2011 Ekim Anneleri

canommm kız kocacın nerde çalışıyo bakıyorumda salatbarlar falan seni seniii niye metrolara katlanıp kocana ziyarete gittiğin anlaşıldı

benimde oluyooo ben bebişimin kalbidir diye avunuyorum
canommm kız kocacın nerde çalışıyo bakıyorumda salatbarlar falan seni seniii niye metrolara katlanıp kocana ziyarete gittiğin anlaşıldı

aksarayda pizza hutta restorant müdürüüü

senide ben seviyorum taklım yaaa... kına rengi saçları olan kaç tane zeytin rumuzlu cici hamiş varki şu dünyada .....

ya ben seni yerim yaaaa bende seni seviyorum fatoşumm
ah o saçları bide yakından gör tepem bembeyaz uçları açıldı iiyice sarıntrak ortalak kızılımsı dipleri koyu kahve ıykk ne biçimmiş kafam :95::120::120:

Ayy canom ya bende çok severim o patileri ama paça çorbasında Bak aşerdim nolcak şimdi saruhanda bana çok yakın ve eşimle bende ordan başka bir yerde evde dahi yemeyiz...

kızlar aksaray pizza hut ta buluşalım bence hahahahah
mekan bizim yerizde içerizde işerizde hahahaahah
bu kadar hamileyi görünce bizimkilerin halini düşünemiyorum

koymaaaaaaaaaaaaaaaazaten eşim et alacagı zaman nasıl et alalım der bende göz temasında bulunmadıgımız bir et olsun derim

gelirim valla bakkk çok yakınsın haaaaaaaaaa

ye anacım yee ama gözümün önünde yime sonra kuzuyu kurtarcam diye tabagına atlarım
bide sen yerken karşında aglarım ben psikolojik baskı

Son düzenleme:

Kız o bebeğin hareketleri olmasın pıt pıt olur ilk zaten :)

Ayy canom ya bende çok severim o patileri ama paça çorbasında Bak aşerdim nolcak şimdi saruhanda bana çok yakın ve eşimle bende ordan başka bir yerde evde dahi yemeyiz...

banane ya herkes duysun istiyorum beni sevdiğini
bende seni seviyorum hepinizi seviyorummm ay bugün sevgi kelebeği gibiyim

seni seviyozz kızzz özellikle bennn kahvaltıda bayılıyom

Son düzenleme:
deniz kuzum maşallah sanada prensesimede iyi olmanıza çok sevindim
bu garılarınki lafta buluşcakları yok Ankaraya gelimde tozu dumana katalım
dün ahmet abiye msjını okuttum verdiği cevabı görmüşsündür naniği aldım gene
hee bu arada oğlumla 14,30 da buluşcaz biz teyzesi :)

Son düzenleme:

ayy hoşgeldin taklım yaaaa özettin kendini yoksun topikte ( benim randevum 14:30 da ancak akşam 20:00 gibi yazabilirm olanları ama kızımın resminide koyarım belki :)))

5 ay önce bir topikte buluşma kararı alındı hatta ben sonradan eklendim herşey konuşuldu ayarlandı bayrampaşadaki alışveriş merkezinde buluşma ayarlandı topikten bir arkadaşla telefonda konuştuk yarım saat sonra telde konuştugum arkadaş geldi sonra başka bir arkadaş daha geldi koca günü 3 kişi ile geçirdik :95::95:meger diğer kızlar başka yerde toplaşmış sefa sürmüşler kavgalar çıktı sonuç topik kapatıldı bir daha kimseyle konuşmadım
madurum da madurum
buluşma ayarlanacagı zaman mekan semt saat ve telefonlar ortaya dökülsün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…