2011 Ekim Anneleri

bende araştırdım biraz telsizin gerekli olduğunu düşünüyorum...birde bu tazr şeyler 2. el olarakta alınabilir, hatta sıfır fiyatına kameralı olanalrı bile var...ben daha kara vermedim ama bakalım

kızlar bugüne kadar yaptığım alışverişlerden edindiğim bilgiye dayanarak söylemeliyimki size mağaza gerekli malzemeler listesi veriyor ve taraktan tırnak makasına kadar ayrıntılı bir liste. bebek arabası, mama sandalyesi, puset v.b pahalı ürünleri aile yakınlarınızın almak istemesi çok normal ama sizin için hangisdi kullanışlı, siz bunu belirleyin kim ne alacaksa ona ne istediğinizi söylersiniz böylece alınan hediye gerçekten işe yaramış olur. bunun haricindeki ürünleri bir mağazan gidip almanız imkansız bikere bir çok şeyi beğenmiyor çeşit arıyorsunuz yada yan yana iki mağazada bile fiyat farkı oluyor ayrıca her mağaza kendi sattığı ürünü övüyor o an sanki en iyisi oymuş gibi düşünmenizi sağlıyor eve gelip netten üürne baktığınızda hem çokdaha ucuz hemde bazı şikayetler aldığını görüyorsunuz. henüz 6 aylık bile değiliz ama bir çoğumuz çabuk yorulduğundan gezemediğinden şikayetöi sanıırm sıcaklarda karnınız burnunuzdayken mağaza mağazada gezemessiniz. biçoğüunuz görmeden almam dediğine göre internetten almaz eee nolucakkk bebk doğucak daha kırkı çıkmadan mağaza mağaza gezmeyemi başlıycaksınızki sezeryan olan arkadaşlar onuda yapamazmış gibi geliyor. son dakka hiç araştırmadan kullanışsız bir ürün almak da istemezsiniz sanıırm. ayrıca bebek mevlüdünde genelde kıyafet gelir ama ben hiç yeni doğan içişn kıyafet götürdüğümü hatırlamıyorum yani en az 6 aylık için olucak kıyafetler :)) bide bazıları battaniye falan ama bu tahminlere göre alışveriş yapmamk akıllıca gelmiyor. aileniz hariç tabi ama onlarda ne almak istiyorsa araştırın istediğiniz markayı söyleyinki herkez ona göre alsın. ya küvet alırken bile giderlimi gidersizmi diye bişi var yada filemi, süngermi, mindermi? bunları gezip dolaşmadan bilemezsiniz. alınacak bir sürü ürün var bence artık araştırmaya başlayın almasanızda fikriniz olsun kızlarr kaçtır yazıyorum ayol erken doğum diye bişey var yanii ne rahat kadınlarsınız böle bakimmm kızdırmayın beniiiii :))))))

aynen katılıyorum...hele sıcaklaarda başladı....ben kocamı ikna etsem bugün alırım herşeyi....artık temmuz başı anlaştık...ben kısmen alacaklarımıda belirledim....dediğim gibi istanbul gezimiz bunun üzerine olacak...2 gün emin önü, halim işcan pasajı,ikea, ebebek ve mothercare....azcıkyorucu ama yapılabilecek bişi yok

eşimi ikna edebilsem çoktan beşiğini falan almıştık ama adamcagız korkuyo galiba bebişimize bişey olacak diye o yüzden heveslenmiyo

beni beni
ay hormonlarım tavan yaptı sanırım :85:

yok canım tabiki yola falan çıkamaz :)) evimin kapalı ön ve arka bahçesi var bizde bahçeye küçük bir oyun parkı düşünüyoruz orada oynarken telsiz benim işime yarar diye düşündüm. bunun haricinde asla ve kat-a kimse bebişini bırakmasın zaman kötü

ayyy sendemi ikna edemedin kocanı eminönünde varmıı ayy bende oraya gideyim o zaman yaa buralarda çookk pahalııı hem gezeriz hem bakarız sağolll

