2011 Ekim Anneleri

canım eda karşıdan gelecek oyüzden orta olsun en uzak benim ama napalım birbirimizi görmek için katlanıcaz

bencede ortak bir yer olsun. karşıdan gelende avrupa yakasından gelende metrobüsle gelebilir. oyuzden dedim. metrobüse bindikten sonra ha 2 durak gitmişim ha 15 durak. farketmez yani benim için. o yüzden neresi olursa olsun ama metrobüs duraklarına yakın olsun kızlar. gelmeyi cok istiyorumm. bide pazar olmuyormu. cumartesi calısanlar yokmu benım gıbı?

Edacım ciğerim iki gözüm, tabiki hamilesin ama dediğim gibi gidiceğimiz yerin mesafesinin sana yada diğerlerine yakınlığını bilmiyorum ben eğer bana alındıysan kuzum :) Bence sanada benim kadar uzaksa totonu kaldırma sağlığımız daha önemli, yada sen Bakırköye geldiğinde haznedardaki bir akrabana gidiyordun o günü oraya gitmek için ayarla, gerçekten gidiş dönüş yapıcaksan yola çıkma sende hemde araçsız hiç çıkma :)

Şekerim pazar günü herkesin eşleri evde oluyor. Bir de açıkçası bizim karı koca geçirdiğimiz tek gün pazar, o yüzden pazar benim için biraz zor..

Evet işte sizede zor bizde karşıya ancak 2 saate geliriz yazık bu sıcakta :)

ayak dibi olmas :) biraz zahmet çekecez

Yok canım onada uzak olmasın tabiki :)

beşiktaşa metrobüs gitmiyorki?

Fındıklıya kadar gidiyor sanırım..

yok canım alınmadım kimseye bekliyorum bi karar alınsında ben gelim diye :)
çok şükür çok iyim ben burdaki bi çok hamişe göre sıkıntım yok gelirim nere denirse sağlığımla ilgili problem olmaz ben haftanın 5 günü ümraniye-levent gidip geliyorum trafiğin en yoğun saatlerinde antremanlıyız oğlumla hoplaya zıplaya yolculuk yapmaya sizi görmeye takla ata ata geliriz nolcek

herkes oturduğu yeri bir yazsın liste yapalım kopyalayıp

Büyükçekmece

Yok ya olmaz öyle,

Yanlız avrupa yakasında kaç kişi var kızlar bi öğrensek,

Canom ben ve Miranda sanırım, Miranda sen nerede oturuyorsun?

herkes oturduğu yeri bir yazsın liste yapalım kopyalayıp

Büyükçekmece
TEPEÜSTÜ ÜMRANİYE YSLZYTN

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rumuz sen ist.da değilmiydin
Of yaaa

Sağol zeytin. İstanbulda olsam başta sen ve hanzadenin yanağını çoktan sıkmıştım. Şimdiye kadar beklermiydim görüşmek için?
Bu arada işim dolayısıyla ben neredeyse her ay İstanbula gelirdim. Eşimle ben de tam bir İstanbul aşığıyız. Ahhh ne özledim oraları. Hele Üsküdarı...

yok ya olmaz öyle,

yanlız avrupa yakasında kaç kişi var kızlar bi öğrensek,

canom ben ve miranda sanırım, miranda sen nerede oturuyorsun?

ona olmaz buna olmaz birileri azcık yol kat etcek yoksa nanik buluşuruz biz
Beşiktaş ve bakırköy banada uyar hadi gene tutamadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…