu diye satılmıyo ama lastikli ve çok rahat
tamam akşama orayada bakarım ablam batik ten ayırtmış bir kaç şey haber verdi akşam gidip onlara da bakıcam zorunluluk yok ama üzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik anca beyaz bir pantolonla gider :)))
Başka alışveriş merkezlerine bak canım bulamassan evdekini giy, göbüşünüde kollarsın artık kaldırıp bakmak isteyen olursa müsait değiliz diye
doğru söyledin canım müsait değilim derim hehehehhe
Sende beyaz pantalon giyme

hahayyyyttt senden bu cevabı alacağımı tahmin etmeliydim
yok illa ki beyaz giyecem bulamazsam beyaz pijamamı bile giymeyi göze aldım uzaktan pantolon gibi duruyo

canımsın hanzadem Allah razı olsun çok teşekkür ederim aynen öyle tatlım yaa senin kızın da benim kızım sanki..burda gerçekten kendimi öz teyze gibi hissediyorum birimizin bebeğiyle ilgili bi sıkıntı olunca canım yanıyor resmen..

haftasonu 3-4 çeşit zeytinyağlı yapıcam koyucam dolaba, işede getiricem havalar ısınınca steril olmaz diye dışarıdan yemiyorum yemeği, gerçi yazın en güzeli karpuz. Ama onuda yatmadan önce yemeyin 30 defa wc ye kaldırıyor çok fena sıkıştırıyor haberiniz olsun :)

Yaaa kızlr nerdesiniz işim yokken iki lafın belini kırıverelim şurda 10 dakikam kaldı gidicem şimdii çıkış saatine sıkışmayayım :)

üzerime ayrıntılı ultrason için aldığım tunik

hanzade sen üzerine 4 lü için ne alıcaksın
ben şeker yüklemesi için mavi bi bluz düşünüyorum ama gidermiki

leyna seni seviyorum yaaa

ayyyy tühhh ben bişey almadım ayrıntıllı ultrasonumda yarın napsam kızlarrr

Dimii hepimiz öyleyiz :) bu gerçekten çok güzel, inşallah birbirimizi kaybetmeyiz :)

Bende üzerime pembe alcam yeşilim pembe olmadan olmuyo bizde haha:)) Bende sizi seviyorum yaaaa :)) göbeğim çatlıcak gülmekten kızım çalkalanmaktan bayılcak içerde

neyseki altında torkitin var kaçırırsan bişi olmaz gül kız güll

canım kaç kilo aldın sen de bel fıtığı vardı dimi? Allah acil şifalar versin dikkat et kendine kuzucum bizde seni ve prensesini kocaman öpüyoruz

hadi yine iyisiniz akşam akşam iyi güldünüz ama gerçekten aldım hastaneye gittiğim günler benim için çok özel çünkü öptüm sizi iyi akşamlar...

Güzel annişler ben yavaştan yavaştan hazırlanayım mesaim bitmek üzere. Kendinize ama en önemlisi yeğenlerime iyi bakın. Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…