kızlar ya bişi sorcam ben elimi göbeğime her koyuşumda pıtpıtpıt kalp atışı gibi bişi hissediyorum
ablam kardeşim annem ve eşimde hissetti (göbeğe bak yolgeçen hanı )
geçen gelen bilgilendirme msjında bebeğin kalbinin daha kuvetlendiği yazıyodu ya bu pıtpıtlar rüzgarımın kalbimi acaba :26:

dun kizim icin alisverise ciktik.bakirkoyde bebek icin bi toptanci var aklimda orasi kalmis oraya gidelim dedim. bi hastane cikisi havlu battaniye 2 tulum bi kac corap ve eldiven icin soledikleri fiyat 800 tl idi.nevrim dondu bu nedir bole diye.arkamiza bakmadan oradan uzaklastik.yolda soylene soylene yururken mahmutpasa ya gidelim en iyisi dedik.arabaya dogru yururken bide ne gorelim.arabamizin yerinde yeller esiyo.cekmisler :))) babamiz burnundan soludu.ben bi yere gitmiyorum.dogru eve gidiyoruz dedi.cok uzuldum.gittik arabamizi cektikleri yerden bulduk tabi bu 2 saatimizi aldi.mahmutpasada yatti tabi.bende yolda gelirken kizim sen uzulme baban gitsin akmerkezlere gidices senle ordan alisveris yapcas diye konusurken adamin kalbine iniyodu :))) bakirkoy 800 dediyse akmerkez 1500 der dedi.ole kandirdik onu.sonra oturdugum yerin carsisina ciktik.bu saydigim seylere bi suru ek olarak herseyini aldik.ve 180 tl odeyip ciktik. sanki altin satiyolar.800 tl 3 parca sey.yazik gunah.cocuk 3 gun giyecek onlari zaten.surekli buyuyolar.insanlari enayi yerine koymayi ne kadar cok seven milletiz boyle..dun yasadigimiz macara zaten yetti bize.bundan sonrasini annanemiz tamamlasin artik.fazlada eksigi kalmadi zaten kizim.

Canımmmm bende seni seviyorum :) Bende randevu heyecanına bağlıyordum hanzade demeni:))

ayyy sendemi ikna edemedin kocanı eminönünde varmıı ayy bende oraya gideyim o zaman yaa buralarda çookk pahalııı hem gezeriz hem bakarız sağolll

valla edemedim...alırız daha erken diyip oturuyor:)) eminönü bu konuda cennetmiş...suluhan pasajı varmı, birde başka pasajlar ama adları aklımda yok....hepsi bebek mağazasıymış...onun haricinde kağı süslemeleri şekelri....

hanzadeee ben kuzu eti yiyemiyorum aklıma hep bu görüntü geliyoooo
Eki Görüntüle 207009

günaydınnnn

canom çok tatlısın sen yaaa :)) ama utandırdın beni çünkü ben yiyorum ayrıca çevirmesinide pek severim ve şu görüntüyü daha önce hiç düşünmemiştim ( yemiyceme dair söz veremem belki ama bu görüntüyü hatırlayıp gülümsüyceme dair söz verebilirim canom sen çok yaşa emi....

senide ben seviyorum taklım yaaa... kına rengi saçları olan kaç tane zeytin rumuzlu cici hamiş varki şu dünyada .....

burdayım canım :80:
2.00 de derya doktorla randevum var 2.30 da bülent bey le bakalım nasıl sonuçlar alıcaz cd veriyorlarmış arayıp sordum çok heyecanlıyım artık yarın gelince tek tek anlatıcam inşallah ha birde bülent beye sormadım ama her durumda aşı yaptırmayı düşünüyorum yarın öğleden sonraya da aşıya gidicem izin aldım :) benim için de zaman çok zor geçti -7 -6 diye saydım hep seninki de gelir merak etme sen nasılsın pamuğun nasıl ?

beni beni
ay hormonlarım tavan yaptı sanırım :85:
seni miiii hmmmmm
çok çok çok seviyorum cimcimem beniiimmmmmmm :)))

Son düzenleme:
İki gün arazi olduk bu ne yaww çok konuşuyonuz çoookk. gözlerim pörtledi okiycam diye. Yemeğe gitcem az sonra, gitmeden iki satır yazayım... gelince rahat olucam, işlerim bitti sayılır. rahat konuşuruz o zaman.

