Küstüm işte size gidiyom ben. Yarın ayrıntılımvardı. Onu da haber vermicem size. Hadi bıdışım kalk gidek.
eyt im açık büfe bu ne 1 i akşama kadar ordayız gel sen
eee 3 kişimi geliyoo başka kimse yohmuuu
kızım boşverr..takılsın onlar..asıl benim üzüntüm kahvaltıya gidilecek mekan sahibine bu kadar hamileyle nasıl başa çıkarlar....
onlar diye dışlama canım hemen ist.daysan sende gel bak servis bile çekiyoruz daha nolsun
kızım boşverr..takılsın onlar..asıl benim üzüntüm kahvaltıya gidilecek mekan sahibine bu kadar hamileyle nasıl başa çıkarlar....
eee 3 kişimi geliyoo başka kimse yohmuuu
hadi yaa harbiden yokmu başka gelenn açık büfe bol kahkaha gelmeyen pişman olur vallaaa
sen ben özlem burcu kesin eytte sonradan katılcak şimdilik bu kadarız akşam okuyan olur msj atarlar gelicekler zehrada gelir belki
harikasınız kızlar maşallah. 1 saatte organize oldunuz valla.
Bu görüşmelerin ankara ayağında ben de varım ama gönüllü bulamıyorum. Istanbuldan ithal edecektim teknik sıkıntılar sebebiyle askıya alındı :) ümidimiz temmuzdaki ankara temaslarınızda rüzgarın annesiiii.
Toplanın güzel güzel vakit geçirin, güzel fotolar çekip bize de gönderin e miiii.
kullan canımmm bencee
ne zzaman oldu kanaman
bence bunları dr hesaplamıstır canım ya en azından 2 gunde bır bir tane bebek aspırını ıc
Yslytn
miranda
canom
domatesli pilav
eyt
gökkuşağı :)
listemiz bu gözlerimiz yollarda katılım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?