Üzülme sağlıkla doğsunlar da ondan güzel hediyemi var bize, gerisi teferruat :)
Etide çok severim benözellikle kuzuya ölürüüüüm, ama zeytinyağlı ve salatalarıda es geçemem :)
Çalışınca otomatik olarak pratik olmak zorunda kalıyoruz canom, eve gelince en az zamanda en pratik şeyleri hazırlamak için canım, evde olsam nasıl yapardım bilmiyorum hiç evde kalmadım ki :))
Evet senden kopy çekicem fatoş :) "krafft" iyiymiş, aklımda bulunsun, böyle araştırmacı arkadaşalrın olması ne güzel ya :) ama aklıma takıldı, bana sorarsan bebeğin büyüdüğünede kapının önünde filan tek başına aman diyim bırakma.. Allah korusun, ortalık ta neler oluyor.. Kendin al parka götür getir oynat :)
Oy oy oyyy kıyamam yaa :) Gel şimdi seni davet ediyorum öğlen yemeğine ciddiyim! ama gelebilirmisin?
kızlar bugüne kadar yaptığım alışverişlerden edindiğim bilgiye dayanarak söylemeliyimki size mağaza gerekli malzemeler listesi veriyor ve taraktan tırnak makasına kadar ayrıntılı bir liste. bebek arabası, mama sandalyesi, puset v.b pahalı ürünleri aile yakınlarınızın almak istemesi çok normal ama sizin için hangisdi kullanışlı, siz bunu belirleyin kim ne alacaksa ona ne istediğinizi söylersiniz böylece alınan hediye gerçekten işe yaramış olur. bunun haricindeki ürünleri bir mağazan gidip almanız imkansız bikere bir çok şeyi beğenmiyor çeşit arıyorsunuz yada yan yana iki mağazada bile fiyat farkı oluyor ayrıca her mağaza kendi sattığı ürünü övüyor o an sanki en iyisi oymuş gibi düşünmenizi sağlıyor eve gelip netten üürne baktığınızda hem çokdaha ucuz hemde bazı şikayetler aldığını görüyorsunuz. henüz 6 aylık bile değiliz ama bir çoğumuz çabuk yorulduğundan gezemediğinden şikayetöi sanıırm sıcaklarda karnınız burnunuzdayken mağaza mağazada gezemessiniz. biçoğüunuz görmeden almam dediğine göre internetten almaz eee nolucakkk bebk doğucak daha kırkı çıkmadan mağaza mağaza gezmeyemi başlıycaksınızki sezeryan olan arkadaşlar onuda yapamazmış gibi geliyor. son dakka hiç araştırmadan kullanışsız bir ürün almak da istemezsiniz sanıırm. ayrıca bebek mevlüdünde genelde kıyafet gelir ama ben hiç yeni doğan içişn kıyafet götürdüğümü hatırlamıyorum yani en az 6 aylık için olucak kıyafetler :)) bide bazıları battaniye falan ama bu tahminlere göre alışveriş yapmamk akıllıca gelmiyor. aileniz hariç tabi ama onlarda ne almak istiyorsa araştırın istediğiniz markayı söyleyinki herkez ona göre alsın. ya küvet alırken bile giderlimi gidersizmi diye bişi var yada filemi, süngermi, mindermi? bunları gezip dolaşmadan bilemezsiniz. alınacak bir sürü ürün var bence artık araştırmaya başlayın almasanızda fikriniz olsun kızlarr kaçtır yazıyorum ayol erken doğum diye bişey var yanii ne rahat kadınlarsınız böle bakimmm kızdırmayın beniiiii :))))))
kızlar bugüne kadar yaptığım alışverişlerden edindiğim bilgiye dayanarak söylemeliyimki size mağaza gerekli malzemeler listesi veriyor ve taraktan tırnak makasına kadar ayrıntılı bir liste. bebek arabası, mama sandalyesi, puset v.b pahalı ürünleri aile yakınlarınızın almak istemesi çok normal ama sizin için hangisdi kullanışlı, siz bunu belirleyin kim ne alacaksa ona ne istediğinizi söylersiniz böylece alınan hediye gerçekten işe yaramış olur. bunun haricindeki ürünleri bir mağazan gidip almanız imkansız bikere bir çok şeyi beğenmiyor çeşit arıyorsunuz yada yan yana iki mağazada bile fiyat farkı oluyor ayrıca her mağaza kendi sattığı ürünü övüyor o an sanki en iyisi oymuş gibi düşünmenizi sağlıyor eve gelip netten üürne baktığınızda hem çokdaha ucuz hemde bazı şikayetler aldığını görüyorsunuz. henüz 6 aylık bile değiliz ama bir çoğumuz çabuk yorulduğundan gezemediğinden şikayetöi sanıırm sıcaklarda karnınız burnunuzdayken mağaza mağazada gezemessiniz. biçoğüunuz görmeden almam dediğine göre internetten almaz eee nolucakkk bebk doğucak daha kırkı çıkmadan mağaza mağaza gezmeyemi başlıycaksınızki sezeryan olan arkadaşlar onuda yapamazmış gibi geliyor. son dakka hiç araştırmadan kullanışsız bir ürün almak da istemezsiniz sanıırm. ayrıca bebek mevlüdünde genelde kıyafet gelir ama ben hiç yeni doğan içişn kıyafet götürdüğümü hatırlamıyorum yani en az 6 aylık için olucak kıyafetler :)) bide bazıları battaniye falan ama bu tahminlere göre alışveriş yapmamk akıllıca gelmiyor. aileniz hariç tabi ama onlarda ne almak istiyorsa araştırın istediğiniz markayı söyleyinki herkez ona göre alsın. ya küvet alırken bile giderlimi gidersizmi diye bişi var yada filemi, süngermi, mindermi? bunları gezip dolaşmadan bilemezsiniz. alınacak bir sürü ürün var bence artık araştırmaya başlayın almasanızda fikriniz olsun kızlarr kaçtır yazıyorum ayol erken doğum diye bişey var yanii ne rahat kadınlarsınız böle bakimmm kızdırmayın beniiiii :))))))
