ama o en lezzetli bişeeeyy...biz her yaz yaparız köye gittiğimizde:)))ay bi de ne diycem işkembeyi de yiyoruz şirdeni neden yemeyelim işkembenin hemen yanında nasıl olsa temizlenip sterilize ediliyo nasıl olsa
ay bi de ne diycem işkembeyi de yiyoruz şirdeni neden yemeyelim işkembenin hemen yanında nasıl olsa temizlenip sterilize ediliyo nasıl olsa
ama o en lezzetli bişeeeyy...biz her yaz yaparız köye gittiğimizde:)))
ben işkembeyi çok seferimmmmama uzun zaman oldu yemiyelii saruhanda yerim tekkk
neden girmiyosun hayatım şirden yemek istemiyosan peynir de yemiyceksin o zaman o kadar detaylı araştırırsan aç kalırsın
20. haftadan sonramı faydalıymış yaniii..ee ben yemeye çalışayım ozaman azcık yiyebiliyorumİşte 20. haftadan itibaren balığın önemi
ya ben diş doktorundan çok korkuyorummm:18::18::18::18::18:
okmeydanı diş hastanesinde diş çektirmeye gitmiştim sıram geldi korka korka girdim içeri
kadın iğne yaptı 15 dk dışarda bekle dedi çıktım bekledim neyse 15 dk sonra sıramız geldi
azı dişimi çekecek :18:kerpeteni aldı dişimi tuttu çekiyo ama canım nasıl yanıyoo
ben bagırınca kadın iyice hırslandıdizime dizini koyup bir eliylede omzuma bastırıp resmen üstüme çıkıp dişimi çekmeye çalıştı ve kırdı tabi ben nakavt bayıldım kadın bıraktı beni o halde
agrıdan duramayınca özel muayenehaneye gittim 4 tane anestezi iğnesi vurularak çekildi dişim
meger o şıllık kadın dilimle dişimin arasındaki eti parçalamış 1 hafta agzımda dikişle dolaştım
o yüzden diş doktorları beni korkutuyoooooooooooo:18::18::18:
kızlar yaaa... okullar kapanınca ,karnımda çok büyümeden tatile gidelim diyoruz eşimle ,daha doktorumada sormadık ama umarım bi sıkıntı çıkmazyaa ben yüzmede bilmiyorum öyle dnizde çırpınıp duruyorum ,bu yüzden gideceğimiz otel böyle merkezi olsun ,aktiviteleri falan olsun ,işte bana uygun olsun ?? varmıki böyle önerebileceğinşz daha önce gittiğiniz bi yerr??:26::26:
20. haftadan sonramı faydalıymış yaniii..ee ben yemeye çalışayım ozaman azcık yiyebiliyorum
Cumartesi günü kasa ben de,yerime bakabilcek birini ayarlayabilirsim izin işi kolay
pazar günü olmaz mı?olmazsa kasayı kapatır gelirimkahvaltı keyfinizi bozmaya hiiiç niyetim yok
şir ne oluyooo
canım şir değil şırdan diyoruz biz bizim oralarda ,arkadaşlar şirdan diyo ,ayy canım çekcekşimdişir ne oluyooo
:))) eğer aramızda bayan diş doktoru varsa özür dilerim ama canommm sana kimse bayan diş doktoruna gidilmez demedimi. Benim eşim gitmiş zamanında bir diş çekmiş göya içinde kök bırakmış çene kemiğinde erime çıktı geçen sene o yüzden.
süt hayvalarının(oğlak dana kuzu) midesinin 4 te 1 i maya olarak kullanılıyor bazı gıdalarda :))
canım şir değil şırdan diyoruz biz bizim oralarda ,arkadaşlar şirdan diyo ,ayy canım çekcekşimdi
canım bu şey hayvanın işkembe ,ve bğrısaklarının yani sindirim sistemi bölümünde bulunuyo ,yani pek temiz olmuyo ilk etapta ama biz onu alıyoruz 3-4 gün evire çevire temizliyoruz ,sonrada güzeeelce dolduruyoruz içini ,karın ,bumbar ve şırdan dolması oluyooo:)) bide odun ateşinde bişmeye görsüünnyok yok ben kesin gidiyorum bu yaz malatyaya
süt hayvalarının(oğlak dana kuzu) midesinin 4 te 1 i maya olarak kullanılıyor bazı gıdalarda :))
keşke her şeyin en doğalını yiyebilsek hanzadeciğim eskiler doğal gıdalarla beslendiğinden kolay kolay hastalanmazmış şimdi yediğimiz hormonlu gıdalar katkılı ürünler bizi mahvediyor ahh eskiler ahhhHamilelik boyunca önemli amaa en önemli zamanı 20. haftadan itibaren evet. Bende yemeye çalışıcam haram bir ilacı içmekten iyidir sonuçta bebeğin bitek maddi gıdaları değil, manevi gıdalarıda önemli bence
canım şir değil şırdan diyoruz biz bizim oralarda ,arkadaşlar şirdan diyo ,ayy canım çekcekşimdi
canım bu şey hayvanın işkembe ,ve bğrısaklarının yani sindirim sistemi bölümünde bulunuyo ,yani pek temiz olmuyo ilk etapta ama biz onu alıyoruz 3-4 gün evire çevire temizliyoruz ,sonrada güzeeelce dolduruyoruz içini ,karın ,bumbar ve şırdan dolması oluyooo:)) bide odun ateşinde bişmeye görsüünnyok yok ben kesin gidiyorum bu yaz malatyaya
saol tavsiyen için canım ben değerlendireyim bi araştırayım ,hastane falan varmı yakınlarda falan onlarda önemli...yaaa yüzme konusu benimde kanayan yaram ...yaa malatyada deniz vardıda bizmi öğrenmedik yaniiiiay sende bendensin yüzmeyi bilmiyorum ve bu konuda kendimi çok eksik hissediyorum derde aldım ama banamısın demedi şu an çok fazla yüzme hocası cankurtaran arkadaşım var işyerimde havuz imkanım da var ama cesaret yok işte
ben geçen sene kuşadası efes sürmeli otele gittim deniz çok sığ tama bana göreydi attım kendimi yüzüyomuş gibi korkulcak bi şey de yoktu animasyonları yemekleri havuzları her şeyi çok güzeldi kesinlikte tavsiye edebilirim
bencede neyse canım ben sana güzel bi levrek tarifi veririm ,hem çok hafif hemde lezzetli oluyo:) bitek onu biliyom zatenHamilelik boyunca önemli amaa en önemli zamanı 20. haftadan itibaren evet. Bende yemeye çalışıcam haram bir ilacı içmekten iyidir sonuçta bebeğin bitek maddi gıdaları değil, manevi gıdalarıda önemli bence
Pazar günü eşlerimiz evde oluyor onlarla belki alışveriş vs gibi işlerimizi aile arkadaş gezmelerimizi yaparız :)
Ama edanın dediği gibi bu defa gelebilenler gelsin kipra gitmeden bir dahakine günü önceden ayarlayalım :)
Pazar günü eşlerimiz evde oluyor onlarla belki alışveriş vs gibi işlerimizi aile arkadaş gezmelerimizi yaparız :)
Ama edanın dediği gibi bu defa gelebilenler gelsin kipra gitmeden bir dahakine günü önceden ayarlayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?