2011 Ekim Anneleri

kız öyle değilllllll
Daha zaman var nasılsa sen yarından tez yok eniştemi işe bırak kapıya kadar akşamlarıda al hatta bırak karışsın tamam kocacım de geç felan bak nasıl veriyo arabayı haftasonu

yok aslında tansiyon sorunum....neden öyle dedi anlamadım...

nere ora olabilir kahvaltı kahvaltıdır her türlüsüne varım sen bi tarih et bakim kızlar ne dicek

Özel Aracınızla
Anadolu yada Avrupa yakasından Paşalimanı tesislerimize ulaşmanın en kolay yolu Harem - Beykoz sahil yolunu takip etmek olacaktır. Hangi istikametten geliyor olursanız olun çok rahat bir şekilde B.Ş.belediyesi Fethi Paşa Korusu Sosyal Tesislerine Ulaşacaksınız. Bu tesislerin tam karşısında Paşalimanı tesislerimizi göreceksiniz.

Toplu Taşıma Araçlarıyla :
Üsküdar yada Beykoz istikametinden sahil yolu ile devam eden herhangi bir İ.E.T.T. otobüsü sizin Paşalimanı tesislerimize ulaşmanızı sağlayacak en garantili yol olacaktır. Tesislerimizden adını alan Paşalimanı durağının tam karşısında sizi bekliyor olacağız.

+ olarak Üsküdar merkezden 10 dk yürüme mesafesinde.

üsküdar kadıköy olmaz kızlar yaa biraz bizi düşünün taaa nerden gelicez

Canım benim siz arabayla geliceksiniz diye dedim bende yayan 3 vesait ile 3 saatte anca emirgana gelebirim. Üsküdara en azından iki vesait ile 80 dakkada felan gelirim kahvaltıya yetişirim diye dedim

E kızlar miranda hanzade siz o tarafata yer ayarlayın ben gelim sorun değil vallahi
mekan fikirlerine açığız diyorum eytten ses çıktı bana her yer uyacağından orayada olur gözüyle baktım olmaz diyosanız araştırmaya davet ediyorum sizi

Ovvvvvvv Harem Beykoz Sahil yolu dünyanın diğer ucu kızlar, mümkün değil araçla bile cts çok zor gelemem ben hamile olmasak neyse her yer uyar ama dediğiniz mesafe cts trafiğinide kattığımızda toplandık ettik derken kendi aracımızla 2 saat neredeyse, e birde dönüşü var köprü trafiği Çok fena olur budurum ben pembeköşkü bilmiyorum buda oralardaysa çok zor ya daha makul ortak bir yer bulalım..

msj tekrarı pardon..

Son düzenleme:
Aslına bakarsanız emirgan bile uzak bu koca karınla ama baktım herkeşler tamam dedi ondan bende tamam dedim ama üsküdar çok uzak gerçekten ben gelemem

Canım benim siz arabayla geliceksiniz diye dedim bende yayan 3 vesait ile 3 saatte anca emirgana gelebirim. Üsküdara en azından iki vesait ile 80 dakkada felan gelirim kahvaltıya yetişirim diye dedim

3 saat mii
biz o sürede ankaradan eskişehire gidiyoruz.

kızlar ne planı bu? geçmişi okuyamadım. biri banada açıklasın. biyere gidiliyor sanırım. ama anlayamadığım özel aracıyla gelenlere araba kullanmak yasak degılmı?
benım doktorum araba kullanmamı yasak ettı?

Hee oldu hafta içi hayatımı zehir etsin sonra küçük beyim :)) yok hamilesin sen kulanma yorulma ben kulanayım mesai saatlerimde uzar onu alır bırakırsam sonra alamam arabayı elinden bir daha :))))

Banada ilk 3 ay yasaktı ama sadece işe gelip gidiyorum diye izin verdi 28. haftaya kadar sonra yine yasak..

Ben yer konusunda sesimi kesmeye karar verdim sert çıkışlar alınca kararlaştırın nereye derseniz ben oraya gelirim

Bunda pembe köşk tarifi

Özel Aracınızla
1.Avrupa yakası, Beşiktaş - Sarıyer arası sahil yolunu, Beşiktaş istikametinden Sarıyer istikametine doğru takip ederek Emirgan semtine kolayca ulaşabilirsiniz. Daha sonra Sarı Köşk ve Pembe Köşk ören yeri (sarı renkli) tabelalarımız Emirgan Korusu'na kadar size rehberlik edecektir.
2. Çevre yolundan ulaşmak için; Fatih Sultan Mehmet Körüsü 'nün Avrupa yakasından Küçükarmutlu Sapağı 'nı kullanarak sahil yoluna ulaşmanız ve 1 no.'lu yolu takip ederek Emirgan Korusu 'na ulaşmanız mümkün.

Toplu Taşıma Araçlarıyla :
Emirgan Korusu 'na toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak için bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan İ.E.T.T. 'nin sahil yolundan Sarıyer 'e giden bütün otobüslerini kullanabilirsiniz. Emirgan durağından sonra 5 dakikalık bir yürüyüşün ardından sizi Emirgan Korusu 'ndaki Sarı ve Pembe Köşklerimizde bekliyor olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…