sanıırm bebek telsizleri ile ilgileniniz yok( neyse daha önce kullanıp yorum yazanlar mutlaka vardır ordan bakayım :))
ya ben seni yerim yaaaa bende seni seviyorum fatoşumm
ah o saçları bide yakından gör tepem bembeyaz uçları açıldı iiyice sarıntrak ortalak kızılımsı dipleri koyu kahve ıykk ne biçimmiş kafam :95::120::120:
5 ay önce bir topikte buluşma kararı alındı hatta ben sonradan eklendim herşey konuşuldu ayarlandı bayrampaşadaki alışveriş merkezinde buluşma ayarlandı topikten bir arkadaşla telefonda konuştuk yarım saat sonra telde konuştugum arkadaş geldi sonra başka bir arkadaş daha geldi koca günü 3 kişi ile geçirdik :95::95:meger diğer kızlar başka yerde toplaşmış sefa sürmüşlerkavgalar çıktı sonuç topik kapatıldı bir daha kimseyle konuşmadım
madurum da madurum
buluşma ayarlanacagı zaman mekan semt saat ve telefonlar ortaya dökülsün
Veeee yemeğe çıkıyorum çok acıktım artık dayanamiciiiim... Eda sende otur öylece... Ben özelden gelince sana yediklerimi anlatçamaşerdirtçem seni Gelmediğine pişman ediciiiiiiim,pişman ediciiiiiiim
kızlar bugüne kadar yaptığım alışverişlerden edindiğim bilgiye dayanarak söylemeliyimki size mağaza gerekli malzemeler listesi veriyor ve taraktan tırnak makasına kadar ayrıntılı bir liste. bebek arabası, mama sandalyesi, puset v.b pahalı ürünleri aile yakınlarınızın almak istemesi çok normal ama sizin için hangisdi kullanışlı, siz bunu belirleyin kim ne alacaksa ona ne istediğinizi söylersiniz böylece alınan hediye gerçekten işe yaramış olur. bunun haricindeki ürünleri bir mağazan gidip almanız imkansız bikere bir çok şeyi beğenmiyor çeşit arıyorsunuz yada yan yana iki mağazada bile fiyat farkı oluyor ayrıca her mağaza kendi sattığı ürünü övüyor o an sanki en iyisi oymuş gibi düşünmenizi sağlıyor eve gelip netten üürne baktığınızda hem çokdaha ucuz hemde bazı şikayetler aldığını görüyorsunuz. henüz 6 aylık bile değiliz ama bir çoğumuz çabuk yorulduğundan gezemediğinden şikayetöi sanıırm sıcaklarda karnınız burnunuzdayken mağaza mağazada gezemessiniz. biçoğüunuz görmeden almam dediğine göre internetten almaz eee nolucakkk bebk doğucak daha kırkı çıkmadan mağaza mağaza gezmeyemi başlıycaksınızki sezeryan olan arkadaşlar onuda yapamazmış gibi geliyor. son dakka hiç araştırmadan kullanışsız bir ürün almak da istemezsiniz sanıırm. ayrıca bebek mevlüdünde genelde kıyafet gelir ama ben hiç yeni doğan içişn kıyafet götürdüğümü hatırlamıyorum yani en az 6 aylık için olucak kıyafetler :)) bide bazıları battaniye falan ama bu tahminlere göre alışveriş yapmamk akıllıca gelmiyor. aileniz hariç tabi ama onlarda ne almak istiyorsa araştırın istediğiniz markayı söyleyinki herkez ona göre alsın. ya küvet alırken bile giderlimi gidersizmi diye bişi var yada filemi, süngermi, mindermi? bunları gezip dolaşmadan bilemezsiniz. alınacak bir sürü ürün var bence artık araştırmaya başlayın almasanızda fikriniz olsun kızlarr kaçtır yazıyorum ayol erken doğum diye bişey var yanii ne rahat kadınlarsınız böle bakimmm kızdırmayın beniiiii :))))))
Veeee yemeğe çıkıyorum çok acıktım artık dayanamiciiiim... Eda sende otur öylece... Ben özelden gelince sana yediklerimi anlatçamaşerdirtçem seni Gelmediğine pişman ediciiiiiiim,pişman ediciiiiiiim
of kızlar geçmişi oku oku bitmedi..bu hafta aşı olucaktım salı gün var bende haftaya olayım bari:26:..dün oturuyordum bir tekme attı bebeğim canımı acıttı ilk defa böyle attı...
iş yerin nerde kısss...biz canomla hemen gelioss
abooo çıkmışşşvalla yakındı giderdik tatlıda yerdik yaaaaaa
hımm bende ondan alıyım ,ya zaten cildimde yağlı benim ama ,annemin göbeğini bi görseniz ,onun cildi bira fazla kuru bide ikiz çocuk doğurunca kadının karnı hani şu malaı hamurlar olurya dedil dedik ve fazlasıyla,yumuşak:))yani hamur gibi yuğrulabiliyoo...canım anneeeeemm:)
kızzlarr dünnkü kontrolüm çok iyi geçtii bebişşiim iyileşmişşş sağlıklıymış çok şükürrrçok hareketlii medikal parkıda çok beğendimm istanbuldaki arkadaşlarıma duyrulurr çok temizz çok güzel bi hastaneeeeee
kaçırdık valla tühhhh...neyse yarın ki öğle yemeğine yakalarız..
yakalarız yarınkaçırdık valla tühhhh...neyse yarın ki öğle yemeğine yakalarız..
ya bakin ben buralarda olmam kaciririm falan bana facebooktan mesaj atin valla gebertirim sizi kacirirsam toplantiyi
ya bakin ben buralarda olmam kaciririm falan bana facebooktan mesaj atin valla gebertirim sizi kacirirsam toplantiyi
Kız o bebeğin hareketleri olmasın pıt pıt olur ilk zaten :)
canım bana eda ulaşır bişe olursa bende faceden sanaface girememzlik yapmıyom ona en azından tlf.dan giriom habersiz bırakmam seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?