2011 Ekim Anneleri

canım 3.ve sonuncu daha çok yakışmış.

günaydın kardelen...
güzel haberler getirmişsin bize tebessümle okudum yazdıklarını darısı bu gün bana ve tüm hamilelerim başına hep beraber bebeklerimizin sağlık haberlerini alalım inşallah yüzünü kapatması ultrason ışığındanmış rahatsız olduğu için direk gözünü yüzünü kapatırmış :)

canım zor bir gece geçirmişsin inşallah günün çabuk geçer akşam erkenden yat uyumaya çalış bolca dinlen ayrıca bu gün sürekli saate bakmazsan zaman çabuk geçebilir tecrübeyle sabit

Günaydıııın. Ben geldim.
Tüm geçmişi okudum. İşler bitince damlarım diyorum ama o işler hiiç bitmiyo. Bissürü güsel şey kaçırmışım. Üzüldüm

günaydın ayten :)
aslında ben 3. elbiseyi çok beğendim ama sondaki daha hareketli farklı zamanlarda da değerlendirebilirsin eminim çok güzel bir görümce olacaksın hemde çok güzel bir anne :)))

Fatoşçum dün iğne olduğum yerde sordum, bu haftalarda olabilir ama yinede tahlil yaptırın dedileri bende aynıyım 2 gündür hele dün çok canımı acıttı. Kapan kocatepenin sitesinde okudum bu haftalada şağıdaki kısımlarda ağrılar olabilirmiş çatı kemiklerinin oralarda benimde aynen öyle, kontolümü bekleyeyim diyorum bir yandan daha 11 gün var, ama enfeksiyon olsa yanmada olur dimi idrar yaparken, o yok şimdilik, ben üşütmektende olabileceğini düşünüyorum.. Ama tek değilsin bu ara ağrılar hepimizde mevcut sanırım..

oyle hayatım ısrar etmedım esıme gel dıye demekkı etsem gelıcekmıs :) acık bufe umarım kılo aldırmaz bana ama rahat rahat yıycem havuzda gobusum cıkarmı dersım olmıycak :) hamıslıgın ıyı yanı bu olsa gerek ılkkez mayo aldım bu arada elbıselı mayomus adı sırtı gogusu acık eteklı gıbı deıl mayonun ustune gogus altından ıtıbaren elbıse gıymıs gıbı dızın 5 parma fılan ustunde cok seker oldu gobusle seneye olmaz tabı ama olsun rahat edıcem sonra annıse verırım .herkes umarım bu yaz guzel guzel tatıl yapar hakettık hepımız tatılı :81:

Al rumuzum senin benim var mı aramızda :89:
Asıl sen o kadar güzel olup akılda kalmasaydın güzelim

Ayyyy çok tişükkür ederim Nasıl havalandım nasıl

Amanın nasıl zor tuttum gülmeyeceğim diye kendimi hanzade. Allah iyiliğini versin emi. Ayy yedek iç çamaşırı taşıyım ben nolur nolmaz. Sağol canım

Günaydın canım bende sonuncu elbiseyi beğendim hem mevsime hem hamileye olucak bir kıyafet :) Canını sıkma, düzelir herşey bebeğine odaklan... :)

günaydın herkesçiklere...
bi selam veriim kaçıcam malum ankara yolları bize gözüktü diye akraba ziyaretleri durumu söz konusu şu an
burdakilerlede bi istanbul ayağı buluşması olcakktı ammmaaa...ses seda yokk olaki böle bişeyi ben gitmeden yapar bana haber vermezseniz küserim vallakkkiii
pazar gününe kadar giremeyebilirim çünkü yatıya gidiyoruz gittiğimiz yere böle bi plan olursa ben ist.da olan birine tlf numaramı özelden veriim o bana haber verir heralde
bidee eda da gidicekti ist.dan o da gitmeden hangi gün buluşabiliriz ki acep??hadi bi bulun..öpüyorum hepinizi..kendinize göbüşlere çooooo.....k iyi bakın..:80:

evet canım ya idrar yaparken herhangi bir yanma yada acı yok ama ayağa ilk kalkarken oluyo genelde hafif bi sızı yada batma gibi gerginlik gibi öyle korkucam tarzda bir ağrıda değil ama bende bilemedim yinede garanti olsun diye suyu çok içiyorum iki gündür enaz 3,5-4lt içiyorum galiba. benimde cumartesi randevum var ozaman bir sorayım sonucu burdanda yazarım inşallah çatı ağrısıdır :))

Bir an mayon gözümde canlandı çok hoş mini bir hamile elbisesi gibi sanırım :) Evet hak ettik canım ama ben hakkımı nasip olursa seneye kullanıcam :)

Gülün gülün siz :76: Eda, Deniz ve Rumuz MİMLEDİM sizi :82:kaçırdığınız günü sabırsızlıkla beklicaaaam

günaydın kızlarrr

aytencim bende sondakini çok beyendim güle oynaya giy canım maşallah sanada resimlerde saklanmış utkumada

Ay sendemi bende suya iyice dadandım korkudan :)) Enfeksiyon erken doğuma sebebiyet veriyo filan diye okudum , bol bol su içmeye başladım birde havalar ısındı iyice su ihtiyacımızda artıyor zaten :) Evet benden önce gidiceksin muhtemelen fatoş sor bakalım nedenmiş bende merak ettim..

günaydınnnnnn dün baya bi hamaratmışım heeeeeeeee kendi yaptıgım yemegi pek yiyemezdim bi oturuşta koca tabak yedim enteresannnn

ayy ayy hem küser hemde barışırmışşhamilemisin kız alınganlık yapıyon bakimmmhem sen hasta hasta neden iş yapıyosun bakim

hayırlı yolculuklar canım dikkatli git gelllll

wuuuu Ayteeeen hepsi yakışmış be tatlım. Ama görür görmez ilk hoşuma giden 3 numara oldu. 2. favorim sonuncu elbise.

Hanzadeee kilolarımız hemen hemen aynı gidiyo.(Sanki haftalarımızda yakındı da...Üff şu çizelgeyi yapsanda haftamızıda karşılaştırsam. Daha önce sormuştum sen de söylemiştin ama ben balık hafıza unuttum yine)Ben son 2 günlük deparımla 1 kilo daha yazdırdım haneme veee toplamda 6,5 kilo almış oldum. Bakalım kaç kiloyla bitiricez. Sabah işe gelirken bir hesap yaptım, bu gidişle en iyi 15 de kapatırız gibime geldi. :92: Keşke yüzmek serbest olsa bana da. Ayyy nasıl özledim nasıl. Bebikim doğsun, hayırlısıyla kırkı çıksın hemen yüzmeye gidecem inşallah.

Son düzenleme:
Bir an mayon gözümde canlandı çok hoş mini bir hamile elbisesi gibi sanırım :) Evet hak ettik canım ama ben hakkımı nasip olursa seneye kullanıcam

hakkında hayırlısı canım sende mınıgınle gıdersın seneye ınsallah ben oglusum 2 aylıkken gıtmıstım ılk oglumla tatıle rabbım onları korusun zorda olsa onlarla hersey guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…