2011 Ekim Anneleri

hımmm utandım şimdi:78: neden 5 ayda 5.5 kilo aldığımıda açıklıyo bu galibaa....

ya ben salata yapmayıda yemeyide hiiç sevmiyorum buna alternatif önerisi olan varmı??

Uvv ben salatanın bütün çeşitlerine karşı hiç bir alternatif tanımam salata ve meze türleri favorim hele bu sıcakta her gün salata yada cacık var evde , onlarıda yemessek ne yiyeceğiz kuzum :)

Uvv ben salatanın bütün çeşitlerine karşı hiç bir alternatif tanımam salata ve meze türleri favorim hele bu sıcakta her gün salata yada cacık var evde , onlarıda yemessek ne yiyeceğiz kuzum :)

evetttt evetttttt bu sıcaklarda salçalı etli yemeklerden çok salataaaaaa ohhhh mis misss ben kocamın yanına gittiğim zaman agır yemek değil direk salata bara koşuyorum

salata meze ve zeytinyağlılarla yaşayabilirim eşimde aynı
ben havuçla kırmızı lahanayı rendeleyip-doğrayıp ayrı ayrı saklama kaplarına koyuyorum kırmızı lahanaya biraz sirke tuz ve limon koyarak saklıyorum al sana mor lahana acayip lezzetli oluyo
salata yapcağım zaman bi tutam ondan bi tutam ondan üzerine göbek yada kıvırcık 2 dk.da tamamdır missssssss

Son düzenleme:
kızzz yaluggg valla temiz kalpli kadınsın heeeee bende şimdi ohhhhhhhh yalug hanım istanbula geldi gezmekten buraları unuttu dicektim

hanzede ben napim dün annemle aramda geçen muhabbet aynen aktarıyorum.

Annem : Nevresim takımı yatak uyku seti birde mama sandalyesi alma ben alıcam hepsini.
Ben : Anne zaten ben bi oda takımını alcam bide hastane çıkışı 2 tane bide gecelik okadr.
Annem : Aaaa bana yurt dışından gelen gecelik sabahlık takımını al hiç giymedim bari işine yarasın.
Ben : Ciddenmi bendede hiç giymediğim saten pijama takımı var bol yerterde artar bile. Eeee halası arabasını alacakmış. Baabnnesi kıyafet ve oto kotuğu vssss ııcık cıncık. Eeee mevlütte olacak bidolu hedaye gelir. Tamam işte.
Annem : Sen ne millete güveniyorsun ya gelmezse.
Ben : Aman gelmezse alırsınız hep beraber ne olcak.

Çok uyanık gördüm kendimi dün akşam

Bende aynen öyle yapıyorum :))) kıvırcıkları bile yıkayıp kurutup dolaba kaldırırım, her an elimin altında olsun diye hatta tuzlayıp yerim taze minik kıvırcıkları :)

iyiymiş valla...bız kızımla bı basımızayız ne teyzeden ne haladan ne annenne ne babanneden fayda varr...cok sanslısınızzzz...

bir an annemle konuşmalarım gözümün önüne geldi ama tam tersi
ben onu alcam bunu alcam diyorum annemde hedaye gelir çok şey alma dedi
burada uyanık olan annem

evetttt evetttttt bu sıcaklarda salçalı etli yemeklerden çok salataaaaaa ohhhh mis misss ben kocamın yanına gittiğim zaman agır yemek değil direk salata bara koşuyorum

zeytin yağlılar mezzeler b i derece ama salata yapılıp önüme gelirse anca yerim bi kaç çatal ,ben tamamen etoburum sanırım(

Bende aynen öyle yapıyorum :))) kıvırcıkları bile yıkayıp kurutup dolaba kaldırırım, her an elimin altında olsun diye hatta tuzlayıp yerim taze minik kıvırcıkları :)

anam ne pratik kadınlarsınızz yaaa kıskandımmmm ben hiç öyle yapmıyom taze alıp tüketiyom öyle dolapta tutamıyom sonra canım çekince hadiiiiii eşofmanları çıkar şişko pantılı giy markete

