bir de benimki kız olunca tekmeleri bu haftalarda daha narin oluyor.hissetmezsem hemen gidip pekmez falan içiyorum uzanıyorum.yeterki ufacık bi kıpırtı gelsin derin bi ohhh çekiyorum.çok seviyorum bu cadıyı yaa:))))yarın kavuşucam
canım buluşma günü ben anlatırım :))
benimkide bugün kudurdu kaç saattir tekmeliyor birde dışarıdanda belli oluyor şimdi durdu uyudu galiba
Canım malesef öyle devlet nekadar gösterildiyse onun üzerinden ödeme yapıyor. Ama patronların anlayışlıysa konuşup halledebilirsin. Ama bu devirde nerde öyle patron
vallahimi ağzını öpim senin ya
Bu arada biz mirandacımla 18i cumartesi günü kahvaltı için sözleştik katılmak istiyen arkadaşların bana yada özleme(miranda) yazması yeterli.. özlemin arabası var bahçelievler tarafından gelicek olanları alabilceğini söyledi domatesli pilavda(burcu) o taraftan gelir haber vericez onda da araba varmışGelebilirse tabi özlem haber vercek onada haydi katılım bekliyoruz
nerde kaçırdımmı ki yaw bahçelievlerden benide alan olurmu ki :26:
özlemin aklındasın canomu aırım ben dediBiz iletişim halindeyixzz
Büyükçekmece yolcusu kalmasın :92::92::92: burcu ilede görüştüm gelebileceğini söyledi canımvallahimi ağzını öpim senin ya
Bu arada biz mirandacımla 18i cumartesi günü kahvaltı için sözleştik katılmak istiyen arkadaşların bana yada özleme(miranda) yazması yeterli.. özlemin arabası var bahçelievler tarafından gelicek olanları alabilceğini söyledi domatesli pilavda(burcu) o taraftan gelir haber vericez onda da araba varmışGelebilirse tabi özlem haber vercek onada haydi katılım bekliyoruz
nerde kaçırdımmı ki yaw bahçelievlerden benide alan olurmu ki :26:
Büyükçekmece yolcusu kalmasın :92::92::92: burcu ilede görüştüm gelebileceğini söyledi canım
alırım tabi canım yol üzeriysen
özlemin aklındasın canomu aırım ben dediBiz iletişim halindeyixzz
Eki Görüntüle 207068 rus çiftçi feodor vassilyev' in karısı, 1725-1765 yılları arasında yaptığı 27 doğumda 69 çocuk dünyaya getirdi.bunların 16'sında ikiz,7'sinde üçüz,4'ünde ise 4'üz doğurdu.
canım benim doktorum ton balığı yeme dedi balık yerine geçmiyomuş. konserveleri kesinlikle tavsiye etmiyolar..
dimi yaa tamam vazgeçtimm almıyorum görmeden bir şeyy
cideenn mııı kızlarr şunları bır tan bılsekkk te ona göre hareket etsek olmazmıı hiç bu konuda bilgisi olan yok muuu
zeytin özel mesajda da kota varmışBana çok uzak orası ama kahvaltıdan sonra oyalanacaksanız anca yetişirim heralde. 10,30 da doktordan çıksam 11,15 te felan kadıköy. Ordan beşiktaş ,ordan emirgan :)))) 1'i muhtemelen. Neyse bakalım bir çaresi bulunur elbet.
yettiniz gari yeter susun. Yok kahvaltıymış da yok öğlen yemeğiymiş de.Sabah beri dişimi sıkıyorum yeter artıkın yaf. Siz orada açık büe kahvaltı yaparken ben yarım ekmek arasına koyduğum peynirle kahvaltımı yaparım. :2: Hepinizin alacağı olsun.
Eh be eytt senin 2 kere alacağın olsun. Ben istanbulda olamadığım için haklarımı öğrenemeyecek miyim şindi?
Yettiniz gari yeter susun. Yok kahvaltıymış da yok öğlen yemeğiymiş de.Sabah beri dişimi sıkıyorum yeter artıkın yaf. Siz orada açık büe kahvaltı yaparken ben yarım ekmek arasına koyduğum peynirle kahvaltımı yaparım. :2: Hepinizin alacağı olsun.
eh be eytt senin 2 kere alacağın olsun. Ben İstanbulda olamadığım için haklarımı öğrenemeyecek miyim şindi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?