ayyy kızlaaaaar heves ettim bende göbiş resmi yolluyum dedim ,bide aynaya baktııım( benimki fazlamı büyük nee..gerçi bende normal göbekte baya vardı ama ...şu büyük göbeklileri bi görüyim belki gelir cesaresim:92::92::92::92:
ekim anneleri merhaba..aranıza daha yeni katıldım bebeğim 22 haftalık,yalnız son bir haftadır bebeğimin hareketleri dışarıdan gözlenecek duruma geldi,kim elini koyarsa koysun vuruyo,doktoruma söyledim daha bunun için çok erken dedi,aklım çok karışık ben 17. haftada hissetmeye başladım acaba ben son adet tarihimi yanlış mı hatırlıyorum?nolur yardım edin benim gibi olan var mı?
ekim anneleri merhaba..aranıza daha yeni katıldım bebeğim 22 haftalık,yalnız son bir haftadır bebeğimin hareketleri dışarıdan gözlenecek duruma geldi,kim elini koyarsa koysun vuruyo,doktoruma söyledim daha bunun için çok erken dedi,aklım çok karışık ben 17. haftada hissetmeye başladım acaba ben son adet tarihimi yanlış mı hatırlıyorum?nolur yardım edin benim gibi olan var mı?
benim midede büykü biraz sanırım ,yani göğisten aşayısı kocaman oluyo ..hele akşamlarııhehehe benim göbişim. :))
benimde göbiş yoktu ama tüp bebek ve aşılama tedavilerinden sonra kaldı. E şimdide maş. var göbişiminn. ama koyamıyorum. Eşim çok kızıyor.
aldı başını gitti göbişimm. aman ne yapayım yaa. yavrum sağlıklı olsunda :)
ben geldiimmya kaç gündür canım sosis istiyordu bende sosisli börek yedim dayanamadım:18::18: amaaan bi kereden ne olcak
benim midede büykü biraz sanırım ,yani göğisten aşayısı kocaman oluyo ..hele akşamlarıı
Ben daha onlardan hiç yemedim. Geçen eşim diyor bana scuk kızart. Çok sinir oldum yaa ben napıcam dedim? sende ye dedi dr verdiği beslenme listesini gözüne soktum al dedim bak yasak bana. Sen ye ben bkayım öylemi dedim. Adamı dövüyordum nerdeyse
Dr sorucam unutuyorum kızartıp yesek yinede olmuyormu acaba?
Ben daha onlardan hiç yemedim. Geçen eşim diyor bana scuk kızart. Çok sinir oldum yaa ben napıcam dedim? sende ye dedi dr verdiği beslenme listesini gözüne soktum al dedim bak yasak bana. Sen ye ben bkayım öylemi dedim. Adamı dövüyordum nerdeyse
kızlar yaa ben daha çatlak kremi almadım ,yani doktorum verdi ama ben saf zeytinyağı kullanıyorum sadece??siz ne kullanıyosun???:92:
daha öncedende sormuşmuydumki acebaaa:26::26:
benim eltim çok yiyordu hamileyken ama kızartıyordu bende onu örnek aldım heralde
bende Dr sorcam hep unutuyorum yauu. bu sefer sorim bari arada canım istiyor sucuğu kıartıp sonrada torst yapmak çok komik olur sanırımama sucuk kızartıp çoğu kez yedim tatlım..
kızlar yaa ben daha çatlak kremi almadım ,yani doktorum verdi ama ben saf zeytinyağı kullanıyorum sadece??siz ne kullanıyosun???:92:
daha öncedende sormuşmuydumki acebaaa:26::26:
e annesi hep omu atacak bugünde sen ona at:))
çok yorma bacı kendinii yavaş yavaş yapyine ben geldim canım çıktı evi temizleyene kadar çok yoruldum
Kızlar ne oldu biliyormusunuz? Fakstan yere düşen evrağı oturduğum sandalyeden eğilip alayım derken, eğildiğim anda resmen idrar kaçırdım, mesanemdeki sıvı boşaldı sanırımiki dakikada arabaya atladım çamaşır mağazasına gittim dışarda umumi wc de hemen değiştirdim. Ama yıkayamadım tabi çamaşırı, bende büyükçene bir orkit peti aldım, gece olanlardan, baya bir kapattı kukuma gelen yerleri çamaşır değmiyor şimdi ama akşama kadar sıcaktan pişmem umarım.. Niye yazdım bunu, yanınızda yedek çamaşır taşıyın kızlar bundan sonra çantamda 2 tane kilot taşıyacağım ne olur ne olmaz
Arkadaşalara dışarı çıkıcam işim var dedim ne işn var diyolar biz alalım sıcak sen çıkma filan , diyemedim ki altıma tis babtım diye
ben geldiimmya kaç gündür canım sosis istiyordu bende sosisli börek yedim dayanamadım:18::18: amaaan bi kereden ne olcak
hımm bende ondan alıyım ,ya zaten cildimde yağlı benim ama ,annemin göbeğini bi görseniz ,onun cildi bira fazla kuru bide ikiz çocuk doğurunca kadının karnı hani şu malaı hamurlar olurya dedil dedik ve fazlasıyla,yumuşak:))yani hamur gibi yuğrulabiliyoo...canım anneeeeemm:)ben dalin bebe yağı kullanıyorum canım..
bence abartmadıkça olur canımya ,ayda 1 kere mesela ,doktorum bana beslenme listesi bile vermedi ne olursa yiyorum ...bide şa açıdan bakmak gerek ,bazı tanıdıklarımın durumu çok iyi değildi belki süt bile bulamıyolardı sabahtan akşama ,et yemek şöyle dusun nerdeyse hergün bulgur türevleri yiyolardı ,bebekleride gayet sağlıklı doğdu ,yani tabiki öyle olalımdemiyorum ,gerçi sucuk konusunada çok güzel bi örnek olmadı ama okadar çokda incelememek lazım bence ,herşeyden azar azar tüketebiliriz ,bununla beraber sosis için aynı şeyi düşünemiyorum ,sucuğun iyisi bulunabiliyo ama sosisin neden yapıldığı belli değil resmen yaaaBen daha onlardan hiç yemedim. Geçen eşim diyor bana scuk kızart. Çok sinir oldum yaa ben napıcam dedim? sende ye dedi dr verdiği beslenme listesini gözüne soktum al dedim bak yasak bana. Sen ye ben bkayım öylemi dedim. Adamı dövüyordum nerdeyse
Amaaan Dr bakma sen canım. Ark. 7 aylık hamile bebeği 900 gr oldu die diyet vercem demiş. bazıları saçmalıyor.
Demekki bebeğin çok hareketli bir bebik olucak annesi. Hazırlıklı ol seni yorucak
Bu arada hoş geldin aramıza :79:
kızlar 16 günlük bebegin emziğine pekmez sürülüp yedirilirmii
komşum bebegine pekmez veriyor kan yapsın diye az önce gittim de
üstelik tatlı kaşıgıyla bişey yedirecekmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?