2011 Ekim Anneleri

sanıırm bebek telsizleri ile ilgileniniz yok ( neyse daha önce kullanıp yorum yazanlar mutlaka vardır ordan bakayım :))

canım ben almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı bi tane baktım kameralı gece görüşlü internetten izlenme imkanı sağlayan falan bi şeydi ama 300 küsür mü 400 küsür mü ne dediler o da çoo..k pahalı geldi bana sen hiç baktınmı?

taklım fenamı saç rengine yeni bir akım kazandırırsın belide bakmışsın bu yaz bütün kadınlar dipleri açılmış saç kullanır :)) ( örnek bakınız asena :))) neyse ben yemeğe gidip 13:30 da geliyorum haydi öptüm hepicinizi gidip canoma inat kuzulu bir şeyler mi yesem ney.. ha ha ha şaka şaka yok kuzu falan elbet bulucaz küçükken sevimli olmayan bir hayvan yemeği :)))

of kızlar geçmişi oku oku bitmedi..bu hafta aşı olucaktım salı gün var bende haftaya olayım bari:26:..dün oturuyordum bir tekme attı bebeğim canımı acıttı ilk defa böyle attı...

kızçeler ben geldim..accık konuşmuşunus buluşma olayını..ist.dan taşınma günümüz ya 18 i ya 19 kesin tarih konuşmadık şirketle..bu arada çapada oturuyorum..ama bana taşınma günü olmazsa her yer uyar gelebilirim heryere..sıkıntı olmaz benim açımdan..
ben olmasamda bu sefer mağdur olceini sanmıyorum canom..ekmez kimsecükler seni

Veeee yemeğe çıkıyorum çok acıktım artık dayanamiciiiim... Eda sende otur öylece... Ben özelden gelince sana yediklerimi anlatçam aşerdirtçem seni Gelmediğine pişman ediciiiiiiim,pişman ediciiiiiiim

Veeee yemeğe çıkıyorum çok acıktım artık dayanamiciiiim... Eda sende otur öylece... Ben özelden gelince sana yediklerimi anlatçam aşerdirtçem seni Gelmediğine pişman ediciiiiiiim,pişman ediciiiiiiim

banada yaz bari
ben gelirim dedim temasa geçmedin

Son düzenleme:

aynen arkadaşım aynı fikirdeyiz ben bu hafta ilk bir aylık ürünlerini tamamlamaya başladım çünkü şimdiden sıcak çarptı beni.dün çok hastaydım ayaklarımda şişiyor ve yanıyor.sen işini kış tut yaz olursa bahtına demişler

of kızlar geçmişi oku oku bitmedi..bu hafta aşı olucaktım salı gün var bende haftaya olayım bari:26:..dün oturuyordum bir tekme attı bebeğim canımı acıttı ilk defa böyle attı...

maşallah ya bende sorun mu var atmadı hiç sadece içimde su boloncuğu patlıyo gibi oluyo

kızzlarr dünnkü kontrolüm çok iyi geçtii bebişşiim iyileşmişşş sağlıklıymış çok şükürrr çok hareketlii medikal parkıda çok beğendimm istanbuldaki arkadaşlarıma duyrulurr çok temizz çok güzel bi hastaneeeeee

çok sevindim canım bak boşuna üzülmüşsünnnnnmaşallahh bebişineeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…