- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
bebek pekmezın agırlıgını kaldırabılcek halde degıl suan ...seker oranı da bebek ıcın cok agır...doktora yegenım ıcın sorduk kesınlıkle karsı cıktı..kendısıne soyleyın bunu yapmaktan vazgecsın..almıyosa emzıgı az sekerlı bır su yapıp onu kullansın ama az sekerlı olcak...
kan yapar yapmaya da sımdı yarardan cok zararı var ona..6 7. ayda bız cok fazla sulandırarak kullandık pekmezı onuda 1 cay kasıgı kadar...kendı bılır madem o kadar cok bılıyorr..söyledim kızın annesi kan yapar kan dedi susturdu beni
kızlar sıze bısey soyleyım mııı???bugun sabah kahvaltıda anneme sıkayet ettım benım kızı..dedım hıc kıpırdamıyo..dısardan gobısıme vuruyorum tepkı versın dıye banamısın demıyo..dedım ..annemde o hareketlı ama sen anlamıyosun falan dedı..tabı ben hala etmıyor dıye dusunuyordum kı.....telefon caldı eskı bır arkadas aradı konusurken esım geldı...gobegımı acıp elını koydu..koydugu yerı bı anda benım cadı oyle bır tekmeledıkı esımle ben bakakaldık..ılk defa bu denlı cok hıssettım hatta ılk kez hıssettım ..ya kızlar sukur allaha bızım kızda kıçıını kaldırdı artık yattıgı yerden ....
Maşallah kıjınaaa benimki de kıpır kıpırİşyerindeki arkadaşım bile dayanamayıp elini koydu onu da tepikledi Şımarık kujum beniim
benimki hala tepiklemiyooo...balemi yapıyo acaba dönüp duruyo :)))kibar kız canıııımm:) anasına çekmiş
hoş geldin aramızaa:)) inşallah ultrason sonuçların çok iyi çıkar:13:Merhaba ekim anneleri ne zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Beni de aranıza alınBugün itibariyle 22+0 oldum. kısmetse bir oğluşum olacak. Minik bir minişim koca bi de göbüşüm var Bu hafta da detaylı ultrasona gireceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım. görüşmek üzere...
kızlar yaa ben daha çatlak kremi almadım ,yani doktorum verdi ama ben saf zeytinyağı kullanıyorum sadece??siz ne kullanıyosun???:92:
daha öncedende sormuşmuydumki acebaaa:26::26:
slm kızlar bende kakao kremi kullanıyorum kaşıntıyı giderip nemlendiriyocanım ben lierac(80 tl) kullanıyorum. ayrıca evdeki nemlendiriclerden sürüyorum.iyi geliyor kaşıntıda yok çatlama falan da yok şimdilik. zeytinyağı kıl köklerini güçlendiriyor diye duyduğumdan kullanmıyorum. onun yerine bebeyağı daha iyi gibi.
İyi geceler arkadaşlar...
Bugün çok yoruldum, okuldan sonra elbise arama çalışmalarımın 2. etabını yaptım sonra bir arkadaşıma uğradım, eve geldiğimde saat 8 olmuştu...
Denediğim elbiselerin bir bölümünün fotoğrafını çektim, ekledim aşağıya, oylarız artık...
Eşim en sondakini beğendi...
Eki Görüntüle 206848 Eki Görüntüle 206845 Eki Görüntüle 206846 Eki Görüntüle 206850 Eki Görüntüle 206847 Eki Görüntüle 206851 Eki Görüntüle 206849
çok güzeller ama en sondaki ve üçüncü daha hoş durmuşş ikisinin arasında karar ver bence
Beğenmene sevindim...
Üçüncüyü eşim hiç beğenmedi...
Sonuncuyu çok beğendi, ben onun da beğendiği bir elbise giymek istiyorum...
Bakalım, bir iki yere daha bakıp öyle karar vereceğim, ama bunu da alabilirim...
tubi 5,5 kgSon listeeee....Tabi herkesin haftası değişik, bu faktörü göz önünde bulundurmak lazıma ama aşağı yukarı ortalamamız 5 kg. Bu rakamın altında alanlar sevinsin...
1.Rumuz: 5,5 kg
2.Denizanası : 8 kilo
3.Sevozy : 0 kg
4.Sensen : 11 kg
5.Eyt : -2,5 kg.
6.domatesli pilav: 5,7 kg
7.Nejla : 3 kg
8.Fatmadeviren : 14 kg
9.yşlzytn: 0,7 kg
10.Kardelen : 7 kg
11.Canom : 4 kg
12.Minietek : 5 kg
13.Seyma : 0 kg
14.İremgüzüm : 3,9 kg
15.Hanzade : 5 kg
16.Ayçam : 6 kg
17.Turkuaz : 4 kg
18.Harddisc: 4 kg
19.Ayçam : 6 kg
20.Miranda : 0,4 kg
21.Duygu : 5 kg
22.Magaire : 14 kg
23. Yalug : 9 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?