2011 Ekim Anneleri

tabi bu söylediklerim tonton iyi kalpli patronlar için geçerli değil. Zira öyleleri maaşını sana tam verip devletin verdiği üç kuruşu kendileri alıyor. Ammaaaa bizde nerdeee :)))))))

yok canım bizim tonton dedeliğini oda almaktan yana kullandı
Daha kılını kıpırdatmaz
Hatta bugün kıza eda seninle 1 ay çalışır işi devreder dedi
Hop dedik dedim 2 ay burdayım önce allahın sonra senin izninle
Adama bak buldu elemanı yol veriyo hemen ben işi ağırdan alim en iyisi :76:
Devlete talim yapcak bişi yok

denizcim bi alıntının cevabını yanlış yere yazmışım ilk yorumundan sonra bunu yamıştım arada kaynamasın
"sağol denizcim valla artık kesinlikle inanıyorum kısmetleriyle geldiklerine şu süreçte yaşadığım bi kaç gelişme daha bana bunu gösterdi..annesini hiç üzmez benim pamuk kızım teyzesi dediğin gibi zarif narin olucak galiba bebeğimin kilosu 371 gr biraz az geldi bana ama doktor normal aralıklarda bana. annemde diyo ki e kızım senin canın ne ki bebeğin ne kadar olsun herhalde 25. haftadan sonra asıl kiloyu alıcaklarmış..."

sağol canım cvp verdiğin için.renkliye başka bir doktor bakıyormuş.oradan çıkıp kendi dr.uma görünecekmişim.inşallah kızımda bi sorun yoktur.senin oğluşun nasıl.harun koyacaktın dimi adını yanlış hatırlamıyosam:)

masko istanbulda mı canım? bu arada sizin odanız içinde beşik aldınız mı?

off gögüslerim agırlaştı keske onları ayrı bir yerde taşıyabilsemzatii çok sıcakkk

Benim de hızla o yolda gidiyor canom. peçete ile birbirinden ayırıyorum pişik olmiim :) sütyen aldın mı sen, olanları mı kullanıyosun? ben almadım ama alıcam, önceki gün Penti'ye sordum, yokmuş. Nerden nasıl alınacak, alan, memnun olan var mı arkadaşlar?? Haftasonu alıcam tavsiye bekliyorum...

kızlarr ben bunu okudum ama anlamadım bırseyy

şimdı doğum parası alıyoruz o ayrı

bır de 4 aylık maaş alıyoruzz (o da asıl maaş üzerınden olması gerekmıyorumu zaten az göstererek yanlış yapıyolar bırde onu da az gösterdıklerı yanlış uzerınden bır daha bılerek yanlış ücret ödiceklerr ohh ne ala

rica ederim canım tmm şimdi anladım renklide bakılacak sonuçları kendi dr na götüreceksin o sana yorum yapacak korkma sorun olacagını sanmıyorum bende girdim hiç bişi yok bol bol kızına bak ogluşum iyi evet adı şimdilik değişmezse harun olacak tekmeleyip duruyo şımarık

yok canım nerdee almadım evdeyken salıyorum özgür kalıyolarda dışarı çıkarken olanları takıyorum hakikatten kullanıp memnun kalan varsa söylesin sütyeni çıkarınca şekilleri değişiyo gariplerimin

Canım malesef öyle devlet nekadar gösterildiyse onun üzerinden ödeme yapıyor. Ama patronların anlayışlıysa konuşup halledebilirsin. Ama bu devirde nerde öyle patron

Canım malesef öyle devlet nekadar gösterildiyse onun üzerinden ödeme yapıyor. Ama patronların anlayışlıysa konuşup halledebilirsin. Ama bu devirde nerde öyle patron

pekı dıyelım kii doğumdan sadece son 2 ay maaş aldıgım gerçek maaştan yattı devlet o zaman napıyorr

selamlar :79:nasilsiniz nasil gidiyor

14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''kocacığım' demiş, ''rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun. ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir?'

adam gülümsemiş : ''bu akşam ögrenirsin sevgilim.''

adam akşam eve gelmiş, elinde gayet güzel paketlenmiş bir kutu... kadın gözlerine inamamış; ''kocacığım sen bir harikasın!..'' paketi alelacele açmış... ve kutunun içinden ne çıkmış dersiniz?
rüya tabirleri kitabı!

ya bende bişi anlamadım
Bu işi bilen birinin beni karşına oturtup 3 yaşındaki çoğa anlatır gibi sabırla sıkılmadan hatta yazarak ve çizerek bütün haklarımı anlatması lazım

sorma tekmelemesin paranoyaklaşıyorum ogluşum anneye bi tepik at diye söyleniyorum

bir de benimki kız olunca tekmeleri bu haftalarda daha narin oluyor.hissetmezsem hemen gidip pekmez falan içiyorum uzanıyorum.yeterki ufacık bi kıpırtı gelsin derin bi ohhh çekiyorum.çok seviyorum bu cadıyı yaa:))))yarın kavuşucam

devlet cocuk parasi olarak 1500 tl oduyomus bunu biliyomuydunuz kizlar.

okuyan çocuklara kaymakamlıklar ödeme yapıyor galiba, duymuştum ama detaylarını bilmiyorum.. 3 çocuk diyor başbakanımız, 1500'ü duyan 5 de yapar :) gerçi en son tavsiye 5 çocuk olmuştu. kim bakacaksa o kadar çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…