2011 Ekim Anneleri

Ama ama ama ben cumartesi 13:00'e kadar çalışıyorum

hard_disc Elbiselerin içinde 3. ve eşinin beğendiğini beğendim bende. Çok dolaşmak istemiyorsan eşinin beğendiğini al gitsin gayet güzel

Sağol canım, vakit olursa bir iki yere daha bakarım, olmazsa bunu alırım, biraz pahalı ama ne yapayım, abim de bir kere evleniyor...
Kına için elbise almayacağım, evdekilerden bir tanesi hala oluyor çok şükür onu giyeceğim...

Aaa yazdığın çok iyi oldu bende dikkat ederim aldığım ürünlere henüz sadece vitamin alıyorum ben, ama doktor verdiğinde araştırıcam.. Yoksa almam bende içim kaldırmaz.. Onu alıcağıma haftada bir gün balık yemeye gayret ederim.. Napayım..

Son düzenleme:

söyleee söyleeeeeeeee
altımızı baglayıp giderükk

Son düzenleme:

Valla eminim kullanan vardır bu ilacı. Bende alıcaktım amabunu görünce direk vazgeçtim.

tiksinmeme rağmen bende yemeye razıyım. hatta Ton balığı yesem yaa. Ark. hamileyken yemişti haftada iki kere felan kızı zehir gibi akıllı.Dr yiyebilirsin derse yiycem ton balığı daha güzel yeme derse artık alır yerim. mevsimde geçti ama napayım bööhhhhyyytt

Zehrada bizim orda oturuyo
Ends.love cum şu kızlar bi toplaşsın olmadı öğleden sonra buluşurk çalışan ve kontrolü olanlar için

Kimse balık hapı içmiyormu kızlarrrr? başka bir marka vs?

hard disc kesinlikle 3. elbise muhtesemm...ama esın begenmemıss artık sonuncuda guzel amaaa.

güzel dileklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar rabbım herkesee ayrıntılıdaan hayırlı haberlerle gelmeyı nasıb eylesınnn......

kızlarr ben bebk telsizi bakıyorum uzun zamandır. birçok iyi markada bile cızırtı olabiliyormuş. şuana kadar şikayete rastlamadığım wewel,kraft ve philipsin bebek telsizleri var hepsininde çekim kapasitesi çok iyiymiş ayrıca cızırtı yok fiyatları 120-280 arası özelliklerine göre değişiyor. birde bu markaların kameralı olanları var onlarda fiyat 500 e kadar çıkabiliyor ama kameraya gerek yok wewelın mimik ifadeli ekranı var belki o kamera yerine ikame edilebilir nedersiniz? sizinde tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?

Sen niye gülüyon sen niye gülüyon? Canooom bizde hanzadeyi mimleyelim miii

bak şimdi aklıma bişi geldi ama hayatta anlatmam hayatta asla

Allahım yarabbim kızlar bzi hep beraber gitme fikrinden vazmı caysak ne yoksa gittiğimiz yere haha

Bilmiyorum canım ben inşallah ağrımaz inşallah seninkide geçer :)[/QUOTE]

Anlat anlat anlatt. Hadi amaa

mihrimahcığım bu konu biraz muamma
şirden mayası (midenin bir bölümü) fabrikasyon olarak peynirlerde kullanılabilir yani peynir yapımında bu mayayı kullanmak iyi sonuçlar verebilir ben başka ürünleri bilmiyorum sadece peynir yapımında bulunduğum için bilgim var hayvanın kesim şartı sterilize koşulları falan önemli helal kesim yapan yerler var ama nasıl arayacaksın bulacaksın:44:
bir arkadaşım da kullandı marincap bende kullanmayı düşünüyordum ama içeriğini okumak hiç aklıma gelmedi doğrusu

Son düzenleme:
Ben hamilelikten önce sorunlu dişleri halletmiştim diye seviniyordum diş ağrısı çekmem diye. 20 lik diş patlak verdi bu sefere 2 hafta da 1-2 gün uyutmuyor.

ya ben diş doktorundan çok korkuyorummm:18::18::18::18::18:
okmeydanı diş hastanesinde diş çektirmeye gitmiştim sıram geldi korka korka girdim içeri
kadın iğne yaptı 15 dk dışarda bekle dedi çıktım bekledim neyse 15 dk sonra sıramız geldi
azı dişimi çekecek :18:kerpeteni aldı dişimi tuttu çekiyo ama canım nasıl yanıyoo
ben bagırınca kadın iyice hırslandıdizime dizini koyup bir eliylede omzuma bastırıp resmen üstüme çıkıp dişimi çekmeye çalıştı ve kırdıtabi ben nakavt bayıldım kadın bıraktı benio halde
agrıdan duramayınca özel muayenehaneye gittim 4 tane anestezi iğnesi vurularak çekildi dişim
meger o şıllık kadın dilimle dişimin arasındaki eti parçalamış 1 hafta agzımda dikişle dolaştım
o yüzden diş doktorları beni korkutuyoooooooooooo:18::18::18:

bende 3. yü beğendim ,rengi falanda çok güzel bence ,ama tabi bende olsam eşimin beğendiğini alırdım ,yada kendi beğendiğimi ona beğendirtirdim :))

soran pek olmuyo ama bende Pendikteyim:26:

yaaa öylemiymiş ,üzüldüm bak şimdi bende çok seviyorum o jelibonlarıı bu arada canım bende balık pek sevmiyorum ,yani hamileliğin başından beri 2 kere yemişimdir en fazla ,iyi hatırlattın bende doktoruma sorayım bu cumartesi kontrolüm var zaten

Son düzenleme:

Yaa peynir konusu çok detaylı ona girmeyelim.

ben bu balık hapını nasıl kullanırım helal gıda olmadığını bile bile yani başka bir alternatifi mutlaka vardır kızlar. Araştırırsak buluruz. Haftaya pazartesi Dr gidince sorucam inş.

ay bi de ne diycem işkembeyi de yiyoruz şirdeni neden yemeyelim işkembenin hemen yanında nasıl olsa temizlenip sterilize ediliyo nasıl olsa

bende hamileliğimin ilk başlarında iyyordum mevsimiydide ama sonra öyle bi tiksindimki yiyemediğim tek şey balık yani.

jelibon delisi, manyağı bişeydim ben bi oturuşta bi kaç paket birden bitirirdim. Artık hiç yiyemiyorum

Hımm senin tonton patron izin vermezmi? Vermesse öğlen yemeği yeriz artık napalım, gerçi kahvaltı süper olurdu günlük güneşlik mis gibi havada :)

Cumartesi günü kasa ben de,yerime bakabilcek birini ayarlayabilirsim izin işi kolay
pazar günü olmaz mı?olmazsa kasayı kapatır gelirimkahvaltı keyfinizi bozmaya hiiiç niyetim yok

neden girmiyosun hayatım şirden yemek istemiyosan peynir de yemiyceksin o zaman o kadar detaylı araştırırsan aç kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…