2011 Ekim Anneleri

Günde 3 er tane ceviz, fındık ve badem birde 11 tane kuru üzüm yiyorum da. Poka ceviz ne oluyor onu anlayamadım?

ayy süper olur böyle bikaç hamile bi arada malatyaya gidiyomuşuzz:)))

Leyna sen gıda bölümü okudun dimi? Hem gıda bölümü bitirip hem bütün bu ayrıntıları bilip hem böyle bir iştaha sahip olduğuniçin sana 41 kere maşallah tü tü tüü diyorum :))))

gıda bölümü değil canım süt ve süt ürünleri bölümü mezunuyum :))
aslında benim iştahım dilimde hanzadem böyle konuşurum da yemeye gelince bu kadar aktif değilim annem eşim hepsi şikayetçi bu konuda hatta sabah işe gelirken eşim şikateylerini sıralıyodu tek tek söyliycem doktora diye :)))

bencede neyse canım ben sana güzel bi levrek tarifi veririm ,hem çok hafif hemde lezzetli oluyo:) bitek onu biliyom zaten

Ver ver ben balık yapmasından pek anlamam. Mangalda yapıyoruz malum fırında arada kızartma ama bunlar da baydı artık hep klasik şeyler

faydalı şeyleri çok tüketmediğin için söylüyorlar ise haklılar leyna bir bir bir şikayet etsinler seni :))

neden öyle sayıyla yiyosun canım bende onu anlamadın ,ben birer avuç alıyom hepsinden,içimde kalmasın

sayıyla yiyorum fazlası zarar ve kilo. Çünkü çok çabuk kilo alan bir yapıya sahibim. 3 den fazla yemiyorum ve yersemde bir daha hiç yiyemem. Tadı ne kadar güzel olsada br yiyeceği devamlı tükettimi albenisi kalmıyor.

az olsun öz olsun 3 tane yeter. hepsi bir avuç ediyor zaten. Dr da öyle demişti. hepsinin toplamı bir avuç olsun demişti.

hurma da yiyorum bunlar kilonun anası şeyler

sanıırm bebek telsizleri ile ilgileniniz yok ( neyse daha önce kullanıp yorum yazanlar mutlaka vardır ordan bakayım :))

ayyy kızlar nekadar kalabalıklaştıııkk..demek burası bu saatte çok yoğun oluyomuuuşş...hepiniz iştemisiniz yaaa,valla ben bukadar süre hiç ayrılmadan oturdum da baya zaman geçmiş okula gitmem gerek daha kahvaltı bile yapmadııımmbari bi süt içeyim ,neyse yaz tatiline ne kaldı şunun şurasında bolbol muhabbet ederiz:) keşke bende okulda şöyle masabaşında otursam nerdeeeee 25 bıcırık
bu arada kızlar nezleden falan bahsetmişiniz ,3-4 gündür bendede sabah uyanır uyanmaz hapşuruk krizi var ,yani 9-10 kez hapşuruyorum ,boğazımda kaşıntı ,tabi bende faranjitte var ama bu başka gibi geldi ,karbonatla gargara yapabiliyorum ,ama burnuma izotonik damlatınca midem bi kalkıyo

sanıırm bebek telsizleri ile ilgileniniz yok ( neyse daha önce kullanıp yorum yazanlar mutlaka vardır ordan bakayım :))

fatoşum ben niyetliyimde annem gereksiz buluyor sanırsam ben yinede alıcam ama daha araştırma yapmadım önce bi don neyin alayım yavruma hiç bişisi yok :)
heee bide bu konuda hard_disc cime güvendiğim için yakında linkini atar nassa diye bekliyorum ne tembelim ya sırtımı aytene dayadım zevklerimizde tutuyo nasılsa :)

Son düzenleme:

Oy oy oyyy fatoşçum, ilgilenmez olurmuyuz ama türklerin geneli gibi, işimizi yumurtalar kapının ağzına gelene kadar yapmıyoruz

Bende alıcam ama biz dün eşimle konuştuk ve bu tür gereçleri doğum sonrasına bırakmaya karar verdik hediyede çok gelicek, sorucaklar bide ne alınmadı diye.. belki alan olur ki olurda, bebek arabası dahil. Sadece beşik alıcaz birde giyim temzilik ürünlerini araç gereçleri nasipse doğduktan sonra düşünüyoruz :) O zaman kadarda sizler almış kullanmış olursunuz bende bundan faydalanırım. Vay be tek uyanık rumuz değilmiş bende uyanıklık yaptım hehe :)

Son düzenleme:

hımmm utandım şimdi:78: neden 5 ayda 5.5 kilo aldığımıda açıklıyo bu galibaa....

ya ben salata yapmayıda yemeyide hiiç sevmiyorum buna alternatif önerisi olan varmı??

Kızlar kolum varya cayır cayır yanıyor, aman sakın hafta içi vurulmayın tekrarlıyorum cuma vurulun iğnenizi çalışan hanımlar işe gelmek işkence bu şekilde... sanırım 5 gibi kaçıcam işten, inşallah patronum ben kaçmadan gelmez

buz demişti birisi varsa buz koy canım yaa:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…