2011 Ekim Anneleri

Hanzadeee kilolarımız hemen hemen aynı gidiyo.(Sanki haftalarımızda yakındı da...Üff şu çizelgeyi yapsanda haftamızıda karşılaştırsam. Daha önce sormuştum sen de söylemiştin ama ben balık hafıza unuttum yine)Ben son 2 günlük deparımla 1 kilo daha yazdırdım haneme veee toplamda 6,5 kilo almış oldum. Bakalım kaç kiloyla bitiricez. Sabah işe gelirken bir hesap yaptım, bu gidişle en iyi 15 de kapatırız gibime geldi. :92: Keşke yüzmek serbest olsa bana da. Ayyy nasıl özledim nasıl. Bebikim doğsun, hayırlısıyla kırkı çıksın hemen yüzmeye gidecem inşallah.[/QUOTE]

Rumuzcum evet 6 kilo olmuş aradaki fark seninde 6,5 gibi, sen benden 5 gün öncesin canım biz 20+1:) Kiloya gelince bende kendime 15 kiloyu kota koydum başlarda, son aylarda alınıyor ise kilo 15 le tamamlamak iyi bence, birde havalar ısındı rumuz çok ağır yemekler yenmiyor zaten, zeytinyağlılar meyveler vs. et yemekleride çok yağlı ağır olmamak kaydı ile yeniyor... Bence Temmuz ve Ağustos çok kilo aldırmaz helede çalışıcağımız için bu sıcaklarda ama işten çıkınca evde geçicek olan süre biz çalışan hatunlar için tehlikeli olabilir işte o zaman çok dikkat etmek lazım kanımca :)

Yüzmeyi bende öyle çok özledim ki :)

Son düzenleme:

deme öyle hanzade deme öyle. Kaçırmayayım ben. abooo bi de ben kendime daha çok gülerim, derken hepsini boşlayıveririm. Yanımdaki oğlanın yanında şıpır şıpır yere bişeyler akarsa naparım ben
Hımm dur bak benim masada koca bi sürahi su duruyor, alır üstüme boca ederim bende. Sanki su dökülmüş gibi yapıveririm. Zaten sakarım, kimse şüphelenmez.

yeşilim aldım özelden msjını ama malum yazamıyorum 10 dakka durumundan ben pazara kadar burda olamayabilirim..sen o arada gaza getir burdaki hatunları buluşma için..ondan sonra ben baskıya başlıyalım..olmadı benim sana yemek sözüm var kimsecikler gelmesse ben seni yimee götürürüm..

rumuzzzzz ben ilk okulda atıma kaçırmıştım soranlarada su savaşı yaptık ondan ıslandım demiştim üzerime biraz daha su serpiştirip yoksa yoksa sendemi bendensin bu fikri yeni bulmuş olamassın çocukluğuna inelim mi

kızlar ben tuvaletimi yaptıktan sonra temizlerim pammık gibi olur kutum ama dün akşam rengi değişmiş diye söyle yakın incelemeye aldımda beyaz bir akıntımı desem pudra gibi bişi kaplamış kutumun dörtbir yanını sizdede oluyomu ben günlük ped kullanıyorum akıntımdan dolayı ve sürekli değişiyor acaba onda dolayı olabilirmi:26:

hoppsss ne o öle bakim hımm biz ne oluyoruz, Bu hafta sonu bana kadın gelcek temizliğe bir sonraki cumartesiye anlaşalım sabah kahvaltısına herkes müsaitse olurmu? :)

hay sen yaşa ya kızlarrr özellikle bana sözü olanlar okuyunda utanın emi kız gider ayak bana yemek ısmarlama derdine düştü canım benimmmmmmmm
haydi kübramız gitmeden bi toplaşalım kızlar bi gayret

uyanık hamile seni :)) O değilde dün canoma çok güldüm, koyverdim gitti diyor yaa hahahaa:))

günaydın ayten :)
aslında ben 3. elbiseyi çok beğendim ama sondaki daha hareketli farklı zamanlarda da değerlendirebilirsin eminim çok güzel bir görümce olacaksın hemde çok güzel bir anne :)))

Çok teşekkür ederim canım... 3. yü ben de beğendim ama dediğim gibi eşim veto etti... Bir kaç yere daha bakarım vaktim olursa eğer...

Günaydın canım bende sonuncu elbiseyi beğendim hem mevsime hem hamileye olucak bir kıyafet :) Canını sıkma, düzelir herşey bebeğine odaklan... :)

Hemfikir olunan model sonuncu oldu...

günaydın kızlarrr

aytencim bende sondakini çok beyendim güle oynaya giy canım maşallah sanada resimlerde saklanmış utkumada

Sağol teyzesi... Ama aynalara küsecektim neredeyse, çok irileşmişim yaaa dün farkına vardım... Oğlum büyümüş anlaşılan... ))

wuuuu Ayteeeen hepsi yakışmış be tatlım. Ama görür görmez ilk hoşuma giden 3 numara oldu. 2. favorim sonuncu elbise.

Çok teşekkür ederim tatlım... Ama kardeşimi ikinci bebek nasip olacaksa eğer ondan önce evlendireceğim... Hamile halde elbise aramak zor oluyor, seçenekler kısıtlı olduğu gibi gezip dolaşmak, elbiseleri giyip çıkarmak yorucu oluyor...

Son düzenleme:
yaaaaaaaa uzak yerde toplaşmayınnn bana uzun yol yassahhhhhh

Canom sen nerde oturuyosun? Bu hafta değil sonraki cumartesi sana uygunmu?

Eda sana uygunmu

Kübra sana uygunmu?

Gelcek olanlar bir sonraki cumartesi uygunmu sizlerede?

Yer olarak ben bahçelievlerdeyim pembeköşkü bilmiyorum uzak bana, ama çoğunluk nereye yakınsa orada buluşalım en iyisi... Önce semtlerinizi yazın hadi... Sonra yer belirleyelim..

Son düzenleme:

Ya işte zeki insan çocukluğundan belli oluyor.
Ben de koca kızken gece altıma kaçırmıştım. Sanırım orta-2 ye gidiyordum. Rüyamda tuvalet arıyordum, sonra bulup yapıyordum ki rahatlamanın yanında hissettiğim o sıcaklık beni uykumdan uyandırmıştı. Üstü başı, çarşafı değiştirmiştim ama annem yatağın ıslaklığından çakmıştı durumu. ayyy çok kötüydü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…