- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Ben yer konusunda sesimi kesmeye karar verdim sert çıkışlar alınca kararlaştırın nereye derseniz ben oraya gelirim
Banada ilk 3 ay yasaktı ama sadece işe gelip gidiyorum diye izin verdi 28. haftaya kadar sonra yine yasak..
canım niye sert çıkış olsun sanaHerkes fikrini söylüyor sonuçta.
kızlar kızlar bende gelemmi
yanağızdan öpemmii
Ben yer konusunda sesimi kesmeye karar verdim sert çıkışlar alınca kararlaştırın nereye derseniz ben oraya gelirim
canım niye sert çıkış olsun sanaherkes fikrini söylüyor sonuçta.
ne bilim canım bnde hamileyim en az burdaki herkes kadar :) hamileyiz onca yolu nası gelicez diyince kızlar geri çekilme kararı verim üstelik ben araçsızımAma sıkıntı yok nere denirse oraya giderim sadece fikir beyan etmiycem
aynen canım, sadece işe gidip geliyorum. oda arabayla 5 dk. sürüyor o yuzden. ama ben ikiz bebek bekledığım için belkide doktor doguma kadar dedı bana sürme diye
pembe köşk olsun bence oraya kadar razıyım 3 arkadaş getircem bide kendimle karşıdan gelenlere zor olmasın
sert çıkış değil annem şok olmuş çıkış :))) Ben cidden Anadolu Yakasına çok geçmedim bilmiyorum o tarafları pek. Mesafenin o kadar uzak olucağı aklıma gelmedi en fazla 1 saat olur diye düşündüm :)
Eminönü briaz orta gibi, köprüyü geçince yakın sizede... Üsküdara araçsız vapura binmem lazım beni vapur tutuyor, miğdem berbat olur.. Çok istiyorum görüşmeyi gerçekten bana sorarsanız ben Yakın olanlara gelin Bakırköyde yapalım derim... Ama orasıda size çok uzak... Uff.....
aynen canım, sadece işe gidip geliyorum. oda arabayla 5 dk. sürüyor o yuzden. ama ben ikiz bebek bekledığım için belkide doktor doguma kadar dedı bana sürme diye
şekerim bence ikizden dolayıdır, çünkü ben de sürekli araba kullanıyorum.. hatta 2 hafta önce bir teyze gelip arabama çarptı.. ufak çaplı bir kaza atlattık kızımla yani
hanzade sen nerede oturuyorsun
bakırköy süper olurdu. diğer arkadaslara uymasa bile en azından metrobüsle kolay ulaşılacak bir yer olmaıs hpimize avantaj sağlar diye düşünüyorummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?