Salata aşerdim

aycanım bu kadar olur bende senin gibi 21+4te gitmiştim ve oğluşum 477 gramdı

kızlar dünya para ödeyip cızırtıdan kullanamayan çok var ama bu telsizleri. nekadar uzun mesafe çekiyorsa okadar iyi ve cızırtısız oluyormuş. mutlaka şarj edilebilir olmalıymış. mümkünse titreşimli olmalıymışki elektrik süpürgesi gibi gürültülü ortamlarda sesi duymassak titreşimden anlayalım, saat gibi anne koluna takılanlar var. lcd ekran olursa ağlama ,gülme gibi mimikleri görebiliyosunuz, mutlaka 16 pilot ton ve 2 kanalı olmalıymış, hassaslık ayarlama derecesi olmalıymış mümkünse interkom ( anne ve bebek arasında ses iletimi) büyüdüğünde kapının önünde oynarken çok işe yarar saat gibi koluna takıp sürekli çocuğu kontrol edebiliriz bölece. bu özelliklerde 100-140 tl arası nette bulabilmek mümkün wewell ve kraftta herkez memnun örneğin kraft için 71 yorum yapılmış bir tanesi işe yaramıyor yazmamış :)) wewelldada en az 4 modelde seçeneğiniz olabilir. ben çoğunuzun aksine doğmadan önce alınması gerektiğini düşünüyorum sonuçta her ağladığında odasına girip bakim derken uyandıran çok anne gördüm 10 dk ya bi kapıyı açıp bakmak gereksiz. birde hanzadecim hediye alınabilir tabi ama sen yinede modelini seç onu alsınlar yoksa cızırtı yapabilir sana alınan hediye telsiz.

kıvırcık ve göbek yıkamaktan nefret ederim yapıcağım zaman alır kocacığıma yıkatırım
minik tazeleri kapışırız eşimle ben hepsi benim olsun isterim eşimde benden kaçıra kaçıra kaplumbalara ataro kadar iyi bakarki onlara mübarek ninja kablumba oldular ikiside

bir an annemle konuşmalarım gözümün önüne geldi ama tam tersi
ben onu alcam bunu alcam diyorum annemde hedaye gelir çok şey alma dedi
burada uyanık olan annem

benimde anem hiç demiyo öyle şeyler( gerçi ben eşya muhabbetinede gitmedim daha 8. ayı falan bekliyorum ,1-2 düşükten sonra böyle oluyo sanırım ,geçende arkadaşımda geziyoruz pazarda çok şirin çoraplar gördü illa alcam dedi ,altırtmadım ,alcaksanda götür evine doğunca getir dedim ,hayal kurdurtma bana

zeytin yağlılar mezzeler b i derece ama salata yapılıp önüme gelirse anca yerim bi kaç çatal ,ben tamamen etoburum sanırım(

bende zeytinyaglı salata çok severim et olsada olurrrrrr olmasada olurrrduuuu ama hep ete aşerdim her dışarı çıktıgımda kasapta bulurdum kendimiama yazın çok zor olur yee yat ye yat sonra kalkama yerinden marul alırdım üzerine sadece nar ekşisi döküp yediğimi bilirim

Ben : Aman gelmezse alırsınız hep beraber ne olcak. Buna bayıldım yaa alırsınız hep beraber haha:)

Ohh seninde benden farkın yokmuş, bu akrabaların anne, baba dedelerin kardeşlerin olması ne kadar güzel dimi :) Bende ilk başlarda liste filan yaptım, baktım altından kalkamayacam ki bende salak bir marka takıntısı var, sonra sakince düşündüm.. Acele etmemek lazım, acil olan kıyafet temizlik ve beşik ürünleri :) Gerisi doğumdan sonra Allah izin verirse :) En güzeli böyle aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…