- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kuzum 14,30 a alıyoruz çünkiiii babamız 13,00 de çıkıyor işten koştur koştur hastaneye gidiyoruz
çalışmıyo olsa ilk randevuları alırdım hem sabahın körüne eşimi beklerken 9 doğuruyorum evde
evet ahmet abi gayet netti saolsun bende tırstım yazamadım pek bişi
ben 32 haftalıkken işten çıkıcam denizim benim sigorta çıkışım yapılmıycak ama günüm ödenmiycek sgorta bana o günleri geri ödiycek senin dediğini pek anlamadım başka avantajlarım var benmi bilmiyorum acaba :26:
ton balığı yiyebilirsin içindeki yağı boşalttıktan sonra tabii..
Hmm anladım şimdi. o zaman iyi yapıyosunuz canım babasız olmaazz.
32 haftalıkken rapor alıp evde oturucaz ya, o dönemde işten çıkmış olmiycaz, sigorta yatacak diye biliyorum ben. geçici işgöremezlik raporu alınca maaşımızdan bir kısım kesinti yapılıp devletten maaş alıcaz ya hani, öyle yapsan diycektim. senin söylediğini de ben bilmiyordum canım.
hemen almışlarmı
Canım sigortanı maaşın üzerindenmi yatırıyorlar. Benim asgari ücretten yatırdılar hep. Oyüzden işten atılmış gibi yapıp 10 ay işsizlik maaşı almayı düşünüyorum.
Ben maskoda isteğime göre karyola, 4 kapılı gardrop ,5 çekmeceli şifonyer,bambu sepet,bir oyuncak sandığı ve sallanan emzirme koltuğu aldım uyu setleri pike takımları ve üst 2 sininde cibinlikli fransız tülünden 4500 liraya mal oldukızlar bu arada oda takımı fiyat araştırması yaptınız mı ne kadar ortalama fiyat biliyomusunuz
? eğer oda takımı alan varsa buraya resim koyabilir mi?
hehheh kımse yazmıyo kız ben beğendıklerımı sepete attımm bayıldımm 212 tl tutuyo alt açma mınderı çokk güzel ama pahalı dımeee kızlarrr
ayy çok güzellerrr
hmm anladım şimdi. O zaman iyi yapıyosunuz canım babasız olmaazz.
32 haftalıkken rapor alıp evde oturucaz ya, o dönemde işten çıkmış olmiycaz, sigorta yatacak diye biliyorum ben. Geçici işgöremezlik raporu alınca maaşımızdan bir kısım kesinti yapılıp devletten maaş alıcaz ya hani, öyle yapsan diycektim. Senin söylediğini de ben bilmiyordum canım.
canım işten çıkılmıyor ama işyeri senin için 4 ay boyunca sigorta yatırmıyor. Raporlu sayılıyorsun ve 4 ay boyunca maaşının 3 te 2 sini devlet sana veriyor. 3 te 1'i kesiliyor.
benimde asgari ücret üzerinden yatıyor, aklıma geldi bunu yapmak ama bu sefer sigortdan doğum parasını alma hakkımızı kaybetmiyomuyuz ?
canım doğum parası derken süt parasından bahsediyorsun sanırım. Ama zaten bu parayı eşinin ssk sı üzerinden de alabiliyorsun. 4 ay 400 almaktansa 10 ay 400 almayı tercih ettim ben. Süt parasıda eklenince bayağı oluyor. :)))
ben ismin anlamını önemsiyorum kayranın anlamı nasıl
evet canım sitelere gidicem ama belki stanley kids diye bi mağaza var ya köroğlunda fiyatlar çok uçuk ama çok güzel şeyler varmış belki ordan beğendiğim bi mobilyayı da yaptırtabilirim bizim bi ustamız var onda...bende şimdiden gezeyim diyorum ama ne zaman alırım bilmiyorum...maşallah kızıma. kısmetiyle geliyor annesi :)hem zarif, narin, hem de düşünceli senin pamuğun canım. masrafsız, zahmetsiz. Allahım esirgesin o güzelliği
bu arada bravo. tuttuğunu koparmak lazım
sağol denizcim valla artık kesinlikle inanıyorum kısmetleriyle geldiklerine şu süreçte yaşadığım bi kaç gelişme daha bana bunu gösterdi..annesini hiç üzmez benim pamuk kızım teyzesi dediğin gibi zarif narin olucak galiba bebeğimin kilosu 371 gr biraz az geldi bana ama doktor normal aralıklarda bana. annemde diyo ki e kızım senin canın ne ki bebeğin ne kadar olsun herhalde 25. haftadan sonra asıl kiloyu alıcaklarmış...
Emel'cim ben bakmadım henüz. sitelere gidecek misin? Ev mobilyalarımı alırken çok gezememiştim, zaman yoktu ama kızımın odasını en ince ayrıntısına kadar güzelleştirmek istiyorum. bunun için de sağlığım elverdiği sürece gezicem, beğenicem, doğuma yakın alıcam kısmet olursa.
Canım işten çıkılmıyor ama işyeri senin için 4 ay boyunca sigorta yatırmıyor. Raporlu sayılıyorsun ve 4 ay boyunca maaşının 3 te 2 sini devlet sana veriyor. 3 te 1'i kesiliyor.
mrb kızlar.herkese güzel bir gün diliyorum.benim yarın dr.randevum var.renkli ultrasona girecekmişim.sonrasındakendi doktorumda muayene edecekmiş.bu konuda bilgisi olan varmı.organ taraması mı yapacak bana.bişe demiyor dr.um.1 ay sonra gel diyor okadar.ben de merak ettim.sizlerde durum nasıl.bilgisi olan var mı.renkli ultason nasıl oluyor.neye bakılıyor.
devlet dogum parasi olarak 1500 tl oduyomus bunu biliyomuydunuz kizlar.
dimi yaa tamam vazgeçtimm almıyorum görmeden bir şeyyBen maskoda isteğime göre karyola, 4 kapılı gardrop ,5 çekmeceli şifonyer,bambu sepet,bir oyuncak sandığı ve sallanan emzirme koltuğu aldım uyu setleri pike takımları ve üst 2 sininde cibinlikli fransız tülünden 4500 liraya mal oldu
canım bende daha evvel unnadodan çok alışveriş yaptım tamam çok kalite şeyler geldi fakat bugünkülere baktım marka yok ayrıca çok pahalı aynı ürünleri eminönünden çok ucuza alabilirsin
Canım doğum parası derken süt parasından bahsediyorsun sanırım. Ama zaten bu parayı eşinin ssk sı üzerinden de alabiliyorsun. 4 ay 400 almaktansa 10 ay 400 almayı tercih ettim ben. Süt parasıda eklenince bayağı oluyor. :)))
devlet dogum parasi olarak 1500 tl oduyomus bunu biliyomuydunuz kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?