İyi geceler arkadaşlar...
Bugün çok yoruldum, okuldan sonra elbise arama çalışmalarımın 2. etabını yaptım sonra bir arkadaşıma uğradım, eve geldiğimde saat 8 olmuştu...
Denediğim elbiselerin bir bölümünün fotoğrafını çektim, ekledim aşağıya, oylarız artık...
Eşim en sondakini beğendi...
Eki Görüntüle 206848 Eki Görüntüle 206845 Eki Görüntüle 206846 Eki Görüntüle 206850 Eki Görüntüle 206847 Eki Görüntüle 206851 Eki Görüntüle 206849
günaydın denir mi bu saatte daha kargalar şetmeden tünedim ben buraya((
kaç gündür yokum bi Allahın kulu sormamış bizi hıh!!!! küstük....
Neyse geçti küsümüz.
kızlar çokkkkk kötüyüm bi yandan karnım büyüdü iyice dönerken falan yatakta kalkıp duruyorum. öte yandan üşütmüşüm burnum şıp şıp akıyo hızlı sildim kulağım ağrıdı. bi de bugün tetanoz aşımızı olduk her şey çok iyiydi hatta eve geldim dolab döktüm sildim, kışlakların hepsini aldım. akşam kol ağrım başladı yattım neyse saat 4 gibi bi kalktım ölüyürum kol ağrısından((
kolumu açıkta bırakıyorum burnum akıyo sıcak tutuyorum kolum ağırıyo, çıktım ben de yataktan çok şükür kulak ağrım geçti.
aşı olanlar yardım edin nasıl geçecek bu ya(((
3 saatlik uykuylayım şu an ve nöbetçiyim bugün okulda ay sinirlerim bozuldu :2::2::2:
gunaydın gecmıs olsun bende yarın ası olıyım dıyodum ama okuyınca vazgectım cunku tatıle gıdıcem yarın aksam umarım burun akıntısıyla kalır 1 haftadır hayatımın en kotu grıbını gecırıyorum cok agır benımkıde burun akıntısıyla baslamıstı aklında olsun eger tıkanır bas kulak goz agrı yaparsa bugu al kullan bıraz rahatlatıyogünaydın denir mi bu saatte daha kargalar şetmeden tünedim ben buraya((
Neyse geçti küsümüz.
kızlar çokkkkk kötüyüm bi yandan karnım büyüdü iyice dönerken falan yatakta kalkıp duruyorum. öte yandan üşütmüşüm burnum şıp şıp akıyo hızlı sildim kulağım ağrıdı. bi de bugün tetanoz aşımızı olduk her şey çok iyiydi hatta eve geldim dolab döktüm sildim, kışlakların hepsini aldım. akşam kol ağrım başladı yattım neyse saat 4 gibi bi kalktım ölüyürum kol ağrısından((
kolumu açıkta bırakıyorum burnum akıyo sıcak tutuyorum kolum ağırıyo, çıktım ben de yataktan çok şükür kulak ağrım geçti.
3 saatlik uykuylayım şu an ve nöbetçiyim bugün okulda ay sinirlerim bozuldu :2::2::2:
günaydın hatunlarrrr
günaydın denir mi bu saatte daha kargalar şetmeden tünedim ben buraya((
Neyse geçti küsümüz.
Ben de en sondakini beğendim, gül kurusu rengi olan da hoş gözüktü bana
günaydın kızlarrr. dünde sadece günaydın yazıp sonra topiğe bir daha bakamamıştım umarım bugünde öyle olmaz. herkez iyi değil mi?
Günaydın tatlım çoook geçmiş olsun bende de ağrısı 3-4 gün sürdü ama şu an kalmadı ilk günler ağrıyor birazcık tabi ağrı eşiğiyle de alakalıdır mutlaka beni hiç uykudan uyandırmadı. Bak hastayım diyorsun iş yapıyorsun dikkat et kendine kışlıklar 1 hafta fazladan bekleyiversin ne olacak? İşten gelince güüzeeeell bir dinlen bugün( Bu arada ahaste seni sormuştuu )
Küsme canım ahestem sordu geçen gün seni :) Bence çok sık giremedim bu ara.. Filiz bende dün sabah aynen senin gibi aşımı oldum oh ne iyi ağrı sızı olmadı pek diye sevindim ama gece beni aynen senin gibi oynattı, birde üzerine yatmışım defalarca kalktım, karnımdan dolayıda kalktım etlerim acıyor benim, nette okudum bu haftalarda olur diyor ama seninde acıyomu? Grip değildim ama sabah kalktığımda sol kulağımda hafif bir ağrı vardı hatta çok korktum şiddetlenecek diye... Şu andada kolum ağrıyor, gece çok bunaldım bende kalktım dolaştım evde ama sonra şükrettim yine halime, daha kötü durumda olanlar var... Allah beterinden saklasın biz bebekler için oluyoruz, başka hastalıklar için olanlar var rabbim şifalarını versin inşallah onlarında.... Bizde en kısa zamanda iyi oluruz inşallah... Ben buz koyucaktım üşütürümde karnım ağrır diye onuda koymadım...
