Canom sen nerde oturuyosun? Bu hafta değil sonraki cumartesi sana uygunmu?
Eda sana uygunmu
Kübra sana uygunmu?
Gelcek olanlar bir sonraki cumartesi uygunmu sizlerede?
Yer olarak ben bahçelievlerdeyim pembeköşkü bilmiyorum uzak bana, ama çoğunluk nereye yakınsa orada buluşalım en iyisi... Önce semtlerinizi yazın hadi... Sonra yer belirleyelim..
hard_disc Elbiselerin içinde 3. ve eşinin beğendiğini beğendim bende. Çok dolaşmak istemiyorsan eşinin beğendiğini al gitsin gayet güzel
ahh ahh bu diş miladını doldurdu bacımm demir alması gerek bu limandan
ya kızlar ciddi bişi dicem ilgilenir veya ilgilenmessiniz size kalmış tabi.ben balık yiyemiyorum. Balık hapıda içmiyorum Koçak Farma Marincap ve Marincap Special Omega-3 yumuşak kapsül üretiminde sadece sığır jelatini kullanılmaktadır. ben bu ilacı araştırıyordum. bu linki buldum. Sığır jelatini: jelibonlarda, eti puflarda bazı şeker çeşitl...erinde mevcut. içindikiler kısmında yazıyor. Ama Bizim ülkemizde ısğır jelatini üreten bir fabrika yok. Dolayısıyla bu ürün yurt dışından geliyor.Sığır jelatini: inek yada domuz hayvanının iliğinin kaynatılmasıyla elde edilen bir madde. yurt dışından gelenler inekden yapılsa bismillahi Allahu ekber denmeden kesildiği için mundar et. Domuzdan yapılsa zaten direk mundar et. Her iki türlüde yenilemiyor malesef. onun için yıllardı bayılmama rağmen jelibon yiyemiyorum. başka bir ilaç yokmu balık hapı yauu?
ülker eti gibi markaların arkasında helaldir yazıyor ve domuz ürünü kullanılmaz yazıyor ama. bu sığır jelatini ülkemize girerken helal damgası yiyor onlarda rahat rahat yazıyorlar malesef. buda konuya dair helal gıdanın yazısı TEKRAR JELATN ZERNE...
bak şimdi aklıma bişi geldi ama hayatta anlatmam hayatta aslaAllahım yarabbim kızlar bzi hep beraber gitme fikrinden vazmı caysak ne yoksa gittiğimiz yere haha
Evet ealtin, duygu, ve end. :) Onlarda gelsinler bakalım, 18 haziran uygunmu edanın dediği gibi önce ona karar verelim :)
Bilmiyorum canım ben inşallah ağrımaz inşallah seninkide geçer :)
Ama ama ama ben cumartesi 13:00'e kadar çalışıyorum
Aaa yazdığın çok iyi oldu bende dikkat ederim aldığım ürünlere henüz sadece vitamin alıyorum ben, ama doktor verdiğinde araştırıcam.. Yoksa almam bende içim kaldırmaz.. Onu alıcağıma haftada bir gün balık yemeye gayret ederim.. Napayım..
ya kızlar ciddi bişi dicem ilgilenir veya ilgilenmessiniz size kalmış tabi.ben balık yiyemiyorum. Balık hapıda içmiyorum Koçak Farma Marincap ve Marincap Special Omega-3 yumuşak kapsül üretiminde sadece sığır jelatini kullanılmaktadır. ben bu ilacı araştırıyordum. bu linki buldum. Sığır jelatini: jelibonlarda, eti puflarda bazı şeker çeşitl...erinde mevcut. içindikiler kısmında yazıyor. Ama Bizim ülkemizde ısğır jelatini üreten bir fabrika yok. Dolayısıyla bu ürün yurt dışından geliyor.Sığır jelatini: inek yada domuz hayvanının iliğinin kaynatılmasıyla elde edilen bir madde. yurt dışından gelenler inekden yapılsa bismillahi Allahu ekber denmeden kesildiği için mundar et. Domuzdan yapılsa zaten direk mundar et. Her iki türlüde yenilemiyor malesef. onun için yıllardı bayılmama rağmen jelibon yiyemiyorum. başka bir ilaç yokmu balık hapı yauu?
ülker eti gibi markaların arkasında helaldir yazıyor ve domuz ürünü kullanılmaz yazıyor ama. bu sığır jelatini ülkemize girerken helal damgası yiyor onlarda rahat rahat yazıyorlar malesef. buda konuya dair helal gıdanın yazısı TEKRAR JELATN ZERNE...
Sen niye gülüyon sen niye gülüyon? Canooom bizde hanzadeyi mimleyelim miii
Ben hamilelikten önce sorunlu dişleri halletmiştim diye seviniyordum diş ağrısı çekmem diye. 20 lik diş patlak verdi bu sefere 2 hafta da 1-2 gün uyutmuyor.
bende 3. yü beğendim ,rengi falanda çok güzel bence ,ama tabi bende olsam eşimin beğendiğini alırdım ,yada kendi beğendiğimi ona beğendirtirdim :))İyi geceler arkadaşlar...
Bugün çok yoruldum, okuldan sonra elbise arama çalışmalarımın 2. etabını yaptım sonra bir arkadaşıma uğradım, eve geldiğimde saat 8 olmuştu...
Denediğim elbiselerin bir bölümünün fotoğrafını çektim, ekledim aşağıya, oylarız artık...
Eşim en sondakini beğendi...
Canom sen nerde oturuyosun? Bu hafta değil sonraki cumartesi sana uygunmu?
Eda sana uygunmu
Kübra sana uygunmu?
Gelcek olanlar bir sonraki cumartesi uygunmu sizlerede?
Yer olarak ben bahçelievlerdeyim pembeköşkü bilmiyorum uzak bana, ama çoğunluk nereye yakınsa orada buluşalım en iyisi... Önce semtlerinizi yazın hadi... Sonra yer belirleyelim..
mihrimahcığım bu konu biraz muamma
şirden mayası (midenin bir bölümü) fabrikasyon olarak peynirlerde kullanılabilir yani peynir yapımında bu mayayı kullanmak iyi sonuçlar verebilir ben başka ürünleri bilmiyorum sadece peynir yapımında bulunduğum için bilgim var hayvanın kesim şartı sterilize koşulları falan önemli helal kesim yapan yerler var ama nasıl arayacaksın bulacaksın:44:
bir arkadaşım da kullandı marincap bende kullanmayı düşünüyordum ama içeriğini okumak hiç aklıma gelmedi doğrusu
bende 3. yü beğendim ,rengi falanda çok güzel bence ,ama tabi bende olsam eşimin beğendiğini alırdım ,yada kendi beğendiğimi ona beğendirtirdim :))
soran pek olmuyo ama bende Pendikteyim:26:
yaaa öylemiymiş ,üzüldüm bak şimdi bende çok seviyorum o jelibonlarııbu arada canım bende balık pek sevmiyorum ,yani hamileliğin başından beri 2 kere yemişimdir en fazla ,iyi hatırlattın bende doktoruma sorayım bu cumartesi kontrolüm var zaten
Hımm senin tonton patron izin vermezmi? Vermesse öğlen yemeği yeriz artık napalım, gerçi kahvaltı süper olurdu günlük güneşlik mis gibi havada :)
Yaa peynir konusu çok detaylı ona girmeyelim.
ben bu balık hapını nasıl kullanırım helal gıda olmadığını bile bile yanibaşka bir alternatifi mutlaka vardır kızlar. Araştırırsak buluruz. Haftaya pazartesi Dr gidince sorucam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?