- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
yok bacım davetiye yolladığın kişi alışveriş yapınca olacak o
deniz kuzum maşallah sanada prensesimede iyi olmanıza çok sevindim
bu garılarınki lafta buluşcakları yok Ankaraya gelimde tozu dumana katalım
dün ahmet abiye msjını okuttum verdiği cevabı görmüşsündürnaniği aldım gene
hee bu arada oğlumla 14,30 da buluşcaz biz teyzesi :)
ayy hoşgeldin taklım yaaaa özettin kendini yoksun topikte( benim randevum 14:30 da ancak akşam 20:00 gibi yazabilirm olanları ama kızımın resminide koyarım belki :)))
yo yo onu ayırıyorum artık ben
derkennnn
ahmet abi çağırdı biri görüşmeye gelmiş napcanı anlattım anlaştılar pazartesi başlıyor duygulandım :85:
kızlar çok mutluyum bebeğim kendi odasını kendisi alıp geliyo resmenbi tane davamız vardı ama yargıtaydı vs.si derken kaç yıla biterdi kim bilir karşı taraf anlaşma yoluna gitmek istedi müvekkilimde kabul etti ordan alınacak vekalet ücretiyle direk bebeğime oda takımı bakıcam..bu arada ekim ayımıydı neydi gelen bu davayı eşim almak istememişti bundan bişey çıkmaz diye bende ben bakıcam ve merak etme kazanıcam demiştim davayı bi açtım karşı taraf sürekli peşimde anlaşmak istiyo eşim helal olsun valla insanın akıllı karısı olması bi başka dedi sağolsun beni takdir eder
benim bebeğime valla kimse bişey almıyor hatta görümcem kendi çocuğunun yatağını vericekmiş sizce kabul etsemmi yoksa yenimi alsam kızlar fikir verin..
Ben oğlumun bütün cicilerini aldım sayılır kimini internetten aldım ama en büyük kısmını eminönünden havuzlu han dan aldım muhteşem bir yer herkese tavsiye ederim hem kaliteli hem ucuz aradığınız herşey var oda takımınıda maskodan aldık ağırlaşmadan bitirmek istedim ayın 21 indede oda takımımız gelecek kısmetse
ben o iğneyi olmayı düşünmüyorum canım bi sorun olurmuki zaten hastaneler yeterince hijyenik değilmi?
kızlar bu arada oda takımı fiyat araştırması yaptınız mı ne kadar ortalama fiyat biliyomusunuz
? eğer oda takımı alan varsa buraya resim koyabilir mi?
benim gittigim hastane de su robot makinalar varya onlarla ameliyat ediyolarmis.sezeryan olacagim icin mecbur onunla yapacaklar.yeteri kadar hijyenik oldugunu dusunuyorum.ama yinede 2 doz asimi oldum.sanirim mecburi bisey.hemen hemen butun doktorlar olun diyor.hatta ben cok erken bile oldum.3 ve 4 ayimda vurdular asilarimi.
bana isim konusunda fikir verin YASİR EREN nasıl kızlar :79::78:
hadi yaa bende ohh ne güzel 10 kişi davet etse 100 tl bebegin bisürü esyası çıkar diyodum
eren güzel isim yasir ne anlama geliyor :26:
eğer senin davet ettiğin kişiler alışveriş yaparsa kazanıyosun canım
ozaman beni davet eden arkadaş kzımıştır bana netekim daha hiç alışveriş yapmadım.
canım ben araştırıp almayanlardanım ama şöyle birşey var mağzalarda, internetten genelde daha uyguna bulunabiliyor bilginiz olsun.
eğer senin davet ettiğin kişiler alışveriş yaparsa kazanıyosun canım
bana isim konusunda fikir verin YASİR EREN nasıl kızlar :79::78:
Eren olanını daha çok beğendim ben.
Aaaa sepetımdekılerr düştüüü gittiii balerınlı tulumumu gerı verınn sarıyı daaa(((
kuzum 14,30 a alıyoruz çünkiiii babamız 13,00 de çıkıyor işten koştur koştur hastaneye gidiyoruz
çalışmıyo olsa ilk randevuları alırdım hem sabahın körüne eşimi beklerken 9 doğuruyorum evde
evet ahmet abi gayet netti saolsun bende tırstım yazamadım pek bişi
ben 32 haftalıkken işten çıkıcam denizim benim sigorta çıkışım yapılmıycak ama günüm ödenmiycek sgorta bana o günleri geri ödiycek senin dediğini pek anlamadım başka avantajlarım var benmi bilmiyorum acaba :26:
yasir sahabe ismi ereninde anlamı güzel ikisini birlikte koyarsam güzelmi sizce?
Hemen almışlarmı
Canım sigortanı maaşın üzerindenmi yatırıyorlar. Benim asgari ücretten yatırdılar hep. Oyüzden işten atılmış gibi yapıp 10 ay işsizlik maaşı almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?