2011 Ekim Anneleri

ayyy kızlaaaaar heves ettim bende göbiş resmi yolluyum dedim ,bide aynaya baktııım( benimki fazlamı büyük nee..gerçi bende normal göbekte baya vardı ama ...şu büyük göbeklileri bi görüyim belki gelir cesaresim:92::92::92::92:

hehehe benim göbişim. :))
benimde göbiş yoktu ama tüp bebek ve aşılama tedavilerinden sonra kaldı. E şimdide maş. var göbişiminn. ama koyamıyorum. Eşim çok kızıyor.

aldı başını gitti göbişimm. aman ne yapayım yaa. yavrum sağlıklı olsunda :)

Sabahtan beri elimi hiç bir işe vurmdım desem yeridir yau. Bi yemek yaptım buzdolabını sildim o kadar.

Kadın geldi evi sildi süpürdü. Yorulan ben oldum. nası iş bu anlamıyorum valla. :78:

Amaaan Dr bakma sen canım. Ark. 7 aylık hamile bebeği 900 gr oldu die diyet vercem demiş. bazıları saçmalıyor.

Demekki bebeğin çok hareketli bir bebik olucak annesi. Hazırlıklı ol seni yorucak

Bu arada hoş geldin aramıza :79:

denizcim bende şuanda 20 haftalığım ama 3-4 haftadır hissediyorum bebeği ,tekme olarak değil tabi benim kız biraz narin sanırsam öle hareketler yapmıyo bana ama böyle dönüşleri yükselip alçalmaları falan hissediyorum...normaldir bence...dün astanedede bi kadın diyoduki öyle ufak kıpırdamalar bebek değil...düşünüyorum ee başka ne olabilir,okada büyük damarmı varki orda pıtlasın ,yada bağırsaklar olsa oda hissedilir yaniiii...:92::92:

benim midede büykü biraz sanırım ,yani göğisten aşayısı kocaman oluyo ..hele akşamlarıı

ben geldiimm ya kaç gündür canım sosis istiyordu bende sosisli börek yedim dayanamadım:18::18: amaaan bi kereden ne olcak

Ben daha onlardan hiç yemedim. Geçen eşim diyor bana scuk kızart. Çok sinir oldum yaa ben napıcam dedim? sende ye dedi dr verdiği beslenme listesini gözüne soktum al dedim bak yasak bana. Sen ye ben bkayım öylemi dedim. Adamı dövüyordum nerdeyse

Dr sorucam unutuyorum kızartıp yesek yinede olmuyormu acaba?

benim midede büykü biraz sanırım ,yani göğisten aşayısı kocaman oluyo ..hele akşamlarıı

Al bendende o kadar. Ya aslında ben kafama takmıyorum da. Çok densiz arkadaşlarım var. göbeğin kocaman felan diyen boğazlarını gırtlaklıyasım geliyor yauu.

bide sen doğurda ben senin göbeği görem dicemm olmuycak işte

benim eltim çok yiyordu hamileyken ama kızartıyordu bende onu örnek aldım heralde

kızlar yaa ben daha çatlak kremi almadım ,yani doktorum verdi ama ben saf zeytinyağı kullanıyorum sadece??siz ne kullanıyosun???:92:
daha öncedende sormuşmuydumki acebaaa:26::26:

ama sucuk kızartıp çoğu kez yedim tatlım..

benim eltim çok yiyordu hamileyken ama kızartıyordu bende onu örnek aldım heralde

ama sucuk kızartıp çoğu kez yedim tatlım..
bende Dr sorcam hep unutuyorum yauu. bu sefer sorim bari arada canım istiyor sucuğu kıartıp sonrada torst yapmak çok komik olur sanırım

kızlar yaa ben daha çatlak kremi almadım ,yani doktorum verdi ama ben saf zeytinyağı kullanıyorum sadece??siz ne kullanıyosun???:92:
daha öncedende sormuşmuydumki acebaaa:26::26:

ben bi krem aldım netten. Amerikadan mmalı. Gayet güzel bişi arada zeytinyağıda sürüyorum. ikisini birdende sürüyorum ama ihmal etmemeye çalışıyorum. mutlaka göbişe bişey sürüyorum da göğüsüm ilk aylarda çatladı düşünemedim oraya krem sürmeyi. Birden gerilip, büyüdüler ilk ay. Bide tüp bebek hormon ilaçları dha çok etkili oldu büyümesinde sanırım. napayım yauu oğlumun hedayesi onlar bana :86:

yisin pipisini annesi

e annesi hep omu atacak bugünde sen ona at:))
bugun teyzesiyle konuşurken tepik attı ogluşum teyzeside ona tepik atmamı söyledi bende ogluşuma tepik attım hoşuna gitti zaar bana karşılık veriyo
yine ben geldim canım çıktı evi temizleyene kadar çok yoruldum
çok yorma bacı kendinii yavaş yavaş yap
hanzade bende bu aralar her kustugumda altıma kaçırıyorum son kustugumda koyvermiştim
ben geldiimm ya kaç gündür canım sosis istiyordu bende sosisli börek yedim dayanamadım:18::18: amaaan bi kereden ne olcak

ay benimde çok istiyor canım ama yemiyorum kumpirimi bile sebzeli yiyommmbi kerelik kaçamak yapam bende bidahaki sefereee

ben dalin bebe yağı kullanıyorum canım..
hımm bende ondan alıyım ,ya zaten cildimde yağlı benim ama ,annemin göbeğini bi görseniz ,onun cildi bira fazla kuru bide ikiz çocuk doğurunca kadının karnı hani şu malaı hamurlar olurya dedil dedik ve fazlasıyla,yumuşak:))yani hamur gibi yuğrulabiliyoo...canım anneeeeemm:)

bence abartmadıkça olur canımya ,ayda 1 kere mesela ,doktorum bana beslenme listesi bile vermedi ne olursa yiyorum ...bide şa açıdan bakmak gerek ,bazı tanıdıklarımın durumu çok iyi değildi belki süt bile bulamıyolardı sabahtan akşama ,et yemek şöyle dusun nerdeyse hergün bulgur türevleri yiyolardı ,bebekleride gayet sağlıklı doğdu ,yani tabiki öyle olalımdemiyorum ,gerçi sucuk konusunada çok güzel bi örnek olmadı ama okadar çokda incelememek lazım bence ,herşeyden azar azar tüketebiliriz ,bununla beraber sosis için aynı şeyi düşünemiyorum ,sucuğun iyisi bulunabiliyo ama sosisin neden yapıldığı belli değil resmen yaaa
:92:

teşekkür ederim :)hareketli olmasına razıyım yeter ki sağlıklı olsun..

kızlar 16 günlük bebegin emziğine pekmez sürülüp yedirilirmii
komşum bebegine pekmez veriyor kan yapsın diye az önce gittim de
üstelik tatlı kaşıgıyla bişey yedirecekmişşş

kızlar 16 günlük bebegin emziğine pekmez sürülüp yedirilirmii
komşum bebegine pekmez veriyor kan yapsın diye az önce gittim de
üstelik tatlı kaşıgıyla bişey yedirecekmişşş

bebek pekmezın agırlıgını kaldırabılcek halde degıl suan ...seker oranı da bebek ıcın cok agır...doktora yegenım ıcın sorduk kesınlıkle karsı cıktı..kendısıne soyleyın bunu yapmaktan vazgecsın..almıyosa emzıgı az sekerlı bır su yapıp onu kullansın ama az sekerlı olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…