2011 Ekim Anneleri

kızlar çok mutluyum bebeğim kendi odasını kendisi alıp geliyo resmen bi tane davamız vardı ama yargıtaydı vs.si derken kaç yıla biterdi kim bilir karşı taraf anlaşma yoluna gitmek istedi müvekkilimde kabul etti ordan alınacak vekalet ücretiyle direk bebeğime oda takımı bakıcam..bu arada ekim ayımıydı neydi gelen bu davayı eşim almak istememişti bundan bişey çıkmaz diye bende ben bakıcam ve merak etme kazanıcam demiştim davayı bi açtım karşı taraf sürekli peşimde anlaşmak istiyo eşim helal olsun valla insanın akıllı karısı olması bi başka dedi sağolsun beni takdir eder

benim bebeğime valla kimse bişey almıyor hatta görümcem kendi çocuğunun yatağını vericekmiş sizce kabul etsemmi yoksa yenimi alsam kızlar fikir verin..

Ben oğlumun bütün cicilerini aldım sayılır kimini internetten aldım ama en büyük kısmını eminönünden havuzlu han dan aldım muhteşem bir yer herkese tavsiye ederim hem kaliteli hem ucuz aradığınız herşey var oda takımınıda maskodan aldık ağırlaşmadan bitirmek istedim ayın 21 indede oda takımımız gelecek kısmetse

Son düzenleme:
benim bebeğime valla kimse bişey almıyor hatta görümcem kendi çocuğunun yatağını vericekmiş sizce kabul etsemmi yoksa yenimi alsam kızlar fikir verin..

ilk çocugunsa kendi begendiğini al derim banada verecek bir ablamız vardı kabul etmedim ilk gözagrımın yatagı arabası yeni olsun istiyorum tabi maddi konudan sıkıntın olmayacaksa

ben o iğneyi olmayı düşünmüyorum canım bi sorun olurmuki zaten hastaneler yeterince hijyenik değilmi?

HANZADE
ÖLDÜM BURDA VİCDAN AZABINDAN SENİ BEKLETTİĞİM İÇİN HALBUSE MSJ ATTIĞIMADA EMİNDİM GÖNDERİLMİŞLERİME BAKTIM HAKİKATEN YOK ATTIĞIM MSJ OTURDUM TEKRAR YAZDIM GÖNDERE BASTIM ÇIKAN YAZI

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu

* hanzadee isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için hanzadee isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
BENDE GÖNDERDİM SANIYORUM

kızlar bu arada oda takımı fiyat araştırması yaptınız mı ne kadar ortalama fiyat biliyomusunuz
? eğer oda takımı alan varsa buraya resim koyabilir mi?

ilk çocugunsa kendi begendiğini al derim banada verecek bir ablamız vardı kabul etmedim ilk gözagrımın yatagı arabası yeni olsun istiyorum tabi maddi konudan sıkıntın olmayacaksa

ilk çocuğum tabiki bende biz alalım diyorum eşim ne gerek var masrafa diyor ablamda hazır var diyor ama ben bebeğime yeni almak istiyorum..erkekler anlamıyor nasıl anlatıcam ben bunu ona

ben o iğneyi olmayı düşünmüyorum canım bi sorun olurmuki zaten hastaneler yeterince hijyenik değilmi?

benim gittigim hastane de su robot makinalar varya onlarla ameliyat ediyolarmis.sezeryan olacagim icin mecbur onunla yapacaklar.yeteri kadar hijyenik oldugunu dusunuyorum.ama yinede 2 doz asimi oldum.sanirim mecburi bisey.hemen hemen butun doktorlar olun diyor.hatta ben cok erken bile oldum.3 ve 4 ayimda vurdular asilarimi.

ilk çocuğum tabiki bende biz alalım diyorum eşim ne gerek var masrafa diyor ablamda hazır var diyor ama ben bebeğime yeni almak istiyorum..erkekler anlamıyor nasıl anlatıcam ben bunu ona

diyorum ya canım maddi konuda zorluk çekecekseniz sorun olmaz eşin zorlanırım diye düşünüyor sanırsam oturup konuşun olmadı ilerde oda takımını yeni alırsınız

diyorum ya canım maddi konuda zorluk çekecekseniz sorun olmaz eşin zorlanırım diye düşünüyor sanırsam oturup konuşun olmadı ilerde oda takımını yeni alırsınız

park yatak alıcam alırsam zaten en fazla 300 tl taksitle ödenir yani bir beşikde alamıcammı bebeğime ben

guzel biseyse bence kabul et.odayi guzellestiren zaten incik boncuk.perdesiydi nevresim takimiydi halisiydi falan bunlarla guzellestirebilirsin bebeginin odasini.

guzel biseyse bence kabul et.odayi guzellestiren zaten incik boncuk.perdesiydi nevresim takimiydi halisiydi falan bunlarla guzellestirebilirsin bebeginin odasini.

onuda yapamıcam çünkü evde salonda oturuyoruz oturma odasına koyucam beşiği o yüzden çocuk odası gibi yapamam yani sade beşik olucak..başka oda yok çünkü

Canım maddi durumdan seni zorlamaz ise kendi istediğini al. Ama geçici olarak görümceninkini kullanabilir sonrasında istediğin gibi oda düzebilirsin. Eşine güzellikle anlat ne istiyorsan seni anlıyacaktır emin ol.

ton balığı yiyebilirsin içindeki yağı boşalttıktan sonra tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…