kızzllaaaarrrrrrrrrr
koşunnn unnado da süper ürünler varrrrrrrrrr bugünnn
eee üyelik istiyy buu
bende çok bişey almadım ama başka şey olunca alınıyor diyorum borcumuz vardı bitti şükür o yüzden almak istiyorumseyma bende almıcam bebegıme besık yatak odası falan ...alamıcam malesef...ılerde elimiz rahatlayınca vede bu sehırden gıdınce alırız nasıp olursa...bebegıme kıyafette almadım ben yegenlerımın kuculenlerını verdı ablalarım...alternatıfım yok..buna şükür...:26:
o zaten bana bırakıyor ama ablamın yatağını alsak iyi olur diyorcanım eşinle konuş o zaman ikna kabiliyetini kullan
Canım maddi durumdan seni zorlamaz ise kendi istediğini al. Ama geçici olarak görümceninkini kullanabilir sonrasında istediğin gibi oda düzebilirsin. Eşine güzellikle anlat ne istiyorsan seni anlıyacaktır emin ol.
onuda yapamıcam çünkü evde salonda oturuyoruz oturma odasına koyucam beşiği o yüzden çocuk odası gibi yapamam yani sade beşik olucak..başka oda yok çünkü
kader arkadaşım ya :) ben de salona koyucam, hiç içime sinmiyo ama. yapçak bişey yok, 2 oda bi salon zaten bir oda yatak odası diğerini de kitaplık odası yapmıştık, okadar karanlık ki zaten çocuk orda olmaz, mecburen geriye salon kalıyo
aaaa söledıgın çok ıyı olduuu çok beğenmıstımmmkızlar peluş ayılı alt açma minder takımının birebir aynısı Civil mağzalarında 17 tl aklınızda olsun unnadoda indirimli hali 36 lira yazmışlar.
bende yolladım şeker
aaaa söledıgın çok ıyı olduuu çok beğenmıstımmm
olmadı kı haberını reklamını ben yapım ındırımı sız kapın kızlarr cıkcıkcık
süreklı araştırma yapanm annişlerr fiyatlar nasıll dersınızzz
eyt 20 tl kazandı artık kazandıgıyla bizim adımıza bebişine hediye alır
nasıl kazanılıyor yahu gelen bişi yok ki :))))
davet yolla 10 tl kazan yazıyo bende bilmiyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?