İyi geceler arkadaşlar...
Bugün çok yoruldum, okuldan sonra elbise arama çalışmalarımın 2. etabını yaptım sonra bir arkadaşıma uğradım, eve geldiğimde saat 8 olmuştu...
Denediğim elbiselerin bir bölümünün fotoğrafını çektim, ekledim aşağıya, oylarız artık...
Eşim en sondakini beğendi...
Eki Görüntüle 206848 Eki Görüntüle 206845 Eki Görüntüle 206846 Eki Görüntüle 206850 Eki Görüntüle 206847 Eki Görüntüle 206851 Eki Görüntüle 206849
günaydın kardelen...günaydınlarrr herkesee.....
bende dün ayrıntılı ultrasona gittimm.çoookk şükürr kızım iyi.tüm organlarını inceledi doktorumuz.477 gr olmuş prensesimm.Allaha şükür bi sorunumuz yokk.am kızımız nazlı bırazz ellerıyle yuzunu kapadı hep yuzunu cok göremedımmm :)
günayddıınn güzelll annelerrr
bende dün gece hiçç uyuyamadımm dön dön yok ayaklarım felaket kaşındı defalarca buz gıbı sularla yıkadım 1 saat ıdare edıyo yıne kaşınıoo sabaha karsı tam daldım bu kes burnum tıkandı nefes alamayınca tam ezan okunurken uyandımm esım burun spray ını gertırdı bıraz nefes alabıldım uyuyakalmısım 7,30 da kaltım bu kez işe hazırlık
yanı 2,5 -3 saatlik uykuylayım çok yorgunum hıssedıyorum kendımıı bugün nasıl geçeerrr((
İnşallah canım dediğin gibi olur, kulağıma dikat edeyim bari bende şaşırmıştım sabah sabah nerden çıktı filan diye, birde duş almak yasakmı ben sonramı unuttum. Akşam girip serinleyecektim azcık, korkudan giremedim ama bugün dayanamam herelde su kuşuyum ben :) Kuzum bide benim kolum kaşınıyo sürekli kaşımamak için çabalıyorum ama normalmi bu?
evet canım kaşıntıda normal ben iğneden sonraki gün duş almıştım iğneyle ilgili bir proplem yapmıyor ancak ağrıyan kulağına su kaçırmamalısın yoksa benim gibi iltihap olur :)))
Günaydın arkadaşlar, elbiseleri beğenmenize sevindim sanırım son resimdekini alacağım... 3. yü de beğendim ama eşim sevmedi o elbiseyi... :-(((
Okulda da sabah sabah sinirlerim çok bozuldu, biraz yatışınca anlatırım arkadaşlar...
sorma hanzade bu aralar çok çalışıyorum ama iyiyim şükür. kızıma ana kucağı almıştım ya bi arkadaşımızda sağolsun ana kucağı almış dün söyledi ben 3 ay önce aldım siz sakın almayı dedi resmini falan gönderdi netten, mecbur bizim aldığımızı geri vericez yerine başka bişeyler alıcaz artık ama iyide sallanıyodu :))) neyse dünde birtane yeni doğan takımı ile yenidoğan pijama tulum aldım inanılmaz küçük ve tatlılar hastane çıkışıda almıştım ama dün aldıklarım daha bi minnak geldiler, bişeyler aldığımda bütün yorgunluğum geçiveriyor. yalnız bir iki gündür kasığımın en alt tarafında bazen bir sızlama yada batma oluyo yada gerginlik bu normalmi acaba yoksa idrar yolu enfeksiyonu habercisimiki?
Sinemcim gitmek üzeresiniz eşinde bir hayli kararsızmış :)) Bencede çok yorma kendini ve dediğin gibi keyfini çıkar, güzelce dinlen bebişlerinle beraber canım keyfini çıkar inşallah gribinde geçer:) Çok şanslısın, göbüşünle önünde koca bir açık büfe olucak aman allahım ne muhteşem biş yaaa :)))) Bir hamilenin bu zamanlarda isteyeceği ilk şey budur sanırım :)
Al rumuzum senin benim var mı aramızda:89:
Asıl sen o kadar güzel olup akılda kalmasaydın güzelim
Kızlar ne oldu biliyormusunuz? Fakstan yere düşen evrağı oturduğum sandalyeden eğilip alayım derken, eğildiğim anda resmen idrar kaçırdım, mesanemdeki sıvı boşaldı sanırımiki dakikada arabaya atladım çamaşır mağazasına gittim dışarda umumi wc de hemen değiştirdim. Ama yıkayamadım tabi çamaşırı, bende büyükçene bir orkit peti aldım, gece olanlardan, baya bir kapattı kukuma gelen yerleri çamaşır değmiyor şimdi ama akşama kadar sıcaktan pişmem umarım.. Niye yazdım bunu, yanınızda yedek çamaşır taşıyın kızlar bundan sonra çantamda 2 tane kilot taşıyacağım ne olur ne olmaz
Arkadaşalara dışarı çıkıcam işim var dedim ne işn var diyolar biz alalım sıcak sen çıkma filan , diyemedim ki altıma tis babtım diye
Günaydın arkadaşlar, elbiseleri beğenmenize sevindim sanırım son resimdekini alacağım... 3. yü de beğendim ama eşim sevmedi o elbiseyi... :-(((
Okulda da sabah sabah sinirlerim çok bozuldu, biraz yatışınca anlatırım arkadaşlar...