Bugün çok yoruldum, okuldan sonra elbise arama çalışmalarımın 2. etabını yaptım sonra bir arkadaşıma uğradım, eve geldiğimde saat 8 olmuştu...
Denediğim elbiselerin bir bölümünün fotoğrafını çektim, ekledim aşağıya, oylarız artık...
Eki Görüntüle 206848 Eki Görüntüle 206845 Eki Görüntüle 206846 Eki Görüntüle 206850 Eki Görüntüle 206847 Eki Görüntüle 206851 Eki Görüntüle 206849
günaydınlarrr herkesee.....
bende dün ayrıntılı ultrasona gittimm.çoookk şükürr kızım iyi.tüm organlarını inceledi doktorumuz.477 gr olmuş prensesimm.Allaha şükür bi sorunumuz yokk.am kızımız nazlı bırazz ellerıyle yuzunu kapadı hep yuzunu cok göremedımmm :)
Günaydın kızçeler :)
Sinemcim tatil dönüşü yaptır iğneni her bünyeye aynı tepkiyi vermiyormuş ama yinede riske atma..
Çalışan hanımlar; iğnenizi cuma günü olmaya çalışın, olduğunuz gün ağrımıyor çok fazla çünkü o gece ve ertesi gün başlıyor ağrı daha çok en azından haftasonuna gelir ve evde dinlenirsiniz. İşe gelmek gerçekten sinir bozucu..
Herkes iyi canım çok şükür, sen nasılsın çok yorma kendini sanki yaz gelince herkesin işi yoğunlaştı dimi...
Canım Allah zihin açıklığı versin, sınavın için başarılar, bu kadar çalışmanın karşılığını görüceksin. Stres yapmamaya çalış bak kızında seninle beraber gelicek annesi :)
haznzadecim kulaktaki tıkanıklık bu haftalarda normal. biliyosunuz burun tıkanıklıkları bu haftalarda tekrar başlıyor.burun tıkanınca kulakta basınç oluşuyormuş bu basınç ağrı yada hafif kulak iltihabı yapabiliyormuş genellikle tek kulakta oluyor mesela benim hamileliğimin başından buyana sağ kulağımda iltihap devam ediyor ve sürekli olarak kontrole gidiyorum. doktorum doğumdan sonra sorunun düzeliceni söylüyor :)) kol ağrısına gelince benimde ilk iki gün hiç ağrımad ama 3. gün epey ağrıdı hafif kızardı, yürürken sallanınca bile sızlama yaptı ama ertesi gün tekrar geçti ve bir daha ağrımadı. Bence filizle seninde öyle olucak yarına tamamen geçicek.
gunaydın canım gelınce olmaken mantıklısı zaten zor bı grıp gecırıyorum umarım yarına gecer
bugun dag gıbı utum var bavul hazırlıycam daha esımın gelıp gelmıyecegı bellı deıl cok kararsız benım taklım bu sene ayrı tatıl yapıcaktık o denızı vs pek sevmez annemlere gıdıcektı oda yarın ıstanbula ama sımdı acaba sızle gelıp donustemı gıtsem yorucumu olur dıye kafası karısık ayrılamadı tabı bızdenben ıstanbula gıdemıycem bu yaz anca bır yolculuk kaldırabılırım cunku
gobuslere masallah benımkını gorsenız 7 aylık dersınız cok erken buyudu ogludada oyle olmustu kımı gızler baslarda ama ben gızlemedım 3 aylıkkende vardı ınsan kac kere hamıs olurkı tadını cıkarıyorum fazla yedıgım bellı olmuyo
masallah nazlı prensesıne kılosu cok ıyı umarım tum bebekler 9 ay boyunca boyle ılerlergünaydınlarrr herkesee.....
bende dün ayrıntılı ultrasona gittimm.çoookk şükürr kızım iyi.tüm organlarını inceledi doktorumuz.477 gr olmuş prensesimm.Allaha şükür bi sorunumuz yokk.am kızımız nazlı bırazz ellerıyle yuzunu kapadı hep yuzunu cok göremedımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?