2011 Ekim Anneleri

hehheh kımse yazmıyo kız ben beğendıklerımı sepete attımm bayıldımm 212 tl tutuyo alt açma mınderı çokk güzel ama pahalı dımeee kızlarrr

ayy çok güzellerrr

seyma bende almıcam bebegıme besık yatak odası falan ...alamıcam malesef...ılerde elimiz rahatlayınca vede bu sehırden gıdınce alırız nasıp olursa...bebegıme kıyafette almadım ben yegenlerımın kuculenlerını verdı ablalarım...alternatıfım yok..buna şükür...:26:

bende çok bişey almadım ama başka şey olunca alınıyor diyorum borcumuz vardı bitti şükür o yüzden almak istiyorum
canım eşinle konuş o zaman ikna kabiliyetini kullan
o zaten bana bırakıyor ama ablamın yatağını alsak iyi olur diyor
Canım maddi durumdan seni zorlamaz ise kendi istediğini al. Ama geçici olarak görümceninkini kullanabilir sonrasında istediğin gibi oda düzebilirsin. Eşine güzellikle anlat ne istiyorsan seni anlıyacaktır emin ol.

ben istiyorum desem alıcak zatende ben çok ısrar etmedim görümcemin yatağına bakıcam kötüyse alıcam artık

onuda yapamıcam çünkü evde salonda oturuyoruz oturma odasına koyucam beşiği o yüzden çocuk odası gibi yapamam yani sade beşik olucak..başka oda yok çünkü

kader arkadaşım ya :) ben de salona koyucam, hiç içime sinmiyo ama. yapçak bişey yok, 2 oda bi salon zaten bir oda yatak odası diğerini de kitaplık odası yapmıştık, okadar karanlık ki zaten çocuk orda olmaz, mecburen geriye salon kalıyo

oda olmayınca napalım inş sonra yaparız bebeklerimize oda bizim evinde planı saçma holden bir tane oda olur yani ...bişey sorucam kızlar isim olarak en son YASİR EREN istiyorum nasıl sizce fikir verin bana?

kızlar peluş ayılı alt açma minder takımının birebir aynısı Civil mağzalarında 17 tl aklınızda olsun unnadoda indirimli hali 36 lira yazmışlar.
aaaa söledıgın çok ıyı olduuu çok beğenmıstımmm
bende yolladım şeker

olmadı kı haberını reklamını ben yapım ındırımı sız kapın kızlarr cıkcıkcık

süreklı araştırma yapanm annişlerr fiyatlar nasıll dersınızzz

eyt 20 tl kazandı artık kazandıgıyla bizim adımıza bebişine hediye alır

canım ben araştırıp almayanlardanım ama şöyle birşey var mağzalarda, internetten genelde daha uyguna bulunabiliyor bilginiz olsun.

daha cok yeni alisveris yapmis biri olarak fiyatlar disariyla ayni.orda gordugunuz cantadan sakin alayim demeyin kizlar.sungerden yapmislar hic guzel degil ve kalitede bi o kadar dusuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…