2011 Ekim Anneleri

canım niye sert çıkış olsun sana Herkes fikrini söylüyor sonuçta.

ne bilim canım bnde hamileyim en az burdaki herkes kadar :) hamileyiz onca yolu nası gelicez diyince kızlar geri çekilme kararı verim üstelik ben araçsızım Ama sıkıntı yok nere denirse oraya giderim sadece fikir beyan etmiycem

Pembe köşk olsun bence oraya kadar razıyım 3 arkadaş getircem bide kendimle karşıdan gelenlere zor olmasın

Ben yer konusunda sesimi kesmeye karar verdim sert çıkışlar alınca kararlaştırın nereye derseniz ben oraya gelirim

sert çıkış değil annem şok olmuş çıkış :))) Ben cidden Anadolu Yakasına çok geçmedim bilmiyorum o tarafları pek. Mesafenin o kadar uzak olucağı aklıma gelmedi en fazla 1 saat olur diye düşündüm :)

Eminönü briaz orta gibi, köprüyü geçince yakın sizede... Üsküdara araçsız vapura binmem lazım beni vapur tutuyor, miğdem berbat olur.. Çok istiyorum görüşmeyi gerçekten bana sorarsanız ben Yakın olanlara gelin Bakırköyde yapalım derim... Ama orasıda size çok uzak... Uff.....

Son düzenleme:
canım niye sert çıkış olsun sana herkes fikrini söylüyor sonuçta.

bence acik bufe kahvalti etmemiz sartmi kizlar.amac birbirimizi gorup tanismak degil mi.o yuzuzden daha merkezi herkesin bildigi bi yer olmasi cok mantikli.mecidiyekoyde ki murat pastanesi derim ben aslinda.yerini bulmak cok kolay.ulasim cok kolay.herkes metrobusle gelebilir oraya.herkes onaylarsa orasi daha uygun gorunuyo gozume.sariyere ulasmak cidden cok zor.arac olmadan gelinmez.aracsiz gelecek arkadaslari dusunmeliyiz.

Ben seni alcammm

aynen canım, sadece işe gidip geliyorum. oda arabayla 5 dk. sürüyor o yuzden. ama ben ikiz bebek bekledığım için belkide doktor doguma kadar dedı bana sürme diye

şekerim bence ikizden dolayıdır, çünkü ben de sürekli araba kullanıyorum.. hatta 2 hafta önce bir teyze gelip arabama çarptı.. ufak çaplı bir kaza atlattık kızımla yani

pembe köşk olsun bence oraya kadar razıyım 3 arkadaş getircem bide kendimle karşıdan gelenlere zor olmasın

ben pembe köşkü daha önce gittiğim ve beyendiğim için söyledim yoksa en az sizin orası kadar uzak bana gerçekten samimi söylüyorum ayarlayın sizin orda bi yer ben gelim çoğunluk orda nasılsa

bakırköy süper olurdu. diğer arkadaslara uymasa bile en azından metrobüsle kolay ulaşılacak bir yer olmaıs hpimize avantaj sağlar diye düşünüyorummm:)

bu taraftan çok kişi olursa domatesli pilava sölerim o da arabayla gelir hanzade

aynen canım, sadece işe gidip geliyorum. oda arabayla 5 dk. sürüyor o yuzden. ama ben ikiz bebek bekledığım için belkide doktor doguma kadar dedı bana sürme diye

Olabilir canım benimde kanamam vardı ilk aylar ani refleks olmması gerekiyor diye yasakladı ilk zamanlar kasıyordum hamileyim diye bebeğe bişey olur diye ama rahatım şimdi 27 . haftadan sorna karın büyüyor diye yasakmış ani fren vs erken doğuma sebebiyet verebilirmiş..

Son düzenleme:
bakırköy süper olurdu. diğer arkadaslara uymasa bile en azından metrobüsle kolay ulaşılacak bir yer olmaıs hpimize avantaj sağlar diye düşünüyorummm:)

canım eda karşıdan gelecek oyüzden orta olsun en uzak benim ama napalım birbirimizi görmek için katlanıcaz

şekerler herkes o kadar ayrı ayrı yerlerde oturuyor ki herkese 1 saatlik mesafede bi yer bulmamız imkansız, ben şerifaliden gelicem yanılmıyorsam endlesslove sancaktepe birisi daha vardı maltepeden gelen.. biz üçümüzün karşıda en kolay gelebileceği yer beşiktaş olur muhtemelen.. bakırköye 2 saate fln geliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…