Tabi randevunuza az kaldı oğluşunla, duygusala bağladın dimiii :) Herkes duysun Edaya aşıkıım :))
Bu arada yemek teklifime cevap alamadım red mi edildim yoksa
nası alamadın msj attım ya özelden
nası alamadın msj attım ya özelden
benim bebeğime valla kimse bişey almıyor hatta görümcem kendi çocuğunun yatağını vericekmiş sizce kabul etsemmi yoksa yenimi alsam kızlar fikir verin..
Günaydın kızçeler :)
Sinemcim tatil dönüşü yaptır iğneni her bünyeye aynı tepkiyi vermiyormuş ama yinede riske atma..
Çalışan hanımlar; iğnenizi cuma günü olmaya çalışın, olduğunuz gün ağrımıyor çok fazla çünkü o gece ve ertesi gün başlıyor ağrı daha çok en azından haftasonuna gelir ve evde dinlenirsiniz. İşe gelmek gerçekten sinir bozucu..
ilk çocugunsa kendi begendiğini al derim banada verecek bir ablamız vardı kabul etmedim ilk gözagrımın yatagı arabası yeni olsun istiyorum tabi maddi konudan sıkıntın olmayacaksa
ben o iğneyi olmayı düşünmüyorum canım bi sorun olurmuki zaten hastaneler yeterince hijyenik değilmi?
ilk çocuğum tabiki bende biz alalım diyorum eşim ne gerek var masrafa diyor ablamda hazır var diyor ama ben bebeğime yeni almak istiyorum..erkekler anlamıyor nasıl anlatıcam ben bunu ona
diyorum ya canım maddi konuda zorluk çekecekseniz sorun olmaz eşin zorlanırım diye düşünüyor sanırsam oturup konuşun olmadı ilerde oda takımını yeni alırsınız
ilk çocuğum tabiki bende biz alalım diyorum eşim ne gerek var masrafa diyor ablamda hazır var diyor ama ben bebeğime yeni almak istiyorum..erkekler anlamıyor nasıl anlatıcam ben bunu ona
guzel biseyse bence kabul et.odayi guzellestiren zaten incik boncuk.perdesiydi nevresim takimiydi halisiydi falan bunlarla guzellestirebilirsin bebeginin odasini.
off dişim agrıyooobu dönemde uyuşturarak çekilebiliyormu kızlarr kök dişimm maalesef
park yatak alıcam alırsam zaten en fazla 300 tl taksitle ödenir yani bir beşikde alamıcammı bebeğime ben
benim bebeğime valla kimse bişey almıyor hatta görümcem kendi çocuğunun yatağını vericekmiş sizce kabul etsemmi yoksa yenimi alsam kızlar fikir verin..
Valla eminim kullanan vardır bu ilacı. Bende alıcaktım amabunu görünce direk vazgeçtim.
tiksinmeme rağmen bende yemeye razıyım. hatta Ton balığı yesem yaa. Ark. hamileyken yemişti haftada iki kere felan kızı zehir gibi akıllı.Dr yiyebilirsin derse yiycem ton balığı daha güzel yeme derse artık alır yerim. mevsimde geçti ama napayım bööhhhhyyytt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?