sağol canım. Geliriz :) dimi edoş
herkes oturduğu yeri bir yazsın liste yapalım kopyalayıp
Büyükçekmece
TEPEÜSTÜ ÜMRANİYE YSLZYTN
Maltepe Eyt
Edaaacıım haftaya Kayseri de olmazsam ben de gelirim sınav süreci 17 Haziran da bitecek. Beraber gideriz hatta ben seni alırımAma benim durumum henüz kesin değil ben kesinleşince sana mesaj atarım.
Bu arada ne o öyle koyuyorsunuz sanki gazınız varmış gibi göbüklerinizi alın size bebek+göbeeek
Eki Görüntüle 207142
metrobüsün zincirlikuyu durağında inildiğinde 10 dk fln sürer beşiktaş.. hele ki ctsi sabahı 10 dk bile sürmez..
küçükçekmecede turuyorum. ama metrobüsle gidilecek her yere gidebilirim. onun dışında katılamayacagımı üzülerek söylemeliyim. araba kullanmak kesınlıkle yasak cunku.
küçükçekmecede turuyorum. ama metrobüsle gidilecek her yere gidebilirim. onun dışında katılamayacagımı üzülerek söylemeliyim. araba kullanmak kesınlıkle yasak cunku.
kıss neden yasakkii dün ben arabayla gittimmotobüslere binemezdim çok sarsıyoo taksiye binsemde bizim evden fatihe gidiş geliş 60 tl yazardıı ama biraz emniyet kemeri sıktı karnımıııııı ondan rahatsız oldummmmmmm
bugün yine öğle yemeğinden sonra giremedim topiğüe akşamları daha yoğun oluyorum. birde bugün 1 saat mesai yapıcam ordanda arkadaşlara yemeğe gidicem ve biberon markalarıyla ilgili bilgi alıcam :) buarada yazılanları kaçırıdm diye üzülüyodum ama sabahtır güzergah konuşmuşunuz hala bir karar verememişiniz ahhh ahh bu istanbulluların gözü yoldan çok korkmuş ayol azcık kastırsam sakaryadan ben gelirim görüşmeye belirlediğiniz yere..... İşinizmi var bi cumartesinizi ayarlıyverin sabahtan çıkar geze geze gider sonrada geri dönersiniz ama içiniz açılır değişiklik olur.
canım onun ikizleri varya o yüzden doktoru yasaklamış
Edaaacıım haftaya Kayseri de olmazsam ben de gelirim sınav süreci 17 Haziran da bitecek. Beraber gideriz hatta ben seni alırımAma benim durumum henüz kesin değil ben kesinleşince sana mesaj atarım.
Bu arada ne o öyle koyuyorsunuz sanki gazınız varmış gibi göbüklerinizi alın size bebek+göbeeek
Eki Görüntüle 207142
Eki Görüntüle 207142
Eki Görüntüle 207142
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?