2011 Ekim Anneleri

herkes oturduğu yeri bir yazsın liste yapalım kopyalayıp

Büyükçekmece
TEPEÜSTÜ ÜMRANİYE YSLZYTN
Maltepe Eyt

Herkes ne kendine kıyabiliyo ne başkasına bu buluşma biraz zor olcak sanırım kaç saattir konuşuyoruz bi arpa boyu yok kat edemedik

özelime adreslerinizi msj atın ben her hafta birine kahvaltıya gelim doğuma kadar tamamlarım turumu

Herkes bana gelsinnn önce açık büfe kahvaltı sonra havuz keyfii oohhhhh serin serin akşamada misaifr ederim sizi

emelcim önemli olan uzun mesafe çekmesi, hassasiyet derecesi ayarlanması, lcd ekran olması, titreşimli olması falanmış. wewell 800m, lcd ekran, 16 pilot ton,şarjlı hepsiburadada 127 lira.
wewel dijital 300m, huzurlu uyku için gece lambası,şarjlı,interkom(anne bebek arasında sesli iletilim) 109 lira.
wewel dijital 250m, titreşimli ve annedeki telsiz saat şeklinde kola takılabiliyor 100 lira
kraft 800 m,dijital 92 tl
bu saydıklarım şuana kadar nerdeyse hiç şikayet almayan ürünler. en ufak bir cızırdama olmuyormuş bebeği çok net duyabiliyormuşsun. yıllardır kullananlar memnuniyetlerini yazmışlar nete. ayrıca lcd ekran olanlarda bebeğin ağlama,gülme v.b mimik ifadeleri annenin ekranında görülüyor. ben bunlardan birini alıcam sanırım 800 m lcd ekranlardan birini seçicem çünkü çekim alanı uzadıkça iletişim pürüzsüz oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…