banada yaz bari
ben gelirim dedim temasa geçmedin
Kuzum gel dedim ama ben sana, sesin çıkmadı :))
iş yerin nerde kısss...biz canomla hemen gelioss
Ohoo siz totonuzu kaldırana kadar yedik içtik geldik kızımla :)
kaçırdık valla tühhhh...neyse yarın ki öğle yemeğine yakalarız..
Haha:) gelin valla başımın üstünde yeriniz var beklerim :)
kızzlarr dünnkü kontrolüm çok iyi geçtii bebişşiim iyileşmişşş sağlıklıymış çok şükürrrçok hareketlii medikal parkıda çok beğendimm istanbuldaki arkadaşlarıma duyrulurr çok temizz çok güzel bi hastaneeeeee
Zeynepçim maşallah çok sevindim senin adına bak gördünmü korkulcak bişi değilmiş :)
yo yo onu ayırıyorum artık ben
derkennnn
ahmet abi çağırdı biri görüşmeye gelmiş napcanı anlattım anlaştılar pazartesi başlıyor duygulandım :85:
E hayırlısı olsun :)
nası alamadın msj attım ya özelden
Nayn canım alamadım alamadım :)
kızlar çok mutluyum bebeğim kendi odasını kendisi alıp geliyo resmenbi tane davamız vardı ama yargıtaydı vs.si derken kaç yıla biterdi kim bilir karşı taraf anlaşma yoluna gitmek istedi müvekkilimde kabul etti ordan alınacak vekalet ücretiyle direk bebeğime oda takımı bakıcam..bu arada ekim ayımıydı neydi gelen bu davayı eşim almak istememişti bundan bişey çıkmaz diye bende ben bakıcam ve merak etme kazanıcam demiştim davayı bi açtım karşı taraf sürekli peşimde anlaşmak istiyo eşim helal olsun valla insanın akıllı karısı olması bi başka dedi sağolsun beni takdir eder
Ohh gerçekten bebek rızkıyla geliyor :) Maşallah eşin haklı canım insanın akıllı karısının olmasının faydalarını görüyor işte :) Pamuğumuzda odasını alınca güle güle kullansın :)
ben o iğneyi olmayı düşünmüyorum canım bi sorun olurmuki zaten hastaneler yeterince hijyenik değilmi?
Eleni bilmiyorum canım ama ihtimale bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz türkiye şartlarında özelde olsa olucak olduktan sorna neler oluyor neler biz tedbirimizi alalım...
HANZADE
ÖLDÜM BURDA VİCDAN AZABINDAN SENİ BEKLETTİĞİM İÇİN HALBUSE MSJ ATTIĞIMADA EMİNDİM GÖNDERİLMİŞLERİME BAKTIM HAKİKATEN YOK ATTIĞIM MSJ OTURDUM TEKRAR YAZDIM GÖNDERE BASTIM ÇIKAN YAZI
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
* hanzadee isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için hanzadee isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
BENDE GÖNDERDİM SANIYORUM
Ahh tamam canım ya alamadım ama olsun, msj kutusunu boşaltayım bari :) Birdahaki sefere artık...
oda olmayınca napalım inş sonra yaparız bebeklerimize oda bizim evinde planı saçma holden bir tane oda olur yani ...bişey sorucam kızlar isim olarak en son YASİR EREN istiyorum nasıl sizce fikir verin bana?
Bence ikiside güzel ve anlamlı :)
maşallah hanzade ne yiyor acaba teeeee ne zaman çıktı hala yok ortada
O kadar konuşmanın üzerine tabiki zeytinyağlı tabağı yedimi herşeyden vardı :)
Küstüm işte size gidiyom ben. Yarın ayrıntılımvardı. Onu da haber vermicem size. Hadi bıdışım kalk gidek.
Küsme küsme kıyamaaam :)