benimde oluyooo ben bebişimin kalbidir diye avunuyorumkızlar ya bişi sorcam ben elimi göbeğime her koyuşumda pıtpıtpıt kalp atışı gibi bişi hissediyorum
ablam kardeşim annem ve eşimde hissetti (göbeğe bak yolgeçen hanı)
geçen gelen bilgilendirme msjında bebeğin kalbinin daha kuvetlendiği yazıyodu ya bu pıtpıtlar rüzgarımın kalbimi acaba :26:
canommm kız kocacın nerde çalışıyo bakıyorumda salatbarlar falan seni seniii niye metrolara katlanıp kocana ziyarete gittiğin anlaşıldı
benimde oluyooo ben bebişimin kalbidir diye avunuyorum
aksarayda pizza hutta restorant müdürüüü
hanzadeee ben kuzu eti yiyemiyorum aklıma hep bu görüntü geliyoooo
Eki Görüntüle 207009
duygu sömürüsü yapma canom banaaa, şimdi ben sana bir dana fotosu koyarım bak danada yiyemessin heee
yok canım tabiki yola falan çıkamaz :)) evimin kapalı ön ve arka bahçesi var bizde bahçeye küçük bir oyun parkı düşünüyoruz orada oynarken telsiz benim işime yarar diye düşündüm. bunun haricinde asla ve kat-a kimse bebişini bırakmasın zaman kötü
Ay ne güzel evinin önü arkası bahçe demek bayıldım yaa :)
kızlar bugüne kadar yaptığım alışverişlerden edindiğim bilgiye dayanarak söylemeliyimki size mağaza gerekli malzemeler listesi veriyor ve taraktan tırnak makasına kadar ayrıntılı bir liste. bebek arabası, mama sandalyesi, puset v.b pahalı ürünleri aile yakınlarınızın almak istemesi çok normal ama sizin için hangisdi kullanışlı, siz bunu belirleyin kim ne alacaksa ona ne istediğinizi söylersiniz böylece alınan hediye gerçekten işe yaramış olur. bunun haricindeki ürünleri bir mağazan gidip almanız imkansız bikere bir çok şeyi beğenmiyor çeşit arıyorsunuz yada yan yana iki mağazada bile fiyat farkı oluyor ayrıca her mağaza kendi sattığı ürünü övüyor o an sanki en iyisi oymuş gibi düşünmenizi sağlıyor eve gelip netten üürne baktığınızda hem çokdaha ucuz hemde bazı şikayetler aldığını görüyorsunuz. henüz 6 aylık bile değiliz ama bir çoğumuz çabuk yorulduğundan gezemediğinden şikayetöi sanıırm sıcaklarda karnınız burnunuzdayken mağaza mağazada gezemessiniz. biçoğüunuz görmeden almam dediğine göre internetten almaz eee nolucakkk bebk doğucak daha kırkı çıkmadan mağaza mağaza gezmeyemi başlıycaksınızki sezeryan olan arkadaşlar onuda yapamazmış gibi geliyor. son dakka hiç araştırmadan kullanışsız bir ürün almak da istemezsiniz sanıırm. ayrıca bebek mevlüdünde genelde kıyafet gelir ama ben hiç yeni doğan içişn kıyafet götürdüğümü hatırlamıyorum yani en az 6 aylık için olucak kıyafetler :)) bide bazıları battaniye falan ama bu tahminlere göre alışveriş yapmamk akıllıca gelmiyor. aileniz hariç tabi ama onlarda ne almak istiyorsa araştırın istediğiniz markayı söyleyinki herkez ona göre alsın. ya küvet alırken bile giderlimi gidersizmi diye bişi var yada filemi, süngermi, mindermi? bunları gezip dolaşmadan bilemezsiniz. alınacak bir sürü ürün var bence artık araştırmaya başlayın almasanızda fikriniz olsun kızlarr kaçtır yazıyorum ayol erken doğum diye bişey var yanii ne rahat kadınlarsınız böle bakimmm kızdırmayın beniiiii :))))))
Ya alcaz alcaz onları alcaz büyük şeyleri almıcaz... bende temmuzu bekliyorum bugün çıksam sebamed in setini alcaktım bebek için mesela :) parça parça alıyorum, tırnak makası biberonları filan araştırıyorum aventte karar verdim :)
Kızma bana kızmaaa hepsini araştırıyorum ben alcaklarımın
hahay bana yakınsın bende gelirim bak
gel canım ama evde değilim dışarıya gelceksin iş yerimeee :)
canom çok tatlısın sen yaaa :)) ama utandırdın beni çünkü ben yiyorum ayrıca çevirmesinide pek severim ve şu görüntüyü daha önce hiç düşünmemiştim( yemiyceme dair söz veremem belki ama bu görüntüyü hatırlayıp gülümsüyceme dair söz verebilirim canom sen çok yaşa emi....