Fatoşcum sen de mi bu cumartesi gidiyosuuunn heyyoo üç kişi olduk şimdilik bildiklerim sen, ben, edoş. 10.20'de benim randevum, sizlerin kaçta??

Gülün gülün siz :76: Eda, Deniz ve Rumuz MİMLEDİM sizi :82:kaçırdığınız günü sabırsızlıkla beklicaaaam

Ama hannzaaadee valla içimden gülmek gelmedi, istem dışı oldu. tühh mimlendik bir kere :) bakalım bizlerin macerası ne olacak, bekleyelim ve görelim :)

deniz kuzum nasıl oldun daha iyimisin ağrıların geçtimi biraz

iyiyim bitanem bomba gibiyim. çok iyi uyandım, saat 9 buçuk gibi uyudum çünkü akşam. eve gider gitmez ayaklarımı tepelere diktim yine. yemek yiyip uyudum, sabah da dinç uyandım şükür bugün iyiyim. mmuckkss

iyi fikir Rumuzcum öyle bir durumda yanında sürekli su bulundur sen, kaza geliyorum demez

Günaydıııın, hoşgeldin sevgi pıtırcığım.

Hoşbulduk rumuzummm canııım.

Canım bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında oturan 3 kişi daha var. ealtin uğurmumcu, duygu pendik, endleeslove sancaktepe.

Deniz Keçiören'deee

off dişim agrıyooo bu dönemde uyuşturarak çekilebiliyormu kızlarr kök dişimm maalesef

geçmiş olsun canım.dr sormuştum ben, 16 ya da 19. hafta (ikisinden birini demişti ama hatırlamıyorum şaşkoloz oldum ben) dan önce müdahale yaptırmıyoruz demişti. 20'yi geçtin sanırım yaptırabilirsin.

aaah ahh 18 haziran için ne planlarım vardı. yolunu kesecektim eniştemin, götüremezsin edamı burdan diyecektim ahh ulan ahmet abi aahhh!!

ne çok red ediliyorum her buluşma talebim kursağımda kalıyo
siz beni çağırın ben gelim yiter ya bu nedir yaa :85:

kuğulu parkta kuğular bile talim yaptı, bekliyorlar seni, her şey hazır. foto çekecek adam elinde makinayla bekliyor. bizden söylemesi tatlişkom.

bende araştırdım biraz telsizin gerekli olduğunu düşünüyorum...birde bu tazr şeyler 2. el olarakta alınabilir, hatta sıfır fiyatına kameralı olanalrı bile var...ben daha kara vermedim ama bakalım

çok gerekli. ablam rahatlıkla kullanıyor. ama başka odada konuşurken hele ki dedikodu yaparken dikkat etmek lazım, aksi halde bir anda herkes ne konuştuğunu duyuyor :)

herkesin damak tadı bişi diyemem yiyen yesin
ben çok severim kuzuları hele pembe pembe patileri ayyyyy olsada sevsekkk
gecen ay köydeydik kayınbabam kuzu alcam dedi bir sevindim ki sormaaaaaaa
dedim ayy ben ona bakarım yemini suyunu veririm gezdiririm çayır çimen
demesinmi kızım çok durmıcak aldıgımın ertesi günü pişirip yicem
gözlerim dolmuştu zati hamileyim hormonlar tavan yapmış
adam beni öyle görünce vazgeçti almaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…