keşke her şeyin en doğalını yiyebilsek hanzadeciğim eskiler doğal gıdalarla beslendiğinden kolay kolay hastalanmazmış şimdi yediğimiz hormonlu gıdalar katkılı ürünler bizi mahvediyor ahh eskiler ahhh
ayrıca balık hiç yiyemezseniz yerine poka ceviz yiyin en azından eksikliğini gidersin bende yiyemiyorum artık balık...
bende gelimmiiiii
keşke her şeyin en doğalını yiyebilsek hanzadeciğim eskiler doğal gıdalarla beslendiğinden kolay kolay hastalanmazmış şimdi yediğimiz hormonlu gıdalar katkılı ürünler bizi mahvediyor ahh eskiler ahhh
ayrıca balık hiç yiyemezseniz yerine poka ceviz yiyin en azından eksikliğini gidersin bende yiyemiyorum artık balık...
bende gelimmiiiii
Leyna sen gıda bölümü okudun dimi? Hem gıda bölümü bitirip hem bütün bu ayrıntıları bilip hem böyle bir iştaha sahip olduğuniçin sana 41 kere maşallahtü tü tüü diyorum :))))
neden öyle sayıyla yiyosun canım bende onu anlamadın ,ben birer avuç alıyom hepsinden,içimde kalmasınGünde 3 er tane ceviz, fındık ve badem birde 11 tane kuru üzüm yiyorum da. Poka ceviz ne oluyor onu anlayamadım?
bencede neyse canım ben sana güzel bi levrek tarifi veririm ,hem çok hafif hemde lezzetli oluyo:) bitek onu biliyom zaten
Günde 3 er tane ceviz, fındık ve badem birde 11 tane kuru üzüm yiyorum da. Poka ceviz ne oluyor onu anlayamadım?
gıda bölümü değil canım süt ve süt ürünleri bölümü mezunuyum :))
aslında benim iştahım dilimde hanzadem böyle konuşurum da yemeye gelince bu kadar aktif değilim annem eşim hepsi şikayetçi bu konuda hatta sabah işe gelirken eşim şikateylerini sıralıyodu tek tek söyliycem doktora diye :)))
allah iyiliğini versin hanzade
roka demek istemiştim yanlış yazmışım ceviz de bildiğimiz ceviz
neden öyle sayıyla yiyosun canım bende onu anlamadın ,ben birer avuç alıyom hepsinden,içimde kalmasın
allah iyiliğini versin hanzade
roka demek istemiştim yanlış yazmışım ceviz de bildiğimiz ceviz
Leyna mihrimah o mihrimah kız, ben burdayım
sanıırm bebek telsizleri ile ilgileniniz yok( neyse daha önce kullanıp yorum yazanlar mutlaka vardır ordan bakayım :))
sanıırm bebek telsizleri ile ilgileniniz yok( neyse daha önce kullanıp yorum yazanlar mutlaka vardır ordan bakayım :))
sayıyla yiyorum fazlası zarar ve kilo. Çünkü çok çabuk kilo alan bir yapıya sahibim. 3 den fazla yemiyorum ve yersemde bir daha hiç yiyemem. Tadı ne kadar güzel olsada br yiyeceği devamlı tükettimi albenisi kalmıyor.
az olsun öz olsun 3 tane yeter. hepsi bir avuç ediyor zaten. Dr da öyle demişti. hepsinin toplamı bir avuç olsun demişti.
hurma da yiyorum bunlar kilonun anası şeyler
Kızlar kolum varya cayır cayır yanıyor, aman sakın hafta içi vurulmayın tekrarlıyorum cuma vurulun iğnenizi çalışan hanımlar işe gelmek işkence bu şekilde... sanırım 5 gibi kaçıcam işten, inşallah patronum ben kaçmadan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?