Utanma utanma ben hiç utanmıyorum yerim ben o kuzuyu yerim yer yer yer
ya beni diyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:
Ya seviyorum seviyorum diyorum seviyorum özeline baksana sen bi
benimde oluyooo ben bebişimin kalbidir diye avunuyorum
aksarayda pizza hutta restorant müdürüüü
senide ben seviyorum taklım yaaa... kına rengi saçları olan kaç tane zeytin rumuzlu cici hamiş varki şu dünyada .....
herkesin damak tadı bişi diyemem yiyen yesin
ben çok severim kuzuları hele pembe pembe patileri ayyyyy olsada sevsekkk
gecen ay köydeydik kayınbabam kuzu alcam dedi bir sevindim ki sormaaaaaaa
dedim ayy ben ona bakarım yemini suyunu veririm gezdiririm çayır çimen
demesinmi kızım çok durmıcak aldıgımın ertesi günü pişirip yicem
gözlerim dolmuştuzati hamileyim hormonlar tavan yapmış
adam beni öyle görünce vazgeçti almaktan
hanzadeee ben kuzu eti yiyemiyorum aklıma hep bu görüntü geliyoooo
Eki Görüntüle 207009
duygu sömürüsü yapma canom banaaa, şimdi ben sana bir dana fotosu koyarım bak danada yiyemessin heee
Ay ne güzel evinin önü arkası bahçe demek bayıldım yaa :)
Ya alcaz alcaz onları alcaz büyük şeyleri almıcaz... bende temmuzu bekliyorum bugün çıksam sebamed in setini alcaktım bebek için mesela :) parça parça alıyorum, tırnak makası biberonları filan araştırıyorum aventte karar verdim :)
Kızma bana kızmaaa hepsini araştırıyorum ben alcaklarımın
Ya seviyorum seviyorum diyorum seviyorum özeline baksana sen bi
banane ya herkes duysun istiyorum beni sevdiğini
bende seni seviyorum hepinizi seviyorummm ay bugün sevgi kelebeği gibiyim
kızlar aksaray pizza hut ta buluşalım bence hahahahah
mekan bizim yerizde içerizde işerizde hahahaahah
kızlar ya bişi sorcam ben elimi göbeğime her koyuşumda pıtpıtpıt kalp atışı gibi bişi hissediyorum
ablam kardeşim annem ve eşimde hissetti (göbeğe bak yolgeçen hanı)
geçen gelen bilgilendirme msjında bebeğin kalbinin daha kuvetlendiği yazıyodu ya bu pıtpıtlar rüzgarımın kalbimi acaba :26:
Kimse balık hapı içmiyormu kızlarrrr? başka bir marka vs?
burdayım canım :80:
2.00 de derya doktorla randevum var 2.30 da bülent bey le bakalım nasıl sonuçlar alıcaz cd veriyorlarmış arayıp sordum çok heyecanlıyım artık yarın gelince tek tek anlatıcam inşallah ha birde bülent beye sormadım ama her durumda aşı yaptırmayı düşünüyorum yarın öğleden sonraya da aşıya gidicem izin aldım :) benim için de zaman çok zor geçti -7 -6 diye saydım hep seninki de gelir merak etme sen nasılsın pamuğun nasıl ?
burdamıydın ben de online lara bakıp göremeyince ızlara soruyum dedim. ay keşke ben de senle gelsem:)) benim haftaya salı 14,00 de derya hanım, 16:30 da bülent bey, neden bu kadar ara koymuşlar ya benimkineeeeeokadar saat orda napcam ben? senin ne güzel yarın saat. ben herkese öyle veriyolar diye sormadım alırken randevuyu. ben de aynen senin gibi -7,-6 sayıyorum.bu sefer sorcaklarımzıı yazcaz eşimle. hep unutuyorum çünkü. aşı işini de soruyum.ama bülent şöyle diyomş diye bi duyum aldım: tetnoz aşısı eskiden streil olmayan doğum aletleri vb. ile doğum yapanlar için gerekliymiş, şimdi öyle bi durum yok. ister yaptır ister yaptırma diyomuş. baklım doğru mu duymuşum bi sor sen de. yoksa ben de yaptırayım. ama kızları böyle okuyunca kolu ağrıyanları falan tırsmıyor da değilim. pamuğum iyi ablası(teyze demiyorum bak). bu saatlerde acayip tekmeliyo. bu sabah 62,5 kilo geldim. 57,5 la hamle kalmıştım. yani 22 hafta datam 5 kilo aldım. hadi bakalım hayırlısı. sana bol şansslar, inşalah çok güzel pozlar alısın oğluşundan ve çok güzel şeyler duyarsın iki dr. dan da. yarına haber ve resimleir bekliyoruz canım.
kızlar aksaray pizza hut ta buluşalım bence hahahahah
mekan bizim yerizde içerizde işerizde hahahaahah
Ayy canom ya bende çok severim o patileri ama paça çorbasındaBak aşerdim nolcak şimdi saruhanda bana çok yakın ve eşimle bende ordan başka bir yerde evde dahi yemeyiz...
İki gün arazi olduk bu ne yaww çok konuşuyonuz çoookk. gözlerim pörtledi okiycam diye. Yemeğe gitcem az sonra, gitmeden iki satır yazayım... gelince rahat olucam, işlerim bitti sayılır. rahat konuşuruz o zaman.
