hımmm utandım şimdi:78: neden 5 ayda 5.5 kilo aldığımıda açıklıyo bu galibaa....
ya ben salata yapmayıda yemeyide hiiç sevmiyorum buna alternatif önerisi olan varmı??
Uvv ben salatanın bütün çeşitlerine karşı hiç bir alternatif tanımam salata ve meze türleri favorim hele bu sıcakta her gün salata yada cacık var evde , onlarıda yemessek ne yiyeceğiz kuzum :)
Uvv ben salatanın bütün çeşitlerine karşı hiç bir alternatif tanımam salata ve meze türleri favorim hele bu sıcakta her gün salata yada cacık var evde , onlarıda yemessek ne yiyeceğiz kuzum :)
buz demişti birisi varsa buz koy canım yaa:94:
Oy oy oyyy fatoşçum, ilgilenmez olurmuyuz ama türklerin geneli gibi, işimizi yumurtalar kapının ağzına gelene kadar yapmıyoruz
Bende alıcam ama biz dün eşimle konuştuk ve bu tür gereçleri doğum sonrasına bırakmaya karar verdik hediyede çok gelicek, sorucaklar bide ne alınmadı diye.. belki alan olur ki olurda, bebek arabası dahil. Sadece beşik alıcaz birde giyim temzilik ürünlerini araç gereçleri nasipse doğduktan sonra düşünüyoruz :) O zaman kadarda sizler almış kullanmış olursunuz bende bundan faydalanırım. Vay be tek uyanık rumuz değilmiş bende uyanıklık yaptım hehe :)
salata meze ve zeytinyağlılarla yaşayabilirim eşimde aynı
ben havuçla kırmızı lahanayı rendeleyip-doğrayıp ayrı ayrı saklama kaplarına koyuyorum kırmızı lahanaya biraz sirke tuz ve limon koyarak saklıyorum al sana mor lahana acayip lezzetli oluyo
salata yapcağım zaman bi tutam ondan bi tutam ondan üzerine göbek yada kıvırcık 2 dk.da tamamdır missssssss
ben havuçla kırmızı lahanayı rendeleyip-doğrayıp ayrı ayrı saklama kaplarına koyuyorum kırmızı lahanaya biraz sirke tuz ve limon koyarak saklıyorum al sana mor lahana acayip lezzetli oluyo
salata yapcağım zaman bi tutam ondan bi tutam ondan üzerine göbek yada kıvırcık 2 dk.da tamamdır missssssss
hanzede ben napim dün annemle aramda geçen muhabbet aynen aktarıyorum.
Annem : Nevresim takımı yatak uyku seti birde mama sandalyesi alma ben alıcam hepsini.
Ben : Anne zaten ben bi oda takımını alcam bide hastane çıkışı 2 tane bide gecelik okadr.
Annem : Aaaa bana yurt dışından gelen gecelik sabahlık takımını al hiç giymedim bari işine yarasın.
Ben : Ciddenmi bendede hiç giymediğim saten pijama takımı var bol yerterde artar bile. Eeee halası arabasını alacakmış. Baabnnesi kıyafet ve oto kotuğu vssss ııcık cıncık. Eeee mevlütte olacak bidolu hedaye gelir. Tamam işte.
Annem : Sen ne millete güveniyorsun ya gelmezse.
Ben : Aman gelmezse alırsınız hep beraber ne olcak.
Çok uyanık gördüm kendimi dün akşam
Annem : Nevresim takımı yatak uyku seti birde mama sandalyesi alma ben alıcam hepsini.
Ben : Anne zaten ben bi oda takımını alcam bide hastane çıkışı 2 tane bide gecelik okadr.
Annem : Aaaa bana yurt dışından gelen gecelik sabahlık takımını al hiç giymedim bari işine yarasın.
Ben : Ciddenmi bendede hiç giymediğim saten pijama takımı var bol yerterde artar bile. Eeee halası arabasını alacakmış. Baabnnesi kıyafet ve oto kotuğu vssss ııcık cıncık. Eeee mevlütte olacak bidolu hedaye gelir. Tamam işte.
Ben : Aman gelmezse alırsınız hep beraber ne olcak.
evetttt evetttttt bu sıcaklarda salçalı etli yemeklerden çok salataaaaaa ohhhh mis misss ben kocamın yanına gittiğim zaman agır yemek değil direk salata bara koşuyorum
Bende aynen öyle yapıyorum :))) kıvırcıkları bile yıkayıp kurutup dolaba kaldırırım, her an elimin altında olsun diye hatta tuzlayıp yerim taze minik kıvırcıkları :)
günaydınlarrr herkesee.....
bende dün ayrıntılı ultrasona gittimm.çoookk şükürr kızım iyi.tüm organlarını inceledi doktorumuz.477 gr olmuş prensesimm.Allaha şükür bi sorunumuz yokk.am kızımız nazlı bırazz ellerıyle yuzunu kapadı hep yuzunu cok göremedımmm :)
Eda ve Eyt karşıda, canom ve ben çok yakınız ... Kübra nerede oturuyordu bilen varmı?
Bende aynen öyle yapıyorum :))) kıvırcıkları bile yıkayıp kurutup dolaba kaldırırım, her an elimin altında olsun diye hatta tuzlayıp yerim taze minik kıvırcıkları :)
bir an annemle konuşmalarım gözümün önüne geldi ama tam tersi
ben onu alcam bunu alcam diyorum annemde hedaye gelir çok şey alma dedi
burada uyanık olan annem
zeytin yağlılar mezzeler b i derece ama salata yapılıp önüme gelirse anca yerim bi kaç çatal ,ben tamamen etoburum sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?