2011 Ekim Anneleri

bugün yine öğle yemeğinden sonra giremedim topiğüe akşamları daha yoğun oluyorum. birde bugün 1 saat mesai yapıcam ordanda arkadaşlara yemeğe gidicem ve biberon markalarıyla ilgili bilgi alıcam :) buarada yazılanları kaçırıdm diye üzülüyodum ama sabahtır güzergah konuşmuşunuz hala bir karar verememişiniz ahhh ahh bu istanbulluların gözü yoldan çok korkmuş ayol azcık kastırsam sakaryadan ben gelirim görüşmeye belirlediğiniz yere..... İşinizmi var bi cumartesinizi ayarlıyverin sabahtan çıkar geze geze gider sonrada geri dönersiniz ama içiniz açılır değişiklik olur.

herkes oturduğu yeri bir yazsın liste yapalım kopyalayıp

Büyükçekmece
TEPEÜSTÜ ÜMRANİYE YSLZYTN
Maltepe Eyt

küçükçekmecede turuyorum. ama metrobüsle gidilecek her yere gidebilirim. onun dışında katılamayacagımı üzülerek söylemeliyim. araba kullanmak kesınlıkle yasak cunku.

Edaaacıım haftaya Kayseri de olmazsam ben de gelirim sınav süreci 17 Haziran da bitecek. Beraber gideriz hatta ben seni alırım Ama benim durumum henüz kesin değil ben kesinleşince sana mesaj atarım.

Bu arada ne o öyle koyuyorsunuz sanki gazınız varmış gibi göbüklerinizi alın size bebek+göbeeek

canım maaşaallah göbüşünede bebişinede .))

küçükçekmecede turuyorum. ama metrobüsle gidilecek her yere gidebilirim. onun dışında katılamayacagımı üzülerek söylemeliyim. araba kullanmak kesınlıkle yasak cunku.

tatlım daha öncede yazdım eğer böle istikamet üstü çoğalırsak biz büyükçekmeceden 2 araba geliriz toplaya toplaya süper olur hamiş arabası konvoyu

kıss neden yasakkii dün ben arabayla gittimm otobüslere binemezdim çok sarsıyoo taksiye binsemde bizim evden fatihe gidiş geliş 60 tl yazardıı ama biraz emniyet kemeri sıktı karnımıııııı ondan rahatsız oldummmmmmm

ahh ahh konuşmusunuz ne güzel ben eşime söyledim uzun yol sana yasak demedimi doktorun
bebegimize bişey olursa gittiğinle kalırsın diye azarladı çok üzüldüm bakalım o zamana kadar iyi olursam gelirim gelmeyi çok istiyorum

canım onun ikizleri varya o yüzden doktoru yasaklamış

ağzını öpim gız vir adresini sanada gelicem sakarya falan vız gelir baağaaa

zehram ilaç olur sanada bu toplaşma sınav stresini üzerinde atıverirsin 18inde :)
ama bu gidişle yaş, ben evlere kahvaltıya gelicem organizasyon patlarsa beklemedeyim :)
bu arada beyzada sende çok güzel görünüyorsuz maşalllah

eslemden ses çıkmadı bugün kontrolü bugün değilmiydi :26:
leynada akşamdan yassa keşke

Maşallah canım bir hayli çıkmış göbüşün :) benimde bütün kıyafetlerim seninki gib oluyor işte dar ve çok sıkıyor artık nefes alamıyorum sıcakta zaten.. Bakalım napıcaz :)

buluşmanızı sabote etmek için yer ve zamanı öğrenmeye gelmiştim ama karar verilememiş sanırım :) tühh planlarım tutmayacak :)

Zeehhraa yol üzerinden beni de al ben de geleyim
Çok güzel gözüküyor canım göbeğin de bebeğin de. Maşallah ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…