çok çok güzel olcak inşallah söz herkesin işi çıksada ben bütün maymunluğumla sana çok güzel bir gün geçirtcem
tamam vermesse azını murnunu kırcam onun
Işin tuhafı işyerlerimiz arasında 15 dakika var eşimle :d bana araç kullanırken çok karışıyor diye çok sağlam tartışmıştık bidaha gelme dedim benimle onu almıyodum, servisiyle gidip geliyor yolumun üstünde olmasına rağmenHaftasonuda çalıştığı için cts o alıyor ek işleri filan oluyor.. O yüzden zor olucak ama tüm şartları zorlayacağım... Yerse yer artık, yemesse burnundan getiririz kızımla beraber
yok aslında tansiyon sorunum....neden öyle dedi anlamadım...canım bu benım yorum yapabıleceğim bırsey değil o zamna ama dr un bu kanama ıhtımalını arttırmayı hesaplamıstır herhalde
yedıklerıne dıkkatr edıyormusun
tuzlu eksı yağlı hamur işi fazla tatlı yemıceksınnn kızartma falan kesınlıkle yasak
genelde hamılelere yüksek tansıyon cıkıyorsa ölçümlerde genelde alfamet dıye bır ılac var onu verıyorlar dr lar ama dr kontrolu sart
Eki Görüntüle 207105 buda resim :))))
nere ora olabilir kahvaltı kahvaltıdır her türlüsüne varım sen bi tarih et bakim kızlar ne dicek
üsküdar kadıköy olmaz kızlar yaa biraz bizi düşünün taaa nerden gelicez
canım arabaylada o köprü ayrıca o beykoz yolu bizi mahveder çok uzak anlayacağınkız arabayla gelmicekmisinizOndan dedim yoksa bende ta nerden yayan gelicem nolcakki
Sen nerdesin miranda? Avrupa yakasındaki gariplerdenmisin sende yoksa
Özel Aracınızla
Anadolu yada Avrupa yakasından Paşalimanı tesislerimize ulaşmanın en kolay yolu Harem - Beykoz sahil yolunu takip etmek olacaktır. Hangi istikametten geliyor olursanız olun çok rahat bir şekilde B.Ş.belediyesi Fethi Paşa Korusu Sosyal Tesislerine Ulaşacaksınız. Bu tesislerin tam karşısında Paşalimanı tesislerimizi göreceksiniz.
Toplu Taşıma Araçlarıyla :
Üsküdar yada Beykoz istikametinden sahil yolu ile devam eden herhangi bir İ.E.T.T. otobüsü sizin Paşalimanı tesislerimize ulaşmanızı sağlayacak en garantili yol olacaktır. Tesislerimizden adını alan Paşalimanı durağının tam karşısında sizi bekliyor olacağız.
+ olarak Üsküdar merkezden 10 dk yürüme mesafesinde.
Özel Aracınızla
Anadolu yada Avrupa yakasından Paşalimanı tesislerimize ulaşmanın en kolay yolu Harem - Beykoz sahil yolunu takip etmek olacaktır. Hangi istikametten geliyor olursanız olun çok rahat bir şekilde B.Ş.belediyesi Fethi Paşa Korusu Sosyal Tesislerine Ulaşacaksınız. Bu tesislerin tam karşısında Paşalimanı tesislerimizi göreceksiniz.
Toplu Taşıma Araçlarıyla :
Üsküdar yada Beykoz istikametinden sahil yolu ile devam eden herhangi bir İ.E.T.T. otobüsü sizin Paşalimanı tesislerimize ulaşmanızı sağlayacak en garantili yol olacaktır. Tesislerimizden adını alan Paşalimanı durağının tam karşısında sizi bekliyor olacağız.
+ olarak Üsküdar merkezden 10 dk yürüme mesafesinde.
Canım benim siz arabayla geliceksiniz diye dedim bende yayan 3 vesait ile 3 saatte anca emirgana gelebirim. Üsküdara en azından iki vesait ile 80 dakkada felan gelirim kahvaltıya yetişirim diye dedim
Canım benim siz arabayla geliceksiniz diye dedim bende yayan 3 vesait ile 3 saatte anca emirgana gelebirim. Üsküdara en azından iki vesait ile 80 dakkada felan gelirim kahvaltıya yetişirim diye dedim
kız öyle değilllllll
Daha zaman var nasılsa sen yarından tez yok eniştemi işe bırak kapıya kadar akşamlarıda al hatta bırak karışsın tamam kocacım de geç felan bak nasıl veriyo arabayı haftasonu
kızlar ne planı bu? geçmişi okuyamadım. biri banada açıklasın. biyere gidiliyor sanırım. ama anlayamadığım özel aracıyla gelenlere araba kullanmak yasak degılmı?
benım doktorum araba kullanmamı yasak ettı?
3 saat mii
biz o sürede ankaradan eskişehire gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?