Canom sen nerde oturuyosun? Bu hafta değil sonraki cumartesi sana uygunmu?
Eda sana uygunmu
Kübra sana uygunmu?
Gelcek olanlar bir sonraki cumartesi uygunmu sizlerede?
Yer olarak ben bahçelievlerdeyim pembeköşkü bilmiyorum uzak bana, ama çoğunluk nereye yakınsa orada buluşalım en iyisi... Önce semtlerinizi yazın hadi... Sonra yer belirleyelim..
Ya işte zeki insan çocukluğundan belli oluyor.
Ben de koca kızken gece altıma kaçırmıştım. Sanırım orta-2 ye gidiyordum. Rüyamda tuvalet arıyordum, sonra bulup yapıyordum ki rahatlamanın yanında hissettiğim o sıcaklık beni uykumdan uyandırmıştı. Üstü başı, çarşafı değiştirmiştim ama annem yatağın ıslaklığından çakmıştı durumu. ayyy çok kötüydü yaa
:84::84::84::84:kimse yaşamadımııııı
bende bir kaç ay önce yaşadıgım olayı aksedeyim size rüyamda küçük bir tasa işiyodum bir uyandım pijamam dizlerime kadar inikti
Canım normal o ya sıcaktanda olur hani hepimizde olur çok iyi incelemedim ama iyicene temizle, bu günlük petler kaşıntı yapıyor birde mikropu içine alıp havası zkalıyor enfeksiyon riski yüksek dah aönce konuşpmuştuk peçete kullanmayı denesen daha iyi olmazmı :)
Ayyyy altıma kaçırcaaaam
canım haftaya banada uyar ama kübra pazar gidiyorum diyor o nolcuk :85:
YENİBOSNA dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ben Anadolu yakası Maltepede oturuyorum, haftaya doktor kontrolüm var
Ya işte zeki insan çocukluğundan belli oluyor.
Ben de koca kızken gece altıma kaçırmıştım. Sanırım orta-2 ye gidiyordum. Rüyamda tuvalet arıyordum, sonra bulup yapıyordum ki rahatlamanın yanında hissettiğim o sıcaklık beni uykumdan uyandırmıştı. Üstü başı, çarşafı değiştirmiştim ama annem yatağın ıslaklığından çakmıştı durumu. ayyy çok kötüydü yaa
Canım normal o ya sıcaktanda olur hani hepimizde olur çok iyi incelemedim ama iyicene temizle, bu günlük petler kaşıntı yapıyor birde mikropu içine alıp havası zkalıyor enfeksiyon riski yüksek dah aönce konuşpmuştuk peçete kullanmayı denesen daha iyi olmazmı :)
Ayyyy altıma kaçırcaaaam
Ben de günlük kullanıyosum, sonra hanzadecim beni uyarınca bıraktım. dediği gibi selpak havlu kullnıyorum. Aklım çıkıyor enfeksiyon kapacağım diye. Malum ablam enfeksiyon yüzünden 3 gafta önce doğurmuştu. Aman dikkat..
Sen niye gülüyon sen niye gülüyon? Canooom bizde hanzadeyi mimleyelim miii
Eda ve Eyt karşıda, canom ve ben çok yakınız ... Kübra nerede oturuyordu bilen varmı?
eda ve eyt karşıda, canom ve ben çok yakınız ... Kübra nerede oturuyordu bilen varmı?
benide mimleyeceksin o zaman canım gecen hafta direk koyverdimde
off dişim agrıyooobu dönemde uyuşturarak çekilebiliyormu kızlarr kök dişimm maalesef
off dişim agrıyooobu dönemde uyuşturarak çekilebiliyormu kızlarr kök dişimm maalesef
benide mimleyeceksin o zaman canım gecen hafta direk koyverdimde
Canım bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında oturan 3 kişi daha var. ealtin uğurmumcu, duygu pendik, endleeslove sancaktepe.
canım antibiyotik ve ağrı kesici kullanmak istemiyorsan geçici çözümler kullan. Ağrıyan dişe karanfil koy ıssır :)) uyuşturuyor. Birde çiğ patates koyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?