Bir an mayon gözümde canlandı çok hoş mini bir hamile elbisesi gibi sanırım :) Evet hak ettik canım ama ben hakkımı nasip olursa seneye kullanıcam :)
Gülün gülün siz :76: Eda, Deniz ve Rumuz MİMLEDİM sizi :82:kaçırdığınız günü sabırsızlıkla beklicaaaam
Herkese günayyddıınn :) muckkss
oooppppsssss çok sıcak.Normalde sıcaklar gayet iyi gelir bana ama bu sene zorlayacak bayağı sanırım.
deme öyle hanzade deme öyle. Kaçırmayayım ben. abooo bi de ben kendime daha çok gülerim, derken hepsini boşlayıveririm. Yanımdaki oğlanın yanında şıpır şıpır yere bişeyler akarsa naparım ben
Hımm dur bak benim masada koca bi sürahi su duruyor, alır üstüme boca ederim bende. Sanki su dökülmüş gibi yapıveririm. Zaten sakarım, kimse şüphelenmez.
yeşilim aldım özelden msjını ama malum yazamıyorum 10 dakka durumundan ben pazara kadar burda olamayabilirim..sen o arada gaza getir burdaki hatunları buluşma için..ondan sonra ben baskıya başlıyalım..olmadı benim sana yemek sözüm var kimsecikler gelmesseben seni yimee götürürüm..
deme öyle hanzade deme öyle. Kaçırmayayım ben. abooo bi de ben kendime daha çok gülerim, derken hepsini boşlayıveririm. Yanımdaki oğlanın yanında şıpır şıpır yere bişeyler akarsa naparım ben
Hımm dur bak benim masada koca bi sürahi su duruyor, alır üstüme boca ederim bende. Sanki su dökülmüş gibi yapıveririm. Zaten sakarım, kimse şüphelenmez.
hay sen yaşa ya kızlarrr özellikle bana sözü olanlar okuyunda utanın emi kız gider ayak bana yemek ısmarlama derdine düştü canım benimmmmmmmm
haydi kübramız gitmeden bi toplaşalım kızlar bi gayret
günaydın ayten :)
aslında ben 3. elbiseyi çok beğendim ama sondaki daha hareketli farklı zamanlarda da değerlendirebilirsin eminim çok güzel bir görümce olacaksın hemde çok güzel bir anne :)))
Günaydın canım bende sonuncu elbiseyi beğendim hem mevsime hem hamileye olucak bir kıyafet :) Canını sıkma, düzelir herşey bebeğine odaklan... :)
günaydın kızlarrr
aytencim bende sondakini çok beyendim güle oynaya giy canım maşallah sanada resimlerde saklanmış utkumada
wuuuu Ayteeeen hepsi yakışmış be tatlım. Ama görür görmez ilk hoşuma giden 3 numara oldu. 2. favorim sonuncu elbise.
Ya bakben ne diyorum duyan yok kiiiiii
yaaaaaaaa uzak yerde toplaşmayınnn bana uzun yol yassahhhhhh
canım haftaya banada uyar ama kübra pazar gidiyorum diyor o nolcuk :85:
rumuzzzzz ben ilk okulda atıma kaçırmıştım soranlarada su savaşı yaptık ondan ıslandım demiştim üzerime biraz daha su serpiştirip yoksa yoksa sendemi bendensin bu fikri yeni bulmuş olamassın çocukluğuna inelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?