2011 Ekim Anneleri

hahayyy çok hoşsunuzz vallaa

canım benimde 2 düşügüm var ama artık geride kaldı kötü şeyler ben hiç düşünmemeye çalışıyorum unutmadım ama şuanda miniğimin heyecanıyla başladım ufak ufak almaya

kızzz yaluggg valla temiz kalpli kadınsın heeeee bende şimdi ohhhhhhhh yalug hanım istanbula geldi gezmekten buraları unuttu dicektim

yarin kocam gidicek canomm hazir o burdayken eksik gediklerimi tamamlayayim dedim.bi haftadir sokaklardayiz :) dun gece 2 ye kadar gecmisi okudum.simdide 1 saattir gecmisi okuyorum hala sonuna gelemedim.ne cok konusuyonuz siz yaa.az susun bi dinlenin.zor oluyo bole

selam kızlar bizde 520 gr olmuşuz ve çok harekeliyiz...galiba oğlum azcık yaramaz olacak

aynen canım çok şükür benim kendi ailemde ilk torun vede bizim zamanımızda fazla birşey yokmuş olanlar pahalıymış, alınamamış derken şimdi tüm acısını çıkartmak istiyorlar. Eşimin tarafında da eşim son çocuk ama ilk torun bizden geliyor hal böyle olunca heyecan dorukta kayınvalidem bebeğe çeyiz hazırlama başlamış. Doğunca bohça yapıp getircekmiş. Güzel keisnlikle ama tek korkum oğlumu çok şımartıcaklar

ne çok red ediliyorum her buluşma talebim kursağımda kalıyo
siz beni çağırın ben gelim yiter ya bu nedir yaa :85:

Son düzenleme:
bende çıkıyorum artık kızlarr..anca hazırlanırım ,okul hemen evin arkası Allah tan rahat rahat takılıyom burda...size iyi muhabberlerr...sorunsuz bir gün diliyorum herkese ,veeee yedek çamaşırları unutmayııınnn

iyiymiş valla...bız kızımla bı basımızayız ne teyzeden ne haladan ne annenne ne babanneden fayda varr...cok sanslısınızzzz...

Üzülme sağlıkla doğsunlar da ondan güzel hediyemi var bize, gerisi teferruat :)

zeytin yağlılar mezzeler b i derece ama salata yapılıp önüme gelirse anca yerim bi kaç çatal ,ben tamamen etoburum sanırım(

Etide çok severim ben özellikle kuzuya ölürüüüüm, ama zeytinyağlı ve salatalarıda es geçemem :)

Çalışınca otomatik olarak pratik olmak zorunda kalıyoruz canom, eve gelince en az zamanda en pratik şeyleri hazırlamak için canım, evde olsam nasıl yapardım bilmiyorum hiç evde kalmadım ki :))

Evet senden kopy çekicem fatoş :) "krafft" iyiymiş, aklımda bulunsun, böyle araştırmacı arkadaşalrın olması ne güzel ya :) ama aklıma takıldı, bana sorarsan bebeğin büyüdüğünede kapının önünde filan tek başına aman diyim bırakma.. Allah korusun, ortalık ta neler oluyor.. Kendin al parka götür getir oynat :)

Son düzenleme:
allah iyiliğini versin hanzade
roka demek istemiştim yanlış yazmışım ceviz de bildiğimiz ceviz

Ben demedim ben demedim mihrimah o mihrimah

leynaaa kızzzzzz hatlar karıştı bi dolan gel sen

ayy asıl allah benim iyiliğimi versin emiiii hatları karıştırmışım kız hanzade dilime doladım seni ondan oluyo hep bunlar masa arkadaşıma bile hanzade diyesim geliyo artık hayatımda büyük yer kaplıyosun seni seviyorum arkidişimmmm

Bir hamileden alıntı

Hamileliğimin ilk haftaları... Kocamın da benimle beraber midesi bulanıyor, aşerdiğim yiyecekleri beraber afiyetle yiyoruz, onun da beli ağrıyor. "Kuvad Sendromu" ya da "Sempatik Hamilelik" de denilen bu durumun, onun empati kurduğu ve beni anladığı anlamına geldiğini düşünüp mutlu oluyorum. Ben de ona jest yapmak için, haftasonu dışarı çıkamadığımdan, arkadaşlarıyla çıkması için yüreklendirdiğimde, "Sen kıskanmıyorsun beni, sevmiyorsun artık. Bebek doğunca hiç bakmayacaksın yüzüme" dedi ve küstü. Anladım ki bu sendrom duygusal dalgalanmaları da kapsıyor. Kapsıyor da, ben kimlere naz edeyim, kimlere kapris yapayım.

günaydın kızlar yanlış hatırlamıyosam leynanın bugün ayrıntılı randevusu vardı di mi? kaçta gidicek miş? geçmiş 4 sayfaya baktım göremedim. merak ediyorum doktorumuz da, satımız da aynı olunca :))) benim randevum 14 ünde de . hiç zaman geçmiyo. onunla avunuyum o güne kadar bari. gerci benim kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…