2011 Ekim Anneleri

hadi yine iyisiniz akşam akşam iyi güldünüz ama gerçekten aldım hastaneye gittiğim günler benim için çok özel çünkü öptüm sizi iyi akşamlar...

Oyy canım benim ya kıyamam ben sana, tabiki öyle hepimiz için hemde... :) Hep bu edanın işleri işte, mikropluk paraylamı :))

Son düzenleme:

ben önceki gün verdım bugun aldım ama dar olmuş karnı haftaya götürcem genısletsın bızım göbüşümüz büyük :)))

kızlar çok fenasınızz yaa

bende hamılelere şık bluzlardan falan yok ya hiç herkes lcw gıyıyor şöle güzel elbıseler bluzlar olsa çok pahalı olmadan bırı

bakırköy ıncırlıden bir yerden hamıle kıyafetlerı alaktı aldımı acaba güzerl ürünler var mıı

canım kaç kilo aldın sen de bel fıtığı vardı dimi? Allah acil şifalar versin dikkat et kendine kuzucum bizde seni ve prensesini kocaman öpüyoruz

6 kilogrammcıkk ama böyle küçük şeylere takılmıyoruz diiyy mi Emellciimm biraz fazla oldu, ağrım ondan arttı biliyorum ppoff.
Amin canım benim teşekkür ederim. Sen de kendine ve güzel kızımıza iyi bak öpüyorum.

hadi yine iyisiniz akşam akşam iyi güldünüz ama gerçekten aldım hastaneye gittiğim günler benim için çok özel çünkü öptüm sizi iyi akşamlar...

Allah razı olsun hayatım hakkını helal et hee
bakımlı hatunun hali başka canım ben paspalın tekiyim ondan
en güzelini yapıyorsun canımmmmmmmmmmmm

Ayy çok utandım kendimden hanzade gülmeyim dedim, bizim de başımıza gelecek az kaldı dedim ama güldüm yaa offf :78: geçmiş olsun canım bir daha yaşanmaz umarım neyse ki ucuz atlatmışsın, ani hareketlerden kaçınmamız lazım demek ki.
Kıyafet konusu da süpermiş. eda bak biz de gidiyoruz eski püskü giyinip paçoz halimizle mi çıkalım onca insanın karşısına bugünden tezi yok ayrıntılı ultrason kostümü almam lazım
onca teste girip çıktık ama hiiiççç kime diomm

Allah razı olsun hayatım hakkını helal et hee
bakımlı hatunun hali başka canım ben paspalın tekiyim ondan
en güzelini yapıyorsun canımmmmmmmmmmmm

ay sinirlerim bozuldu salak salak gülüyorum hala ben yaaa :)) Sizleri seviyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri, her biriniz ayrı bir renksiniz :)

Gül gül önemli değil canım yakında sizlerinde haberlerini okurus nasıl olsa Şaka bir yana evet ya fena oluyo, aslında olabilirliğiinden haberdardım ama hiç aklıma yanıma yedek çamaşır almak gelmemişti :)

Kıyafet konusuna gelince sende kendini küçümseme şimdi, düğün kostümü ile gitmişliğin var seninde :)) Ama ben başından beri leynanın hamilelik anlaşyışına bayılıyorum, herşeyi tam anlamıyla istediği gibi yaşıyor maşallah suphanallah :) En güzeli böyle sanırım...

sorma denizim kendimden utandım ben eşofmanla işe gelip eşofmanla kontrole gidiyorum
bu hafta bende kendime bi çeki düzen verim öyle çıkim oğlumla insanların karşısına nedir bu canım

sorma denizim kendimden utandım ben eşofmanla işe gelip eşofmanla kontrole gidiyorum
bu hafta bende kendime bi çeki düzen verim öyle çıkim oğlumla insanların karşısına nedir bu canım

Benim giyecek, üzerime olan hiç bir şeyim yok, ister inanın ister inanmayın bu haftasonuda almassam önümüzdeki hafta cıbıl kaldım demektir

Son düzenleme:
Hiiihh saat 17:30 ben kaçıyorum hemde tırım tırım toparlanmam lazım geç kalcam yoksa, evde yemekte yok menemen yapçam bende geçen gün leyna demişti aklımda kaldı :) keşke iş yaparkende zaman burdaki gibi eğlenceli ve çabuk geçse yaa :)) Hepiniz sağlıklı huzurlu güzel akşamlar diliyoruz biz kızımla :)

Benim giyecek hiç bir şeyim yok ister inanın ister inanmayın bu haftasonuda almassam önümüzdeki hafta cıbıl kaldım demektir

benimde öyle vallahi alt neysede, üstüme bişiler almam şart ekmek teknesinde kirli vardı kadir çöpdemir onun göbüşü gibi tişörtlerimin altından ceee eee dicek neredeyse göbeğim :78:

bizde kocamla dün menemen cacık yidik leyna sayesinde saolsun yemeğimizde yoktu iyi oldu

kızlar ben dün ebru şallı ile hamile pilatesi cd si aldım önceden de pilates yapıyodum ama hamileliğimden beri yapmamıştım özellikle bacaklarımdaki kan dolaşımımı artırdı bugün ayrıntılı ultrasonu yapan doktorla konuştum pilatesi spordan sayma ama mental açıdan iyi geliyosa yap dedi. yürüyüş şimdilerde iyi gelir ama 32. haftadan sonra belini çok ağrıtabilir dedi. en çok yüzmeyi tavsiye etti ve mutlaka yüz haftada 3 gün dedi. tabi kocişte bunları dinliyodu artık o da ön ayak olucak..

iyigünler herkesin bebişleri hayırlı olsun . ben 22 haftalık hamileyim.şeker yüklemesi yaptıracağım da sağlık ocakları yapıyor mu oarada yaptıran oldumu.:2:

ekim anneleri merhaba..aranıza daha yeni katıldım bebeğim 22 haftalık,yalnız son bir haftadır bebeğimin hareketleri dışarıdan gözlenecek duruma geldi,kim elini koyarsa koysun vuruyo,doktoruma söyledim daha bunun için çok erken dedi,aklım çok karışık ben 17. haftada hissetmeye başladım acaba ben son adet tarihimi yanlış mı hatırlıyorum?nolur yardım edin benim gibi olan var mı?

ben geldiimm ya kaç gündür canım sosis istiyordu bende sosisli börek yedim dayanamadım:18::18: amaaan bi kereden ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…