Fatoşçum dün iğne olduğum yerde sordum, bu haftalarda olabilir ama yinede tahlil yaptırın dedileri bende aynıyım 2 gündür hele dün çok canımı acıttı. Kapan kocatepenin sitesinde okudum bu haftalada şağıdaki kısımlarda ağrılar olabilirmiş çatı kemiklerinin oralarda benimde aynen öyle, kontolümü bekleyeyim diyorum bir yandan daha 11 gün var, ama enfeksiyon olsa yanmada olur dimi idrar yaparken, o yok şimdilik, ben üşütmektende olabileceğini düşünüyorum.. Ama tek değilsin bu ara ağrılar hepimizde mevcut sanırım..
oyle hayatım ısrar etmedım esıme gel dıye demekkı etsem gelıcekmıs :) acık bufe umarım kılo aldırmaz bana ama rahat rahat yıycem havuzda gobusum cıkarmı dersım olmıycak :) hamıslıgın ıyı yanı bu olsa gerek ılkkez mayo aldım bu arada elbıselı mayomus adı sırtı gogusu acık eteklı gıbı deıl mayonun ustune gogus altından ıtıbaren elbıse gıymıs gıbı dızın 5 parma fılan ustunde cok seker oldu gobusle seneye olmaz tabı ama olsun rahat edıcem sonra annıse verırım .herkes umarım bu yaz guzel guzel tatıl yapar hakettık hepımız tatılı :81:
Ayyyy çok tişükkür ederimNasıl havalandım nasıl
Amanın nasıl zor tuttum gülmeyeceğim diye kendimi hanzade. Allah iyiliğini versin emi. Ayy yedek iç çamaşırı taşıyım ben nolur nolmaz. Sağol canım
evet canım ya idrar yaparken herhangi bir yanma yada acı yok ama ayağa ilk kalkarken oluyo genelde hafif bi sızı yada batma gibi gerginlik gibi öyle korkucam tarzda bir ağrıda değil ama bende bilemedim yinede garanti olsun diye suyu çok içiyorum iki gündür enaz 3,5-4lt içiyorum galiba. benimde cumartesi randevum var ozaman bir sorayım sonucu burdanda yazarım inşallah çatı ağrısıdır :))
ayy ayy hem küser hemde barışırmışşgünaydın denir mi bu saatte daha kargalar şetmeden tünedim ben buraya((
kaç gündür yokum bi Allahın kulu sormamış bizi hıh!!!! küstük....
Neyse geçti küsümüz.
kızlar çokkkkk kötüyüm bi yandan karnım büyüdü iyice dönerken falan yatakta kalkıp duruyorum. öte yandan üşütmüşüm burnum şıp şıp akıyo hızlı sildim kulağım ağrıdı. bi de bugün tetanoz aşımızı olduk her şey çok iyiydi hatta eve geldim dolab döktüm sildim, kışlakların hepsini aldım. akşam kol ağrım başladı yattım neyse saat 4 gibi bi kalktım ölüyürum kol ağrısından((
kolumu açıkta bırakıyorum burnum akıyo sıcak tutuyorum kolum ağırıyo, çıktım ben de yataktan çok şükür kulak ağrım geçti.
aşı olanlar yardım edin nasıl geçecek bu ya(((
3 saatlik uykuylayım şu an ve nöbetçiyim bugün okulda ay sinirlerim bozuldu :2::2::2:
günaydın herkesçiklere...
bi selam veriim kaçıcam malum ankara yolları bize gözüktü diye akraba ziyaretleri durumu söz konusu şu an
burdakilerlede bi istanbul ayağı buluşması olcakktı ammmaaa...ses seda yokkolaki böle bişeyi ben gitmeden yapar bana haber vermezseniz küserim vallakkkiii
pazar gününe kadar giremeyebilirim çünkü yatıya gidiyoruz gittiğimiz yere böle bi plan olursa ben ist.da olan birine tlf numaramı özelden veriim o bana haber verir heralde
bidee eda da gidicekti ist.dan o da gitmeden hangi gün buluşabiliriz ki acep??hadi bi bulun..öpüyorum hepinizi..kendinize göbüşlere çooooo.....k iyi bakın..:80:
İyi geceler arkadaşlar...
Bugün çok yoruldum, okuldan sonra elbise arama çalışmalarımın 2. etabını yaptım sonra bir arkadaşıma uğradım, eve geldiğimde saat 8 olmuştu...
Denediğim elbiselerin bir bölümünün fotoğrafını çektim, ekledim aşağıya, oylarız artık...
Eşim en sondakini beğendi...
Eki Görüntüle 206848 Eki Görüntüle 206845 Eki Görüntüle 206846 Eki Görüntüle 206850 Eki Görüntüle 206847 Eki Görüntüle 206851 Eki Görüntüle 206849
Rumuzcum kilolarda beni düzeltirmisin, dün sağlık ocağından aradılar iğne için bu sabah işe gelmeden sağlık ocağına gittim tartıldım, kilom 68 olmuş yani 6 kiloya çıktı benim fark:) işe gelmeden hem ilacımı yazdırdım, hemde tetenozun ilk dozunu oldum. Bebeğiminde kalp atışlarını dinlediler, çok mutlu oldum çünkü bu ara poposunu yaydırıyor bizim kız, deniz teyzesinin kızına özendi sanırım :)) Birde klimayı açtım bir kaç gün üşütttüm sanırım ayaklarımı bugün kasıklaırm çok ağrıdı... Hala hafif hafif var. Napıcam bilmiyorum odam alev alev klimayı açsam bir dert açmasam bir dert
Hepimiz deldircek kızların kulakçıklarını inşallaaah o zamanlarda gelcek tamam sustum artık :)
Bir an mayon gözümde canlandı çok hoş mini bir hamile elbisesi gibi sanırım :) Evet hak ettik canım ama ben hakkımı nasip olursa seneye kullanıcam
oooppppsssss çok sıcak.Normalde sıcaklar gayet iyi gelir bana ama bu sene zorlayacak bayağı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?