2011 Ekim Anneleri

evet evet gördüm ahmet abinin mesajını :) gayet net ti e ısrar edemedim tabi. susup oturdum ama küstüm ona. alacağı olsun bunu da okut hahahah
14.30 muuu off çok geç. niye böyle geç geç gidiyosunuz yaa offf merak ediyor insan, sabah saatlerine alın hep beraber girip çıkalım işte, aynı anda haberleşelim sabırsızım ben o saatleri bekleyemem, sabah kahvaltı yapıp gideriz tin tin.

ayy hoşgeldin taklım yaaaa özettin kendini yoksun topikte ( benim randevum 14:30 da ancak akşam 20:00 gibi yazabilirm olanları ama kızımın resminide koyarım belki :)))

ben de sizleri özledim fatoşcum, işlerim çoktu birkaç gün yazamadım ama fırsat bulur bulmaz her an okudum.
senin de mi 14.30 peki, gidin bakalım geç saatlere kadar da gezip tozun ama sıcakta çok dolaşmayın ben öğlen yemeğe gidip gelince bile hamur gibi oluyorum şu günlerde. ağustosta ne yapıcam bilmiyorum...
tamam o zaman doktorlara gidip gelip yazalım mutlaka. hemen eve gelirsem öğlen, sen ve eda evden çıkmadan yazarım canım.

yo yo onu ayırıyorum artık ben

derkennnn
ahmet abi çağırdı biri görüşmeye gelmiş napcanı anlattım anlaştılar pazartesi başlıyor duygulandım :85:

yaa.. edacım sen ağustosta izne ayrılırken işten ayrılıcam demiştin daha önce. rapor alıp ayrılsan, ssk dan maaşın yatsa ve o arada çalışsa daha iyi olmaz mı?

maşallah kızıma. kısmetiyle geliyor annesi :) hem zarif, narin, hem de düşünceli senin pamuğun canım. masrafsız, zahmetsiz. Allahım esirgesin o güzelliği
bu arada bravo. tuttuğunu koparmak lazım

benim bebeğime valla kimse bişey almıyor hatta görümcem kendi çocuğunun yatağını vericekmiş sizce kabul etsemmi yoksa yenimi alsam kızlar fikir verin..

alacaklardır annesi, zamanını bekliyorlardır.
görümcen de size ekstra masraf olmasın, elde olan değerlendirilsin diye iyi niyetinden vermek istemiştir. malum çocuk masraf demek.
bakımlı, temiz kullanılmışsa ben kullanırdım, alırdım canım. ablamınkini almak isterim ama yeğenim yatıyor daha :) çekip altından alamam şimdi kuzumun :) ayy yerim onun orda yatan koca totosunuuuu

Güle güle iyi günlerinde kullanın Miranda'cım
ablam bana erken alma, gördükçe için bir tuhaf oluyor, bekledikçe zaman geçmiyor, en iyisi evde görmemek dedi :) onun için son ay alıcaz sanırım. ama öncesinde karar vermiş olurum. gelip gidip her gün bakamam ben de ablam gibi düşünüyorum :)

ben o iğneyi olmayı düşünmüyorum canım bi sorun olurmuki zaten hastaneler yeterince hijyenik değilmi?

neden olmayı düşünmüyorsun ?? bunlar bizim inisiyatifimizde olmayan durumlar bence...
avrupada amerikada yaşasam ben de düşünmeyebilirim ama türkiye de olduğumuzu hatırlayıp, daha da iyisini yaptırmaya çalışıyorum ben.

kızlar bu arada oda takımı fiyat araştırması yaptınız mı ne kadar ortalama fiyat biliyomusunuz
? eğer oda takımı alan varsa buraya resim koyabilir mi?

Emel'cim ben bakmadım henüz. sitelere gidecek misin? Ev mobilyalarımı alırken çok gezememiştim, zaman yoktu ama kızımın odasını en ince ayrıntısına kadar güzelleştirmek istiyorum. bunun için de sağlığım elverdiği sürece gezicem, beğenicem, doğuma yakın alıcam kısmet olursa.

.../...
Zeynepc'cim mesajını okudum ama alıntı yerini bulamadım, bebeğinin kalbi sapasağlammış çok çok sevindim. e biz öyle olduğunu biliyorduk zaten söyledik ya sanaa :)Maşallah canım Allah onu size bağışlasın

bana doktorum hiç aşıdan bahsetmedi

canım ben araştırıp almayanlardanım ama şöyle birşey var mağzalarda, internetten genelde daha uyguna bulunabiliyor bilginiz olsun.

eğer senin davet ettiğin kişiler alışveriş yaparsa kazanıyosun canım

Aaaa sepetımdekılerr düştüüü gittiii balerınlı tulumumu gerı verınn sarıyı daaa (((

kuzum 14,30 a alıyoruz çünkiiii babamız 13,00 de çıkıyor işten koştur koştur hastaneye gidiyoruz
çalışmıyo olsa ilk randevuları alırdım hem sabahın körüne eşimi beklerken 9 doğuruyorum evde
evet ahmet abi gayet netti saolsun bende tırstım yazamadım pek bişi
ben 32 haftalıkken işten çıkıcam denizim benim sigorta çıkışım yapılmıycak ama günüm ödenmiycek sgorta bana o günleri geri ödiycek senin dediğini pek anlamadım başka avantajlarım var benmi bilmiyorum acaba :26:

Aaaa sepetımdekılerr düştüüü gittiii balerınlı tulumumu gerı verınn sarıyı daaa (((

Hemen almışlarmı

Canım sigortanı maaşın üzerindenmi yatırıyorlar. Benim asgari ücretten yatırdılar hep. Oyüzden işten atılmış gibi yapıp 10 ay işsizlik maaşı almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…