anladım aycam, gebelik bitince hayırlılsı ile kalmayacak bişey, bende diyabet falan var diye kortumdu .. ALLAH kolaylık versin yine dedaha önceden 4tane bebek karnımda öldü .kan pıhtılaşmasına önlem olarak kan sulandırıcı iğne yapıyorum hamileliğin başından beri ve sonuna kadar devam etçek.
1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari...
2.-icme su sigarayi kadın ya bogulacam burda.
3.(ikizler konusmaktadir..)
- allah kurtarsin kardes..
- eyvallah..
4.-safak 210, safak 209, safak 208....
5.-icme su vijkiyi kardejim yaa. 7 aylık bebegi sarhoj ettiniz..
6.ikizler
- ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır!
7.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin!
- eşşek zeki..ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan..
8.- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bi hesap yapsak..9*30+10..hmm 280 gün..yaa nasıl dayanıcam ben burda o kadar..eğlendircek de bişi yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa. ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkcam burdan..heyyo liii laa lii
- pollyanna bi susar mısın uyumaya çalışıyorum!
9. hihihi onlar beni beklerken barbi bebeğimi yollicam önden..dumur olsunlar hihihi
10.yahya kemal beyatlı doğmak üzere..
- artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
11.william shakespeare doğmak üzere bu sefer de..bu biraz daha önce oluyo tabi..
- çıkmak mı
,çıkmamak mı..işte bütün mesele;
çıkıyom anasını satiim
12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısırayımm...
13.- ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
14. sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..
15.bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada...
ben bilmiyom malesef , yardımcı olamayacağım ama bak hemen msj yazarken görüyom ben ataç işareti var eklentiler diyo bi tıklayıp denesene, odur belkimya kızlar kendi ördüğüm battanıyemı eklemek istiyorum başaramadım nasıl yükliycem yardım edin lütfen
Maşallah canım bir hayli çıkmış göbüşün :) benimde bütün kıyafetlerim seninki gib oluyor işte dar ve çok sıkıyor artık nefes alamıyorum sıcakta zaten.. Bakalım napıcaz :)
zehram ilaç olur sanada bu toplaşma sınav stresini üzerinde atıverirsin 18inde :)
ama bu gidişle yaş, ben evlere kahvaltıya gelicem organizasyon patlarsa beklemedeyim :)
bu arada beyzada sende çok güzel görünüyorsuz maşalllah
Maşallah canım bir hayli çıkmış göbüşün :) benimde bütün kıyafetlerim seninki gib oluyor işte dar ve çok sıkıyor artık nefes alamıyorum sıcakta zaten.. Bakalım napıcaz :)
Zeehhraa yol üzerinden beni de al ben de geleyim
Çok güzel gözüküyor canım göbeğin de bebeğin de. Maşallah ikinize de
canım siz hala hamilelik öncesi kıyafetlerinizi mi giyiyorusunz. ben 1 aydan hamile giysisi giyiyorum.hiç kilo almadınız demek ne güzel.
Eki Görüntüle 207426 çok şükür ekledim henüz tam bitirmedim az kaldı kızım için ördüm
Elazığ'a da bekleriz uçakla 1,5saat :)))
Sağ olsun ahestem beni sormuş yoksa topik unutmuş anacım bizi iki günde.
kolum acıyo hala yatağa geçmeye korkuyorum dün geceki gibi olur diye. burun akıntım hapşuruğum daha iyi çok şükür. bebişim de tekmeleyip duruyo.
dün sağlık ocağındaki hemşire bebek çok oynarsa da gel dedi. ne alaka ki şimdi? ben doktoruma dedim çok oynuyo diye ne güzel sağlıklı demek ki dedi. kafam karıştı şimdi.:44::44:
zehracım sınavına az kaldı. inş. her şey gönlünce olur. göbişin de çok güzelmiş maş. tuniğine de bayıldım. benimkiler olmuyo artık bana diktirmeye verdim bi tane, bağlamalı olacak yandan ki karnım büyüdükçe genişletebileyim.
teşekkür ederim canımÇok beğendim harika olmuuuşşş güle güle kullansın minik prenses el emeği göz nuru gibisi var mı yaa
Ben de hamile kıyafeti giymek istemiyorum öyle tuniklerle idare ediyoruz nereye kadar bakalımOlmazsa ben de diktiririm mecbur napalım. Benimki de çok oynuyor özellikle tuvalete sıkışınca daha da çok oynuyor rahatsız oluyor herhalde yeri mi daralıyor ne Oynasın kuşlarımız her bebek farklı sonuçta doktor problem görmedikçe benim için de no problem
şu an bile oynuyor kerata :) ya ben hamilelik olarak sadece iki pantolan aldım hell klar marka tavsiye ederim çoook rahat. onun dışında lcw dan bi elbise aldım bi de genişi bi tunik aldım o da elbise şeklinde yarım pantolon üstü giyiyorum.
arminenin kumaşını aldım arminenin modelinden diktirecem. tavsiye ederim çpk da uyguna geliyo.
bu arada eski halin benim bekarlık halimi hatırlattı bana :))) ben de öyle zayıftım. giyim zevkimizde aynıymış.
7 fark da yok hem hepi topu bi göbiş
Kızçeler bunu izleyin mutlaka şu ana kadar izlemediyseniz bayıldım çok şekerlerrr
YouTube - ‪Yüreğir İÖO Pump it Altyazılı‬‏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?