2011 Ekim Anneleri

banada yaz bari
ben gelirim dedim temasa geçmedin

Kuzum gel dedim ama ben sana, sesin çıkmadı :))

iş yerin nerde kısss...biz canomla hemen gelioss

Ohoo siz totonuzu kaldırana kadar yedik içtik geldik kızımla :)

kaçırdık valla tühhhh... neyse yarın ki öğle yemeğine yakalarız..

Haha:) gelin valla başımın üstünde yeriniz var beklerim :)

Zeynepçim maşallah çok sevindim senin adına bak gördünmü korkulcak bişi değilmiş :)

yo yo onu ayırıyorum artık ben

derkennnn
ahmet abi çağırdı biri görüşmeye gelmiş napcanı anlattım anlaştılar pazartesi başlıyor duygulandım :85:

E hayırlısı olsun :)

huysuz musun yaaa
Direk posta koymuş
Geçmişi eksik okudun heral emirgan canım değişiklik yok ama değişirsede sorun değil

kızlar üsküdar paşalimanı da çok güzel denize sıfır belediye tesisleri sınırsız açık büfe

PS : Kahvaltıyı kaçırmak istemeyen ety

ilk 3 ay...sonrada 2 hafta önce 1 defa

canım bu benım yorum yapabıleceğim bırsey değil o zamna ama dr un bu kanama ıhtımalını arttırmayı hesaplamıstır herhalde

yedıklerıne dıkkatr edıyormusun
tuzlu eksı yağlı hamur işi fazla tatlı yemıceksınnn kızartma falan kesınlıkle yasak

genelde hamılelere yüksek tansıyon cıkıyorsa ölçümlerde genelde alfamet dıye bır ılac var onu verıyorlar dr lar ama dr kontrolu sart

huysuz musun yaaa
Direk posta koymuş
Geçmişi eksik okudun heral emirgan canım değişiklik yok ama değişirsede sorun değil

Huysuzum aksiyim agrasifiiiim Yok canım posta koymuyorum ya feci bir sıcak vardı erimek üzereyim kolum acıyor ee geriyo biraz tabe

Pembe köşk yani, olsun olsun çok merak ediyorum orayı :) tamamdır... inşallah sağlıklı sıhatli oluruz hepimiz, kimsenin gelmesine mani olucak bir durum olmaz. Ben eşime şimdiden baskı yapayım araba konusunda bari inş işi olmaz... Oraya kadar araçsız gelemem ben, yollarda bayılırız valla bu sıcakta e kiprada yok gitmiş olucak, nasıl olcak...

Canom arabayı alırsam yaşadık alamassam sabah ezanı kalk metroda buluşalım ancak gideriz

şansını zorlama bak ne güzel ertelendi işte git adaya bu hafta haftaya bizlesn o kadar hamile hatunsun düğün neyine kahvaltı dururken

kızlar üsküdar paşalimanı da çok güzel denize sıfır belediye tesisleri sınırsız açık büfe

Ps : Kahvaltıyı kaçırmak istemeyen ety

ya aslında bildiğiniz bi yer varsa kadıköy üsküdar falan oralarda olur gerçekten

canım nazım sana geçiyo napim
Ayarla kendini bak daha 2 hafta var bütün kozlarını kullan al o arabayı :d

Çok yakın çok sevdiğim bir arkadaşım, hani düğünden 2 gün sonra doğuracak olsam 1 saatliğine de olsa giderdim düğününe, o kadar yakın yani.. Nereye gidiyorsunuz kahvaltıya ve saat kaçta?

canım nazım sana geçiyo napim
Ayarla kendini bak daha 2 hafta var bütün kozlarını kullan al o arabayı :d

Tamam vermesse azını murnunu kırcam onun

İşin tuhafı işyerlerimiz arasında 15 dakika var eşimle bana araç kullanırken çok karışıyor diye çok sağlam tartışmıştık bidaha gelme dedim benimle onu almıyodum, servisiyle gidip geliyor yolumun üstünde olmasına rağmen Haftasonuda çalıştığı için cts o alıyor ek işleri filan oluyor.. O yüzden zor olucak ama tüm şartları zorlayacağım... Yerse yer artık, yemesse burnundan getiririz kızımla beraber

çok yer var bildiğim ama paşalimanı en güzeli boğaz manzarası var, aklınıza gelicek tüm kahvaltılık çeşitleri, hamur işi + meyve belturun orasıda.

nere ora olabilir kahvaltı kahvaltıdır her türlüsüne varım sen bi tarih et bakim kızlar ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…