2011 Ekim Anneleri

söyledim kızın annesi kan yapar kan dedi susturdu beni

söyledim kızın annesi kan yapar kan dedi susturdu beni
kan yapar yapmaya da sımdı yarardan cok zararı var ona..6 7. ayda bız cok fazla sulandırarak kullandık pekmezı onuda 1 cay kasıgı kadar...kendı bılır madem o kadar cok bılıyorr..

Kızçeler güzel anneler hepinize merhaba;

Kimseler beni sormuyor hamileyim agresifim ona göreee hıhh der küserim sonra

Eliiiiiiifffff kız bu halin ne böyle bebeği nerene sakladın Ben mi çok göbekliyim neyim ühühüh kendimi şişko hissediyorum artık ceketlerim de olmuyor denetim camiasının yüz karası oldum Sınava da az kaldı son 5 gün bana çok dua edin artık ders çalışmaktan, stresten böö geldi.

Mülakatta ayyy sancım tuttu deyip çıkmayı falan planlıyorum kötü giderse bakalım, mülakat için güzel de bir takım elbise almam lazım 42 beden alsam ancak olur zannedersem ama doğumdan sonra da giyemem kafam karışık yani Herkesi çok çok öpüyorum dua ediiiiinnnn..

kızlar sıze bısey soyleyım mııı???bugun sabah kahvaltıda anneme sıkayet ettım benım kızı..dedım hıc kıpırdamıyo..dısardan gobısıme vuruyorum tepkı versın dıye banamısın demıyo..dedım ..annemde o hareketlı ama sen anlamıyosun falan dedı..tabı ben hala etmıyor dıye dusunuyordum kı.....telefon caldı eskı bır arkadas aradı konusurken esım geldı...gobegımı acıp elını koydu..koydugu yerı bı anda benım cadı oyle bır tekmeledıkı esımle ben bakakaldık..ılk defa bu denlı cok hıssettım hatta ılk kez hıssettım ..ya kızlar sukur allaha bızım kızda kıçıını kaldırdı artık yattıgı yerden ....

Maşallah kıjınaaa benimki de kıpır kıpır İşyerindeki arkadaşım bile dayanamayıp elini koydu onu da tepikledi Şımarık kujum beniim

benimki hala tepiklemiyooo...balemi yapıyo acaba dönüp duruyo :)))kibar kız canıııımm:) anasına çekmiş

Benimki kuduruk zannedersem özellikle akşamları ve öğlen yemeğinden sonra coşuyor Ben de 19.hafta civarı ilk hissettim zaman geçtikçe şiddeti artıyor merak etmeyin

ben ne zamandır ısyanlardaydım nıye kımıldamıyo bu bebe dıye...hatta bendısardan gobegıme vururken kımıldasın dıye eşim kızımı dövme şiddete alıstırma dıyordu bende kızını dövmeyen sızını dövermıs dedıgımde erken basladın terbıye etmeye dıyodu...aramızda artık espırısı bıle yapılıur olmustu dogduktan sonra kımıldıcak dıye..bugun oyle bır tekmeledıkı gobegımın o kısmı dısarı dogru cıktı sok olduk bı anda...guzelmıs degısık bır seymıs mılletı kıskanıyordum hep..

Merhaba ekim anneleri ne zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Beni de aranıza alın Bugün itibariyle 22+0 oldum. kısmetse bir oğluşum olacak. Minik bir minişim koca bi de göbüşüm var Bu hafta da detaylı ultrasona gireceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım. görüşmek üzere...

hoş geldin aramızaa:)) inşallah ultrason sonuçların çok iyi çıkar:13:

kızlar yaa ben daha çatlak kremi almadım ,yani doktorum verdi ama ben saf zeytinyağı kullanıyorum sadece??siz ne kullanıyosun???:92:
daha öncedende sormuşmuydumki acebaaa:26::26:

canım ben lierac(80 tl) kullanıyorum. ayrıca evdeki nemlendiriclerden sürüyorum.iyi geliyor kaşıntıda yok çatlama falan da yok şimdilik. zeytinyağı kıl köklerini güçlendiriyor diye duyduğumdan kullanmıyorum. onun yerine bebeyağı daha iyi gibi.

slm kızlar bende kakao kremi kullanıyorum kaşıntıyı giderip nemlendiriyo

İyi geceler arkadaşlar...
Bugün çok yoruldum, okuldan sonra elbise arama çalışmalarımın 2. etabını yaptım sonra bir arkadaşıma uğradım, eve geldiğimde saat 8 olmuştu...
Denediğim elbiselerin bir bölümünün fotoğrafını çektim, ekledim aşağıya, oylarız artık...
Eşim en sondakini beğendi...

Son düzenleme:

çok güzeller ama en sondaki ve üçüncü daha hoş durmuşş ikisinin arasında karar ver bence

çok güzeller ama en sondaki ve üçüncü daha hoş durmuşş ikisinin arasında karar ver bence

Beğenmene sevindim...
Üçüncüyü eşim hiç beğenmedi...
Sonuncuyu çok beğendi, ben onun da beğendiği bir elbise giymek istiyorum...
Bakalım, bir iki yere daha bakıp öyle karar vereceğim, ama bunu da alabilirim...

eşinin begendiğide çok güzel bulamazsan onu al o zaman

İyi geceler kızlar...
HARD-DISC 2. ve 3. elbisenin modeli güzel ama renkleri daha açık olabilir. Son elbisede güzelmiş, hamile olduğumuz için modeli sanki bize daha uygun. Kumaşıda tam yazlık.

tubi 5,5 kg

hard_disc kıyafetlerin hepside inan çok yakışmış güzel taşımışsın bende parmak kaldırıp fikrimi söylemek istiyoruummm:84: 3.ve 5.

HEEHOOOOYYYYYTTTTTTTTTTT TAM 1 SAAT 7. DAKİKA ÖNCE 20 HAFTALIK OLDUUKKKKKKK ŞÜKÜRLER OLSUNNNN

günaydın denir mi bu saatte daha kargalar şetmeden tünedim ben buraya ((
kaç gündür yokum bi Allahın kulu sormamış bizi hıh!!!! küstük....

Neyse geçti küsümüz.
kızlar çokkkkk kötüyüm bi yandan karnım büyüdü iyice dönerken falan yatakta kalkıp duruyorum. öte yandan üşütmüşüm burnum şıp şıp akıyo hızlı sildim kulağım ağrıdı. bi de bugün tetanoz aşımızı olduk her şey çok iyiydi hatta eve geldim dolab döktüm sildim, kışlakların hepsini aldım. akşam kol ağrım başladı yattım neyse saat 4 gibi bi kalktım ölüyürum kol ağrısından ((
kolumu açıkta bırakıyorum burnum akıyo sıcak tutuyorum kolum ağırıyo, çıktım ben de yataktan çok şükür kulak ağrım geçti.
aşı olanlar yardım edin nasıl geçecek bu ya (((
3 saatlik uykuylayım şu an ve nöbetçiyim bugün okulda ay sinirlerim bozuldu :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…