Salata aşerdim
hahayyy çok hoşsunuzz vallaakıvırcık ve göbek yıkamaktan nefret ederim yapıcağım zaman alır kocacığıma yıkatırım
minik tazeleri kapışırız eşimle ben hepsi benim olsun isterim eşimde benden kaçıra kaçıra kaplumbalara ataro kadar iyi bakarki onlaramübarek ninja kablumba oldular ikiside
benimde anem hiç demiyo öyle şeyler( gerçi ben eşya muhabbetinede gitmedim daha 8. ayı falan bekliyorum ,1-2 düşükten sonra böyle oluyo sanırım ,geçende arkadaşımda geziyoruz pazarda çok şirin çoraplar gördü illa alcam dedi ,altırtmadım ,alcaksanda götür evine doğunca getir dedim ,hayal kurdurtma bana
oh may gat :78:
gel öğle yemeyi yiyeylim çok güzel salata yapan yerler biliyorum 4.levente yakınmısın :26:
ciddiyim
Bende aynen öyle yapıyorum :))) kıvırcıkları bile yıkayıp kurutup dolaba kaldırırım, her an elimin altında olsun diye hatta tuzlayıp yerim taze minik kıvırcıkları :)
oh may gat :78:
gel öğle yemeyi yiyeylim çok güzel salata yapan yerler biliyorum 4.levente yakınmısın :26:
ciddiyim
kızzz yaluggg valla temiz kalpli kadınsın heeeee bende şimdi ohhhhhhhh yalug hanım istanbula geldi gezmekten buraları unuttu dicektim
eneeeeee ben metrocityde çalışıyodum özledim oraları şimdi sen dedin aklıma düştüüü
Ben : Aman gelmezse alırsınız hep beraber ne olcak. Buna bayıldım yaa alırsınız hep beraber haha:)
Ohh seninde benden farkın yokmuş, bu akrabaların anne, baba dedelerin kardeşlerin olması ne kadar güzel dimi :) Bende ilk başlarda liste filan yaptım, baktım altından kalkamayacam ki bende salak bir marka takıntısı var, sonra sakince düşündüm.. Acele etmemek lazım, acil olan kıyafet temizlik ve beşik ürünleri :) Gerisi doğumdan sonra Allah izin verirse :) En güzeli böyle aslında.
iyiymiş valla...bız kızımla bı basımızayız ne teyzeden ne haladan ne annenne ne babanneden fayda varr...cok sanslısınızzzz...
zeytin yağlılar mezzeler b i derece ama salata yapılıp önüme gelirse anca yerim bi kaç çatal ,ben tamamen etoburum sanırım(
anam ne pratik kadınlarsınızz yaaa kıskandımmmmben hiç öyle yapmıyom taze alıp tüketiyom öyle dolapta tutamıyom sonra canım çekince hadiiiiii eşofmanları çıkar şişko pantılı giy markete
kızlar dünya para ödeyip cızırtıdan kullanamayan çok var ama bu telsizleri. nekadar uzun mesafe çekiyorsa okadar iyi ve cızırtısız oluyormuş. mutlaka şarj edilebilir olmalıymış. mümkünse titreşimli olmalıymışki elektrik süpürgesi gibi gürültülü ortamlarda sesi duymassak titreşimden anlayalım, saat gibi anne koluna takılanlar var. lcd ekran olursa ağlama ,gülme gibi mimikleri görebiliyosunuz, mutlaka 16 pilot ton ve 2 kanalı olmalıymış, hassaslık ayarlama derecesi olmalıymış mümkünse interkom ( anne ve bebek arasında ses iletimi) büyüdüğünde kapının önünde oynarken çok işe yarar saat gibi koluna takıp sürekli çocuğu kontrol edebiliriz bölece. bu özelliklerde 100-140 tl arası nette bulabilmek mümkün wewell ve kraftta herkez memnun örneğin kraft için 71 yorum yapılmış bir tanesi işe yaramıyor yazmamış :)) wewelldada en az 4 modelde seçeneğiniz olabilir. ben çoğunuzun aksine doğmadan önce alınması gerektiğini düşünüyorum sonuçta her ağladığında odasına girip bakim derken uyandıran çok anne gördüm 10 dk ya bi kapıyı açıp bakmak gereksiz. birde hanzadecim hediye alınabilir tabi ama sen yinede modelini seç onu alsınlar yoksa cızırtı yapabilir sana alınan hediye telsiz.
allah iyiliğini versin hanzade
roka demek istemiştim yanlış yazmışım ceviz de bildiğimiz ceviz
Ben demedim ben demedim mihrimah o mihrimah
leynaaa kızzzzzz hatlar karıştı bi dolan gel sen
ne çok red ediliyorum her buluşma takebim kursağımda kalıyo
siz beni çağırın ben gelim yiter ya bu nedir yaa :85:
ne çok red ediliyorum her buluşma talebim kursağımda kalıyo
siz beni çağırın ben gelim yiter ya bu nedir yaa :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?