2011 Ekim Anneleri

Ben Anadolu yakası Maltepede oturuyorum, haftaya doktor kontrolüm var

bende bir kaç ay önce yaşadıgım olayı aksedeyim size rüyamda küçük bir tasa işiyodum bir uyandım pijamam dizlerime kadar inikti

:84::84::84::84:kimse yaşamadımııııı

Canım normal o ya sıcaktanda olur hani hepimizde olur çok iyi incelemedim ama iyicene temizle, bu günlük petler kaşıntı yapıyor birde mikropu içine alıp havasız kalıyor enfeksiyon riski yüksek daha önce konuşmuştuk peçete kullanmayı denesen daha iyi olmazmı :)

Son düzenleme:
enfeksiyonmuuuu bıraktım o zaman kullanmayıııı
Ayyyy altıma kaçırcaaaam

sıkı tuttttt hanzadeeeeeeeee kaçmasınnnn

Son düzenleme:

estafirullah canım daha öncede dediğim gibi başım sıkışınca çalışıveriyor her daim devrede değil
ah o rüyalar benide az ıslatmadı rumuzum

Ben de günlük kullanıyordum, sonra hanzadecim beni uyarınca bıraktım. dediği gibi selpak havlu kullnıyorum. Aklım çıkıyor enfeksiyon kapacağım diye. Malum ablam enfeksiyon yüzünden 3 hafta önce doğurmuştu. Aman dikkat..

Ayyyy altıma kaçırcaaaam

Sen niye gülüyon sen niye gülüyon? Canooom bizde hanzadeyi mimleyelim miii

Son düzenleme:

benide mimleyeceksin o zaman canım gecen hafta direk koyverdimde

hard_disc Elbiselerin içinde 3. ve eşinin beğendiğini beğendim bende. Çok dolaşmak istemiyorsan eşinin beğendiğini al gitsin gayet güzel

eda ve eyt karşıda, canom ve ben çok yakınız ... Kübra nerede oturuyordu bilen varmı?

canım hatırlamıyorumda haftaya buluşursak zaten gelemez kanımca
Kontrolü olanlar için öğleden sonrada buluşabiliriz yimek yerik
18 haziran herkese uygunmu önce onu bulalım yer meselesini sonra hallederik
ben her yere gelirim işten antremanlıyım kıtalar arası gezmeye

ya kızlar ciddi bişi dicem ilgilenir veya ilgilenmessiniz size kalmış tabi.ben balık yiyemiyorum. Balık hapıda içmiyorum Koçak Farma Marincap ve Marincap Special Omega-3 yumuşak kapsül üretiminde sadece sığır jelatini kullanılmaktadır. ben bu ilacı araştırıyordum. bu linki buldum. Sığır jelatini: jelibonlarda, eti puflarda bazı şeker çeşitl...erinde mevcut. içindikiler kısmında yazıyor. Ama Bizim ülkemizde ısğır jelatini üreten bir fabrika yok. Dolayısıyla bu ürün yurt dışından geliyor.Sığır jelatini: inek yada domuz hayvanının iliğinin kaynatılmasıyla elde edilen bir madde. yurt dışından gelenler inekden yapılsa bismillahi Allahu ekber denmeden kesildiği için mundar et. Domuzdan yapılsa zaten direk mundar et. Her iki türlüde yenilemiyor malesef. onun için yıllardı bayılmama rağmen jelibon yiyemiyorum. başka bir ilaç yokmu balık hapı yauu?

ülker eti gibi markaların arkasında helaldir yazıyor ve domuz ürünü kullanılmaz yazıyor ama. bu sığır jelatini ülkemize girerken helal damgası yiyor onlarda rahat rahat yazıyorlar malesef. buda konuya dair helal gıdanın yazısı TEKRAR JELATN ZERNE...

Sen niye gülüyon sen niye gülüyon? Canooom bizde hanzadeyi mimleyelim miii[/QUOTE]

bak şimdi aklıma bişi geldi ama hayatta anlatmam hayatta asla

benide mimleyeceksin o zaman canım gecen hafta direk koyverdimde

Allahım yarabbim kızlar bzi hep beraber gitme fikrinden vazmı caysak ne yoksa gittiğimiz yere haha

Canım bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında oturan 3 kişi daha var. ealtin uğurmumcu, duygu pendik, endleeslove sancaktepe.

Evet ealtin, duygu, ve end. :) Onlarda gelsinler bakalım, 18 haziran uygunmu edanın dediği gibi önce ona karar verelim :)

off dişim agrıyooo bu dönemde uyuşturarak çekilebiliyormu kızlarr kök dişimm maalesef

Bilmiyorum canım ben inşallah ağrımaz inşallah seninkide geçer :)

canım antibiyotik ve ağrı kesici kullanmak istemiyorsan geçici çözümler kullan. Ağrıyan dişe karanfil koy ıssır :)) uyuşturuyor. Birde çiğ patates koyabilirsin.

ahh ahh bu diş miladını doldurdu bacımm demir alması gerek bu limandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…