2011 Ekim Anneleri

daha önceden 4tane bebek karnımda öldü .kan pıhtılaşmasına önlem olarak kan sulandırıcı iğne yapıyorum hamileliğin başından beri ve sonuna kadar devam etçek.
anladım aycam, gebelik bitince hayırlılsı ile kalmayacak bişey, bende diyabet falan var diye kortumdu .. ALLAH kolaylık versin yine de

ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısırayımm...
(( uff bide bu var dimi emerkene )

bi slm verip kaçayım dedim, coook uykum var,
sizde hala cok uyuyormusunuz, 5. aydan sonra gecer dedilerdi ben hala başladıgım filmi bitiremiyorum uyuyp kalıyorum uzandığım yerde

Maşallah canım bir hayli çıkmış göbüşün :) benimde bütün kıyafetlerim seninki gib oluyor işte dar ve çok sıkıyor artık nefes alamıyorum sıcakta zaten.. Bakalım napıcaz :)

canım siz hala hamilelik öncesi kıyafetlerinizi mi giyiyorusunz. ben 1 aydan hamile giysisi giyiyorum.hiç kilo almadınız demek ne güzel.

Olmazsa biz ikimiz yaparız bir kahvaltı buluşması en en kötü çıkar kahve içeriz meydanda hııh çatlasın buluşmamızı ayarlayamayanlar

Maşallah canım bir hayli çıkmış göbüşün :) benimde bütün kıyafetlerim seninki gib oluyor işte dar ve çok sıkıyor artık nefes alamıyorum sıcakta zaten.. Bakalım napıcaz :)

Evetttt çok çıktı çaktırmıyorum ama aslında üzülüyorum çok kilo da almadım biliyor musun komple göbeğimde ve biraz popomda var 4 kilo almışım bugüne kadar neyse bebeğim sağlıklı olsun da artık bir miktar fil yavruluğuma sıcak bakarım ben

Zeehhraa yol üzerinden beni de al ben de geleyim
Çok güzel gözüküyor canım göbeğin de bebeğin de. Maşallah ikinize de

Teşekkürler tatlım, aslında 19.unda Ankara da düğün var ama oraya gidemicem sanırım gelseydim sana bir uğrardım Ay Ramazan da sıkışınca herkesin düğünü üst üste en az 4-5 düğün var altın da ne pahalandıı yahu

Elazığ'a da bekleriz uçakla 1,5saat :)))

Sağ olsun ahestem beni sormuş yoksa topik unutmuş anacım bizi iki günde.
kolum acıyo hala yatağa geçmeye korkuyorum dün geceki gibi olur diye. burun akıntım hapşuruğum daha iyi çok şükür. bebişim de tekmeleyip duruyo.
dün sağlık ocağındaki hemşire bebek çok oynarsa da gel dedi. ne alaka ki şimdi? ben doktoruma dedim çok oynuyo diye ne güzel sağlıklı demek ki dedi. kafam karıştı şimdi.:44::44:

zehracım sınavına az kaldı. inş. her şey gönlünce olur. göbişin de çok güzelmiş maş. tuniğine de bayıldım. benimkiler olmuyo artık bana diktirmeye verdim bi tane, bağlamalı olacak yandan ki karnım büyüdükçe genişletebileyim.

Ben de hamile kıyafeti giymek istemiyorum öyle tuniklerle idare ediyoruz nereye kadar bakalım Olmazsa ben de diktiririm mecbur napalım. Benimki de çok oynuyor özellikle tuvalete sıkışınca daha da çok oynuyor rahatsız oluyor herhalde yeri mi daralıyor ne Oynasın kuşlarımız her bebek farklı sonuçta doktor problem görmedikçe benim için de no problem

şu an bile oynuyor kerata :) ya ben hamilelik olarak sadece iki pantolan aldım hell klar marka tavsiye ederim çoook rahat. onun dışında lcw dan bi elbise aldım bi de genişi bi tunik aldım o da elbise şeklinde yarım pantolon üstü giyiyorum.
arminenin kumaşını aldım arminenin modelinden diktirecem. tavsiye ederim çpk da uyguna geliyo.
bu arada eski halin benim bekarlık halimi hatırlattı bana :))) ben de öyle zayıftım. giyim zevkimizde aynıymış.
7 fark da yok hem hepi topu bi göbiş

Filiz nerden aldın Armine nin kumaşını benim o resimde üzerimdeki krem tuniği Armine'den almıştım bulursam ben de alayım diktireyim bari böyle uzun gömlek tunikler

canım valla kumaşçılarda var burda. arminenin kumaşı dedim gösterdiler. bana da b, arkadaş tavsiye etmişti o diktirmiş. çok hoşuma gitti. aynı modeli diktirmeye verdim ben de. 24ünde provam var. bi bak sen de kumaşçalarda bulursun.
metre işi ipek eşarp bile satıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…