hadi yine iyisiniz akşam akşam iyi güldünüz ama gerçekten aldım hastaneye gittiğim günler benim için çok özel çünkü öptüm sizi iyi akşamlar...
Yarın randevum var ve benim beyaz pantolonum yok ne giyicim ben yaaa
öğle tatilinde lcw ye gitiim beyaz pantolon denedim beğenmedim evdeki beyaz pantolonun fermuarını düğmesini kapatmasam üzerime tunik giyicem nasıl olsa ama hadi biri tuniğimi kaldırıp karnıma bakmak isterse terziye sordum normal pantolonumu hamileliğe çevirmek için 1 hafta istedi benden off napsam kiiii
canım kaç kilo aldın sen de bel fıtığı vardı dimi? Allah acil şifalar versin dikkat et kendine kuzucum bizde seni ve prensesini kocaman öpüyoruz
hadi yine iyisiniz akşam akşam iyi güldünüz ama gerçekten aldım hastaneye gittiğim günler benim için çok özel çünkü öptüm sizi iyi akşamlar...
Oyy canım benim ya kıyamam ben sana, tabiki öyle hepimiz için hemde... :) Hep bu edanın işleri işte, mikropluk paraylamı :))
Allah razı olsun hayatım hakkını helal et hee
bakımlı hatunun hali başka canım ben paspalın tekiyim ondan
en güzelini yapıyorsun canımmmmmmmmmmmm
Ayy çok utandım kendimden hanzade gülmeyim dedim, bizim de başımıza gelecek az kaldı dedim ama güldüm yaa offf :78: geçmiş olsun canım bir daha yaşanmaz umarımneyse ki ucuz atlatmışsın, ani hareketlerden kaçınmamız lazım demek ki.
Kıyafet konusu da süpermiş. eda bak biz de gidiyoruz eski püskü giyinip paçoz halimizle mi çıkalım onca insanın karşısınabugünden tezi yok ayrıntılı ultrason kostümü almam lazım
onca teste girip çıktık ama hiiiççç kime diomm
Ayy çok utandım kendimden hanzade gülmeyim dedim, bizim de başımıza gelecek az kaldı dedim ama güldüm yaa offf :78: geçmiş olsun canım bir daha yaşanmaz umarımneyse ki ucuz atlatmışsın, ani hareketlerden kaçınmamız lazım demek ki.
Kıyafet konusu da süpermiş. eda bak biz de gidiyoruz eski püskü giyinip paçoz halimizle mi çıkalım onca insanın karşısınabugünden tezi yok ayrıntılı ultrason kostümü almam lazım
onca teste girip çıktık ama hiiiççç kime diomm
arada sende yapıyosun bilmiyo musun canım
beleş vallahi
ay sinirlerim bozuldu salak salak gülüyorum hala ben yaaa :)) Sizleri seviyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri, her biriniz ayrı bir renksiniz :)
sorma denizim kendimden utandım ben eşofmanla işe gelip eşofmanla kontrole gidiyorum
bu hafta bende kendime bi çeki düzen verim öyle çıkim oğlumla insanların karşısına nedir bu canım
Benim giyecek hiç bir şeyim yok ister inanın ister inanmayın bu haftasonuda almassam önümüzdeki hafta cıbıl kaldım demektir
Hiiihh saat 17:30 ben kaçıyorum hemde tırım tırım toparlanmam lazım geç kalcam yoksa, evde yemekte yok menemen yapçam bende geçen gün leyna demişti aklımda kaldı :) keşke iş yaparkende zaman burdaki gibi eğlenceli ve çabuk geçse yaa :)) Hepiniz sağlıklı huzurlu güzel akşamlar diliyoruz biz kızımla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?