Fatoşcum sen de mi bu cumartesi gidiyosuuunnheyyoo üç kişi olduk şimdilik bildiklerim sen, ben, edoş. 10.20'de benim randevum, sizlerin kaçta??
Ama hannzaaadeevalla içimden gülmek gelmedi, istem dışı oldu. tühh mimlendik bir kere :) bakalım bizlerin macerası ne olacak, bekleyelim ve görelim :)
iyiyim bitanem bomba gibiyim. çok iyi uyandım, saat 9 buçuk gibi uyudum çünkü akşam. eve gider gitmez ayaklarımı tepelere diktim yine. yemek yiyip uyudum, sabah da dinç uyandım şükür bugün iyiyim. mmuckkss
iyi fikir Rumuzcum öyle bir durumda yanında sürekli su bulundur sen, kaza geliyorum demez
Hoşbulduk rumuzummm canııım.
Deniz Keçiören'deee
geçmiş olsun canım.dr sormuştum ben, 16 ya da 19. hafta (ikisinden birini demişti ama hatırlamıyorum şaşkoloz oldum ben) dan önce müdahale yaptırmıyoruz demişti. 20'yi geçtin sanırım yaptırabilirsin.
aaah ahh 18 haziran için ne planlarım vardı. yolunu kesecektim eniştemin, götüremezsin edamı burdan diyecektimahh ulan ahmet abi aahhh!!
kuğulu parkta kuğular bile talim yaptı, bekliyorlar seni, her şey hazır. foto çekecek adam elinde makinayla bekliyor. bizden söylemesi tatlişkom.
çok gerekli. ablam rahatlıkla kullanıyor. ama başka odada konuşurken hele ki dedikodu yaparken dikkat etmek lazım, aksi halde bir anda herkes ne konuştuğunu duyuyor :)
Tabi randevunuza az kaldı oğluşunla, duygusala bağladın dimiii :) Herkes duysun Edaya aşıkıım :))
Bu arada yemek teklifime cevap alamadım red mi edildim yoksa
burdayım canım :80:
2.00 de derya doktorla randevum var 2.30 da bülent bey le bakalım nasıl sonuçlar alıcaz cd veriyorlarmış arayıp sordum çok heyecanlıyım artık yarın gelince tek tek anlatıcam inşallah ha birde bülent beye sormadım ama her durumda aşı yaptırmayı düşünüyorum yarın öğleden sonraya da aşıya gidicem izin aldım :) benim için de zaman çok zor geçti -7 -6 diye saydım hep seninki de gelir merak etme sen nasılsın pamuğun nasıl ?
burdamıydın ben de online lara bakıp göremeyince ızlara soruyum dedim. ay keşke ben de senle gelsem:)) benim haftaya salı 14,00 de derya hanım, 16:30 da bülent bey, neden bu kadar ara koymuşlar ya benimkineeeeeokadar saat orda napcam ben? senin ne güzel yarın saat. ben herkese öyle veriyolar diye sormadım alırken randevuyu. ben de aynen senin gibi -7,-6 sayıyorum.bu sefer sorcaklarımzıı yazcaz eşimle. hep unutuyorum çünkü. aşı işini de soruyum.ama bülent şöyle diyomş diye bi duyum aldım: tetnoz aşısı eskiden streil olmayan doğum aletleri vb. ile doğum yapanlar için gerekliymiş, şimdi öyle bi durum yok. ister yaptır ister yaptırma diyomuş. baklım doğru mu duymuşum bi sor sen de. yoksa ben de yaptırayım. ama kızları böyle okuyunca kolu ağrıyanları falan tırsmıyor da değilim. pamuğum iyi ablası(teyze demiyorum bak). bu saatlerde acayip tekmeliyo. bu sabah 62,5 kilo geldim. 57,5 la hamle kalmıştım. yani 22 hafta datam 5 kilo aldım. hadi bakalım hayırlısı. sana bol şansslar, inşalah çok güzel pozlar alısın oğluşundan ve çok güzel şeyler duyarsın iki dr. dan da. yarına haber ve resimleir bekliyoruz canım.
evet fan clup ta öyle yazıyordu kızlar ben de okudum ama şimdi ortam eskisi bile olmasa bile mikrobun enfeksiyonun nerden geleceği belli olmaz ben yine önlemimi alayımda bunu da böylece söyliciiim kendisinebakalım ben kaç kilo almışım sadece hastanenin tartısına göre kilomu esas almak istiyorum keşke sende gelebilseydin gerçekten ne iyi olurdu ama senin ara boşluğun çokmuş demekki benim ki öyle denk gemiş şans bana gülmüş eee arkadaşımm bu gün bana yarın sana
şimdi yemeğe gidicez hıı unutmadan mutlaka tok git tamammı benim kağıdıma özellikle belirtmişler tok gelinecek diye gerçi sana da söylemişlerdir ..
öperim pamuk kızını ve seni yarın güzel haberler vericem inşallah dua adin bana çıkıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?