ayy asıl allah benim iyiliğimi versin emiiii hatları karıştırmışım kız hanzade dilime doladım seni ondan oluyo hep bunlar masa arkadaşıma bile hanzade diyesim geliyo artık hayatımda büyük yer kaplıyosun seni seviyorum arkidişimmmm
Üzülme sağlıkla doğsunlar da ondan güzel hediyemi var bize, gerisi teferruat :)
Etide çok severim benözellikle kuzuya ölürüüüüm, ama zeytinyağlı ve salatalarıda es geçemem :)
Çalışınca otomatik olarak pratik olmak zorunda kalıyoruz canom, eve gelince en az zamanda en pratik şeyleri hazırlamak için canım, evde olsam nasıl yapardım bilmiyorum hiç evde kalmadım ki :))
Evet senden kopy çekicem fatoş :) "krafft" iyiymiş, aklımda bulunsun, böyle araştırmacı arkadaşalrın olması ne güzel ya :) ama aklıma takıldı, bana sorarsan bebeğin büyüdüğünede kapının önünde filan tek başına aman diyim bırakma.. Allah korusun, ortalık ta neler oluyor.. Kendin al parka götür getir oynat :)
aynen katılıyorum...hele sıcaklaarda başladı....ben kocamı ikna etsem bugün alırım herşeyi....artık temmuz başı anlaştık...ben kısmen alacaklarımıda belirledim....dediğim gibi istanbul gezimiz bunun üzerine olacak...2 gün emin önü, halim işcan pasajı,ikea, ebebek ve mothercare....azcıkyorucu ama yapılabilecek bişi yok
ayy asıl allah benim iyiliğimi versin emiiii hatları karıştırmışım kız hanzade dilime doladım seni ondan oluyo hep bunlar masa arkadaşıma bile hanzade diyesim geliyo artık hayatımda büyük yer kaplıyosun seni seviyorum arkidişimmmm
ayyy sendemi ikna edemedin kocanıeminönünde varmıı ayy bende oraya gideyim o zaman yaa buralarda çookk pahalııı hem gezeriz hem bakarız sağolll
Canımmmm bende seni seviyorum :) Bende randevu heyecanına bağlıyordum hanzade demeni:))
burdayım canım :80:günaydın kızlar yanlış hatırlamıyosam leynanın bugün ayrıntılı randevusu vardı di mi? kaçta gidicek miş? geçmiş 4 sayfaya baktım göremedim. merak ediyorum doktorumuz da, satımız da aynı olunca :))) benim randevum 14 ünde de . hiç zaman geçmiyo. onunla avunuyum o güne kadar bari. gerci benim kız :))
seni miiii hmmmmmbeni beni
ay hormonlarım tavan yaptı sanırım :85:
evet canım ya idrar yaparken herhangi bir yanma yada acı yok ama ayağa ilk kalkarken oluyo genelde hafif bi sızı yada batma gibi gerginlik gibi öyle korkucam tarzda bir ağrıda değil ama bende bilemedim yinede garanti olsun diye suyu çok içiyorum iki gündür enaz 3,5-4lt içiyorum galiba. benimde cumartesi randevum var ozaman bir sorayım sonucu burdanda yazarım inşallah çatı ağrısıdır :))
Gülün gülün siz :76: Eda, Deniz ve Rumuz MİMLEDİM sizi :82:kaçırdığınız günü sabırsızlıkla beklicaaaam
deniz kuzum nasıl oldun daha iyimisin ağrıların geçtimi biraz
deme öyle hanzade deme öyle. Kaçırmayayım ben. abooo bi de ben kendime daha çok gülerim, derken hepsini boşlayıveririm. Yanımdaki oğlanın yanında şıpır şıpır yere bişeyler akarsa naparım ben
Hımm dur bak benim masada koca bi sürahi su duruyor, alır üstüme boca ederim bende. Sanki su dökülmüş gibi yapıveririm. Zaten sakarım, kimse şüphelenmez.
Günaydıııın, hoşgeldin sevgi pıtırcığım.
Canım bildiğim kadarıyla Anadolu yakasında oturan 3 kişi daha var. ealtin uğurmumcu, duygu pendik, endleeslove sancaktepe.
off dişim agrıyooobu dönemde uyuşturarak çekilebiliyormu kızlarr kök dişimm maalesef
canım hatırlamıyorumda haftaya buluşursak zaten gelemez kanımca
Kontrolü olanlar için öğleden sonrada buluşabiliriz yimek yerik
18 haziran herkese uygunmu önce onu bulalım yer meselesini sonra hallederik
ben her yere gelirim işten antremanlıyım kıtalar arası gezmeye
ne çok red ediliyorum her buluşma talebim kursağımda kalıyo
siz beni çağırın ben gelim yiter ya bu nedir yaa :85:
bende araştırdım biraz telsizin gerekli olduğunu düşünüyorum...birde bu tazr şeyler 2. el olarakta alınabilir, hatta sıfır fiyatına kameralı olanalrı bile var...ben daha kara vermedim ama bakalım
canom çok tatlısın sen yaaa :)) ama utandırdın beni çünkü ben yiyorum ayrıca çevirmesinide pek severim ve şu görüntüyü daha önce hiç düşünmemiştim( yemiyceme dair söz veremem belki ama bu görüntüyü hatırlayıp gülümsüyceme dair söz verebilirim canom sen çok yaşa emi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?